11248
  • Fpocok
    MI MI MI???
    Nem nagyon értem ezr miért írtad... én vagyok a legnagyobb ellenzője a konzolos FPSnek... iszom minden szavad a kommentedben :D
  • janihunk
    Jah. Csak az a bibi hogy a SAW 2 van becsomizva cod néven.
  • Lbaxta
    neki már nem jutott origi!
  • Lbaxta
  • bigapó
    Hagyjuk már ezt a konzolon játsszuk az FPS-t, szerintem legnagyobb baromság, mert egy tök butított krumplihéjat kapsz (már hova butítják a játékokat könyörgöm), ezerszer kiveséztük, hogy felesleges konzolvideót nézni, nem hasonlítható PC-hez semmilyen formában (max. névben)
    Nem támadás, csak unalmas mindenhol ugyanazt olvasni és állandóan konzolvideót látni PC topikban...
  • Fpocok
    Pedig témába vág. Szerencsére ilyen nem lesz.

Amúgy meg PCn azért kicsit más, mert ott azért célozni kell, konzolon még azt sem.
  • bigapó
    erre van topik, ne olvassam már itt is fos cod6-ot meg a fos quickscope-ot...
  • csuszi
    nem mi?:)
    múltkor több hónap kihagyás után felmentem játszani (pc), sose voltam cod6ban sniper, és hasonló kill sorozatokat csináltam csináltam, még messzebbre is. nem kell hozzá kurva nagy skill, egy kalap szar a sniper. vicces hogy meg akarod magyarázni, jó ez.
    persze, véletlen se kelljen emelgetni azt a szart, célozni, levegőt venni, elég a félrandomozás... try cod1 esetleg 2 (az már viccesedik, de még mindig skillt igényel), és aztán ezeket a szarokat, nem fogsz hibázni.
  • Gabe18
    Az a baj hogy a sniper-ből is közelharci fegyvert csinál ez a módszer, pedig nem az.
    Másrészt szerintem pc-n legjobb aimbot "elrejtésre" ez a módszer. Ugyanis mikor berántja a "szeme elé" a távcsövet akkor te se a célkeresztet nem látod killcamben se semmit. Eltalál, nem talál, nem tudod, csak azt látod hogy puff meghaltál. Plusz a fegyver mivel egyet lő, még az a veszély sincs neki hogy egyből átrántja egy másik emberre.
  • Hellsing47
    utca távolságból... megint nem értem ezt a problémát, hard scope-al lőtt volna el akkor nem baj?
    Az meg hogy közelről sikerül el qs-elnie az már csak az illetőn múlik
    de olyan számú találati aránnyal rendelkező qs-t, mint a videón nem igen látsz pc-n
  • Gabe18
    Elég...
    Megannyi ilyen emberrel találkoztam akik ráadásul egy utca távolságból is beadtak ilyen lövéseket.
  • Hellsing47
    hát ilyen PC-n nincs is!
  • Fpocok
    Nevetséges. Ráadásul skill sem kell hozzá, mert csak elég mellé vinni a többit pedig elvégzi az AUTOAIM.
  • Drephis
    a mapok (ha valaki még nem látta volna)
  • csuszi
    nevetséges...
  • csuszi
    reménykedj kl, én nem. majd meglátjuk, de ha jó lesz (1%) akkor bérlek szervert;) :)
  • Gabe18
    Az hogy ilyen játékos nem lesz többet...

• Baxo
    Csipára nem hat a "gyorskéz perk"?? Annak meg mi értelme? Ráadást sztem nem is fogják jelezni, hogy csipánál nem müxik és lehet lesz még 1 két ilyen perk ami x fegyvernél nem müxik...
  • lolSL
    ja és a link, ha valaki nagyon gazdag lenne :D

http://store.steampowered.com/app/42700/
  • lolSL
    Those who pre-purchase Call of Duty: Black Ops on Steam will be able to start playing immediately upon release on November 9, 2010, when Activision expects the title will be available worldwide. Developed by Treyarch, Call of Duty: Black Ops utilizes the Steamworks suite of tools. The title is rated "M" (Mature - Blood, Drug, Reference, Intense Violence and Language) by the ESRB.

