3763
-
#1443 Ganiccusnak eszébe jutott hogy a csaj nem akar tőle semmit. Erről beszélt is a csajjal mielőtt meghalt. Ezért futamodott meg.*
Crixus meg simán csak a szamárlétrát járta meg most, azért hogy az első részben ott legyen a respektáltak élén azért kemény utat jár be őis, ezt most láthatjuk. Pláne kitudja hogy az új aréna megnyitóján mit kell még megtennie ezért.
*Tényleg, én meg azt kérdezném tőletek hogy akkor most Tullius mérgezte meg azt az ajándék mézbort, vagy Lukrécia? Mert az asszony bevallja hogy mérgezte a bort, de csak mimikri legyen a betegség, megölni nem akarta. Aztán most egy pár kortyba a csaj is belehalt (akinek olyan szája van mint egy kifordított traktorbelső) -
#1442 Crixus azért verte el, mert G azt akarta, hogy adják el. ^^ -
#1441 én amondó vagyok, h kicsit nagyot akartak ezzel a 6 résszel mutatni. egyszerűen ez még előzménynek is rövid, h kibontsák a Spartacus előtti időket.
először a sorozat története során nagyon nem jött be egy epizód. ez az egész Gannicus+Melitta szerelem egy vicc. és akkor Crixus ilyen mezei csatában elveri, mert az meg az erkélyre tekintget? ááá...
alapból Crixus is tök más jellemet kapott most, nem tudom, h az hogy fog akkora nagyképűséggé változni, mint amilyen az első évadban lesz. -
#1440 -
#1439 és dagan is ottlesz mint jumurdzsák egyik felmenője -
#1438 Mit gondolsz miért romlott meg az egészségi állapota és miért kellett üdülnie menni (és ott miért lett jobban)... :D -
kropotkin #1437 Hoho, megynyírják Crixus-t. Már amúgy is rühelltem a csövi frizuráját. Spartacus-t már rögtön a ludusba kerülése után fazonra gyantázáták. :) -
#1436 2012 végét* -
#1435 :D:D
Amúgy 2012-t tudtam hogy jön a 2. évad, de ezek szerint hamarabb jön... -
#1434 Igen, csak egy év Spartacus nélkül kettőnek számít a várakozást tekintve. :)
-
#1433 De. :) -
#1432 Miért....nem folytatják Januárbabn? -
#1431 én elsőre Gaia-ra tippeltem a mérgezést, ez hogy már régen is adta neki azért komoly :D -
#1430 Utolsó rész után majdnem 2 évet kell majd várni...
Én csak ezt sajnálom. -
#1429 Mivel nem engedte, hogy a férje igyon belőle, nem volt nehéz kitalálni. -
#1428 igen ez az első pohárnál gyanús volt. -
#1427 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyah, mondtam hogy Luci mérgezi apucit :) -
#1426 nagyon jó rész volt ez is
hiányozni fog ha vége lesz... -
#1425 OMG!!!
Ilyen jó sorozatot még életemben nem láttam. 10/10-es volt a rész. -
#1424 bakker uccsó rész várós! -
KaBuTo666 #1423 Köszönöm! -
Rony94 #1422 A felirat kész! A blog-ról lehet tölteni. -
Rony94 #1421 A magyar felirat 85%-a már kész! -
#1420 Ó, jee! :) Az utolsó rész nagyon várós lesz.
Egyébként jövő pénteken az utolsó rész vezeti fel a következő Starz történelmi "blood & tits" :) sorozatot: a Camelot első részét is leadják (de majd csak áprilisban fog ténylegesen folytatódni).
-
#1419 lukrécia! mekkora vagy! -
Rony94 #1418 Magyar Spartacus oldal
Érdemes mostantól felnézni rá. A Spartacus-ról és feliratairól lesznek rajta infók. -
#1417 -
#1416 negyed óra és énis kezdem.
addigis:
-
#1415 Nah, ez nagyon jó rész volt. Ismét faszául felvezették az évadzárót :)
-
#1414 -
#1413 Én aszondom csináljanak amit akarnak! Szarok a történelmi hűségre, csak legyen FASZA. -
#1412 Mindenesetre nagyon remélem hogy történelem hűek lesznek és nem követnek el olyan hibákat mint például spartacus megfeszítése vagy fontos szereplők idő előtti vagy hülye halála. -
#1411 Spartacus le lesz cserélve majd pont az egyik rüfke fog bárkit is meghatni? :)
Szerintem is Crixus - Manu Bennett illetve Oenomaus - Peter Mensah pótolhatatlan a későbbiekre nézve elvégre ők együtt vezették spartacussal a lázadást.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár sajnos Oenomaustól hamar búcsút kell majd vennünk elég hamar meghal
Viszont a lógatás számomra nem feltétlenül szükséges igazán kihagyhatják :D -
#1410 amíg Bennett nem unja meg a faszlógatást, addig nekem nincs problémám, ha ő is kiszáll, akk nálam kasza.
mellesleg sztem LAB, a legjobb nő volt a sorozatban, kár hogy ki lett dobva. -
G_ArchAngel #1409 eleg csunya volt a melle, felig toltott zacskos tejhez hasonlitott, talan az utodja jobb lesz... -
#1408 Nem. Ez Crixus nője. Annyira nem nagy gond, ebben az előzménysorozatban úgy sincs túl nagy jelentőssége. -
#1407 Nem. L-A.B. = Naevia (Crixus csaja), Melissa Ramirez = Melitta (Oenomanus felesége)
-
BlackWolf #1406 ez nem a docotore csaja? -
#1405 "A Spartacus készítőit váratlanul érte, hogy egy újabb színész szállt ki a sorozatból: Lesley-Ann Brandt, a Crixus csaját alakító színésznő megunta a pucérkodást, és búcsút intett, mert inkább network-pilotokban próbálna szerencsét. (A karakter marad, új színésznő alakítja majd.) A színésznő mendzsere azért hagyott egy kiskaput, és a Starz felé jelezte, van annyi pénz, amiért ügyfele megint pucéron rohangálna a digitális homokban." (comment.com)
-
#1404 sztem ószomságban most szűkölködött ez a rész