11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1609 na. e mán döfi.
ideje frank-ről kideríteni valami szexbotrányt. -
#1608 -
#1607 hallgass.
kampányolj. szürke veréb. -
#1606 :D dzsudzsuuuuuuuuuuuu
+1 fpoci:) -
#1605 Nem azt mondanám, hogy önbizalomhiányban szenvedek, inkább azt, hogy túlságosan csapatjátékos vagyok... én vagyok az, aki ha kell, utolsónak, de tankkal jövök LOLban :D -
simonl #1604 Sziasztok puhányok...
Leadnám a voksomat Frank harcostársra.
Szerintem jól terelgette az MW2 topicot is: wareznak és csúnya beszédnek nem volt helye, szélsőségeket hamar "lecsítitotta".
Segítséget mindig kaptam...
Üdv.
-
kanduhr #1603 pocok +1 -
#1602 Felébredt az alvó sejt -
#1601 Fpocok +1
Én sem értettem egyet Frank nézeteivel a MW2 topciban. -
#1600 Látom megérkezett a JCSR Bandwagon
Viszont Fpocok-nak +1 :) -
eLiXir #1599 Fpocok +1 -
#1598 akkor véglegesítem kedves barátom
Fpocok +1 -
#1597 Fpocok +1 -
#1596 A HG szavazás jelenlegi állása:
Fpocok: Muttley, Hellsing47, Skynet, mNzJean
Frank: Frank(önmagát), lolSL, gömbgiliszta, OMEGARED, Sly21, Kly
Fpocok és hyjal álláspontja nem egyértelmű egyelőre - hol ez-hol az, csapódnak :)
Gabe18 visszalépett, Fpocok némi önbizalomhiányban szenved, Frank viszont igencsak bővelkedik önbizalomban.
Minden idelátogató! Adjátok le a szavazatotokat ERŐS FIGYELEMMEL arra, hogy SZERINTETEK (és nem más véleményét majmolva) egy KORREKT HG feladatait melyikőjük tudná HOSSZÚTÁVON, JÓL ellátni. -
#1595 ez viszont teljes mértékben igaz,arról nem is beszélve h cheaterezett minket orrba-szájba csak azért mert ő nem tudott olyan k/d-t összehozni vagy nem tudott a barátaival normálisan játszani
de hátha itt már normálisan fog viselkedni,a megbocsájtás a legnagyobb erény -
#1594 Frank -1 , túl merev szűk látókörű , csak azok a hozzászólások maradhatnak nála meg amikkel egyetért ,behatárolja a topicot a jó arcok mind el tűnnek maradnak a seggnyalók meg a honnan jobb GL-ezni tipúsú beszélgetések , ha ő lesz a házigazda akkor engem ebben a topicban nem láttok .
Gabe18 vagy Pocok +1 -
#1593 A kick vote-ot előbb megunnád mint a csaló, másrésztm meg abszolút nem biztos, hogy csalót rúgnának ki. Többször volt olyan, hogy hülyegyerekek felmentek egy szerverre és mivel magukban akartak játszani, lerugdalták a többi feljelentkezőt. A megoldás az anti cheat progi és az adminok.
Ha jól olvasom viszont itt is VAC lesz? Mert az rohadtul leszerepelt az MW2-ben. Ha így van, ez máris egy óriási negatívum. -
#1592 Hát Frank azért voltak veled problémák szerintem. Többször törölted a hozzászólásokat, személy szerint az enyémet is, előzmények bent maradtak (ugye volt is ebből egy fél napos meccs).
A gond főként az volt, hogy az elején már többen leírtuk, hogy miért nem jó az mw2, amit aztán - úgy tűnik a mostani hozzászólásokból - te is beláttál. De topicot ennyire zsarnoki, egyoldalú módon irányítani még nem láttam. -
#1591 Szerintem sem jó, ha minden gyanúsat kidobálunk. Viszont utólag vissza lehet nézni, és akkor simán lebannolni, hogy többet ne menjen oda. -
#1590 azért elég húzós a steames ára a csocsónak, 59.99 x 275 euros áron: 16.500,- Ft..... dollárban még hagyján, de így is úgy 2.000,-el drágább, mint itthon a dobozos..... -
kanduhr #1589 1586: Ez nem megoldás. Ez minden csak nem korrekt megoldás a jobb játékosok felé.
