11248
  • gabe70
    Talán ha 20 perce tették föl.Majd ha többen letöltötték kiderül,hogy az e,mondjuk MARVELES az nem szokott az lenni.
  • hyjal
    kedves frank ne pukkadj mert semmi értelme,lásd be a mw2 topicot elég önkényűen vezetted,csak a te szavad élt...az meg hogy lecheatereztél minket egyfolytában arról meg ne is beszéljünk (itt a pártatlanság már kilőve)
    fogadd el a vereséget és inkább segítsünk pocoknak hogy mihamarabb belejöjjön
  • Gabe18
    Jó hát nyilván kint lesz előbb (vagy akkor ezek szerint lehet kint is van), X-en ez a egy hét, 10 nappal korábban szinte már megszokott.
    Persze itt most nagyobb a hepaj, de nem aggódom értük, meglesz a sok száz milliós nyereségük megint. Nem ezen a 10 napon múlik...
  • gabe70
    Az nfoban olvastam,nem fordítom de gondolom sokan megértik" Fuck you and your rules, im a gay damn pirate"nem nyenge.
  • Frank99
    :-)))
    persze nem kell.
  • csuszi
    semmi manipulatív nem volt. ebbe a topicba jórészt olyanok járnak akik a 6-ba is jártak. nem tetszett a többségnek amit ott csináltál, új hg szavaztak ide. nem kell bemagyarázni a semmit.
  • Gabe18
    Nforce fórumon semmi nincs, magyar oldalakon se látom. Ettől még lehet, de szerintem a szokásos fake hadjárat egy újabb darabja.
  • Frank99
    csodálkoztam volna, ha a hackerek holmi figyelmeztetésre hallgattak volna.
    Innentől tényleg nem ártana kitenni a WAREZ topic címét a banner alá.
  • Frank99
    aha.
    manipulatív volt a dolog 100%, de már nem érdekel.

ÉN várom az eredetit, első dolog szerintem Fpocok, tedd ki a warez topicra mutató linket Palesz csinált már egyet, de még annyira nem megy, majd 9-e körül pörögni fog....

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1274377985

itt van.
  • gabe70
    Több torrent oldalon is kint van.
  • OMEGA RED
    ezt honnan veszed?
  • gabe70
    Csak kidobták idő előtt az xbox-os változatot.Nem hatott a figyelmeztetés,sajnos.
  • csuszi
    jaja:)
  • Skynet
    A táskalerakásban az volt a legszebb amikor bugosan felállás és rohanás közben egy ideig még tartotta a táskát és nyomkodta..:D
  • hyjal
    gratulálunk pocok,köszönjük a csajokat isteniek voltak az egyik még haza is jött...
  • BEAST #1674
    Én ebből kimaradtam :/
  • csuszi
    ne aggódj, pocok se vett jégkrémet.
    csak stripper csajokat...
  • szabii98
    Fpocok, akkor gratulálunk.
    #1666 ezt a hsz-t linkeld még az e-mail mellé, ha írsz, mert szükség lesz rá.
  • Frank99
    ez mai nagy savazás mizéria miatt nőtt meg ma.
    Elég nagy a hype a game körül, nem lesz sétagalopp 9-10-én a házigazda dolga, emléxem mi volt tavaly az MW2-ővel.

kösd fel a gatyát, Fpocok....

szavazat:
    Fpocok +1!
  • Fpocok
    EZ volt már? Itt van egy csomó videónak a linkje, lehet van egy két új.
  • Frank99
    valszín eldőlt, nem muszáj tovább folytatni.

köszi, aki rám gondolt, majd ha nem müxik a házigazda, lesz aki jelezni fogja

:-)))

annyit azért hozzáteszek, aki egyértelműen ellenem szavazott, az mind olyan, akinek valami igencsak nem tetszett az MW2 topicban. Aki meg mellettem szavazott, annak nem vettem jégkrémet/sört, nem szóltam nekik, hogy gyertek ide, a mai napi megugrás nem volt véletlen...
  • szabii98
    Népszerű témák
    1. Internetes Fogadások, Tippmix
    2. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
    3. World of Tanks
    4. Call of Duty: Black Ops
    5. Fallout: New Vegas
    6. Autómodellek
    7. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
    8. A nagy szavazó topik
    9. Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
    10. Starcraft 2

• csuszi
    nem.
    cod4 egy ember táska. cod5 választható cod6 választható, illetve tök 8 volt hogy mindenkinél van-e táska, attól még kitakarta a fél képernyőt, és 20 év alatt rakta el a táskát.
  • Gabe18
    Na akkor én is megkíséreltem összeszámolni a házigazda szavazás állását. Természetesen lehet elnéztem, de eddig szerintem így áll:

Frank99: lolSL, Gömbgiliszta, Fpocok, Omegared, Gabe18, Sly21, kly (7 szavazat)

Fpocok: Muttley, Skynet, mNzJean, Boron Power, hyjal, eliXir, BEAST, Grove4, kanduhr, Csuszi, NEOreg3, d3vilz, Rayden02, Baxo, faber, szabii98 (16 szavazat)
  • Kly
    Az, hogy egy fegyver milyen kategóriába kerül/tartozik sok mindentől függ (kaliber, csőhossz, tárkapacitás). A MW2ben egy hosszabb csövű, állványos AUG volt, míg itt egy rövidebb csövű, nagyobb moblitásű fegyverként szerepel, elülső markolattal ellátva.
  • Kly
    Csak nekem tűnt fel, hogy az equipmentek leírásánál a C4nél kettő robbanószert ír, míg a Claymorenál nem tér ki rá, hogy mennyi (1?) lesz egy playernél belőle? A többi equipmentnél sem említik a darabszámot, de nyilván azokból egy lesz. Szvsz a cm és c4 hasonló kategória, azonos mennyiségűnek kellene lennie egy-egy playernél (1-1 vagy 2-2).
    Kicsit hiányoltam a machine pistolokat a játékból, de látom a pisztolyok full-auto upgradejével probálják meg kitölteni az űrt.
  • Muttley
    "Ugorj, mint a The Matrix-ben"

na, ez állat lesz :)
    TPS-ben bőven van rá példa, FPS-ben eddig csak a Mirrors Edge láttam hasonlót
    kíváncsi leszek milyen lesz ez a CoD-ban
  • szabii98

Fpocok +1!

A multi fegyókhoz annyit:
    M14+L96A1 4ever :P
  • lolSL
    csak nem értem miért írnak erről 3 oldalt

"lesznek botok" - ennyi elég :D
  • bigapó
    hát ez egyértelműen hasznos kis dolog benne.
  • faber
    pocok +1
  • Baxo
    Combat Training tök zsír lesz!
  • Baxo
    Nem győzöm ezt a sok kommentet olvasni...

Pocok +1

• Muttley
    nyilván nem, csak nem vóóót szmájli
    ;)
  • Rayden02
    A ying yang-os sem semmi!
  • csuripi
    Egyet értek, natur kar98.
  • BEAST #1653
    A pisztolyok jobbak :p
  • mNzJean
    Én a mai napig szeretem a cod5 ös bolt action rifle-ket , még most is sokkal nagyobb játékélmény egy rifle-vel fregeket szerezni , mint egy sorozatlövő katyusával rohangálni .
  • Skynet
    Nem kell érteni azokat,automata csipával még a hülye is tud fragelni,főleg hogy (gömbgiliszta figgyelj!!!) itt egytől egyig NORECOIL fegyók..:)
  • Skynet
    Tomahawk...Meg predatoros/szmájlis red dot...Bazd...:DDDD