11248
  • Csillagf3nyke
    6 és fél perces gyönyörűséges Gun Game mód videó a Black Ops-ból!

http://www.demonicplayer.hu/2010/10/24/a-black-ops-legujabb-videojanak-foszerepeben-a-gun-game-mod/
  • Skynet
    SD-ben nem jelez semmiféle piros nyíl a térképen semmiféle bombacipelőt...:)
    Az SD_ben ha lelőnek várhatod a kör végét, a bombacipelő nincs kijelezve sosem,és HC-ben SD-zni egyrészt egyedül mázli és reflex kérdése másrészt támadásból nyerni csak szerencsével lehet,vagy nagyon autista ellenfelek ellen..:)
  • elitehun
    Ja igen a másik meg azért szoktam HC SD-t játszani mert ha viszem a bombát vhogy nem szimpatikus az a piros nyíl KILL felirattal ami a radaron engem jelez :D
  • elitehun
    XD FAIL
  • Tatyla
    van ilyen vetődés is már,meg ez a CS féle bomba lerakás is új ?
  • Gabe18
    Ez mi a rosseb?? Törölje valaki aki tudja, én ezt akartam belinkelni...

http://www.youtube.com/watch?v=XXjah8B7f1Y
  • Gabe18
  • szabii98
    Most nem azért, de pl. az 576ban 10990ért láttam kiírva valamikor, ahoz még elmész a Game Showra az -1000ft, ha többen mentek, lehet az összes jegy - és akkor már egész jól kijöhetsz belőle :D
  • gömbgiliszta

peace.
  • szabii98
    Nem klán, mert akkor szerver is kellene :D
    De az is lehet :)
    Csak olyan "megkülönböztető" jelzés, hogy megismerjük egymást a csatatéren
  • Skynet
    Egyébként lesz még egyáltalán ebben a játékban SD? Vagy mostmár végleg lesüllyed erre a TDM és egyéb primkólövölde színvonalra? SD videt még nemláttam belőle...
  • Skynet
    Várjál,idekészítem az ücsit és a pattogatott kukoricát....
    .
    .
    .
    .
    NORECOIL!
  • elitehun
    Mármint klán?
  • szabii98
    Na, amint ezt leírom rendelem is elő, kellene egy SG-s név a multiban, pl [b]SG
  • elitehun
    Hát csak nem hazudnak :D
  • gömbgiliszta
    én is onnan rendeltem, de még csak egy visszaigazoló email jött. ( mondjuk mi mást vártam? )remélem valóban küldik ingyen futárral.
  • Fpocok
    Bannerbe nem lehetne berakni, hol a legolcsóbb?
  • shaddam
    Azt hittem mindenki tudja hogy 576-ot és a cd galaxis-t messziről el kell kerülni.Zavvi.com-on elég korrekt akciók is szoktak lenni
  • Gabe18
    Ja, azaz. Hát boltba 14-ért, az pc játékhoz képest nem gyenge. Van ami megjelenéskor majdnem a fele...
  • Fpocok
    Jaja... venni sem lehet, megrendelni sem.
  • elitehun
    Ja ha nincs semmi különleges kedvezmény és neten rendeled meg akkor ált. 10% kedvezmény van
  • lolSL
    neten mindig valamennyire kedvezményes ár van, ha csak a boltba odamennél akkor 14k lenne
  • Gabe18
    CD Galaxison a "normál" ára 13.990, hát az már 14... De most a kedvezményes ár 10 990 holnapig, ami nem tudom mi, mert előrendelés nincs csak "Értesítést kérek" opció.
  • Fpocok
    Na faszom, rohadjon meg a két bolt, jól felemlték egy 1000-el, amikor az emelt árú MW2-t is tudták adni 9900 ért... na faszom, jól lebeszélték egymás között. Rohadjanak meg, vissza is mondom. Megcsekkolom platinumon.
  • elitehun
    Hát ha okt 25.-ig megveszed akkor "csak" 11k
    Am ja a platinumshop.hu-ból kell megvenni ott 9500Ft
  • lolSL
    a zárójelbe írt rész miatt meg nem kell tőlük venni soha semmit. van ami angliából rendelve olcsóbb, de ezt speciel a kisebb magyar boltokban is megtalálod jó áron. platinumshop.hu és konzolokszervize.hu -n is megrendelheted 9500Ft-ért ingyenes szállítással.
  • elitehun
    Ja hát igen a kibaszás az már gáz :S
    Én alapból nem basznék ki egy levelhackert sem mivel azzal nem szerez semmiféle előnyt a többiekkel szemben.
    Mondjuk én itt se fogok elmenni a max prestige-ig.
  • lolSL
    biztos jobb volt a forint árfolyam, vagy vmi jobb üzletet kötöttek a forgalmazókkal, (vagy most több pénzt húznak le az 576-al karöltve kartelezve, mert már tudják hogy ezt is sokan megveszik, mint a starcraft2-nél), de az is 60 eur volt nyugaton.
  • DarkSector
    steam-et soha nem szabad nézni, az egy rakás kaki.
    a 13ezer korrekt ha magyar árakat nézed, azért ez szerintem jobb lesz mint az mw2.
  • Prince23
    Mw2-őt én anno 9900-ért vettem CDG-től :S
  • csuszi
    2 dolog történik:
    - degradálják azok erőfeszítéseit akik tisztességesen kínlódnak
    - plusz amikor te kigyűjtöd, rád is azt hiszik hogy level hacker vagy.

