11248
  • Fpocok
    Sosem értettem azokat, akik imádtak félautomata sniperrel rohangálni. Sokkal sokkal feelingesebb egy bolt action-ös. Én mondjuk a MoHAAban is mindig azt a német fegyót választottam, nem tudom a nevét.
  • Skynet
    A csipákból akkor 4ből 3 a szerónkon kapásból tiltva lesz..:D
  • Boron Power
    De, a régiben úgy volt. És tényleg nem jó a táskás megoldás. Kíváncsi vok itt hogy lesz.
  • csuripi
    Végül is nem gond, ha nincs. Majd kitapasztaljuk.
  • lolSL
    az a falon át történő sebzés csökkenésből vesz csak vissza
    nem lesz semmi ami rendes sebzést vagy HP-t növelne
  • csuripi
    Szerintem a hardened lesz a stopping power.
  • Hamed
    Regi codokban nem ugy volt, hogy sd-ben mindenkinel van bomba tamadoban, nem kell taskat cipelni? Azt hittem ilyesmire gondoltok. A taskas megoldasban eleg idegesito ha egy lama veszi fel es kempel vele hatul, vagy az ellenfel megtalalja es csapdanak hasznalja.
  • lolSL
    nem lesz stopping power, és minden sniper 1 golyóval öl fejre
  • NEOreg3
    inkább azt oldják meg, hogy ne kelljen az erőperket + fmj töltényt is berakni, hogy a kedves ellenfél szíveskedjen ESETLEG meghalni egyetlen sniper puska lövéstől
  • Fpocok
    Itt meg 2 órányi STREAMelt játék remek minőségben. Azoknak, akik nagyon kiváncsiak/sok idejük van.
  • mNzJean
    Azért remélem a végleges verzióban nem csak egy bolt action sniper fegyver lesz , ez a sok automata puska csak a 14 éves vérsznájpereknek kell .
  • Fpocok
    Friss ropogós... vegyétek, vigyétek.
    Jó látni, hogy ennyiféle célzó forma van :D Szív alakú jól néz ki :D

• mNzJean
    ÁÁÁ én ezt várom ....

• Boron Power
    Csuszi itt a pam vagy promod configolhatóságának a finomságaira célzott, ahol akár azt is be lehetett állítani, hogy plantoláskor a táska ne takarja ki a fél képernyődet. Szintén jó lenne, hogy a hitblip tényleg ne látszódjon ha falon keresztül lövünk. Ehhez nagyon össze kell kapniuk magukat a fejlesztőknek, amire nem nagyon van esély (annak ellenére, hogy nekik aztán 1 hét alatt meg is lenne). Csak külső modder fog ilyen részletekbe menően configolható modot csinálni.
  • Gabe18
    Igen, az kemény hogy 4-ből 3 sniper is "sorozatlövő"...
  • csuripi
    Hú de rondák ezek a fegyverek. M16, M14, Fal, Ak sebzését jól levették.
  • Gabe18
    Pályaszerkesztő? Ne álmodjunk már. Ha lenne pályaszerkesztő hogy jönnének később a 5 pálya/4000-ért DLC-k?
  • Fpocok
    táska vagy nem? Ez mit jelent? :D
  • lolSL
    ilyeneket legfeljebb moddal lehet majd állítani, de azt nem lehet megjelenés után még ki tudja meddig csinálni, ha lehet egyáltalán. nagyon titkolóznak hogy a 'mod tools' mit takar, lehet csak pályaszerkesztő lesz a vége
  • Rayden02
    Fpocok +1
  • csuszi
    i know. de hallottam már az elmúlt pár évben oly sok szépet és jót:)
    rugalmasság se árt, mennyire nehéz ezeket tiltani, és egyebek? táska vagy nem? hit falon át? húzható nade vagy nem? sorolhatnám tovább, van itt nyitott kérdés ezerrel.
  • Fpocok
    Erről már volt szó. Igen, ki lehet választani milyen perkek, fegyverek meg egyebek ne legyenek.
  • csuszi
    unbalanced marad is, kérdés warszervereken ki lehet e majd szedni, vagy megy majd a gyerekes tilos baszdmeg felhívás, kick-elés etc
  • NEOreg3
    úgyis lesz (kezdetekben) imbalanced fegyver+perk kombó, nem kell aggódni
  • Sadist
    A rövidített M16 ott van bal alsó részen Commando néven.
  • Fpocok
    P90 nincs benne. M4et nem tudom.

Amúgy elég sajnálatos, hogy a pumpás shotgun gyengébb, mint a félautomata
  • Sadist
    Úgy, hogy az AUG az gépkarabély? Nehezebb csővel és nagyobb tárral használható támogató géppuskának, kisebb kaliberű csővel és egy kis átalakítással meg géppisztoly is lehet.
  • kanduhr
    Egyébként ez a végleges lista? P90, M4 hova lett? Csak egy nem automata csipa maradt?:S
  • Sadist
    Én.
  • csuszi
    szerinted komoly volt?:)
  • Muttley

Nagy kedvenc lesz ebben is a WA2000 :)
    viszont erősebb lesz az L96A1

Vágom, de nem. A korrektség a legfontosabb.
  • lolSL
    mw2 minden gusztustalanságát hátrahagyták vagy kiküszöbölték :)
  • hyjal
    ump nem lesz benne?
  • kanduhr
    Az AUG az MW2-ben az LMG-k között volt. Most hogy került az assaultba?
  • Fpocok
    Ez volt már? A MP fegyverek statjai.
  • csuszi
    obama szavazata nem számít 2-nek? mégiscsak... vágod...
  • d3vilz
    +1 Fpocok HAJRÁ
  • NEOreg3
    +1 Fpocoknak
  • Muttley

Nem pont erre gondoltunk, de jó.
  • Muttley
    Pont ez a lényeg. Csapatjátékos kell és nem hangulati önkényuralom.
    "Szakmailag" :) jó vagy, viszont MÉG MINDIG nem hiszed el, hogy elhiheted! ;)
    Véleményed mellett kitartani, ha hibázol elismerni. Szubjektív véleményekhez nem csapódni.

Tessék felnőni a feladathoz :), látod sokan vannak veled.