11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1408 De miből gondolod hogy az lesz a sorsa mint a MoHnak?Én a videó alapján azt látom, hogy valószínűleg jön fel a CoD színvonal :D -
Baxo #1407 "Ennek abban az egy esetben lenne kifejezetten romboló hatása, ha a warez kikerülése után kiderülne hogy egy hulladék a játék és tömegesen elkezdenék visszamondani. Ebben az esetben meg azt mondom, meg is éremlik/érdemelnék."
nyilván itt ezzel van gondja a kiadónak! (ill. lenne) -
Gabe18 #1406 Mintha nem mindegy lenne hogy aki nem akarja megvenni az holnap tölti le vagy 2 hét múlva...
Ennek abban az egy esetben lenne kifejezetten romboló hatása, ha a warez kikerülése után kiderülne hogy egy hulladék a játék és tömegesen elkezdenék visszamondani. Ebben az esetben meg azt mondom, meg is éremlik/érdemelnék. -
#1405 Nem kell anyázni ha vótmá.
Black Ops.A hackerek ki akarják szivárogtatni. -
#1404 nem tudom honnan vette aki írta a magyar hírt, de sehol se említik hogy hosszú lenne
talán a hosszabb időszakot átölelő storyt értette félre. -
Gabe18 #1403 Újabb videós ismertető.
Hosszú single, sok játékmódos multi, meglepetés a zombi módban.
Angolul tudok előnyben... -
Gabe18 #1402 Szerintem az is lehet a bétában adtak egyből 5 "custom" helyet hogy minél több mindent kipróbálhassanak már az elején. -
#1401 -
#1400 Én is legalább 3x visszanéztem a videót, de nem láttam azt a másik 5 custom class-t amiről beszél. -
Baxo #1399 Elég az az 5, bár preztizs-t érdemes azzé csinálni... szvsz -
#1398 Ergo 5 testre szabható class van mint MW 2-ben a prestige előtt -
#1397 Na tessék. Oda is írtam :D
-
#1396 de várom már h ugyanezt csináljam én is :) -
#1395 -
#1394 persze, ez a legrosszabb eset, azért írtam, most pl moh-val így jártam, napra pontosan az uccsón hozta, mikor még nem lehet szólni, hogy késik :)
3-5 munkanap asszem, de mivel magyarba a posta máshogy működik, ezért ez kinyúlik 10-re (vagy többre, de ilyen még szerencsére nem volt.) -
#1393 10 nappal még sokat mondtál. Volt hogy 3 nap alatt kihozták, addig meg végig lehet vinni a single-t. -
#1392 na akkor nézd meg még egyszer, van egy pillanat amikor végigmegy mind a 10-en. -
#1391 jó hallani hogy fontos szerepet kap a zombies -
#1390 Egy kis bónusz! -
#1389 de ez most mennyivel lesz jobb mint a MW2 vagy a BC2 vagy ugyan olyan? -
#1388 hmm, lehet először kicsit bele kellene olvasni az éppen aktuális témába :D -
#1387 nézegette már valaki, hogy honnan lehet a legolcsóbban előrendelni a játékot? -
#1386 De hát csak 5 class van ott...
És a játék közben lehet látni hogy még csak 13-as szintű (asszem) -
#1385 aki steamen megveszi 60 ojróért az meg is érdemli :DDD -
#1384 igen, azok azok, ami felette van az meg pre10 után volt nekem ilyen mw2-be. de az sok idő volt :) nemtom ki hogy van vele, Én szerettem, hogy sokféle dolgot tudok beállítani, igaz a végén 1-2 futott, de jó, ha nem kell állítgatni meccs előtt valamit, hanem már készen van. Ha előtte állítottam, akkor biztos valamit kihagytam a kapkodás miatt. -
#1383 Hát sztem azok az alsó classok az alap classok ^^ -
#1382 már az elején lenne 10 class vagy ez már prestige utáni? jó ha már sok van az elején, untam mindig újrarakni mw2-be prestige-váltás után. -
#1381 És? -
Lbaxta #1380 aki steamen kifizette töltheti.....
nem kamu!!! -
#1379 ja meg volt egy discount-om is, úgyhogy inkább ott vettem meg :) -
#1378 hosszútávon sokat lehet spórolni az ilyenekkel, inkább várok 1 hetet:) nekem nem apa szarja a pézt :) ne vedd magadra :D
egyébként persze, hogy mindenki ott veszi ahol akarja, az árat meg elírtam, mert konkrétan a 14 ezres árra értettem, hogy annyiért ne vegyétek itthon, ha van 9500-ért az már baráti. -
#1377 Igen általában a 9500 nem egyenlő a 13900-al :D -
#1376 9500 nem olyan vészes ( nem 13900 ) és szerintem sokkal gyorsabb.
nem tudom mikor szállítják ki, de az az a pár nap sokat jelent nekem az elején -
Hellsing47 #1375 valahol 9500-ért megkapod a megjelenés napján
te veszed durván egy ezressel olcsóbban és kézhez kapod egy héttel később :)
kinek melyik éri meg jobban -
#1374 GYEREKEK!!!
Miért vesztek 9-10e-ért játékot itthon mikor angolból 10 nap alatt itt van ugyanaz töredék áron??
~8600-ért rendeltem Zavvi-ról, az már most megérte előjegyzésben. -
#1373 Isten vagy:DDD imádom :D -
priluki #1372 pedig jo szám:P :D -
#1371 Már volt
Csak szerintem hasonlít minden fegyver alap "célzókája"?? -
#1370 az a sabotage:) -
#1369 Akkor jó XD
Nekem a HC SD akkor is jobban bejön mint a sima. Egyszer se találkoztam akkora kemperrel mint mondjuk egy tdm mecsben