11248
  • csuszi
    na. e mán döfi.
    ideje frank-ről kideríteni valami szexbotrányt.
  • Fpocok
  • csuszi
    hallgass.
    kampányolj. szürke veréb.
  • csuszi
    :D dzsudzsuuuuuuuuuuuu

+1 fpoci:)
  • Fpocok
    Nem azt mondanám, hogy önbizalomhiányban szenvedek, inkább azt, hogy túlságosan csapatjátékos vagyok... én vagyok az, aki ha kell, utolsónak, de tankkal jövök LOLban :D
  • simonl #1604
    Sziasztok puhányok...

Leadnám a voksomat Frank harcostársra.
    Szerintem jól terelgette az MW2 topicot is: wareznak és csúnya beszédnek nem volt helye, szélsőségeket hamar "lecsítitotta".
    Segítséget mindig kaptam...

Üdv.
  • kanduhr
    pocok +1
  • mNzJean
    Felébredt az alvó sejt
  • Grove4
    Fpocok +1

Én sem értettem egyet Frank nézeteivel a MW2 topciban.
  • BEAST #1600
    Látom megérkezett a JCSR Bandwagon

Viszont Fpocok-nak +1 :)
  • eLiXir
    Fpocok +1
  • hyjal
    akkor véglegesítem kedves barátom

Fpocok +1
  • Boron Power
    Fpocok +1
  • Muttley
    A HG szavazás jelenlegi állása:

Fpocok: Muttley, Hellsing47, Skynet, mNzJean
    Frank: Frank(önmagát), lolSL, gömbgiliszta, OMEGARED, Sly21, Kly

Fpocok és hyjal álláspontja nem egyértelmű egyelőre - hol ez-hol az, csapódnak :)

Gabe18 visszalépett, Fpocok némi önbizalomhiányban szenved, Frank viszont igencsak bővelkedik önbizalomban.

Minden idelátogató! Adjátok le a szavazatotokat ERŐS FIGYELEMMEL arra, hogy SZERINTETEK (és nem más véleményét majmolva) egy KORREKT HG feladatait melyikőjük tudná HOSSZÚTÁVON, JÓL ellátni.
  • hyjal
    ez viszont teljes mértékben igaz,arról nem is beszélve h cheaterezett minket orrba-szájba csak azért mert ő nem tudott olyan k/d-t összehozni vagy nem tudott a barátaival normálisan játszani

de hátha itt már normálisan fog viselkedni,a megbocsájtás a legnagyobb erény
  • mNzJean
    Frank -1 , túl merev szűk látókörű , csak azok a hozzászólások maradhatnak nála meg amikkel egyetért ,behatárolja a topicot a jó arcok mind el tűnnek maradnak a seggnyalók meg a honnan jobb GL-ezni tipúsú beszélgetések , ha ő lesz a házigazda akkor engem ebben a topicban nem láttok .

Gabe18 vagy Pocok +1
  • Boron Power
    A kick vote-ot előbb megunnád mint a csaló, másrésztm meg abszolút nem biztos, hogy csalót rúgnának ki. Többször volt olyan, hogy hülyegyerekek felmentek egy szerverre és mivel magukban akartak játszani, lerugdalták a többi feljelentkezőt. A megoldás az anti cheat progi és az adminok.

Ha jól olvasom viszont itt is VAC lesz? Mert az rohadtul leszerepelt az MW2-ben. Ha így van, ez máris egy óriási negatívum.
  • Boron Power
    Hát Frank azért voltak veled problémák szerintem. Többször törölted a hozzászólásokat, személy szerint az enyémet is, előzmények bent maradtak (ugye volt is ebből egy fél napos meccs).

A gond főként az volt, hogy az elején már többen leírtuk, hogy miért nem jó az mw2, amit aztán - úgy tűnik a mostani hozzászólásokból - te is beláttál. De topicot ennyire zsarnoki, egyoldalú módon irányítani még nem láttam.
  • Fpocok
    Szerintem sem jó, ha minden gyanúsat kidobálunk. Viszont utólag vissza lehet nézni, és akkor simán lebannolni, hogy többet ne menjen oda.
  • Frank99
    azért elég húzós a steames ára a csocsónak, 59.99 x 275 euros áron: 16.500,- Ft..... dollárban még hagyján, de így is úgy 2.000,-el drágább, mint itthon a dobozos.....
  • kanduhr
    1586: Ez nem megoldás. Ez minden csak nem korrekt megoldás a jobb játékosok felé.

