11248
  • szabii98
    De miből gondolod hogy az lesz a sorsa mint a MoHnak?Én a videó alapján azt látom, hogy valószínűleg jön fel a CoD színvonal :D
  • Baxo
    "Ennek abban az egy esetben lenne kifejezetten romboló hatása, ha a warez kikerülése után kiderülne hogy egy hulladék a játék és tömegesen elkezdenék visszamondani. Ebben az esetben meg azt mondom, meg is éremlik/érdemelnék."

nyilván itt ezzel van gondja a kiadónak! (ill. lenne)
  • Gabe18
    Mintha nem mindegy lenne hogy aki nem akarja megvenni az holnap tölti le vagy 2 hét múlva...
    Ennek abban az egy esetben lenne kifejezetten romboló hatása, ha a warez kikerülése után kiderülne hogy egy hulladék a játék és tömegesen elkezdenék visszamondani. Ebben az esetben meg azt mondom, meg is éremlik/érdemelnék.
  • The Protector
    Nem kell anyázni ha vótmá.

Black Ops.A hackerek ki akarják szivárogtatni.
  • lolSL
    nem tudom honnan vette aki írta a magyar hírt, de sehol se említik hogy hosszú lenne
    talán a hosszabb időszakot átölelő storyt értette félre.
  • Gabe18
    Újabb videós ismertető.

Hosszú single, sok játékmódos multi, meglepetés a zombi módban.
    Angolul tudok előnyben...
  • Gabe18
    Szerintem az is lehet a bétában adtak egyből 5 "custom" helyet hogy minél több mindent kipróbálhassanak már az elején.
  • TDC Geronimo
  • Kly
    Én is legalább 3x visszanéztem a videót, de nem láttam azt a másik 5 custom class-t amiről beszél.
  • Baxo
    Elég az az 5, bár preztizs-t érdemes azzé csinálni... szvsz
  • elitehun
    Ergo 5 testre szabható class van mint MW 2-ben a prestige előtt
  • elitehun
    Na tessék. Oda is írtam :D
  • AkAfinucsi
    de várom már h ugyanezt csináljam én is :)
  • lolSL
  • bigapó
    persze, ez a legrosszabb eset, azért írtam, most pl moh-val így jártam, napra pontosan az uccsón hozta, mikor még nem lehet szólni, hogy késik :)
    3-5 munkanap asszem, de mivel magyarba a posta máshogy működik, ezért ez kinyúlik 10-re (vagy többre, de ilyen még szerencsére nem volt.)
  • Blacksheep333
    10 nappal még sokat mondtál. Volt hogy 3 nap alatt kihozták, addig meg végig lehet vinni a single-t.
  • bigapó
    na akkor nézd meg még egyszer, van egy pillanat amikor végigmegy mind a 10-en.
  • lolSL
    jó hallani hogy fontos szerepet kap a zombies
  • Rayden02
    Egy kis bónusz!
  • Tatyla
    de ez most mennyivel lesz jobb mint a MW2 vagy a BC2 vagy ugyan olyan?
  • Sound
    hmm, lehet először kicsit bele kellene olvasni az éppen aktuális témába :D
  • Sound
    nézegette már valaki, hogy honnan lehet a legolcsóbban előrendelni a játékot?
  • elitehun
    De hát csak 5 class van ott...
    És a játék közben lehet látni hogy még csak 13-as szintű (asszem)
  • Tatyla
    aki steamen megveszi 60 ojróért az meg is érdemli :DDD
  • bigapó
    igen, azok azok, ami felette van az meg pre10 után volt nekem ilyen mw2-be. de az sok idő volt :) nemtom ki hogy van vele, Én szerettem, hogy sokféle dolgot tudok beállítani, igaz a végén 1-2 futott, de jó, ha nem kell állítgatni meccs előtt valamit, hanem már készen van. Ha előtte állítottam, akkor biztos valamit kihagytam a kapkodás miatt.
  • elitehun
    Hát sztem azok az alsó classok az alap classok ^^
  • bigapó
    már az elején lenne 10 class vagy ez már prestige utáni? jó ha már sok van az elején, untam mindig újrarakni mw2-be prestige-váltás után.
  • elitehun
    És?
  • Lbaxta
    aki steamen kifizette töltheti.....
    nem kamu!!!
  • bigapó
    ja meg volt egy discount-om is, úgyhogy inkább ott vettem meg :)
  • bigapó
    hosszútávon sokat lehet spórolni az ilyenekkel, inkább várok 1 hetet:) nekem nem apa szarja a pézt :) ne vedd magadra :D
    egyébként persze, hogy mindenki ott veszi ahol akarja, az árat meg elírtam, mert konkrétan a 14 ezres árra értettem, hogy annyiért ne vegyétek itthon, ha van 9500-ért az már baráti.
  • elitehun
    Igen általában a 9500 nem egyenlő a 13900-al :D
  • gömbgiliszta
    9500 nem olyan vészes ( nem 13900 ) és szerintem sokkal gyorsabb.

nem tudom mikor szállítják ki, de az az a pár nap sokat jelent nekem az elején
  • Hellsing47
    valahol 9500-ért megkapod a megjelenés napján
    te veszed durván egy ezressel olcsóbban és kézhez kapod egy héttel később :)

kinek melyik éri meg jobban
  • bigapó
    GYEREKEK!!!

Miért vesztek 9-10e-ért játékot itthon mikor angolból 10 nap alatt itt van ugyanaz töredék áron??

~8600-ért rendeltem Zavvi-ról, az már most megérte előjegyzésben.
  • bigapó
    Isten vagy:DDD imádom :D
  • priluki
    pedig jo szám:P :D
  • elitehun
    Már volt

Csak szerintem hasonlít minden fegyver alap "célzókája"??
  • csuszi
    az a sabotage:)
  • elitehun
    Akkor jó XD
    Nekem a HC SD akkor is jobban bejön mint a sima. Egyszer se találkoztam akkora kemperrel mint mondjuk egy tdm mecsben