Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ushert meg Crixus szerteszét vágja az is bisztos😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Köv rész biztosan atomdúrva lesz, bele sem merek gondolni😊
Habár nem lenne rossz ezeket a karaktereket látni az elõzményben fõleg Crixus történetét, de amondó vagyok hogy jobb lenne a Batiatus ház elõzõ generációját, fénykorát, ami több ujdonságot tartalmazna mint Crixusé ami sémájában kb az lenne mint ami Spartacus volt, gondolom õt is be kellett törni stb stb stb... persze más az õ szemlélete, legalábbis amig Spartacus nem került oda más volt.
Ki ki mellett fog állni 😄 Minden eldõl
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
(az érdekes volt, ahogy Crixus véleménye 17 milliszekundum alatt megváltozott a szabadság kivívását illetõen, pedig õ hülyézte le mindig fõhõsünket, ugye mennyivel másabb így... 😄DD)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vagy pl. a legendás régi idõkrõl, mikor még Batiatus apja stb. voltak a király profik és ment a biznisz nagyon, nem voltak még lecsúszva. Esetleg Solonius már akkor is gecizett, vagy annak az apja.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
sztem olyan elõzmény lesz ami marad azért Capuában, és a fontosabb szereplõket ragadja ki. Pl. Barca, Crixus, Doctore múltjára többször utaltak, vagy Ashur mint gladiátor is jó lehetne.
Nem muszáj vele egyetérteni. Írd meg nyugodtan a sajátodtad. 😊
Mira karakterét meg ne becsüld le, rengeteg férfiember rajong Miráért és Katrina Law-ért... 😄
sztem az lenne korrekt ha a Batiatus ludust mutatnák be még Spartacus elõtt.
Simán lehet, hogy fognak egy már ismert szereplõt és megmutatják, az életútjukat vagy annak egy részét, egészen addig amíg fel nem bukkantak a sorozatban.
Én õket:
Crixus
Barca
Varro
Doctore és Theokoles
Agron és Duro
Mira és Naevia
Én úgy tudom a 300 római fogolynak Spartacus által rendezett gladiátor viadalon kellet megküzdeniük egymással (életre-halálra). A viadalt pedig egy elesett bajtárs tiszteletére rendezték (nevezetesen Crixus).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Volt egy esemény, amikor Spartacus elfogott római katonákkal szervezett gladiátorviadalt (állítólag 300 párt állított szembe egymással), és bár ez jóval Glaber legyõzése után történt, egy másik csata után, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az írók kihasználják a dolgot és mondjuk ennek az eseménynek a Spartacus vs Glaber lesz a csúcspontja. 😛
Durva volt ez a rész is. Amikor Batiatus ráüvölt Glaber-re és behozatja az "ajándékot" és Ilythia is "megkapja" a magáét... meg az a g*ci Ashur... huhh. 😊
az évad legnagyobb epizódja eddig!!! aztapicsakurvaélet 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kinem bírom a következõ évadig az tuti. Crassusra mostmár nagyon kiváncsi vagyok, tuti vmi rideg arcú állat lesz 😊
arra figyelj hogy a letöltött rész és a felirat verziója ugyan az legyen (de lehet ezt tudod..)
nézzed angolul, a(z eredeti) hangsúly/hangszín ugyanolyan fontos szinte mint a képi világ!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Van olyan amelyikkel megy, de ott meg a hang nem jó. Beszédhang nem hallattszik, csak a háttér, és a zene.)