11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1488 Custom Games Editor
Allow me to introduce the Black Ops Custom Games Editor! Private matches have never been this customizable. Players will have the ability to structure their games at all new levels of granularity. From variables as simple as Time Limit and Score Limit, or as deep as which weapons, Perks, and gear are available. You want a Pistols Only match? Make one! No longer do custom game modes rely on the “honor system.”
Emblems Do NOT Reset with Prestige
This one is pretty cut-and-dried. A frequently asked question is, “Will my kickass emblem I spent hours perfecting be lost when I prestige?” The answer is “NO!” Emblems are one of the only aspects of Black Ops MP that do not get a full reset upon entering Prestige. Things that will reset when you Prestige are: XP, COD Points, Challenge progressions, Loadouts, and so forth. -
#1487 Valaki csinál majd magyar szervert? Mert olyanra mennék szívesen:D -
Gabe18 #1486 Az én életemnek mégis mi köze ahhoz hogy nem kérek egy, a játék lényegétől teljesen idegen mod bele erőszakolásából, amit ráadásul "hú de nagy" valamiként akarnak eladni?
Az meg a kijött videókon is látszik hogy az alap multit is lehetett volna még hova fejleszteni "hogy ne egy MW2 koppintás legyen" (idézet mástól).
Ez a rajkodós duma meg lehet nálad menő, de én nem akarok "raj" lenni, ellenben a véleményem leírom aztán más legfeljebb nem ért vele egyet. -
-
#1484 Igaz
a 1482-es is -
#1483 teljesen más a kettő
ehhez talán a zombie panic hasonlít, de egyszerűsége miatt sokkal élvezhetőbb
szerintem ha nem lett volna akkora siker a nazi zombies, ma már nem biztos hogy lenne treyarch, vagy csak tony hawk játékot csinálhatnának az activisionnek :) -
bgreg #1482 szép életed lehet,hogy megse jelent a game de hegesztettek volna normális multit.hm szal te már játszottál vele.
Ez az alapból fikázok mindent,mert igy vagyok a menő főleg ha COD,ez unalmas,szánalmas,és nem raj. -
Gabe18 #1481 Aki zombizni akar az vegyen Left4Dead-et, az arról szól.
Itt inkább a készítők a normál multit hegesztették volna a zombizás helyett még jobban. -
#1480 Kukucs
Paleszbácsi nyitotta, alap dolog :D -
#1479 lehetne topicot nyitni nekik, alterops oldal már úgyis elindult. -
#1478 2 hét :D
Esetleg valaki, aki jelentkezne HG-nek?Pár nap és jönnek a warezhuszárok! :) -
#1477 zombi mode az egyetlen ok amiért nem csak egy szar mw2 update az egész :) -
Gabe18 #1476 14 ok amiért szeretni fogjuk...
Hát a totál felesleges zombi mód, illetve az újabb nevetséges másodlagos fegyverek mint a kilőhető kés, meg a GL helyettesítő robbanó nyíl biztos nem lesz számomra ok.
A többire meg kíváncsi leszek főleg a sniper részére ami a videók alapján nem sokat változott, na meg a csalók elleni fellépésre.
Viszont az "Erdménytartás", "Színáz" és "CoD pontok" jól hangzik eddig. -
#1475 azzzigaz -
csuripi #1474 Mit szeretnél mit írjak? Milyen über szuper jó játék? Milyen ócska szar játék?
Nem tudok róla írni mert még nem jelent meg, és nem próbáltam.
De csak neked; a videók alapján elég ócskán néznek ki a fegyverek. -
#1473 különben kifordul a világegyetem a sarkaiból. -
Baxo #1472 na jól van BO-s kommenteket kérnék ill. kérünk! ...köszi -
csuripi #1471 Mostanában Cod 4-el játszogatok, de sajnos csak HC szervert találok.
Tegnapelőtt találtam egy rifle mod szervert, classik rifle, classik rifle scope, meg Cod 4-ből az alap csipa, és R700, csak sajnos az is HC. -
csuripi #1470 Igen, nem tetszettek a hangok, a kiegészítők, a killsteakek.
