11248
  • Gabe18
    Hát most már 3 hét sincs, aztán kiderül.
    Sajnos az az érzésem túl szép lenne amit te írsz, a teljes testre szabhatóság és minden szép-jó dolog.
  • Skynet
    Nem kell kikerülnije anno a COD4 és a COD5 szerónkat is külföldön bérelve lyen webes tök faszányos felületen lehetett agyonszerkesztgetni.:)
    Egy olyannal megelégednék.

// Az nemérdekel hogy az unranked szerókat hovalehet állítani az érdekel hogy a RANKED szerókat lehet e állítgatni, hogy nomrális szintlépős publicot lehet-e csinálni,vagy megy tovább a GL és egyéb szarokat használó idióták támogatása...
  • Gabe18
    Igen, ugyanis egy jó multival még pc-n is el lehet adni egy játékot, de csak akkor ha nincs a megjelenés másnapján több száz tört szerver...
  • toarpad
    Régen kb mindenki lesz*rta ezt... Mostanában jutott csak az eszükbe hogy "hahó ez nem jó hogy kiadjuk mindenkinek a szerverfájlokat." ?
  • Fpocok
    Mármint én magam nem, de lenne aki igen.
  • Fpocok
    Igen.
  • csuszi
    mert ha kikerülnek welcome warez?
  • Fpocok
    Hát megmondom... először anyáztam, de aztán végülis megértettem és annyira nem is laggolt a BC2, pedig nem is volt magyar szerver. 60-70es ping... még elmegy.
  • toarpad
    Nem tudom miért kell ennyire félteniük azokat a szerverfájlokat....
  • Baxo
    na ezt én sem vágom...Hol a szemed kérdem én is?!
  • gilaba
    Ez így igaz.
  • Muttley
    csatlakozom Munszuhoz :)
    nekem a II. vh-s pú-pú gammák eddig olyan langyik
    persze ettől még lehet jó a RO2:HoS
    de az igazi nekem is modern hadviselés