1587: Jó dolog lenne, csak a játékosok ész nélkül dobálnák ki a profikat is. Nem véletlenül tiltották le szinte mindig ezt az opciót a szervergazdák az eddigi codokban.
  • szabii98
    cheaterrel :d
  • atyiko
    A Steam-es verzioba is beépíthetnének egy szavazásos Player Kicket már az is sokat segitene. mw2-nél is ha lehetne kiszavazni csak megunnák a cheaterek a folytonos kicket.
  • lolSL
    ki kell dobni azt is aki csak kicsit gyanús és nem ismered
    jön helyére más a sok millió vásárlóból :D
  • Skynet
    Nem sírás volt,hanem szomorú tény.
    Egyébiránt ha visszaolvasol,én is veszem meg klánnyomásra,és még szerónk is lesz....Szép CB szerű szabályokkal.:)
  • Lunki88
    Köszönjük. A mai síránkozás kipipálva. :) Szerintem senki nem vár csodát a játéktól, én beérem azzal is hogy lesznek dedikált szerverek. Így legalább lagg tanya nem lesz belőle mint MW2-nél. Az meg tény hogy punkbuster jobb megoldás lenne csalók ellen, de ezt nem a játékosok döntik el...
  • Skynet
    Nem akarok elkeseríteni senkit,de tekintettel arra hogy ugyanaz a grafmotor,ugyanaz szinte minden csak kis látványvilágcsiszolás van meg pár új pálya,nos a cheatek már régesrégesrég készvannak, pár dolgot változtatnak a COD MW2 cheatjein és készis a COD BO-hoz az új cheatkészlet....
    Szerencsére ugyebár majd lehet banolgatni,kickelgetni,viszont nem tudom hogy a kedves szervertulajok hogy tudják majd ellenőrizni ki mennyire csal. Az aimosokat könnyű kiszúrni akár egy visszajátszából. Viszont a VH-sokat akik ésszel használják a csalásukat és nem olyan hülyék hogy mindig mindenkit falon kövessenek le,gyk kiszúrhatatlanok....A kiszúrás esélyét anno növelte a Punkbuster amivel lehetett képeket csináltatni a játékosokról...Nem tudom milyen lehetőségei vannak a STEAM védelmének,de van egy olyan szomorú gyanúm az MW2-ből kiindulva hogy a PB-hez képest harmatgyenge és nagyonkarcsú....
  • Frank99
    hát igen...
  • kanduhr
    Szerintem előbb kész lesz a csalás, mint maga a játék:)
  • elitehun
    Ja bocs ha cheat-ről beszéltél akkor jogos volt a kiakadásod XD
  • Frank99
    a ded serverrel, vagy a cheaterrel?
  • szabii98
    :S
    Remélem nem találkozok 1el sem...
    [apro]
    A név lefoglalva:
    [SG]Partyarcz
  • Frank99
    ettől tartok, hogy a hackerek élezik a pénztárcájukat az ÚJ cheatek eledására, és lámáék erre vevők lesznek.

ELŐBB lesznek vevők a cheatre, mint az MW2 esetén....
    köszönhető a hipe-nek....

talán majd a ded-serverek....
  • elitehun
    Bazdmeg neked semmi sem jó?
  • lolSL
    inkább ez lenne mert ebből ki lehet lépni, de a hardcore aimbotos csalók meg özönleni fognak :/
  • Fpocok
    Hála az égnek PCn ilyen nem lesz.
  • Gabe18
    Végtelen lőszer, 20 méteres ugrások. Parádés...
  • Smithwarden
    Na jol lattam en, ViziPocok.
  • Fpocok
    Hmm... gyors volt...

Smith:

• OMEGA RED
    egyik-egyik érdekelne. de lehet mind2. attól függ miben tudunk meg egyezni! rajtad múlik!