Nekem nem jött be. Már nem emléxem mi volt a szerver neve, ahol játszottam vele. -
#1469 K3-at utáltad? COD4-es pályafutásom végén csak azzal játszottam (jó, Én nem vagyok Pro játékos, nektek biztos azért nem tetszett), szerintem nagyon jól összerakták. persze hibája volt ennek is, de sokkal játszhatóbb lett vele a cod. -
csuripi #1468 Én a K3 móddal voltam így. Utáltam nagyon, úgyhogy ha véletlenűl oda tévedtem, rögtön léptem is ki. Ugyan így vagyok a zombival is. -
#1467 szerintem csak mértéket kellene tartani, ennyiről szólna. Bár mi már beszéltünk az életszerűségről és ebben nem túl jó (vagy éppen túlzó) a COD széria, de ez akkor is gáz így. pl ezen a pályán ahol tele van épülettel semmi esélyed így segíteni a csapatot. Mert itt nem csak arról van szó, hogy magadnak csinálod a pontokat meg stb, hanem csapatjátékról, igaz ezt szokták leghamarabb elfelejteni az emberek... -
#1466 én speciel zombi szerverekre gondoltam, van olyan ahol van. -
csuripi #1465 Jó rendben. Ahova én jártam ott nem volt, és nem tudtam annyit ölni, hogy nekem legyen. -
Reg5 #1464 Dehogynem. -
csuripi #1463 A CoD 4-ben nem voltak kutyák, tehát senki nem is utálta azokat. -
#1462 Jah szerinted :D
Am nemtom, én nagyon utálom őket :) -
csuripi #1461 Vajon miért? -
csuripi #1460 A CoD MW-ben csak te utáltad a kutyákat, senki másnak nem volt baja velük. -
#1459 Remélem.
CoD MW óta megutáltam a kutyákat, legalábbis a játékban.
A WaWban egyszerűen nem is játszottam multiban.
A S.T.A.L.K.E.R.ben még elmennek a kutyák, de ez itt mégis egy más fajta játék.Szerintem. -
#1458 balance, végre ki lehet térni meg elkerülni az eddigi elkerülhetetlen szarságokat fal mögé bújással vagy egy vetődéssel. -
#1457 Amekkora fos szintre süllyedt és bugos volt a falonátlövés a COD6-ban jobb is ha inkább SEMMIVEL sem engedik meg a falonátlövés.
Nem kell,egy bohóckodás...Már a COD4-ben is voltak csodálatos pillanatok, a COD6 egyenesen szánalmas volt falonátlövöldözés tekintetében.
A rakéta pedig nagyon jó hogy le van butítva,amúgyis teljesen felesleges egy ilyen játékban de még a BFBC2-ben is a legt9bb helyen kirakják aki rakétavetővel lövöldözik emberre,pedig ott jóval nagyobb a terep és néha mg emiatt célozni is tudni kell vele... -
Gabe18 #1456 Szerintem az összes normális szerveren tiltva lesz... -
#1455 ez tényleg gázos
meg kőőő írni nekik gyorsba a hivatalos fórumukon
itt kb. max finghámozás ;) -
#1454 azért még vannak hibái a rendszernek. Nekem például nem tetszik, hogy a Mini-Gun-al nem lehet átlőni a falakon. Legalább ezeken a vékonyabb épületfalakon átlőhetne, meg a tetőn, azon a hullámlemezen. Ez elég gáz így. Na meg a rakéta ott robban előtte és nem hal meg...pff. remélem ezeket kijavítják. -
#1453 Az pedig nem olyan durva. Simán le lehet lőni és csak akkor támad rád, ha épp lősz, mikor közelben van. -
#1452 Lesz olyan szeró, amelyen előreláthatólag tiltva lesz a kutyás KillStreak?:D
szerk.:
De ahogy látom 1 harapásra ölnek értelme nemsoklesz :D -
#1451 Összes Killstreak:
-
#1450 Nem volt kérdőjel a mondat végén, ezért nem is illett ide :). Majd legközelebb. -
#1449 13 nap:D