11248
  • Smithwarden
    Ez micsoda? Vizipocok foka jelmezben?
  • Frank99
    emléxem.
    thx!
  • Kly
    Én is szívesen jelentkeznék házigazdának. Érveim: Időm, mint a tenger (februárig távol vagyok az egyetemtől), nem vagyok rossz angolból, valamint képben vagyok az eddigi részekkel kapcsolatban (CoD 2 óta) és van egy kis rutinom már FPS játékok terén.
    Bár mondjuk Frank-kel én is kiegyeznék házigazdának, egy-két kisebb affértól eltekintve nagyon jól vezette a MW2 topikot. +1
  • Fpocok
    Köszönöm!
  • Frank99
    igazad van!
  • Gabe18
    Mert nem vágtad körbe rendesen.

• Skynet
    Bocs,nem személyes, csak felesleges hogy vitatopik legyen.
    Egyébiránt a wareztörölgetéssel egyetértek.
  • Frank99
    persze, mert a játék halálán van köszönhető az itt várt játéknak, az eltelt időnek, meg a sok tetves csalónak....
    meg persze miattam sem jönnek, ez egyértelmű.
  • attiGT
    Van meg egy bő hetem összeszedni a pénzt a játékra :)
    Valakinek nincs szüksége egy kifogástalan állapotban lévő MW2re vagy BC2re?
  • hyjal
    frank nagyon jó házigazda lenne,HA nem csak az ő véleménye lenne a helyes és ha nem cheaterezné le a másikat úgy hogy még nem játszott vele csak a screenshotot látta.
    ha ezen változtat első osztályú házigazda lesz
  • Frank99
    az ekkora :-)))
    pixelben.
  • hyjal
    inkább csináltass egyet a logóműhelyben,szívesen megcsinálják és igényes munkák vannak.
  • Fpocok
    SRY az offért. De miért ilyen kicsiben látom a táblámat? 120*20 asat csináltam.
  • Fpocok
    Hát. A videóban bemegy a beállításokhoz, és ott konkrétan le vannak írva. Viszont valahol egy-kettőt másként írnak. Nem tudom. A videó az nem fake szerintem.
  • hyjal
    ez az egyik amire én gondoltam...
  • Frank99
    Skynet?

Thx. tőled ez dícséret.
  • Skynet
    -1 Frank, MW2 önkényeskedő hsztörölgetéseiből kiindulva egy nagy francot (bocs de nemkell a vita,nekem is törölted anno hsz-emet feleslegesen,semmi értelme hogy megint 4-5 ember lakja a topikot, aki pedig ellenvéleménnyel van az kapásból törölgetést kap)....

+1 Gabe18, vagy Pocok aki vállalja és több pontja van! :)
  • Kly
    Ezek megbízható forrásból vannak? (Nem láttam a videót, mielőtt eltávolították volna.) Csak azért kérdezem, mert CoD wikin a perkek listája hiányos/itt-ott eltér.
  • Sly21
    +1 Frank
  • hyjal
    frank99 +
    bár voltak némi gondok az mw2 topicban még a legelején a munkájával,de jól vitte a témát.
  • Frank99
    1 éve elég volt, ha a többség támogatta a jelöltjét...
    amúgy nekem nem kenyérkérdés, mint O. Viktornak.....

de ha a kedvenc játékommal kapcsolatban olvasnék, akkor NEM a warez- rinyát hallgatnám, erről ennyit.
  • Frank99
    erre én 1-2 napja járok, amióta elindult a nagy wait...

amiről beszélnek azok, akik tudják korábban mit csináltam, azok erről beszélnek:
    és mivel az előző részt is több-kevesebb sikerrel vettem, úgy gondoltam jelentkezem.....

