11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1248 Nekem tetszik. Odabassz! :) -
kanduhr #1247 Hát menjenek HC-ra. -
kanduhr #1246 Pont arra lesz időm, hogy egy pixelnyi gépre vadásszak az égbolton:D -
#1245 Main Theme
-
#1244 mert a legtöbb embern nem hc zik? -
#1243 Azt nem tudom, de Gef4-en remélem elindul majd :DD -
#1242 Vagy pedig lelövöd a UAV-t?? -
kanduhr #1241 Ja igen: az uav jammer miatt meg a 3 perkből egy, egyből kiesik. -
kanduhr #1240 A juggernaut-tal nem tudom miért problémáznak ennyien. Max normál szerveren ad némi plusz előnyt, HC-én úgy bedarálnak vele, hogy öröm nézni.
Nekem a legnagyobb problémám, hogy miért csak 3 killstreak kell az UAV-hoz, mert így szinte kötelező lesz az UAV jammer, hisz állandóan megy a radar. 4 killstreaknél már a játékosok 50 %-ka lemorzsolódna erről. -
#1239 Akkor FFA-ban is kempelni lenne jó mégse kempel senki -
Munszu #1238 Én úgy tudom hogy, alapból ez a 2 perk, nem is lesz: juggernaut,martyrdom.
De én ettől most többet várok mint a mw2-től multi téren. -
Gabe18 #1237 Ezen a Wager match-en elgondolkozva. Ennek csak akkor lesz értelme ha valami módon megakadályozzák a full kempelést. Mert ez gyakorlatilag egy DM versenyszerűen. De ha igy nézzük, itt senki sem fog mozogni, hisz célra vezetőbb ha bebújik egy sarokba várni.
Szerintem az kéne hogy a radaron egy bizonyos időközönként villanjon fel mindenki pozíciója, vagy én nem tudom... -
Valek #1236 Olvastam valahol, hogy a nagypapi csak wager match-be érhető el és care package-ből esik. -
#1235 "kérdem én: Melyik fegyver az amelyiket majd egyáltalán engedélyezni lehet ha mindegyik a gusztustalan norecoil hatásban szenved??? :)"
Oké hogy dedkó szerók,amiket egyébként ha ranked szinten pubolni akarsz alig lehet konfigolni, de mi lesz az amit majd lehet engedélyezni,ha még a nagypapi is csőegyenesen lő nem szór,nem rángat?:) -
#1234 Na ezért lesz jobb a BO. dedkó szerók. kikkelhetünk stb. -
#1233 Az MW2 az iwnet nélkül egy igazán jó multifps lehetett volna? :D
Igen...Ha a fegyverek háromnegyedét kitiltják,a perkekből maximum 1-2t engedélyeznek, és megszüntetik a rettenetesen ostoba falonátlövő rendszert ami a Cod4-ben még elment, a COD5-ben már itt ott furcsa volt a COD6-ban pedig ott tart hogy egy szaros 9mm-essel is átlövök a 40-50 centis bunkerfalon és a homokzsákokon....
A GL-ről meg csak annyit hogy háborúban lehet hogy minden ilyen gl-es dióta kétszer elgondolkodna azon hogy gl-el rohanjon-e be egy 4 négyzetméteres szobába,mert ha ott elsüti akkor kampec....Márpedig a legtöbb gl fattyú ennyit tud,plökkentgetni aztán halál.Örök töltény sincs,valóban,de SD-ben nem éppen kellemes amikor egy ilyen balfasz gl-es rádront és megöli magát is,téged is és bukod a kört miatta,szánalmasnak inkább nevezhető.
Totálisan felesleges ekkora mapokra az RPG és a GL is egyaránt,autistáknak való szemét, ami a normális játékosok játékát rombolja.
Nagyon kíváncsian várom ezt a játékot,de félek is,mert Treyarch eddig csak az IW-t prübálta mindig koppintani,és mindig elvérzett. A COD5 is számomra főként a gyenge pályákon,és a hatalmas textúrahibák adta láthatatlan helyekről történő csipázóktól dőlt meg,nem hiába szarták le a modderek. És most itt az új COD,érdekes módon a videókon mintha a COD6-ot látnám új pályákkal....Annyi a különbség hogy mégtöbb és több norecoil fegyver került be...Gyakorlatilag a 10 perces multivideó alatt nem láttam olyan fegyvert ami egy minimális recoillal rendelkezett volna,de a legszánalmasabb a 6csövű nagypapi volt....
Lehet majd minimálisan konfigolgatni a szerókat, ki lehet majd kickelgetéssel és banolással kényszeríteni normális szerókon a szabályokat de kérdem én: Melyik fegyver az amelyiket majd egyáltalán engedélyezni lehet ha mindegyik a gusztustalan norecoil hatásban szenved??? :)
Bigapó: lehet megállapítottátok hogy konzolon ezmás azmás,de jókorát tévedtetek,az autoaim (vagyis célzásrásegítés)kikapcsolható,onnantól 1/1 mint a pc....Nem véletlenül a COD játékok konzolon azok amik a "konzolos egereket" jól támogatják.
