11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1328 Kár érte. Pedig a WaW-nak multiban is átjön a háborús hangulata. Nekem sokkal jobban tetszett mint az MW2. -
#1327 Annyi pénz van benne amennyit kockára teszel, nem tudom hogy van-e korlát, de ennél biztos lehet jelentősebben többet feltenni. -
#1326 lehet xboxra gondolt, ott még mindig a top5 legjátszottabb között van, és előzi a cod4-et -
#1325 ja és 400 szerverre jut a 900 gamer, átlagban 2. ez a tömött? :) -
#1324 ezt sem értem honnan veszed, mielőtt félreértenél, nekem a cod5 nagyon bejött volna, ha hamarabb jön ki a mod hozzá, ügyes kis game volt. DE a kibaszott nagy antihájp, a modhiány miatt akkor bukta mint egy ház.
ebben a pillanatban 900 játékos tolja
cod4: 20000
5 éves cod2 6000.
az uo-t 1100an, érted, egy 3szor régebbi játék lekörözi... -
#1323 az a kihívás, ha elég 1-2 találatot bevinni, nem 4-5-6ot?
értem, megint jól indokoltál, többet nem veszem a fáradtságot én se hogy 20 oldalt írjak miért szar a hc. nekem is annyit kellett volna mint sky-nak hogy a hc skilltelen oszt annyi. -
kanduhr #1322 Magyarok nem játszanak vele, ennyi. A külföldi szerók tömve vannak. -
Gabe18 #1321 Igen? Ehhez képest jól eltűnt... -
kanduhr #1320 "az 5 meg gyengén szerepelt a két MW rész között."
Dehogy szerepelt gyengén. Több eladást produkált, mint az MW1. -
kanduhr #1319 Elvileg lesz benne egy olyan beépített mód, ami kiveszi a perkeket és a fegyverkiegészítőket. -
Gabe18 #1318 Egyelőre szerintem az se mindegy pc-n hogy szerepel eladások terén. Bár a hype megvan körülötte bőven, de a Treyarch neve azért nem cseng olyan jól mint az IW ebből a szempontból. 3 ugye nem is volt pc-n, az 5 meg gyengén szerepelt a két MW rész között. -
#1317 Hát ja, vannak szerverek. Kell keresni egy olyat, ahol mindig van admin azt minden okés, csiterek sem lesznek. -
#1316 :)) persze,tudom
Fpocok:
majd elválik,még lehet ők maguk se tudják h mi hogy lesz.ha nem lesz pubolni első osztályú játék főleg h dedikált szerverek lesznek,ha meg lesz akkor meg CB meg mindenféle lan is szóba jöhet. -
#1315 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!90%osnak tartom, hogy nem lesz semmiféle MÓD később sem, csak dumálnak.
ha mégis lenne akkor...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor az egy hatalmas pozitív csalódás lenne... de mondom, szerintem nem lesz. -
#1314 Ja és mielőtt félreértenéd a komment második felét nem neked mondtam ^^ -
#1313 Ja néha én is úgy fel tudom húzni magam egy egy kommenten de aztán inkább nem írok be semmit.Ha nem tetszik a játék hát nem kötelező megvenni b+ és a fórumot se muszáj mindenféle hülyeséggel teleirkálni. -
#1312 pl engem sem érdekel h kis józska mit magyaráz a játékról.én látom benne a fantáziát és várom h kijöjjön szóval meg fogom venni.de már 3.napja csak a hülyeséget olvasom és már picit fárasztó,főleg úgy h csak spekulációk mert a játék még kint sincs és csak találgatóznak össze vissza... -
#1311 Jól mondod. Én pl tuti megveszem -
#1310 de ez tévhit,és idegesíti az embereket és elriasztják azokat akik nem igazán értenek hozzá és itt olvasgatnak mindenféle okosságot hogy ilyen-olyan rossz lesz a játék mert ... (nem írom le a fél topicot).a játék pub szinten meg fogja állni a helyét,de aki pl. warozni akar az még az ég adta világon semmit nem tud a játékról mert nincs szinte semmi információ közölve a warmodról vagy akármiről egyátalán.