1587: Jó dolog lenne, csak a játékosok ész nélkül dobálnák ki a profikat is. Nem véletlenül tiltották le szinte mindig ezt az opciót a szervergazdák az eddigi codokban. -
#1588 cheaterrel :d -
atyiko #1587 A Steam-es verzioba is beépíthetnének egy szavazásos Player Kicket már az is sokat segitene. mw2-nél is ha lehetne kiszavazni csak megunnák a cheaterek a folytonos kicket. -
#1586 ki kell dobni azt is aki csak kicsit gyanús és nem ismered
jön helyére más a sok millió vásárlóból :D -
#1585 Nem sírás volt,hanem szomorú tény.
Egyébiránt ha visszaolvasol,én is veszem meg klánnyomásra,és még szerónk is lesz....Szép CB szerű szabályokkal.:) -
#1584 Köszönjük. A mai síránkozás kipipálva. :) Szerintem senki nem vár csodát a játéktól, én beérem azzal is hogy lesznek dedikált szerverek. Így legalább lagg tanya nem lesz belőle mint MW2-nél. Az meg tény hogy punkbuster jobb megoldás lenne csalók ellen, de ezt nem a játékosok döntik el... -
#1583 Nem akarok elkeseríteni senkit,de tekintettel arra hogy ugyanaz a grafmotor,ugyanaz szinte minden csak kis látványvilágcsiszolás van meg pár új pálya,nos a cheatek már régesrégesrég készvannak, pár dolgot változtatnak a COD MW2 cheatjein és készis a COD BO-hoz az új cheatkészlet....
Szerencsére ugyebár majd lehet banolgatni,kickelgetni,viszont nem tudom hogy a kedves szervertulajok hogy tudják majd ellenőrizni ki mennyire csal. Az aimosokat könnyű kiszúrni akár egy visszajátszából. Viszont a VH-sokat akik ésszel használják a csalásukat és nem olyan hülyék hogy mindig mindenkit falon kövessenek le,gyk kiszúrhatatlanok....A kiszúrás esélyét anno növelte a Punkbuster amivel lehetett képeket csináltatni a játékosokról...Nem tudom milyen lehetőségei vannak a STEAM védelmének,de van egy olyan szomorú gyanúm az MW2-ből kiindulva hogy a PB-hez képest harmatgyenge és nagyonkarcsú.... -
#1582 hát igen... -
kanduhr #1580 Szerintem előbb kész lesz a csalás, mint maga a játék:) -
#1579 Ja bocs ha cheat-ről beszéltél akkor jogos volt a kiakadásod XD -
#1578 a ded serverrel, vagy a cheaterrel? -
#1577 :S
Remélem nem találkozok 1el sem...
[apro]
A név lefoglalva:
[SG]Partyarcz -
#1576 ettől tartok, hogy a hackerek élezik a pénztárcájukat az ÚJ cheatek eledására, és lámáék erre vevők lesznek.
ELŐBB lesznek vevők a cheatre, mint az MW2 esetén....
köszönhető a hipe-nek....
talán majd a ded-serverek.... -
#1575 Bazdmeg neked semmi sem jó? -
#1574 inkább ez lenne mert ebből ki lehet lépni, de a hardcore aimbotos csalók meg özönleni fognak :/ -
#1573 Hála az égnek PCn ilyen nem lesz. -
Gabe18 #1572 Végtelen lőszer, 20 méteres ugrások. Parádés... -
#1571 Na jol lattam en, ViziPocok. -
#1570 Hmm... gyors volt...
Smith:
-
OMEGA RED #1569 egyik-egyik érdekelne. de lehet mind2. attól függ miben tudunk meg egyezni! rajtad múlik!