11248
  • Frank99
    erre annyit írok, hogy bárkit kitiltani, bannolni eddig sem volt joga semmilyen topic házigazdának....

a többit elég jól elvégeztem a MW2 topicban, maximum a töröltek rinyáltak időnként....

az meg a tisztséggel jár.
  • Frank99
    neked is!
  • Frank99
    kösz
  • gömbgiliszta
    +1 Frank99
  • Fpocok
    Én nem ragaszkodom hozzá. De ha nincs más akkor csinálom szivesen. De ha más akarja, akkor hajrá.
  • lolSL
    legyen frank és fegyelem :)
  • szabii98
    Az úgy jobb, csak legyen kiemelve valahogy mert nem találjuk meg :D
  • Gabe18
    Hát szerintem ne neked írja hanem ide írja be, aztán valami szavazással vagy nem tudom hogy kéne eldönteni.
    Ha jól látom eddig 2 jelentkező van Fpocok és Frank99.
  • szabii98
    Oké,
    Aki akar jelentkezni, az PMben jelezze.
    én annyit tudok tenni, hogy kis színt viszek a topicba, scriptek stb.
  • Fpocok
    Köszi, hogy rám gondoltál. Időm, mint a tenger, ha kell akkor azokat meg tudom csinálni, amiket felsoroltál.
  • Gabe18
    Pár újítás

Gondolom ennek egy része volt bent tegnap angolul.
  • Muttley
    Nem nagy wasistdas:

A témában tájékozottnak lenni
    igyekezni kell hideg fejjel tárgyilagosnak maradni
    pártatlannak kell lenni
    flamelő, trollkodókat figyelmeztetni, törölni a HSZ-üket, végső esetben kitiltani időszakosan vagy végleg
    ismétlődő kérdések miatt figyelmeztetni
    warezt szűrni
    általában rendet tartani

De, ha nem, nem ;)
  • Gabe18
    Hát ez megtisztelő bizalom, de én inkább nem vállalnám, sosem voltam még sehol, nemigen tudom hogy megy ez/miből áll, és ide azt hiszem egy tapasztalt ember kell majd...
  • Muttley
    Volt egy ilyen kérdés, hogy

K i l e g y e n a H Á Z I G A Z D A ?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azééé lenne jó mihamarabb, ha eredmény születne, mert ahogy lentebb írták már, napokon belül teli leszünk warezre-mellkasverő-fikázó-flamelő-10-year-old-okosfiúkkal. Szóval el kell majd a takarítás, áthelyezés, moderáció... stb. :)

Az én szavazatom:

+1 Gabe18 vagy Fpocok - amelyikőtök vállalja.
  • Smithwarden
    Jah, bokorkempereknek tokeletes perkek...
  • Frank99
    ez egy vélemény.
  • Sound
    Scavenger Pro - Start With Extra mags. Replenish tactical grenades
    Ghost Pro - Undetectable by aircraft, dogs, IR, and sentries. No red crosshair or name when targeted.

gáz hogy ez a két perk egy kategóriában van :\
  • Gabe18
    Továbbra is azt mondom aki ilyen Second Chance-re elhasznál egy perk helyet, az meg is érdemli.
    Az esetek 90%-ban az összeesés után 2 másodperccel már halott, mert aki lelőtte az látja hogy nem halt meg és kilövi fektében. Vagy nyűglődik ott egy darabig azt az első arra járó adja meg neki a kegyelemdöfést. Ezen nem sokat fog változtatni hogy felállíthatja valaki, maximum azt is agyonlövik amíg odamegy...
  • AkAfinucsi
    Üdv!
    Second Chance Pro - Hosszabb ideig vagy harcképtelen halál nélkül és bármely csapattárs fel tud éleszteni.

és a quick scope-ot kell megszüntetni :)
  • Fpocok
    GL nem töltődik újra scavangerrel.
  • kanduhr
    Scavenger Pro
    Steady Aim Pro
    Marathon Pro

Tehát jönnek a gyalogkakukkok, végtelenített gl-el és munícióval. Fasza.
  • Muttley
    annyi korrekció: csak taktikai gránát (füst, villanó, stb.)
    a többi meg majd kiderül
  • Fpocok
    Csak annyi, hogy nem automatikusan töltődik a gránát, hanem ha veszel fel cuccot. Mert alaból csak lőszert ad a Scavanger.
  • Gabe18
    Hát mivel angolból sehol nem vagyok, igy nyilván nem a fordítást értékelem, de ha ez tényleg így működne akkor az katasztrófa.
  • Muttley
    Dujuhev probléma a fordítással vagy a perk alkalmazással? :)
  • Hellsing47
    túl kemény
    sok volt a vita miattad
  • toarpad
    gg (y)
  • Fpocok
    Az biztos nem magától, csak ha szedsz fel az ellenféltől csomagot.
  • Gabe18
    "Scavenger Pro - Extra mennyiségű tárakkal kezdesz. A gránátjaid, ha elfogynak automatikusan újratöltődnek. "

• Muttley
    Leferdítettem úgy ahogy :)

Egyszerre max 3 perk lehet bekapcsolva.

