11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1128 a cod4 is szar lenne promod nélkül ;) -
#1127 Hallod... szerintem konzolra ne várjál recoilt, mert az aim assist miatt SEMMI ÉRTELME. Majd PC-n. -
#1126 Nana. Az nem Auto Aim csak Aim Assist, nem ugyan az a kettő ^^ -
#1125 Hallod... szerintem konzolra ne várjál recoilt, mert az auto aim miatt SEMMI ÉRTELME. Majd PC-n. -
#1124 Lehet ez nemérdekel,csakhogy van egy szint ami alá nem kéne süllyedni,márpedig az új codok és a MOH igencsak a COD4 színvonala alatt van multiplayer terén. -
#1123 annyira norecoilozol midnent de mégis egy random konzolos battlefieldet játszol ami norecoil cs-hez képest :) -
Gabe18 #1122 Persze, ha majd az "interaktív" pályán beleakadsz az elektromos vezetékbe és agyonvág az áram akkor közbe lesz rántás is meg szórás is...
De amúgy nem bíznék benne nagyon. Most a hiedelmekkel ellentétbe a konzolos auto aim se olyan hogy ha benyomod akkor 5 centiket módosít a lövedék irányán. Úgyhogy attól mert az pc-n nincs, még nem lesz a játékmenet teljesen más. -
#1121 Az eddig látottak erre alaposan rácáfolnak..:D
-
Baxo #1120 Jó lesz ez gyerkik, nem kell itt aggódni! :) -
#1119 Én nem szoktam meg a COD4-hez képest ez eddig továbbra is atomszánalomnak tűnik...Bolt action csipa egyáltalán lesz például??? Vagy bármilyen fegyver ami ránt és szór is?:D -
Gabe18 #1118 Késelést lehet a jó kis hostolós lag miatt adta be (reménykedjünk)...
Azt meg hogy az akkora fegyver hogy a töltényhevedert úgy húzza már maga után, az se szór jobban mint akármelyik másik, azt meg már megszokhattuk.
-
#1117 A 10 perces multivideó vélemény:
Kapásból autista player,célzásrásegítés bekapcsolva...:D
1:22 -nél replay--> Norecoil automata csipa--> Szánalom.
4:18 -késelés az ember hátamögé--> Kill....Nocomment...
5:44 -nél a kiugrós hasravetődés anim egészjósnak tűnt tetszik.
6:30 -Norecoil nagyrada,gratulálok..
9:45 -Norecoil nagypapi szinte zéró szórással....Azt hittem az eddig látott 100% norecoil fegyverarzenálon kívül nem lehet hová süllyedni,de tévedtem.
Összességében idáig nagyon úgy tűnik hogy a COD MW2-nél még mélyebbre süllyed a COD színvonal.... Lesz ebben egyáltalán olyan fegyver ami bármi tudást igényel és nem képközepére célbaklikk a játék? Mert eddig nagyon nem úgy tűnik... -
#1116 Ezek eddig mind konzolos felvételek, ott azért nincs recoil, mert autoaim úgy is lehúzza. Pcn azért más lesz.
Meg LEAN-t... nem is tudom, hogy láttam e valamelyik videóban. -
#1115 Van még 2 napjuk, hogy megdöntsék a tavalyi rekordot -
#1114 "Az boxosok örülhetnek nemsokàra fennt lesz a torrent oldalakon!!!Kiloptàk a gyàrból a kèsz verziót ès most törik fel!"
-no reklám -
#1113 A második videó alapján:
-Ország zászlók lesznek a hátterek.
-Vicces vagy életre törő kiírást lehet készíteni
Durva gamma lesz annyi biztos :D -
kanduhr #1112 Poén kérdés volt:) -
#1111 mert sok nyilvános helyen mutogatják majd ahol gyerekek is láthatják -
#1110 2007: CoD MW
200nyóóóóóóc: CoD WaW
2009: MW2
2010: CoD Black Ops
2011: MW3 (várhatóan) -
kanduhr #1109 Amúgy, miért nincs vér a mulitban? -
#1108 jövőre már talán átállnak a félévenkénti codra -
kanduhr #1107 Jaja, mikor jön a következő rész?:) -
#1106 még több videó :D -
#1105 összes map
-
-
OMEGA RED #1103 szerintem te hozzá szoktál a lag-hoz :D amúgy ez normális. HC-ben 1 golyóba halni kéne átlag esetben... -
#1102 Ez HC amúgy? vagy konzolokon ennyire kevés lőszert kell belelőni ellenbe, ha normal mode. -
OMEGA RED #1101 Én a támadó kutyákokat akarom meglesni... :D arra én nagyon kíváncsi vagyok. -
wednes #1100 Én már annak is örülnék ha a fegyverek egy hangyányit jobban szórnának. Főleg mozgás, oldalazás közbe, ugrásról, meg csípőből lövésről ne is beszéljünk. Persze ettől még nem kéne lemerevednie mindenkinek, hogy lőhessen. Ott lenne a félautomata mód, 1 vagy 2 lövés leadásával elég pontosan lehetne osztani. Na meg a bekapott találatoktól is csökkenhetne a pontosság, a célkereszt rángatózhatna ilyenkor. -
#1099 lassan annyi videót mutatnak, hogy már most megunom :D -
Csokis #1098 10 Minutes of gameplay!! -
#1097 Jól olvastad. És ez szerintem jó ötlet, hogy ne tudjon egyből lőni.
Flak Jacket Pro Ability: Reduces fire damage and allows you to reset the fuse of a thrown grenade when you pick it up. (Confirmed by "Vahn", Treyarch MP Design Director)
Durva lesz :D -
Gabe18 #1096 Video, a közösség véleményére meghozott/változtatott dolgok.
Nem rossz amennyit megértettem belőle, de nem értem ha addig eljutnak hogy pl. a robbanás elleni mellény megjelenik a karakteren akkor mért nem lehet úgy megcsinálni hogy a használata kétirányú legyen. Megvéd a robbanástól jobban ok, de akkor aki használja az mért nem lassul le jelentősen, hiszen egy ekkora cuccban nehogy már úgy lehessen rohangálni mit nélküle.
Viszont azt jól értettem hogy a végén a hasra vetődésnél azt magyarázza hogy a nem lehet utána egyből lőni? Már-már fantasztikus szimulációs újítás lenne ha így lenne... -
#1095 BRÉKING:
Első kép a PC-s verzióból! -
#1094 Ezt senki se tudhatja előre, senki se látta még a játékot. -
hekhubá #1093 Szerinted itt is megtudják törni a cracket?
-
#1092 igen -
hekhubá #1091 Sziasztok.
Azt szeretném meg kérdezni hogy az új COD7 steam-es lesz mint a COD6? -
#1090 -
#1089 Azért van kint előbb mert nincs rajta semmilyen másolásvédelem, ahogy vki kihoz egyet egy bolt raktárából vagy a román cdgyárból már töltheti is fel.
A lényeg hogy amerikában, ahol a nagy konzol game eladások vannak, nem téma a warez. Ott nincs ilyen kifogás se mint itt hogy "csak kipróbálom", mert arra ott a játékkölcsönzés 3/7 napra szinte 0 pénzért. Itt meg nyilván töltik xboxra is, de úgysem tekintenek ránk potenciális vásárlókra úgyhogy nem mint veszteség könyvelik el. Ellenben az olcsón kiadott PC játékoknál, mint pl az amnesia pár hete, hihetetlen kárt tud okozni az hogy pc-n mindenki csak letölt, és utólag se veszi meg, mert már minek.