11248
  • hyjal
    persze,a JCSR fog bérelni egy pub servert.ha meglesznek az adatok majd be fogom írni.
  • Skynet
    Lméletileg mi fogunk (Ojjektum klán :D )
    Eleinte még laza szabályzással (GL és autocsipák tilva,kb minden más on), aztán ráállunk CB szintű szabályokra,tehát minden szar tiltva lesz ami rontja a normális játékélményt.:)

OMEGA RED:
    Értem,tehát én pl szarkeverő vagyok amiért a COD6 topikban a GL-es idiótákról és a töméntelen mennyiségű cheaterről leírtam a véleményem, és hozzátettem (úgy hogy addig a színeredeti COD_al játszottam), hogy a warez változatban legalább lehet az ilyeneket kickelni..:)
  • Fpocok
    Vannak olyanok, akik bérelni fognak szervert? Majd érdemes lesz kirakni azokat, ahol sok a magyar.
  • mNzJean
    "most már a tkömnek sem hiányozna ennek a bandának a rendszabályozása...."

Látod nekünk meg a te rendszabályozásod nem hiányzik, jól elvagyunk mi pótapuka nélkül is , aki meg az meg majd kapja a háromszögét azt jószerencsét, nem kell túllihegni ezt a házigazda kérdést . Ha hatalomra vágysz azt ne itt keresgéld.
  • hyjal
    dehogy,csak ők fújják fel.
    Frank nem akar házigazda lenni,de mégis minden hozzászólásával arról ír.
    A kis barátja meg nem bírja elfogadni hogy nem a "főnöke" lett a hg.
  • OMEGA RED
    :)
  • Fpocok
    Te jó ég! Emiatt mindig ekkora balhék vannak?

Engem csak a warezolás és a trollkodás zavar. LOL forumon olyan trollok vannak... van akinek egyből troll a neve :D
  • balika16
    Nemértem akkor most valaki h szedheti le? meg h-h nem steamen szedi?
  • elitehun
    "csak a xarkeverők nem kedvelték! és most kapnak az alkalmon. "

Igaz
  • elitehun
    Mért nem linkelted :S
  • OMEGA RED
    csak a xarkeverők nem kedvelték! és most kapnak az alkalmon.

Pocokkal semmi bajom egyébként nem is ismerem... ezért állok ki olyan mellett akit ismerek! jah Pocok remélem nem leszel olyan HG aki befolyásolható, nem fogsz kivételezni, azt meg őszintén remélem, hogy nem leszel elfogult! sok sikert és jó munkásságot kívánok!
  • balika16
    http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-1.png
    http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-2.png
    http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-3.png
    http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-4.png
    http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-5.png
    http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-8.png
    http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-9.png

edit: from cs.rin.ru forum
  • BEAST #1717
    Általában, ha nincs mondanivalóm akkor nem beszélek... vagy csak olvasni nem szabad a topicot?
    MW2 topicba is kb így jártam. Gondoltam ha szeretné csinálni Fpocok akkor megérdemli az esélyt. Viszont amit a szavazás óta művelsz csak azt erősíti meg, hogy ez volt a helyes döntés. :/
  • balika16
  • balika16

• Moslékos dézsa
    kenny te vagy az. szerintem legyen Schrank a házigazda Ő nem elfogult meg utálja a Cod-os kis köcsögöket .
  • csuszi
    szerinted csak te vagy az egyetlen öregebb is? szerinted te fel tudsz húzni? szerintem még ember nem húzott fel mióta járok erre az oldalra - ha kapnék még 100 felkiáltójelet meghatna?
    nem én papolok itt csalásról, hívásról. eleganciáról hallottál e már? már ahogy az embereknek illik a vereséget elfogadni, mert ez az én nem igazán mondom de és akkor egy kicsit azért csak célozgatsz nagyon tré.
    a kurva élet nem azért jelent itt meg mert hívták, hanem mert a többség reaD only, ez gondolom eszedbe se jutott...

elixir: stílus maga az ember. tied ez? nyomorék?
  • eLiXir
    halgass mar el bazdmeg, senki nem kivancsi rad, nyomorek vagy. hanyszor mondod meg hogy nem erdekel es lezartad a temat? te es a 40+ eleteved. hiheto, ha meg igaz akkor ezzel a felfogassal es stilussal egyedi vagy
  • Frank99
    közel sem buszokkal, de a zemberek jó része előtte nemigazán járt itt, csak azért ugrott be, pár órán belül.

