11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1448 Azt vágom h ingyen van a házhozszállítás csak abba szeretnék biztos lenni,hogy 9-én a kezemben van a játék mire hazaérek a suliból :d -
#1447 Gondolom a futárra gondolt...
(na jó, ez nagyon szar poén volt) -
#1446 Ha előrendeled akkor még ingyen is :D -
#1445 Ki. -
#1444 Üdv! Srácok ha megrendelem a játékot platinumshop-ból akkor azt nov9-én biztos ,hogy kihozzák? -
#1443 Csak platinumshop-tól hívtak,aztán mondták h majd megbeszéljük mikor hozzák.Ebből gondoltam h esetleg lehetne:) -
Gabe18 #1442 Nem. Sőt ha olyan helyről rendeled akkor még később hozzák. -
#1441 nem valószínű hogy ki fogják, nagy activision szigor van
de steamen úgyse lehet a megjelenés napja előtt aktiválni, nem mennél vele semmire. -
#1440 Ha megrendeltem a játékot,akkor kihozhatják nov 9 előtt? -
Baxo #1439 na ugye! -
#1438 tré volt, de ilyen a többség sd-ben. -
#1437 Mit tolt jól? Nem láttam semmit,csak azt hogy meghalt állandóan, egyszer lerakta a bombát de bevédés helyett elrohant,meg vaktában hajigálta a random gránátokat,egyszer mázliból lelőtt egyetlen ellenfelet aki nem vette észre és nem hallotta hogy 1 méterre mellett lépked...:D
Így belegondolva,valóban,jól tolta....:D -
-
Baxo #1435 Jól tolta karral. Várós gém nagyon! -
#1434 -
#1433 Tetszetős SD pálya..:)
A hasravetődő effekt még animáció még mindig tetszik.
A player pedig aki játszott csodálatos volt,de a társai sem voltak kutyák..:D -
#1432 HJa jó visszanézek,csak tegnap a scooter klippnél kiléptem azthittem megint beindult valami zenei kultúrálódásos izé...:D -
Gabe18 #1431 Raktam má csak Scooter lett belőle véletlenül...
De felette a #1363-ban ott a SD video. -
#1430 pedig már raktak be SD-ről videót, tegnap láttam egyet. bár nem a legügyesebb srác játszotta, de az volt:) -
#1429 A helyes megállapítás: Egyre minimálisabb életszerűséggel :D
Ha olyan lesz a game pc-n is mint amilyenek ezek a konzolos videók,akkor kb most tart a DOOM 2 szintjén..:)
Najó ez ebben a formában azért túlzás,a DOOM 2 szintjét jelenleg az új MOH súrolja,az új COD amolyan DOOM 3 szintű..
Mindazonáltal a klántagok nyomására úgytűnik megjelenés napi vétel lesz,legfeljebb nagyon fogok qrva anyázni...:D
Valszeg szerónk is lesz, egy normális mod megjelenésig kb PAM/PROMOD szabályokkal,tehát gl,automata csipa és az autista perkek tiltva. Csak SD módban futtatva. Aztán ha lesz értelmes mod akkor azzal fog üzemelni a szerv...Már ha lesz SD mert SD videót még mindig nem láttam csak ezeket a szarokat.. -
#1428 nem keresünk realitást COD-ban :D arcade játék, minimális életszerűséggel. -
#1427 Nemtom de nekem a mozgás meg úgy az egész jobbnak tűnik ennyiből a COD-nál,kapásból nem irreális sebességgel rohangál mindenki menetfelszerelésben..:) -
#1426 nem tudsz olvasni...nem a graf-al van bajom, az nagyon jó, igy másodjára még jobban tetszik. valószinűleg a statikus mozgás nem jön be, de ez meg a konzolból verzióból adódhat, ezért inkább kipróbálnám és azután mondanám majd el, hogy tényleg tetszik-e vagy sem. -
#1425 hát nem egy 10 éve polírozott háttér van mögötte mint a codnál, de a fejlesztők (bf1942 desert combat készítői, pc változatba meg a digital extremes is besegít) talán újra össze tudnak valamit dobni jó játékmenettel. -
#1424 Én is erre gondoltam...:-) -
#1423 a csávó reméljük nem szájkaratés és ha véletlenül mégsem lesz a legjobb a piacon, akkor is dobogós lesz.
Koschwarz, ha jársz erre
lehet, h ez lesz a BF3, csak más néven ;) -
Baxo #1422 Pedig a BO-hoz képest tök gagyi... mit esztek rajta! (Videók alapján mondom) -
#1421 Ez komoly lesz! -
#1420 én se :D Vietnamot azért megveszem majd, mert szeretem azt a kort meg a zenéit is. -
#1419 fú, ez mennyire "gagyinak" néz ki a cod mellett. bocs, ha ez neked tetszik. nem grafra mondom, mert az még jó is, inkább a fizikai dolgok, meg úgy az egész fura :) -
#1418 Ja, ez tényleg igy van :) Azt hittem az alap classok is álltottak neki, de valószinű az van amit mondasz. Hát nah, régen nyomtam cod-ot már, nem emlékszem, meg igy 99 évesen ne is haragudj, levegőt venni is nehéz :D -
#1417 Hehe.
Nem gondoltam volna hogy valaha toled latok olyat hogy varsz egy COD reszt.
De amugy igaz amit irsz.
Alapbol mashogy es mas felfogassal kell leulni jatszani egy COD-hoz mint egy BF-hez, kb mint egy akciosabb/kapkodosabb (es kisse agyatlanabb) puffogtatashoz es ha emellett sok jo es erdekes ujitast beleraknak az uj reszbe, akkor egesz jo jatek lehet a vegen.
(Mondjuk egy uj motort az osregi helyett el tudnek viselni, fizikaval, nagyobb terepekkel, stb.)
Ja es remelem tenyleg modolhato lesz minimalis szinten, hogy legalabb warmod szintre lehessen alakitani a gamet. -
#1416 lehet erre is, igaz negyed évvel később jön -
#1415 Tudom, hogy mit várhatok el tőle. Napi fél/1 óra eszetlen lövöldét. Ha nem állít az ember fel nagy elvárásokat, akkor nem fog csalódni :p -
#1414 Hát hiába, ha a DICE nem kényezteti el a veteranokat akkor másfelé kell kacsintgatni -
#1413 Te most vagy hülyéskedsz vagy valami más játékról néztél videókat... -
-
#1411 Ez az első cod játék, amit várok, hogy megjelenjen. Sose voltam oda codokért, de ez a rész az eddig hallottak alapján szimpatikus. Tele lesz contentel. Azt mondták, hogy hosszú single lesz (4 óra helyett talán 6... :d), ott a multi, a coop zombi mód, a theater mód, PCn dedikált szerverek végre és a multiban úgy néz ki tanultak az IW hibáiból és talán nem lesz annyira elbaszott :p -
Baxo #1410 jobb lesz mint az mw2 az biztos, nem a régi codos hangulat, attól függetlenül magával ragadó kis gém lesz! -
#1409 elég élvezetes kis videó