1152:
    ugye azééé van szemed? :-P

• lolSL
    unranked serveren azt tiltasz le amit akarsz.
  • Skynet
    Pedig az eddig látottak alapján...
    Az MW2 az eddigi leggyengébb COD rész, atomra butított norecoil fegyverekkel,noob perkekkel, hatalmas gl arzenállal...
    Sajnos az eddigi videók amik ebből a játékból jöttek egynelőre úgy festenek: ez még butább lesz,még a 6csövű nagypapi sem rángat, de mégcsak nemis szór...
    A kérdés csak az hogy a saját szerón lehet-e tiltani egyes fegyvereket/perkeket vagy sem...
  • Jaka923
    Az MW 2 után ezt erősen kétlem...
  • Skynet
    Feltettem a nagykérdést a hivatalos fórumon,mit lehet majd változtatni a szerón...
    Ha kapok választ benyomom ide...
  • gilaba
    A videók alapján elég gagyi játék lessz.
  • Baxo
    Nem IW-netes az biztos és 1 szerverszolgáltató lesz.
  • Skynet
    Nem tudom de sántít az egész,anno lanról volt szó meg arról hogy visszatér a dedikált szeró...
    Ehhez képest megint STEAM (ha jóltudom) és ilyen XY-tól bérelhető szeró,aminél sanszos hogy a konfigfájlhoz nem nyúlhatunk vagy csak minimálisan. Ráaádsul a STEAM féle cheatvédelem a punkbusterhez képest egy rakás szar...
  • Gabe18
    Nem tudom, ezzel a saját sírjukat ásnák. Maximum az lehet hogy az amúgy sem túl nagy pc-s eladásokat bekockáztatják még kevesebbre azért hogy legalább az elégedett legyen aki megveszi, tudván hogy a nagy pénz úgyis a konzol verzióban lesz. De ez már ilyen ilyen extra optimista gondolat, nem nagyon hiszek benne.
  • Skynet
    Adják akinek akarják, de anno volt hírekben hogy lesz LAN,márpedig ha lesz lan akkor nem nehéz szerót indítani..:)
  • Gabe18
    Egy bandának odaadták a szerver üzemeltetési lehetőséget, akkor nem hiszem hogy olyan hülyék lennének hogy bármi módon hagynák hogy te saját szervert indíts. Hiszen gondolom abban a pillanatban a "nem túl eredeti verzió" is játszana/játszhatna multiban. És akkor abban a pillanatban a pc-s eladásokat le is húzhatnák a "lapról"...
  • Skynet
    Cstlakozom az elöttem szólóhoz, nálm is ez az első COD aminél szépen megvárom a jobb klánosoktól az értékeléseket,és szépen egy ideig lepróbálom a warezváltozatot. A COD MW2-től alig bírtam megszabadulni, és sajnos ez az eddig látottak alapján még az MW2-nél is bárgyúbb lesz, igaz itt elméletileg nem lesz IWNET rendszer...Elméletileg.
    A LAN támogatásról van valami hír? Mivel elméletileg ha lesz lan akkor sok problémát nem fog okozni a saját szeró készítés, server konfigolgatás, fegyver/perk tiltogatás...
  • csuszi
    jaja.
  • Baxo
    mw2-re gondoltál a 2. mondatban, csak gondolom elírtad. :)
  • csuszi
    ez lesz az első cod, amit nem veszek meg első nap, meglátom mit hoz a szél, lásd bf, mindenki mondta de király lesz, erre egy kalap fos maradt, kihalt a war élet. még jó hogy nem vagyok bf fan, megvettem volna potyára. sajna cod fan vagyok, de ebbe már nem szaladok bele, meglátjuk decemberre alakul-e valamit, vagy megy az mw2 után a kukába...
  • csuszi
    meglátjuk lesz-e rá értelmes warmod. meg tiltási lehetőség, a gl kerget el az mw2ből minden alkalommal. és azok a zseniális fegyverek:) mw1 nagyon jó játék lehetett volna, csak éppen mégis szar lett. server? tiltási lehetőség? saját mapválasztás? normális public? fegyverek? warmod? 4 körös sd? viccnek is rossz.
  • Munszu
    Hát azért ízlések és pofonok, pl. engem a modernebb hadviselés, ami a cod mw1-2-be van, és a black ops-ban lesz jobban érdekel, és leköt.
    A második világháborús fps-ekből már kicsit elegem van nekem, személy szerint.
    De minden esetre a RO2 jónak tűnik,de csak a saját stílusának megfelelően,illetve korszakra gondolok inkább amiben játszódik.

Szerintem a Cod Black ops jó lesz, akárki akármit mond. :)
  • Fpocok
    RO2:HoS-t kihagytad. Ütni fogja mindegyiket, mivel a PCsek megkapnak mindent, sőt, többet is.
  • Munszu
    Azért ne egy rpg-t hasonlítsunk, egy vérbeli akció fps-hez XD.
    Amúgy szerintem az MW1,MW2 is elég jó lett, személy szerint az MW2 jobban tetszik a BC2-nél is, megvan mindkettő eredetiben, illetve volt...
    De ezen felesleges vitázni.
  • Muttley
    Hiába akarunk akármit, ha a tömegpiac közrémélmény kutatási eredményei nem affelé mutatják az üzleti jackpot lehetőséget.
    Egy számomra értékelhető FPS lista: MW, MW2, Stalker 1, Battlefield 2 + SF add, BFBC2, OF: DR, Sniper: GW, AvP 2010, illetve "halványan" a Black és Far Cry 1, valamint nov. 9-én a CoD:BO majd. Ebből a 11-ből, csak 5 az, amihez nem kell spec hangulat. Nem vagyunk tehát ellátva túlzottan jó (!) FPS-ekkel. ;)
    Jövőre is csak 3 cím várható jobbnak: Év elején a Brink, később az OF: Red River, s év végén meg az MW3. +/- lemorzsolódás
    A Fear 3, a Crysis 2, Bulletstorm, Duke Nukem Forever FPS-ek lesznek ugyan, de egy "picit" másról fognak szólni...
    A Homefrontról semmi hír, a többi meg TPS.
    Szóval ez van, ezt kőőő szeretni ;)
  • lolSL
    egy olyan játékról beszélünk aminél a cél hogy eladjanak több mint 25 millió darabot
    szerinted?
  • Gabe18
    BC2 nekem meg ott bukott hogy normál módban a sebzésrendszer olyan volt mintha valami meggymag köpködővel lőném az ellenfelet, HC-n meg már mindenki sniper volt, mert ha azzal bokán lőttél valakit abba is meghalt.
    Nem tudom, lehet azóta már igazítottak rajta, mert megjelenés után kb egy hónapig nyomtam azt azóta semmit.
  • Skynet
    Tudok örülni a fallout vegasnak pl örülök..:)