De ez volt az utolsó hozzászólásom ezzel kapcsolatban, mielőtt annyira felhúználak, hogy kapsz még egy olyan kis sárga felkiáltójelet...
    most már a tkömnek sem hiányozna ennek a bandának a rendszabályozása....
  • szabii98
    Engem speciel nem ő hívott, hanem már a topic eleje óta láttam hogy ittvan, és gondoltam ért hozzá, téged meg nemismerlek.Őt se, de mégis sokat tud már most a játékról.

Igaz, hogy rengetegen jöttek az első és utolsó hozzászólásukkal ide, de mégis lehet majd másik HG-t választani, ha Fpocok "diktatúrája" nem működik.
  • csuszi
    az az irgalmatlan tömeg az mind egy klán, topiclakók. szedsz gyógyszert az üldözési mániádra?
    te tényleg azt hiszed hogy azért kaptál ki mert szervezetten buszokkal hordták ide a szavazókat? nem azért mert a cod6-os topiclakók nem kedvelték a módszereid?
  • Frank99
    hagyd a fenébe, én is olvastam a szembetűnő commentjét, de nem akartam válaszolni, azért írok neked, hogy ne indítsunk flamet!

tegnap egyértelműen látszott, hogy pár órán belül "tömegek" jöttek, csak azért, hogy savazzanak. És ezek szinte minden a másik oldalra szavaztak, ez a nem véletlen...

meg lehet nézni.

ennyi, de lezártam a témát, legyen a házigizda, aki akar.
    Játszunk majd Omega Red, és kész!
  • szabii98
    Pocok, ugye arra számítasz, hogy mivel csak November 4-én lesz meg az 1 éved, ezért nagy valószínűséggel akkor kapod meg a HG(Házigazda) jogot.
  • csuszi
    ombudsmanhoz
  • csuszi
    ombudsmannhoz, választási bizottsághoz, ügyészséghez nem akarsz fordulni?

1. nem hívott.
    2. a köv. választáson is ugyanez lenne az eredmény.
    3. hogy zárod ki hogy legközelebb ne hívjon senkit? lakóhelyhez, útlevélhez vagy adószámhoz kötöd a szavazati jogot?
  • OMEGA RED
    Csak azt tudod, hogy "sőt ha kellet volna hívtam volna még 30 embert szavazni" ezzel elárultad, hogy csaláson alapult az egész szavazás! ilyen alapon én is hívhattam volna embereket szavazni... Szerintem újra is kéne indítani a szavazást vagy érvényteleníteni azokat akik csak akkor azt az egy hsz-t írták amiben szavaztak. hisz azok csak beugrottak szavazni kérésre...
  • Frank99
    Örülök én is, több időm marad -abból a kevésből- a játékra.
  • mNzJean
    Én örülök ,hogy Pocok lett a házigazda sőt ha kellet volna hívtam volna még 30 embert szavazni . Nem kell ide a diktatura , meg az állandó törölgetés , ha valaki nagyon tahó majd leoltjuk úgy ,hogy magától kotródik el . Egy befeszült házigazda a játék megjelenése után 3-4 hónappal leírná a topicot . A warez mehet a levesbe , meg a szélsőséges megnyilvánulások is de hagyni kell néha picit az off témákat is meg a flémet mert attól pörög a topic és akakul ki egy jó kis közösség . Lsd. Battlefield topic 17733 hsz.

Végezetül annyit ,hogy az SG a játékosok fóruma és nem az aktuális házigazdáé .
  • Frank99
    sztem jobban is tetted, mint leendő házigazda!

• mNzJean
    Csuszi

• Fpocok
    Na most írtam egy hosszú kommentet, de inkább kitöröltem, mert nem akarok vitát meg stb. Békés ember vagyok (kivéve a LoLban).
  • lolSL

• lolSL
    majd ha itt látod akkor nem lesz fake
    az idézeted meg a force unleashed 2 nfo-jából van -..-
  • Rage47
    Ja már lejárt a szavazás, akkor mind1:D
  • Rage47
    Frank legyen a házigazda sztem.
  • csuszi
    grat.
    jól megmondtad neki a magadét, egy dupla annyi éves meglett férfinek beszóltál x km távolságból. kemény vagy, lehetek a barátod?
  • kanduhr
    Valami ilyesmit sejtettem én is a képe alapján. De azért thx az infót.
  • eLiXir
    megengedem hogy a warez topik hazigazdaja legyel te senki :ASD
  • hyjal
    pedig sajnos volt hogy ilyet mondott csak azért mert nem 21-15volt a k/d-m
  • csuszi
    jesszum, jcsr cheater? nem vagyok egy tiniszájú de ez omg, omfg, meg stb:)