In addition to leveraging Steamworks' Auto-Updating, Achievements, and more, Call of Duty: Black Ops will support Steamworks Cloud technology. The PC version of the product will be powered with Steamworks for both the digital and tangible versions of the game and, as with all Steamworks titles, offline play will also be supported.

"We are delighted to be delivering the year's most anticipated title with Black Ops to PC gamers around the world," said Jason Holtman, director of business development at Valve. "We've collaborated with the development team to leverage the Steamworks suite of services to deliver the highest level of service to Call of Duty: Black Ops PC customers."

"Steam has been a great partner throughout development of Black Ops," said Mark Lamia, president of Treyarch. "We're working closely together to take full advantage of Steamworks to ensure we deliver the most polished and secure PC experience that our community deserves."

Call of Duty: Black Ops is slated for worldwide release the week of November 9 at retailers and via Steam. For additional Call of Duty updates, visit www.callofduty.com/blackops and also via Twitter @JD_2020
  • Drephis
  • Boron Power
    Jöhetne egy értelmes cod. Remélem azért ha nem is adják ki a szerver fájlokat, lesz rá valami verseny mod, vagy a leg apróbb részletekig állítható lesz a szerver.
  • lolSL
    nem fog tovább tartani mint most a 10
  • Prince23
    Dehogy minek :S
  • lolSL
    15 prestige lesz.
  • Gabe18
    Igazán közelebb mehetett volna a képernyőhöz a jóember...
    Mindenesetre a hangulat a régi.
  • Drephis
    single vid
  • Gabe18
    Nem, mert igy csináltak a sniperből is közelharci fegyvert. Most a nagyon messziről igy lő le csak a legirreálisabb fajtája, gyönyörű ez 5 méterről is, csak ugy még el is hittem hogy nem autoaim-el csinálja,egy utca távból már neccesebb volt sokszor...
    Meg eleve a sniper kaszt nem erre lenne való szerintem hogy rohamozunk vele be a sűrűjébe.
  • Hellsing47
    csak nem értem ha már sniper és 40méterre van, akkor nem mind1 hogy hogyan lő el? gyorsan vagy órákig rád zoomolva?
  • Fpocok
  • Skynet
    A sleight of hand ott van elbaxva hogy a célzást gyorsítja,alapból ezt el kéne felejteni és csak a tárazás gyorsítás legyen,bőven elég segítség az is,nemkell hogy minden hülye ezredmásodpercek alatt emelje a nagypapikat meg a csipákat a szeme elé...
  • lolSL
    igaz, a 2 kommenttel ezelőtt linkelt treyarchos arc írta nemrég
  • Gabe18
    Érdekes hírt láttam a Gamer365 fórumán. Azt írja valaki a sniper-ekre nem lesz hatással a Sleight of Hand.
    Fogalmam sincs mennyire valós hír, de nagyon nem bánnám ha eltűnnének a sniper-el 40 méterről egy villanásra meghaltál "quickscope" varázslók...
  • csuszi
    költői volt babám:)
  • Fpocok
    :D

• lolSL
    szerintem nem olyan fontos a ranked
    pár hét alatt feltolod prestige előtti max szintre, wager matcheken szétnyered magad codpontokkal és unlockolsz mindent ami kell, aztán lehet menni a jól beállított unrankedekre a cod8-ig, legfeljebb átszínezni már nem lesz pénz minden héten a fegyvert :)
  • csuripi
    Ezt már leírták valahol jó 1 hónappal ezelőtt is.
  • Gabe18
    "Szépen fog festeni a sok értelmesebb szerón amikor üdvözlőszövegként egy féloldalas mit tilos használni üzenet fogad...:D"

Végül is még ez sem rossz megoldás, persze ehhez a folyamatos admin felügyelet kell, mert ugye a felirat nem fogja megállítani a beszabadulókat.
  • Skynet
    Nem,jött némi infó a fórumon feltett kérdéseimre, a RANKED szerókat nem lehet szinte semennyire állítani (csak nagyon minimálisan),mert az beleütközne a Treyarch Real COD Experience-ébe....Szánalom..
    Szépen fog festeni a sok értelmesebb szerón amikor üdvözlőszövegként egy féloldalas mit tilos használni üzenet fogad...:D

Állítólag még a MAP sorrenden se lehet változtatni..:)
  • Fpocok
    Lehet azokat is állítani ugyanúgy. Csak jelszót nem lehet rá rakni.