Lightweight Pro - Bármilyen magasságból ugrasz/ esel nem sérülsz.
    Scavenger Pro - Extra mennyiségű tárakkal kezdesz. A gránátjaid, ha elfogynak automatikusan újratöltődnek.
    Ghost Pro - Nem észlelnek a repülők, kutyák és a rögzített gépágyúk. Ha az ellenség célkeresztjébe kerülsz az nála nem vörösödik be és nem látja a nickneved sem.
    Flak Jacket Pro - A lobogó tűzön való átszambázástól nem sérülsz, a taktikai gránát bármilyen kisülési fázisában azt biztonságosan vissza tudod dobni.
    Hardline Pro - A segélycsomag tartalmát meg tudod változtatni.

Hardened Pro - A normál fegyverből leadott lövéseid extrasérülést ejtenek a repülőgépeken és a rögzített gépágyúkon. Csökkentett képrázkódás, ha megsoroznak.
    Scout Pro - Gyorsabban váltasz fegyvert.
    Steady Aim Pro - Gyorsabb célzás sprintelés után és gyorsabban gyógyulsz késszúrás után.
    Slieght of Hand Pro - gyorsabb célra tartás távcső nélküli fegyverekkel.
    Warlord Pro - eggyel több támadó gránáttal és taktikai gránáttal kezdesz (kivéve füstgránát).

Marathon Pro - Végtelenített sprintfutás.
    Ninja Pro - az ellenség hangosabb, te pedig teljes csendben közlekedsz.
    Second Chance Pro - Hosszabb ideig vagy harcképtelen halál nélkül és bármely csapattárs fel tud éleszteni.
    Hacker Pro - működésképtelenné tudod tenni az ellenség harci felszereléseit, gépágyúit, fegyveres ládáit. Láthatatlan vagy a mozgásérzékelők számára.
    Tactical Mask Pro - Csökkenti a villanó és a sokkoló gránát hatásait. Megmutatja hol van a fenti gránátoktól megtántorodott, szédelgő ellenfél.

#1498: én is max a scavenger-t engedném
  • lolSL
    scavenger az egyetlen amit nem tiltanék :D
    talán még a flak jacket de lángszóró meg napalm úgyis tiltva lenne és nem számít
  • Fpocok
    Lightweight Pro - No fall damage
    Scavenger Pro - Start With Extra mags. Replenish tactical grenades
    Ghost Pro - Undetectable by aircraft, dogs, IR, and sentries. No red crosshair or name when targeted.
    Flak Jacket Pro - Immune to fire damage and allows you to safely toss back frag grenades.
    Hardline Pro - Change the contents of a Care Package.

Hardened Pro - Bullets do extra damage to aircraft and turrets. Reduced flinch when you are shot.
    Scout Pro - Faster Weapon Switching
    Steady Aim Pro - Quicker aiming after sprinting and quicker recovery from knife lunge.
    Slieght of Hand Pro - Faster aiming down sights with non-scoped weapons.
    Warlord Pro - Start with 1 extra lethal and tactical grenade (except smoke)

Marathon Pro - Unlimited Sprint
    Ninja Pro - Louder Enemies and you're completely silent.
    Second Chance Pro - Survive longer, and any teammate can revive you.
    Hacker Pro - Can sabotage enemy equipment, turrets, and crates. Invisible to motion sensors.
    Tactical Mask Pro - Reduces the effects of the flash and concussion grenades. Reveals the position of a flashed or stunned enemy.

• Frank99
    Én szívesen jelentkezem, az előzőnél is kemény voltam....

ajánljatok a [email protected]
  • Frank99
    ha jól látom a platinumshop a legolcsóbb 9500 előrendeléssel postaktg nélkül.

meg is rendeltem 2db-ot....

:-)))
  • Muttley
    Dafke, csak azért sem oda írnának. :-/ Majd figyeld meg.

#1478: +1 Gabe18
  • Smithwarden
    Itt is beraktak a COD-ot elorendelesbe - 9700 Ft (+posta gondolom)
  • szabii98
    Nem, ez hiányzott az eddigi CoDokból, kis háborúk és saját fegyverek, mi kell még :P
  • soo277
    Szerintem a Black Ops, feljezgetése(fegyverek, kinézet stb....) egy kicsit már túlzás
  • Smithwarden
    Ez kellett a nep arcaba.
  • Fpocok
    Ez jó. Majd akkor kell egy etalon, egy lebeszélt mód, hogy mit lehet, mit nem, aztán lehet warozgatni.