11248
  • AkAfinucsi
    Azt vágom h ingyen van a házhozszállítás csak abba szeretnék biztos lenni,hogy 9-én a kezemben van a játék mire hazaérek a suliból :d
  • Fpocok
    Gondolom a futárra gondolt...

(na jó, ez nagyon szar poén volt)
  • elitehun
    Ha előrendeled akkor még ingyen is :D
  • Pacal17
    Ki.
  • AkAfinucsi
    Üdv! Srácok ha megrendelem a játékot platinumshop-ból akkor azt nov9-én biztos ,hogy kihozzák?
  • Barrett 50 Cal
    Csak platinumshop-tól hívtak,aztán mondták h majd megbeszéljük mikor hozzák.Ebből gondoltam h esetleg lehetne:)
  • Gabe18
    Nem. Sőt ha olyan helyről rendeled akkor még később hozzák.
  • lolSL
    nem valószínű hogy ki fogják, nagy activision szigor van
    de steamen úgyse lehet a megjelenés napja előtt aktiválni, nem mennél vele semmire.
  • Barrett 50 Cal
    Ha megrendeltem a játékot,akkor kihozhatják nov 9 előtt?
  • Baxo
    na ugye!
  • csuszi
    tré volt, de ilyen a többség sd-ben.
  • Skynet
    Mit tolt jól? Nem láttam semmit,csak azt hogy meghalt állandóan, egyszer lerakta a bombát de bevédés helyett elrohant,meg vaktában hajigálta a random gránátokat,egyszer mázliból lelőtt egyetlen ellenfelet aki nem vette észre és nem hallotta hogy 1 méterre mellett lépked...:D
    Így belegondolva,valóban,jól tolta....:D
  • Rage47

• Baxo
    Jól tolta karral. Várós gém nagyon!
  • koschwarz
  • Skynet
    Tetszetős SD pálya..:)
    A hasravetődő effekt még animáció még mindig tetszik.
    A player pedig aki játszott csodálatos volt,de a társai sem voltak kutyák..:D
  • Skynet
    HJa jó visszanézek,csak tegnap a scooter klippnél kiléptem azthittem megint beindult valami zenei kultúrálódásos izé...:D
  • Gabe18
    Raktam má csak Scooter lett belőle véletlenül...
    De felette a #1363-ban ott a SD video.
  • bigapó
    pedig már raktak be SD-ről videót, tegnap láttam egyet. bár nem a legügyesebb srác játszotta, de az volt:)
  • Skynet
    A helyes megállapítás: Egyre minimálisabb életszerűséggel :D
    Ha olyan lesz a game pc-n is mint amilyenek ezek a konzolos videók,akkor kb most tart a DOOM 2 szintjén..:)
    Najó ez ebben a formában azért túlzás,a DOOM 2 szintjét jelenleg az új MOH súrolja,az új COD amolyan DOOM 3 szintű..

Mindazonáltal a klántagok nyomására úgytűnik megjelenés napi vétel lesz,legfeljebb nagyon fogok qrva anyázni...:D

Valszeg szerónk is lesz, egy normális mod megjelenésig kb PAM/PROMOD szabályokkal,tehát gl,automata csipa és az autista perkek tiltva. Csak SD módban futtatva. Aztán ha lesz értelmes mod akkor azzal fog üzemelni a szerv...Már ha lesz SD mert SD videót még mindig nem láttam csak ezeket a szarokat..
  • bigapó
    nem keresünk realitást COD-ban :D arcade játék, minimális életszerűséggel.
  • Skynet
    Nemtom de nekem a mozgás meg úgy az egész jobbnak tűnik ennyiből a COD-nál,kapásból nem irreális sebességgel rohangál mindenki menetfelszerelésben..:)
  • bigapó
    nem tudsz olvasni...nem a graf-al van bajom, az nagyon jó, igy másodjára még jobban tetszik. valószinűleg a statikus mozgás nem jön be, de ez meg a konzolból verzióból adódhat, ezért inkább kipróbálnám és azután mondanám majd el, hogy tényleg tetszik-e vagy sem.
  • lolSL
    hát nem egy 10 éve polírozott háttér van mögötte mint a codnál, de a fejlesztők (bf1942 desert combat készítői, pc változatba meg a digital extremes is besegít) talán újra össze tudnak valamit dobni jó játékmenettel.
  • zotya10002
    Én is erre gondoltam...:-)
  • Muttley
    a csávó reméljük nem szájkaratés és ha véletlenül mégsem lesz a legjobb a piacon, akkor is dobogós lesz.
    Koschwarz, ha jársz erre
    lehet, h ez lesz a BF3, csak más néven ;)
  • Baxo
    Pedig a BO-hoz képest tök gagyi... mit esztek rajta! (Videók alapján mondom)
  • zotya10002
    Ez komoly lesz!
  • TDC Geronimo
    én se :D Vietnamot azért megveszem majd, mert szeretem azt a kort meg a zenéit is.
  • bigapó
    fú, ez mennyire "gagyinak" néz ki a cod mellett. bocs, ha ez neked tetszik. nem grafra mondom, mert az még jó is, inkább a fizikai dolgok, meg úgy az egész fura :)
  • bigapó
    Ja, ez tényleg igy van :) Azt hittem az alap classok is álltottak neki, de valószinű az van amit mondasz. Hát nah, régen nyomtam cod-ot már, nem emlékszem, meg igy 99 évesen ne is haragudj, levegőt venni is nehéz :D
  • Smithwarden
    Hehe.
    Nem gondoltam volna hogy valaha toled latok olyat hogy varsz egy COD reszt.
    De amugy igaz amit irsz.
    Alapbol mashogy es mas felfogassal kell leulni jatszani egy COD-hoz mint egy BF-hez, kb mint egy akciosabb/kapkodosabb (es kisse agyatlanabb) puffogtatashoz es ha emellett sok jo es erdekes ujitast beleraknak az uj reszbe, akkor egesz jo jatek lehet a vegen.
    (Mondjuk egy uj motort az osregi helyett el tudnek viselni, fizikaval, nagyobb terepekkel, stb.)
    Ja es remelem tenyleg modolhato lesz minimalis szinten, hogy legalabb warmod szintre lehessen alakitani a gamet.
  • lolSL
    lehet erre is, igaz negyed évvel később jön
  • TDC Geronimo
    Tudom, hogy mit várhatok el tőle. Napi fél/1 óra eszetlen lövöldét. Ha nem állít az ember fel nagy elvárásokat, akkor nem fog csalódni :p
  • TDC Geronimo
    Hát hiába, ha a DICE nem kényezteti el a veteranokat akkor másfelé kell kacsintgatni
  • Skynet
    Te most vagy hülyéskedsz vagy valami más játékról néztél videókat...
  • koschwarz

• TDC Geronimo
    Ez az első cod játék, amit várok, hogy megjelenjen. Sose voltam oda codokért, de ez a rész az eddig hallottak alapján szimpatikus. Tele lesz contentel. Azt mondták, hogy hosszú single lesz (4 óra helyett talán 6... :d), ott a multi, a coop zombi mód, a theater mód, PCn dedikált szerverek végre és a multiban úgy néz ki tanultak az IW hibáiból és talán nem lesz annyira elbaszott :p
  • Baxo
    jobb lesz mint az mw2 az biztos, nem a régi codos hangulat, attól függetlenül magával ragadó kis gém lesz!
  • hyjal
    elég élvezetes kis videó