A gond az ezzel hogy a COD4 is már egyfajta lejtmenet volt,de az még élvezhető volt a komolyabb játékosoknak,azután viszont erős lejtmenet...A szarrábutított multié a jövő? csodálatos...A szarnak nem örülök.A COD MW2 pc-n gyakorlatilag egy bukás az elődökhöz képest,és valóban egy szar lett részben a butított fegyvermechanikának részben a rémostoba perkeknek és részben az IWNET-nek köszönhetően...Az új MOH az elődeihez képest egy szégyen, a mókás viszont az hogy még a COD MW2 rommábutított multiját is alul tudták múlni a srácok,holott az egész multi egy BFBC2 mod, a BFBC2 pedig színvonalra jócskán a COD MW2 fölött van, ha a fegyvermehanikát nézzük.... És akkor most jönnek ilyen videók a COD 7-ből...Nem nem örülök, mivel sorozatban a régi nagy multikedvenc címeimből ez lesz a harmadik amit hazavágnak,ha ez ilyen lesz pc-n...
  • Skynet
    Lol, a COD4 egyrészt public multizásra alkalmas volt másrészt a promod addig volt jó amíg pár cs-s idióta a kezébe nem vette és nem abban merült ki a nagy PRO tudás hogy a csipát lefixálták,a gránátot használhatatalanná tették az eldobás utáni időzítéssel,és a grafikát nem butították szarrá...Addig a percig mi is promodoztunk aztán szépen átáltunk PAM módra mérföldekkel jobb.

Fpocok: Még nem írom le, de a COD MW2 után túl sok esélyt nem látok rá hogy pc-n bármivel is komolyabb lesz,ugyan ezt fogjuk kapni aim assist nélkül,aminek a recoilhoz nagyon sok köze nincs...Az aim assist inkább csak kicsit az ellenfélre viszi a célkeresztet,ennyi a dolga, a videón jól látni ahogy az oldalra futó embereket ellövi,tisztára hasonló a pc-s aimbotokhoz,egyenletesen húzza az ellenfélen a célkeresztet,viszont itt erre csak rásegít és nem maga a progi végzi a célzást...
  • elitehun
    Sztem meg pont jó perkek meg pont jól átalakítva kerültek át. És nem tom hogy lehetne izgalmasabbá tenni a killstreakeket
  • wednes
    Csak az a baj, hogy PC-sbe meg egyszerűen nem fogják beletenni, remélem tévedek persze.
  • The Protector
    te tudsz egyáltalán valaminek is örülni vagy azért jársz fórumozni hogy mindent lefikázz.amúgy igazad van.ez vérpistikéknek való játék,de mi ezzel a gond?
  • Baxo
    perkekből a lényeg megvan.
  • Sound
    Nekem jelenleg az nem tetszik, hogy 1. kevesebb perk van mint mw2-be, ráadásul jól használható perk-ek nem kerültek át, másodsorban pedig szinte semmi új perk nincs. Kill streakek is elég unalmasnak tűnnek nekem.