11248
  • Csokis
    Az orosz CloneDVD már torrent-en fellelhető.
  • hyjal
    alapjában véve ez egy élvezetes játék lesz.sok újdonsággal és egyéb különlegességekkel.ha meg lesz hozzá warmod akkor meg igen hosszú életű játéknak nézünk elébe.
  • bigapó
    Ezek a pontok amikről beszéltek arra jók, hogy megvegyük a különböző kiegészítőket a fegyverekre és a festéseket (amik ugyan nem növelnek a fegyón semmit csak látványt), a killstreak-ekhez és még nem tudom mihez?

Mert akkor az elején számít, hogy ki mivel megy, bár lehet rosszul gondolom. Később mikor már mindenki elért egy szintet akkor már nem annyira érdekes. Csalók meg mindig lesznek, abban igazad van, hogy inkább erre csinálják, mint aimbotot vagy wh-t...
  • hyjal
    szóval nem veszed meg?
    gyere fel picit TS3-ra.
  • csuszi
    :D
    nem lesz aki elnáspángolja a szád?:) majd prof vagy dzsudzsu. prof amúgy is nagyon jó kóder volt a 6-ban, úgy látszik neki való a láma rész:)
  • hyjal
    viszont ez is igaz
  • Gabe18
    Abból a szempontból lényegtelen, de ez a fogadásos rendszer ötletesnek-érdekesnek tűnt/tűnik. De ha becsalják a pontokat amibe fogadni lehet akkor onnan nincs értelme.
  • elitehun
    Igazad van. De azt is mondhatnám hogy ott a pont ;)
  • hyjal
    lényegtelen.ha tudsz játszani akkor mind1 h kinek mennyi pontja van
  • Gabe18
    Hát mert a fogadás része addig érdekes, amíg a CoD pontnak van "értéke". Attól a pillanattól kezdve hogy bárki bármennyit hackel magának oda az egész. Illetve nem tudod hogy "Józsika" tényleg olyan ügyes hogy nyert már magának ötvenmilliót vagy úgy csalta összes.
  • hyjal
    te meg vedd meg papája...
    ha nem lesz warmod majd csinálok én
  • hyjal
    egyre nehezebb ölni vele,mert ugye nagyobb szintre lépsz...
    De amúgy is mit érdekelnek téged a pont hackerek? azért mert vkinek 50.000.000 pontja van attól nem tud játszani. addig örülj mig nem aimbot vagy hasonló dolgokkal állnak elő.
  • Gabe18
    Itt nem azt mondták "egyre jobb fegyvereket kapsz"? Mert akkor nem tudom az összes automata fegyvernél mitől jobb a nyílpuska vagy a kilőhető kés (anyám...). Na de mindegy, ettől még ötletes lesz addig a 3 napig amíg a csalók nem tudják a CoD pontjaikat automatikusan ötszázmilliárdra növelni.
  • csuszi
    cod4ben is volt, csak nem hivatalos.
  • elitehun
    Vaagy ha lesz is csak megjelenés után jóval ;)
  • elitehun
    Egyszer MW2-ben bedobott egy ilyen moddolt szeróra :D Nagyon élvezetes volt :)
    És nem valószínű hogy lesz demo
  • bigapó
    Lesz demo-ja, ha igen mikor?
  • bigapó
    hmm, ez tök jó játék, mármint a Gun Game. Már a korábbi videókban is ez keltette fel legjobban az érdeklődésemet - meg a másik új aminek nem ugrik be a neve. Az elején jó béna, de aztán felszívta magát.
  • elitehun
    Most az összes fegyvernek nulla visszarúgása lesz vagy mi a f.sz?
  • elitehun
    HC-ban legalább nincsen az hogy elkezded lőni 3 méterről ő meg lekésel mert commandója van -.- (tom itt nem lesz de akkor is)
    Mondjuk én HC-t csak SD-ben játszom
  • Fpocok
    Ez már volt?

