Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet szar :<
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szóval az a szemét kígyó (aki MELLesleg bitang jó nõ) Ilitya, Glaber, és Ashur túlélte a lázadást. Biztos, hogy a 2. évadban lesz még vmi velük. A legepicebb pillanat Batiatus halála. 😄 Lehet h hülyén hangzik, de én tapsoltam. 😄 Crixus meg Spartacus ha összefognak... kõ kövön nem marad. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
okés akkor köszi
a sorozat a karakterek, story miatt állat, forgatókönyvírók kitettek magukért + a színészek is, jobban várom az elõzményt mint a folytatást mert kedvenc karakteremrõl fog szólni, batiatus4prez
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Annyit azért hiányoltam, hogy nem derült ki, jobb a két rivális közül.
Kíváncsian várom a 2. évadot!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
wire, sopranos, stb
Lehet, hogy az HBO más stábbal dolgozik, mert a Pacific is teljesen vállalható szinkront mutatott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem amúgy bejön a magyar szinkron, csak Lucretia szinkronhangja irritál...
\"Tegnap találtunk egy dobozt a koli hűtőjében, és kinyitottuk. Azt hittük mákos tészta maradványok, de ez az elmélet megdőlt, mikor a haver egy csontot húzott ki belőle.\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
DeKnight leszögezte, hogy az elsõ ilyen irányú megkeresést élbõl elutasította azzal, hogy a karakternek halnia kell, hisz azt kívánja meg a történet. Azonban másnap felhívta producertársát, Rob Tapertet azzal, hogy támadt egy jó ötlete Lucretiával kapcsolatosan.
ja, ahogy visszagondolt az elõzõ napi mélytorokra ...<#idiota>#idiota>
Egy fosságyúrt izomkolosszus szúrta epizódonként több alkalommal xDDDD
kiváncsi leszek mi lesz a szerepe ezekután...
http://www.sg.hu/cikkek/76220/halott_tamad_fel_a_spartacus_blood_and_sand_ben
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
CGI meg egyébként is van akkor meg fölös kimenni a szabadba inkább erre költötték...ha meg alacsony a költségvetés abból kell kihoznia maximumot ami van...ez nem kevés tervezést számolgatást igényel...
most hogy befutott a sorozat(sikeres) lehet kissé nagyobb összeg felett fognak rendelkezni, de az kelleni is fog a szabadtéri harcok miatt...
elég komplex dolog egy külsõ helyszínen lévõ forgatás....
http://pspfilez.extra.hu/