waw-ban kibaszott hamar elértem a max-ot prestige nélkül. volt egy népszerű magyar szerver, és amikor egyik reggel bementem olyan kick-et kaptam hogy csak füstöltem. amikor ezt szóvá tettem az oldalukon, jött a magyarázat, hogy pár jogosulatlan kick megesik, ez benne van, nem baj.
    1. szerintem inkább nem baszok ki egy cheatert, akkor se ha 90%biztos vagyok benne hogy csal, mintsem egy ártatlant kibasszak. ez az adminok hibája.
    2. nem esik jól az embernek, amikor kibasszák indokolatlanul. ez is az admin hibája.

de nem hibázna az admin, ha a sok tróger nem hack-elt volna.
  • lolSL
    a nagyobb activision játékok ennyibe kerülnek mw2 óta
  • Prince23
    Halljátok, ez a game nagyon drága lesz :S

Steamen 60 eiró, CDG-n pedig 13.000 ft lesz. Kurva drága, remélem ez a csak a hype miatt van, és nem fogja érinteni az összes új játékokat. Mert akkor....
  • elitehun
    Lehet velem van a baj de engem még mindig nem tudnak zavarni a levelhackerek. Ha ő arra veri hogy minden title meg emblem megvan neki codban akkor gratulálok. Én szimplán kiröhögöm őket
  • csuszi
    gabe végig arról beszélt hogy eltűnt a waw a süllyesztőben, senki nem kérdőjelezi meg a pénzügyi sikert, mindent megvesznek ami cod. de pc-én a kezdeti lelkesedés után, eltűnt a francba, wart se tudsz leszervezni, jelenleg kevesebb szerver van az egész világon, mint az elején csak mo.-on, mi ez, hanem eltűnés? 30 szerveren vannak többen mint 10. cod4ben 1000-en.
  • atomkrumpli
    Az a 3hét az pontosan 2 nap volt, már a második nap full prestige emberkék szaladgáltak nagy büszkén a koponyás logóval. Mikor szóvá tetted hogy csalnak annak jó sok fuck lett a vége. Remélem a BO legalább egy hónapig kibírja level hack nélkül és akkor már megérte megvenni. Én inkább kihagyom most, elég volt a cod6 "vakon vagyok de megveszem" érzésből.
  • lolSL
    magyarok lehet játszottak volna vele, de az már meghaladta az emberek tudását hogy nem lehet két kattintással xfire-ből felmenni a "törtszeró"-ra, és a konzolt is használni kell :D
  • shaddam
    A pénz viszont a konzolokból jön,így talán reálisabb lenne konzolos adatokat nézni.
  • csuszi
  • csuszi
    nem hiszem:) - de majd a tipped után füllentheti azt.
    "külföldi szerók tömve vannak" ez inkább utal pc-re, plusz ez egy pc topic, plusz gabe végig pc-ről beszélt.