• Skynet
    Hegesztőmaszkba pucolok narancsot...:)

Egyébként klános pályafutásom során 3 HC warban volt részem ebből 2 döntetlen lett,pontosan úgy ahogy írtad: Támadni esélytelen,védekezőben pedig mi is és az ellen is kihoztuk 10-10re...Mindkét meccsen mindkét pályán.
    A 3. hc meccsen 1 ponttal vertük az ellent mert a füstbe belőtt random lövedékeik nem nyírták i az egyik klántársam és le tudta rakni a bombát,ha pedig a bomba le van rakva onnantól a támadó oldal átlendül védekezőbe és az ellenfél bukik...
    Mázli és reflex kérdése az egész HC mód. Publicon kifejezetten nevetséges ahol nincsenek tiltva az automata csipák és az egyéb hasonló szarok...
    Részemről mindigis az arany középutat szerettem,az oldscool hc ha jóltudom 25 életerőre van állítva, a normal hc 45 életerőre...A normal szint a 100...75-80ra belőve a szerót, a megfelelő korlátozásokkal (egyes perkek és fegyók tiltása) zsír lehet a game...Kóborlövedék nemigazán öl,az ellenbe skuló is kell nemelég 1 találat, a fejlövés 100% hogy megöl (100-as életerőnél sűrű hogy még egy pofánlövés után is továbbfut az illető), ésígytovább....
  • csuszi
    de, kell hozzá tudás, ne halj bele az unalomba ahogy a sarokban ücsörögsz, ha az admin baszogat, akkor legyen stopper a fejedben és eloldalogj jó óvatosan pár méterre mindig 20 secenként.

narancsot pucolni meg kurva nehéz. fröcsög össze vissza, nekem ne mondd hogy te védősisak nélkül csinálod, úgyse hiszem el.
  • Skynet
    A HC mód egy mezei reflexjáték,kb bohóckodásra jó,de inkább csak simán nevetséges. Desert Eagle-el 15ös killstreak egy HC szerón? Ahoz tudás kell öcsém (kb annyi mint a narancspucoláshooz)...:D
    Egyébként HC módnál tartva COD4-ben pontosan ugyan annyi életerővel induslz hc-ban mint a COD6-ban és pontosan úgy felborulsz egy nagylábújjlövéstől kispisztollyal mindkettőben mint a húgyosvödör...
    Hagyjatok már a hc-vel,semmi tudást nem igényel,főleg nem SD módban. Szerencse kell hozzá és reflex,ennyi. Meg annyi ész hogy ne rohanj be a nyílt térre mert ott még a hülye is eltalál egy skulóval legalább...
    Egyébiránt a desert az egyik fegyó amiket normális warokon és nomrális szerókon kapásból tiltanak mivel az egyik legopabb norecoil fegyó (csak látványra ugrál,egyébként norecoil) a COD4-ben. Még sima módban is kb zéró tudást igényel elmakkolni vele egy embert...
  • csuszi
    "az nyer aki hoz egyet támadóban és a warok 99% nullára hozná a támadó oldalt."
    az nyer aki nem hibázik védőként egyszerűbben, mivel hc módban esélytelen vagy egy közepes ügyességű, közepes taktikai csapat ellen is. sőt, szerintem beállítok 5 embert 5 pontra, akik esetleg lámák is, és még ők is lehozzák.
  • csuszi
    "HC-én másfajta stílus van, sokkal gyorsabb, fárasztóbb, mint egy sima meccsen. Ha ezt nem tudod megszokni, vagy túl gyenge vagy ehhez, az csak a te problémád. "
    köszi volt cb.eu 8. ként annyira nem vagyok gyenge, de ahhoz igen hogy kempeléshez asszisztáljak;)

"Tény, hogy vannak túl erős fegyverek, de kötve hiszem ha pl desert eagle-el eltalállak a valóságban, akkor te tovább fogsz szaladni. (vagy mint sima szerón, ahol abból áll a játék, hogy 2-3 mp-ig lövik egymást LMG-vel, de akkora HP van,, hogy egyik se murdálna meg - pedig egy ilyen golyó leszakítja a fél karodat is.)
    "
    már írtam, nem életet akarok szimulálni, embereket ölni, hanem játszani, lehetőleg úgy, hogy a tudás számítson, a tehetség, a gyakorlás. ne az hogy ki tud türelmesebben várni.
    leírod, hogy ez sokkal fárasztóbb, alá nem támasztod. nem úgy ahogy én.

