11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1649 Sosem értettem azokat, akik imádtak félautomata sniperrel rohangálni. Sokkal sokkal feelingesebb egy bolt action-ös. Én mondjuk a MoHAAban is mindig azt a német fegyót választottam, nem tudom a nevét. -
#1648 A csipákból akkor 4ből 3 a szerónkon kapásból tiltva lesz..:D -
#1647 De, a régiben úgy volt. És tényleg nem jó a táskás megoldás. Kíváncsi vok itt hogy lesz. -
csuripi #1646 Végül is nem gond, ha nincs. Majd kitapasztaljuk. -
#1645 az a falon át történő sebzés csökkenésből vesz csak vissza
nem lesz semmi ami rendes sebzést vagy HP-t növelne -
csuripi #1644 Szerintem a hardened lesz a stopping power. -
#1643 Regi codokban nem ugy volt, hogy sd-ben mindenkinel van bomba tamadoban, nem kell taskat cipelni? Azt hittem ilyesmire gondoltok. A taskas megoldasban eleg idegesito ha egy lama veszi fel es kempel vele hatul, vagy az ellenfel megtalalja es csapdanak hasznalja. -
#1642 nem lesz stopping power, és minden sniper 1 golyóval öl fejre -
#1641 inkább azt oldják meg, hogy ne kelljen az erőperket + fmj töltényt is berakni, hogy a kedves ellenfél szíveskedjen ESETLEG meghalni egyetlen sniper puska lövéstől -
#1640 Itt meg 2 órányi STREAMelt játék remek minőségben. Azoknak, akik nagyon kiváncsiak/sok idejük van. -
#1639 Azért remélem a végleges verzióban nem csak egy bolt action sniper fegyver lesz , ez a sok automata puska csak a 14 éves vérsznájpereknek kell . -
#1638 Friss ropogós... vegyétek, vigyétek.
Jó látni, hogy ennyiféle célzó forma van :D Szív alakú jól néz ki :D
-
#1637 ÁÁÁ én ezt várom ....
-
#1636 Csuszi itt a pam vagy promod configolhatóságának a finomságaira célzott, ahol akár azt is be lehetett állítani, hogy plantoláskor a táska ne takarja ki a fél képernyődet. Szintén jó lenne, hogy a hitblip tényleg ne látszódjon ha falon keresztül lövünk. Ehhez nagyon össze kell kapniuk magukat a fejlesztőknek, amire nem nagyon van esély (annak ellenére, hogy nekik aztán 1 hét alatt meg is lenne). Csak külső modder fog ilyen részletekbe menően configolható modot csinálni. -
Gabe18 #1635 Igen, az kemény hogy 4-ből 3 sniper is "sorozatlövő"... -
csuripi #1634 Hú de rondák ezek a fegyverek. M16, M14, Fal, Ak sebzését jól levették. -
Gabe18 #1633 Pályaszerkesztő? Ne álmodjunk már. Ha lenne pályaszerkesztő hogy jönnének később a 5 pálya/4000-ért DLC-k? -
#1632 táska vagy nem? Ez mit jelent? :D -
#1631 ilyeneket legfeljebb moddal lehet majd állítani, de azt nem lehet megjelenés után még ki tudja meddig csinálni, ha lehet egyáltalán. nagyon titkolóznak hogy a 'mod tools' mit takar, lehet csak pályaszerkesztő lesz a vége -
#1630 Fpocok +1 -
#1629 i know. de hallottam már az elmúlt pár évben oly sok szépet és jót:)
rugalmasság se árt, mennyire nehéz ezeket tiltani, és egyebek? táska vagy nem? hit falon át? húzható nade vagy nem? sorolhatnám tovább, van itt nyitott kérdés ezerrel. -
#1628 Erről már volt szó. Igen, ki lehet választani milyen perkek, fegyverek meg egyebek ne legyenek. -
#1627 unbalanced marad is, kérdés warszervereken ki lehet e majd szedni, vagy megy majd a gyerekes tilos baszdmeg felhívás, kick-elés etc -
#1626 úgyis lesz (kezdetekben) imbalanced fegyver+perk kombó, nem kell aggódni -
#1625 A rövidített M16 ott van bal alsó részen Commando néven. -
#1624 P90 nincs benne. M4et nem tudom.
Amúgy elég sajnálatos, hogy a pumpás shotgun gyengébb, mint a félautomata -
#1623 Úgy, hogy az AUG az gépkarabély? Nehezebb csővel és nagyobb tárral használható támogató géppuskának, kisebb kaliberű csővel és egy kis átalakítással meg géppisztoly is lehet. -
kanduhr #1622 Egyébként ez a végleges lista? P90, M4 hova lett? Csak egy nem automata csipa maradt?:S -
#1621 Én. -
#1620 szerinted komoly volt?:) -
Nagy kedvenc lesz ebben is a WA2000 :)
viszont erősebb lesz az L96A1
Vágom, de nem. A korrektség a legfontosabb. -
#1618 mw2 minden gusztustalanságát hátrahagyták vagy kiküszöbölték :) -
#1617 ump nem lesz benne? -
kanduhr #1616 Az AUG az MW2-ben az LMG-k között volt. Most hogy került az assaultba? -
#1615 Ez volt már? A MP fegyverek statjai. -
#1614 obama szavazata nem számít 2-nek? mégiscsak... vágod... -
d3vilz #1613 +1 Fpocok HAJRÁ -
#1612 +1 Fpocoknak -
Nem pont erre gondoltunk, de jó. -
#1610 Pont ez a lényeg. Csapatjátékos kell és nem hangulati önkényuralom.
"Szakmailag" :) jó vagy, viszont MÉG MINDIG nem hiszed el, hogy elhiheted! ;)
Véleményed mellett kitartani, ha hibázol elismerni. Szubjektív véleményekhez nem csapódni.
Tessék felnőni a feladathoz :), látod sokan vannak veled.