MW2...
  • Muttley
    Bárkit nemis, csak a rendbontókat.. ;)

Nekem semmi bajom veled Frank, hisz nem is ismerlek. :)
    Amit látok, hogy akárhányszor benézek ide Fpocok és Gabe18 éppen leközöl vmi újat a témában, mégpedig normális, objektív stílusban.
    Veled kapcsolatban annyi nem smakkol, hogy amióta felmerült a téma, Keljfel-Jancsi módjára "én, én, én akarok lenni" túlpezsged és öndicséred magad.

Az, hogy 40-45 között vagy igaz, vagy csak májerkodás? ;)

Nincs harag :) tőőőőőlem lehetsz akár Te is, ha érzel magadban kellő energiát és hideg fejet hozzá. Ahogy mondtam: lesz dolgod bőven, ha Te leszel. ;)
  • szabii98
    Mostanában elég összeszámolni a szavazatokat, aztán linkelni a moderátori topikba, az E-mailes cucc nemigen működik, mert elnézést a kifejezésért "basznak" ránk.Elég a moderátori topicba, de e-mailba is lehet :)
  • Frank99
    bár már látom, mire írtad, és azóta +kaptad a választ is....
  • Fpocok
    Értem, akkor szerkesztek valamit.
  • Frank99
    a koronák évek alatt rakódnak a regisztrált usereknek..
  • Frank99
    mire gondolsz?
    a koronákra?
    vagy a színes avatárra?
    azt te is tucc' feltölteni..
    beálítások, saját kép....
  • lolSL
    logóműhely!
  • Gabe18
    Azt vagy készítesz magadnak, vagy az elképzelésed felvázolva kérsz itt.
  • Fpocok
    Ez nem az. Ez csak a nevem kiírva... olyasmi kéne, mint neked vagy gabenek.
  • Frank99
    thx.
    akkor te is tudod hova kell írni....
  • Gabe18
    Természetesen nem a warez részére gondolok, annak azért nyílik a másik topik hogy aki abban érdekelt oda menjen.

Ebben az esetben én is támogatom a "kinevezésedet".
  • Frank99
    thx.
    akkor tudod hova kell írni....
  • Frank99
    ha ez neked mond valamit, VAN egy névtáblád....
  • OMEGA RED
    Frank-re adnám a voksom én is! Őt ismerve letett már az asztalra... És ami azt illeti csak azok fikázzák akik bajkeverők... De normális emberek ezt mind tudják...
  • Frank99
    igazad van, de ha visszanézed az elmúlt időszakot, megenyhültem....

úgy gondolom, hogy azoknak, akik szántak rá 10.000,- Ft körüli összeget, NE rongálják az élményüket olyanok, akik ha megtehetnék sem állnak be a sorba, és direct csinálják a műsort. Nekik LESZ/van warez topic, amiben lehet ezt csinálni, de hagyjuk már azokat gamelni, commentelni flame és egyéb mentesen akik szántak rá pénzt!
  • Fpocok
    Akkor én is őt mondom... de akkor kapok egy jó kis névtáblát? :D
  • Frank99
    amúgy ha jól tudom a korábban leírt [email protected] címre kell támogató mailt írni, hogy kit kívántok egy bizonyos topic gazdájának....

az elmúlt 1 év távlatából úgy gondolom, hogy egy kicsit enyhébben - DE a warezt a saját topicjába szorítva ha lesz ilyen- fogom elbírálni.
  • Gabe18
    Ő nagyon jól vitte a másik topikot (ott volt elejétől a mai napig, eltüntette a nem odavalókat, sok hasznos dolgot kirakott a bannerba) de egy dolgot én speciel nagyon nem szerettem abban ahogy csinálta. Mégpedig hogy semmi eltérést nem engedett a fő témától, ami nem CoD MW2 az már ment is a törlésbe. Pedig szerintem óhatatlan hogy néha más játék vagy egyéb is szóba kerüljön pár hozzászólás erejéig, főleg ha kialakul egy szűkebb mag aki oda jár rendszeresen.
    Hát de ez csak az én véleményem.