- mivel kevés hp van, az nyer aki előbb lő. ergo aki meglátja hamarabb a másikat. innentől helyezkedés kérdése az egész, nem taktikáé, mert ahhoz nem sok ész kell, hogy x mapot megtanuljon az ember, és lövésekre figyeljen, merről jöhetnek.
    - célzás nem számít, lehet változik ki hova lő, de természetesen fokozottan igaz, hogy a "tévesztett" golyók is kárt okoznak, killt, mint ott ahol több a hp. elég bokán, combon sorozni, ahol több hp van, jobban kell figyelni hol találod el
    - akármikor mentem hc serverre, mindig volt 1-2 ügyesebb játékos aki deserttel szopatta a népet. de annyira jó volt az mw1, hogy ez mág sima módban, waron is előfordult, olyan faszányos volt a rendszer:)
    - ha tiltani kell valamit egy szerveren, régen rossz. pláne egy ilyen nehezen megfogalmazható tíltást, hogy kemp. mennyi számít gáznak? 10 sec? mikortól van kick? 12? és ha arrébb megyek 5 métert 10 secenként akkor már jó?
    - melyik a jobb? ahol egy tárral könnyedén lelövök 3-4 embert is ha háttal vannak nekem, vagy ahol vért izzadsz ha 2 emberrel találkozol? melyik igényel nagyobb ügyességet? kihívást?
    - no offense, de hc-zni azok jártak/járnak, akik belefáradtak abba, hogy a normál szervereken nem terem számukra babér, mert a, a kempelhet a kedves, de az ügyesebbje így is leobiztatja, b, nem tud célozni, frusztrálja hogy egy tár se elég az ellenbe!!! szöveget mormolja naphosszat, inkább bemegy oda, ahol súrolja a sorozat az ellent és megdöglik

marha nehéz ám hogy nincs célkereszt, meg jaj nincs radar. ez a nagy hc? célkeresztet észre se veszem ha nincs mert valamelyik mod letiltja és úgy marad, radar meg max támpont merre mozog az ellen, de ezt pár hét tdm után is vágom, sőt azt is megmondom hova születik ha x helyen lelövöm. amúgy maga a tmd is egy gógymód, taktikailag sehol nincs egy 5v5höz. hc ben meg az enyhén vicces lenne, az nyer aki hoz egyet támadóban és a warok 99% nullára hozná a támadó oldalt.
  • kanduhr
    Cod5: ha ráviszed az ellenfélre a célkeresztet, és mondjuk befut a fal mögé, te továbbra is látod a nevét - ergo tudod hol áll... A 10 gigányi patch-csel se tudták ezt kijavítani.
  • kanduhr
    cod4 hc szeróra... (fáradtság)
  • kanduhr
    Ahova én járok fel cod4 hc szeró, ott tiltva van a kemp.

"hcben erre esélyed nincs, az nyer, aki előbb látja meg az ellent, plusz a hc sebzés miatt a célzás is kevésbé fontos, mivel elég ha bokán sorozod, nem úgy mint sima módban, ahol esetleg még mellmagasságban kellene osztani az áldást hogy meg is haljon"
    Ez is baromság. Ezek szerint te nem sok időt toltad a cod4-et hc-én. Mivel itt csökkentett HP van, így mindenki veszélyes tud lenni, azonban itt is ugyanúgy megvan szabva, hol mennyit sebez egy fegyver. Tény, hogy vannak túl erős fegyverek, de kötve hiszem ha pl desert eagle-el eltalállak a valóságban, akkor te tovább fogsz szaladni. (vagy mint sima szerón, ahol abból áll a játék, hogy 2-3 mp-ig lövik egymást LMG-vel, de akkora HP van,, hogy egyik se murdálna meg - pedig egy ilyen golyó leszakítja a fél karodat is.)

HC-én másfajta stílus van, sokkal gyorsabb, fárasztóbb, mint egy sima meccsen. Ha ezt nem tudod megszokni, vagy túl gyenge vagy ehhez, az csak a te problémád.

