11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1809 én 36 órát hallottam :D -
#1808 Ja, a készítők meg azt mondták, hogy a SC2 kampány 20+ óra. -
#1807 Hát a készítők valami 8 órás játékidőt ígértek. jó is lenne, de ha igaz is, biztos a legnehezebb fokozaton lenne ennyi -
#1806 Most hogy páran tolják már remélem kiderül a single player hossza is. 6 óránál többet nem várok most se mondjuk, de azért jó lenne tudni. -
#1805 ma várható dobozra a játék :D -
#1804 Passz. Abba nem futottam bele, de szerintem ha a srác oldalát megnézed, akkor ott van egy csomó csomó videó a singléből. -
strebacom #1803 A single elsö percei hol vannak azt linkeld be???
-
#1802 Hát ez állat :D -
#1801 LOL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vannak gázos, pókszerű zombik is lol -
#1800 BRAINZZ... MOAR BRAINZ!
(többet nem linkelek innen)
-
#1799 kell a ház felett gránátdobálás.. -
#1798 Berakom spoiler mögé. ELSŐ 3 percet ne nézze meg senki. Utána zombulás, de ez is kicsit spoileres
NAGYON SPOILERES DE TÉNYLEG!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/user/Mr1stinLine#p/u/2/fa1-nJgqGu8 -
tibi206 #1797 pls elküldenéd privátba érdekelne a zombie gameplay -
#1796 Hmm izé... olyan videót találtam, hogy nem merem belinkelni. Videó első 3 percében a singleplayer vége van... ezt átugrottam. 3. perctől viszont HD zombi gameplay... kibaxottul spoileres videó... -
#1795 GET TO DA CHOPPA!
-
#1794 Van aki megcsinálja ennyi vagy kevesebb idő alatt is hard-on, de annak sincs sok értelme, mert ez nem 100-es síkfutás, aki hamarabb csinálja az nyer...
Személy szerint 3-szor vittem végig, egyszer normal-on, aztán az Intel-eket szedtem össze szintén normal-on és a végén Hard-on, hogy meglegyen minden achie :)
Ha ez is ilyen lesz, akkor legalább ennyiszer "magamévá teszem" :D
De persze a multit jobban várom..ejj, már csak 9 nap....kb :) -
#1793 Azt én május környékén vittem végig Veteranon 1-2 helyen sűrű anyázások közepette ;)
Az enemy intel-ekből meg még 10 db hiányzik. -
#1792 most már zavvi-n is 35 font, még jó, hogy korábban megrendeltem. -
#1791 -
#1790 Am,meg látom hogy már nincs is meg a videó,szval....
erről ennyit! -
#1789 Na akkor én már el sem indítom! -
#1788 Na most single playert mutat, úgyhogy kikapcsoltam. -
#1787 jah. -
#1786 Ne dőlj be ennek az fbi-os kamu dumának, csak tölti az acti a híreket hogy mindenhol black ops legyen. Ha kiszivárgott volna vmi párhete amikor mondták, az nem kerülte volna el az internetet ::)
Az arc megvette, vele semmit nem lehet csinálni (persze streamet le lehet lőni copyright blablával), legfeljebb majd megdádázzák a boltot ahol korán kinyitották a dobozokat. -
#1785 ha jól értettem ki is van írva hogy vizsgálják a "videót". -
#1784 ezt senki nem fogja magára venni, mert a szomszéd idióta, a másik szomszéd még nem biztos hogy az.
az fbi is ráállt a dologra annyira komolyan vették, ez a srác se fog többet live-ozni.
de ahogy látok már lekapcsolta vagy lekapcsoltatták vele. -
#1783 Elviselhetetlenné teszi a jövő hetet ez a stream =] -
Gabe18 #1782 Kicsit nem normális a csávó, de így legalább hivatkozhat a beszámíthatatlanságra ha az FBI lekapcsolja... -
Gabe18 #1781 A 4. zombi megölte...
Biztos erős zombik ezek. -
#1780 LOL, igazam lett :D -
#1779 Na elvileg most zombizik, bár amekkora noob, nem biztos :D -
Gabe18 #1778 Sebaj, lényeg hogy kezedben az áhított csoda! (két hét múlva meg majd lehet mondani hogy "ezért a ....ért mentem én éjszaka megvenni..." -
Gabe18 #1777 Napszemüvegben nem annyira...
Inkább nekem az az érdekes hogy látja be az ekkora képet fél méterről. -
#1776 nem bíznék benne hogy a steamen zökkenőmentesen menni fog az aktiválás olyan korán :D -
Gabe18 #1775 Na már éjféltől kinyitnak hogy 0 óra 1 perckor megvehesd. -
#1774 -
tibi206 #1773 Köszönöm! -
#1772 Ez most lehet hülye kérdés, de nem egészségtelen egy ekkora TVt ilyen közelről nézni? -
#1771 "Az előrendelés ingyenes, csak átvételkor kell a termék árát kifizetni. Az előrendelt termékekre is akciós házhozszállítási árak vonatkoznak, melyek a következőek:
0 - 4999Ft - 813Ft
4999Ft - 6999Ft - 448Ft
6999Ft - 9999Ft - 250Ft
9999Ft felett - ingyenes
(bruttó összegek)
Amennyiben könyveken vagy játékokon kívül mást is tartalmaz a kosár, úgy az eredeti, kedvezményes szállítási költség, a 2500Ft érvényes." -
tibi206 #1770 tudom de én azt kérdeztem