Mindenesetre ha úgy adódik hogy lesz normális fegyver is,és megveszem a játékot a csapatommal együtt akkor lesz szerónk is ahova a normális játékosokat majd várjuk szeretettel. Csak azokat tultjuk amiket kell: Pár dilettáns perket (pl némafutás,juggernaut,martyrdom, commando,stb), a norecoil és op fegyókat az automata csipákat és főleg a GL-t. De egyenlőre nem sok esélyt látok rá hogy én vagy egyáltalán bármelyik klántársam még1szer életében COD-ra áldozza a pénzét....
-
#1232 "Nem tudom amit ti vártok azt még melyik játék készítője fogja bevállalni, de hogy a CoD által beindított pénzgyár üzemeltetője nem az szinte biztos. "
--->
"még a pénz sem magyarázat erre, megértem hogy félnek a wareztől, akkor tegyenek be, csináljanak egy normális warmodot. aki hülyegyerek pubol a gl-el re vágyik nyomja azt, aki értelmesebben warozna, szeretne skill alapján megmérettetni, az hadd tolja warmodban."
ráadásul így 2 piaci szegmenst fednének le. a sok milliós balfasz tábort, és a warmodbuzikat. az se kevés, lásd cs máig tartó sikere. esport és a pro klánokban igenis van pénz, lásd a blizz wcg játékai, a rajongótábora, és hogy a pro gamerek hogyan csábítják a bénábbakat az esport felé, így nem kevés pénzt generálva. és mivel az fps piac jelenleg az ilyen skillesebb játékokban enyhén szólva (0) hiányt szenved évek óta - cirka 4 éve nem adtak ki ilyen fps-t, van némi piaci rés:) -
#1231 melyik gombal kell zúmolni ?? -
#1230 ha lesz war mod, ha nem, akkor is el lehet játszani vele egy fél évet.warmoddal persze sokkal élvezetesebb és hosszan tartóbb lesz. -
Gabe18 #1229 Nem tudom amit ti vártok azt még melyik játék készítője fogja bevállalni, de hogy a CoD által beindított pénzgyár üzemeltetője nem az szinte biztos. Most hogy látták BC2 példáján hogy a szerver file-ok "nem kiadása" egész jó módszer a warez ellen egy multiplayer játék esetén, nem tudom ki lesz aki ezt felvállalja még egyszer.
Én MW2-nél azt hittem megvárják menjen el a java (~fél év) aztán csak lesz szerver, mert pc-n ez az IWnet baromság nem tartható. Hát hülye vagyok én úgy tűnik... -
#1228 moddal nagyon kis skilles játék volt, szerintem skill-esebb mint a 2. de mod nélkül se volt olyan vészes, mint a két mw. 4 is de szar volt warmodok nélkül te jó ég. -
#1227 ha egy faszomat neked agresszió ne kapcsold be a tv-ét, ne olvass internetet, ne járj emberek közé, mert még a végén rossz lesz a kedved. ;) -
#1226 Ja, ha ahhoz (cod5) lett volna időben mod, akkor atom jó játék lett volna. -
#1225 még a pénz sem magyarázat erre, megértem hogy félnek a wareztől, akkor tegyenek be, csináljanak egy normális warmodot. aki hülyegyerek pubol a gl-el re vágyik nyomja azt, aki értelmesebben warozna, szeretne skill alapján megmérettetni, az hadd tolja warmodban. min. esélyt látok, az mw1 óta a cod5 volt hivatalos moddal a legközelebb a pam-hoz, promod-hoz. az iwtől fikarcnyi esélyt sem látnék, trey akármennyire antihájpolták az 5-öt, közelebb állt alapból a jóhoz, mint a 4. mod nélkül... -
Munszu #1224 Én leszarom az esportot őszintén, én csak jól akarok szórakozni benne.
Mert annyi időm amúgy-sincs játszani.
Az életet meg egy alternatív példának hoztam fel, amúgy meg nem tudom miért kapod fel a vizet,és káromkodsz, én-se beszéltem veled provokálóan, és bunkón. ^^ -
Munszu #1223 Én ismerek embereket akik szoktak warozni BC2-ben, és BC2-őt azért hoztam fel mert azért most hú de nagyon oda vannak az emberek... ^^
#1219,1218 :
Igen, én is remélem most hogy lesznek dedikált szerverek, sokkal jobb lesz a helyzet. Mert MW2-őt részben én is az iwnet és a laggok miatt hagytam abba.