Egyébként meglepődnél, de nagyon kevesen használnak only desertet. Az, hogy te le tudsz lőni két embert egymást után, akkor grat. Erre bárki képes. Viszont azt megnézném, hogyan szalonozol végig vele egy 30 fős szerveren és csinálsz egy 15-ös killstreaket - én megcsinálom akármikor, de eddig magamon kívül nem találkoztam olyannal akinek ez sikerült volna.

MW2 meg egy rakás szar, főleg a HC mód, amiben az ellenfelet akárhol is találod el és akármivel, egyből meghal. Még killcam sincs, admin sincs és fingod nincs hogy ki csal. Na ez szar.
  • lolSL
    Cliff Lin - and your world will burn
    fent van az egész albuma a kiadó honlapján, van pár jól hangzó rész még
  • kakaoskalacs
    Ennek van előadoja is ? érdekelne kinek a szerzeménye : )
  • Skynet
    Normálisan konfigolható szerón simán megoldható hogy se célkereszt se térkép se semmi ne legyen a sebzés viszont ne süllyedjen a hc színvonaltalanságába,hanem normal legyen vagy amennyit beállít az ember...
  • csuszi
    :)
    1. most is épp vodot csinálok szivi:)
    2. el se jöttem, imádlak Téged és az sc-ét is.
    3. ott 100% hogy semmi olyan nem történik, ami a közösséget kiakasztaná, ami a játék szintjét levinné hülyegyerek szintre, és 2-3 hetente patch-elnek. bár odaadnák blizznek a kurva cod sorozatot. :)
    4. az esport marad, ez sajnos sose lesz. bár tévednék;)
  • Rage47
    azért még visszajössz sc2zni?:D
  • csuszi
    erre valók a modok, de a hc-vel alapjaiban van baj, mert az a sebzés nem, hardcore hanem hardcamp. míg amiket Te említettél azért nem a játék alapjait befolyásolják. amúgy falon át hitelés az egyik warmodban sincs.
  • Gabe18
    Véleményem szerint az is irreális hogy normál módban minden "nem hangtompítós" lövés után pixel pontosan megjelensz a radaron. Hogy valahogy az irányt bejelöli merre lőnek, azt még azt mondom, de hogy milliméter pontos helyzetjelentés ad a pozícióról, az enyhén túlzás.
    Na meg amit régebben írtam hogy falon át lősz valakit és a program a célkeresztnél folyamatosan x-eli ha eltalálod. Tehát te nem látod hogy ott van valaki, de tudod hogy oda kell lőni ahol jönnek az x-ek.
  • csuszi
    ja és az nem taktika, hogy hcben kempelnek, és próbálják előbb meglátni az ellenfelet.
    a taktika az csapatmunkában rejlik, sdben vagy más csapatmódban, főleg klánwarokon mielőtt valaki a hc nagy észkövetelményével jönne.
  • csuszi
    ez aztán a hozzáállás, menjek hc-ézni, a jugger miatt?
    most írjam le a hc móddal mi a baj? abban se sok skill van, az nem ügyesség, hanem türelem kérdése, és only kurva nagy campppppp.
    a sima módban, ha szembetalálkozol egy nálad gyengébb játékossal, hiába van esetleg helyzeti előnyben a türelme, a kempelése miatt, lehozod ügyességből. ha kempel a drága, az sem számít, megtöröd a bénábbakat. hcben erre esélyed nincs, az nyer, aki előbb látja meg az ellent, plusz a hc sebzés miatt a célzás is kevésbé fontos, mivel elég ha bokán sorozod, nem úgy mint sima módban, ahol esetleg még mellmagasságban kellene osztani az áldást hogy meg is haljon. a fincsi hc sebzés másik okossága, hogy mw1ben aki tudott lőni deserttel rohangált? az a fasza:) ez gondolom mw2re is igaz, elég rálehelni az ellenfélre és fekszik. ez nem a tudást preferálja hanem a kempet.
    de ha ez nem lenne, akkor is menjek át másik módba egy kibaszott perk miatt?
  • cumpy1337
    en most new yorkbol ay egyik burger kingbol irok, ebben a varosban 20x10 meteres plakatok vannak kint a hayfalakon
  • Munszu
    Ez nagyon jó!
    Már várom hogy kijöjjön :D.(nem a zene miatt,de az is nagyon ott van)