nem kell senkire hallgatni,akinek tetszik igenis vegye meg és tetszeni fog neki vagy nem,nem mindenkinek ugyan olyan az izlése és látásvilága és az elvárása mint a másiknak. -
#1309 Jogos, erre nem is gondoltam így hirtelen -
#1308 előbb-utóbb mindenki megtanulja, hogy nem egyforma a kettő, felesleges még egy mondatba is rakni :D
igaz, újszülöttek mindig lesznek, szóval ez szélmalomharc, de Én Veled vagyok :DDD -
#1307 Először - majdnem - mindenki arra fog törekedni, de utána változatosságképpen jó játék lesz ez a Gun Game, üdítő színfoltja a COD-nak :)
Egyébként sem túl sok "pénz" van benne (30-at kapott az első, az lófasz ha 3000 egy killstreak), úgyhogy ez szerintük is inkább fun lesz :) -
#1306 Ez azért lehet, mert egy PCs screenshoton kívűl eddig csak XBOXos videókat láttunk és ezért azt hihetik, hogy a PCs is ilyen lesz. -
#1305 Jó én mindig elfelejtem hogy konzolon ratyi. De nyugi mostmár megjegyeztem ;) -
#1304 komolyan mondom kár linkelni ide akármilyen koznolos videót mert belekötnek az "automata" célzásba és a Recoilba.inkább ne nézzetek semmit majd ha kipróbálod akkor alkotsz véleményt. -
#1303 de ezt nem fogják megérteni az emberek,nem tudom mi okból kifolyólag de nem képesek felfogni hogy a KONZOL az NEM EGYENLŐ A PC-S VERZIÓVAL -
#1302 A fegyver visszarúgása -
#1301 De az meg mi? Recoil, meg norecoil?
-
#1300 Hát ja, de tényleg már k*rvára unalmas... konzolon senki ne keressen RECOILT, mert nincs. Ha PCn sem lesz, akkor lehet irogatni. -
Hellsing47 #1299 szerintem csak emiatt jár a cod topikokba ,hogy ezt hangoztassa :D -
#1298 A wager match nekem nem jön be.
1. Túl sok lesz a felvágós köcsög rajta.
2. Nem ad XP-t.
Engem viszont az fog érdekelni, hogy minél előbb max prestige legyek.
-
#1297 Lesz benne élet. Egy az egyben MW2 lesz.
:)
Én ennek baromira örülök és várom a Co-Op kampányokat + a zombi-gyilkolászást. -
kanduhr #1296 Erre is csak azt tudom mondani, hogy szervertől függ. Ahova én járok, ott pörög a meccs, és nincs araszolgatás sem. -
kanduhr #1295 Nos, én azért mentem át anno simáról HC-re, mert a sima már nem jelentett kihívást. -
#1294 Skynet, ha mégegyszer beírod, hogy " NORECOIL ", akármilyen okból kifolyólag, akkor agyfaszt kapok!
Ennyire tetszik ez a szó, vagy mi? -
#1293 Call of Duty-Black Ops screensaveritt! -
#1292 -
#1291 "szóval nem veszed meg?"
nem mondtam. csak megvárom az első reakciókat, és hogy mennyit játszotok vele. ha van benne élet, akkor megveszem.
most nem tudok menni, délután leszek.
-
Gabe18 #1290 Igaz. De ugyanúgy lesz mint MW2-ben, mikor 3 hét után feltűntek a 10-es prestige-es idióták, akik még meg is magyarázták hogy ő nem csalt. Előnye konkrétan túl sok nem lett belőle, de mégis idegesítő volt hogy míg te tisztességesen gyűjtögeted a pontokat, nyitod a prestigeket, addig ezek két kattintásra behozzák és még nekik áll feljebb.
Ráadásul itt úgy tünik egy ötletes rendszert is kitaláltak hozzá ezekkel a fogadásokkal meg hogy te magad veheted meg a neked tetsző kiegészítőket. De ezt könnyen tönkre tehetik megint.
Na mindegy hát bízzunk benne jobb védelme lesz a csalók ellen mint az elődjének... -
Csokis #1289 Vagy nem. :D Bocs.