Én kíváncsian várom milyen lesz a Black ops, és nem szarozom le addig amíg nem játszottam vele. :) -
#1222 ki a faszomat érdekli az élet? ennyi erővel legyen benne kanyarlövő puska, hőkövető rakéta, nem szimulátor ez, nagyon nem. plusz nem az életet akarom szimulálni, nincsenek gyilkos ösztöneim, köszi. csak játszani szeretnék, és úgy, hogy a tudás legyen a mérvadó, nem az hogy ki mennyire gátlástalan/gyökér és használja a készítő hülyerekbiztos agyrémeit. a játék és a sport/esport lényege, hogy a tehetség, a gyakorlás meghozza a gyümölcsét, megmérettess egy közösségen belül, learasd a babérjaid, nem gl-el rohangálva osztod az áldást és beownolsz boldog boldogtalant. ez nem csak a gl-re, hanem az mw2 és mw1 jó pár fegyverére igaz. big, nagyon is idevág, mert 99%ra veszem, itt ugyanez lesz. és ha nem lesz warmod, ez is egy hülyegyerek játék lesz, megy a lecsóba az mw2 után.
és ahogy írtam:
"mw2 nagyon jó játék lehetett volna, csak éppen mégis szar lett." ez is jó úton jár efelé, a kurva jó játék lehetett volna, ha csak min. blizz féle megkérdezzük a pro klánokat, jó játékosokat féle mentalitás legalább csiráját mutatná, nem így lenne. és ezeken a serverek sem segítenek, ha nem engedik hogy a nyomorult hülyeségeiket ahogy eddig az összes codban korrigálja egy modder csapat. -
#1221 Bc2-ből is lehetett volna egy nagyon jó játék, de ott sem lehetett állítani semmit. Egyszerűen pistikééknek pubra csinálták, nem voltak hajlandóak semmit fejleszteni rajta.
Remélem itt máshogy lesz. -
#1220 Baszki tényleg nem adták ki a BC2 szerver file-okat. Nézd meg verseny szinten hányan játszanak vele? Sehányan? Jaaaaa... -
Gabe18 #1219 Meg fogja, mert ez egy jó játéksorozat, aminek minden részében benne van/volt a lehetőség hogy jó legyen, így aztán reménykedünk hátha ez az is lesz. -
#1218 igen, szerintem is egy szar az mw2, mégis ott figyel a steam accomon, ez meg már kényszerít arra hogy ha jön most egy kicsit is jobb akkor az is oda kerüljön :/ -
Munszu #1217 Plusz hiába mondja itt x-y ember hogy így szar úgy szar, lemerném fogadni hogy a fele vagy a negyede úgyis meg fogja venni. -
Munszu #1216 Az egy dolog... de ha nem lett volna az iwnet egy igazán jó kis multi fps is lehetett volna, de attól függetlenül jól szórakoztam amíg játszottam vele.
A GL-ről meg csak annyit hogy, a háborúban sem állhatsz oda az ellenfél elé, hogy haver ne ezzel lőj már le, vegyél elő mást...
Aki nem csak GL-t használ azzal szerintem nincsen gond, amúgy meg miért ne lehessen használni?
Úgyse örök töltényed van belőle.
Mellesleg BC2-ben sem adták ki a szerver fájlokat tudtommal..
Nem tudom miért sírnak az emberek.. -
#1215 Az mw2 a cod meggyalázása, tenyésztett amerikai hülyegyerekeknek kitalálva. Hogy miért:
Iwnet rendszer, ezért lag, nincs admin, ezért tökig van csalóval, lehetetlenné teszi a versenyjátékot, nem alakul ki közösség egy szerveren mert nincs, mivel nem tudod kiszedni a tudást nem igénylő fegyvereket, ezért gránátvető párharcból áll az egész, stb...
Ez is csak akkor lesz játszható a normál játéksok számára(aki nem gránátvetőn nőtt fel, hanem célozni is tud), ha lesz valamilyen versenymod pl.PAM vagy promod. A gond már most látszik persze, hogy ha nem adják ki a szerver file-okat, akkor vagy a fejlesztő csinál ilyent, vagy nem lesz. Na akkor ez is meghal.
Ha megnézed Clanbasen, hogy melyik coddal játszanak, hát az nem az MW2 lesz, hanem még mindig a cod2 és a cod4. -
#1214 PCre az mw2 az egyik legszánalmasabb próbálkozás, amit valaha láttam. Még játéknak sem nevezném... -
#1213 ha az mw2 bejött akkor nem láttál igazán jó PC-s játékokat még és nincsenek akkora elvárásaid, mint neki -
Munszu #1212 Őszintén nem értelek, és még rajtatok kívül jó pár embert.
Annyira nem rossz szerintem a videók alapján amiket ki adtak, sőt
nekem legalább annyira bejön mint az MW2 főképp hogy lesznek dedikált szerverek.
Amíg nem próbáltad ki amúgyse tudsz levonni semmi konkrétumot. -
#1211 beta videók.. -
#1210 ha lehasalsz az eddig megszokott módon akkor tudsz, ez az új vetődésre vonatkozik, amit főleg arra hasznos hogy elkerüld a rakétákat stb -
#1209 ha jól sejtem, akkor a BO-ban ha hasra vetődsz, akkor nem tudsz azonnal lőni, illetve folyamatosan lőni, mint az MW2-ben?!
ezt mondjuk nem bánnám, bár párszor én is csináltam, hogy szemtől-szembe találkozásnál, azonnal hasaltam. mára már leszoktam róla...