11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1987 Amíg a többség itt várja a hivatalos ! verziót addig te itt húzod az agyunkat a lewarezolt élménybeszámolóddal még ha spoilerezed is . Szal nem fogunk szeretni ha így folytatod . -
#1986 Amúgy nagyon tetszik a játékban, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!próbál az Összeesküvés-elmélet című filmre hasonlítani. Ja és ebből kiindulva tetszik a főkarakter is. Agymosás, CIA korszak, Vietnám, Hongkong, Fidel Castro, Dísznó-öböl, és még sorolhatnám a stílusjegyeit. piszok jó! Kivéve ez a háztetős szar :D -
#1985 Csak egy szolgáltatótól. DE mondjuk BC2ben sem volt lagg pedig ott sem volt magyar szerver. -
#1984 Mi a helyzet a dedikált szerverekkel?Még mindig csak meghatározott szervereket lehet bérelni?Vmi ilyesmit ovlastam annak idején,h csak X helyről lehet bérelni és ott tolni. -
#1983 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó dolog, hogy újra lehet zombikat is hentelni. A Holtak mozija pálya kurva jó. -
Baxo #1982 PC-nek legalább lesz! -
Baxo #1981 Veszélyes felszerelések -
#1980 nincs -
foxxi #1979 Akkor, vissza az egész és Jó gyilkolást Sajna a konzolok világában nem vagyok jártas, bár minden hónapban tervezem hogy veszek egy boxot, de inkább elbaxom a zsét -
#1978 Konzolon vajon van lean? Csak mert egy videóban sem láttam multiban :D -
#1977 Xlink kai-val tudnak multizni is. -
foxxi #1976 Hú de jó! főleg egy olyan játéknál ahol a singli csak a trainingnek felel meg. Grat -
#1975 Köszi. -
#1974 DE JÓÓ NEKÜNK BOXOSOKNAK:D -
#1973 Fpocok, gratulálok! :D -
#1972 igaz -
#1971 Csak azt nem mondd, hogy nem vetted észre a korábbi hivatalos videókban helyszíneket, pl. Vietnámot :D Elég ha csak filmeket néz az ember, rögtön az ugrik be neki. -
#1970 én nem tudtam :S -
#1969 Egyébként semmi poént nem lőttem le a régebbi kommentemben. Csak jelzőket használtam, meg pontszámot dobtam rá :D szal te tudod. -
#1968 Minden, ami a single kampánnyal kapcsolatos spoiler mögé, ha lehetne. -
#1967 De akkor is pls. Nem nagy kérés, csak rakd spoiler mögé. -
#1966 Csak véleményt mondtam. Nem tudtam, hogy a helyszín az spoiler. eleve tudtuk már előre, hogy ázsiában fog játszódni a gém :) -
#1965 Pls használjátok a spoiler jelzést, mert lehet valaki nem kíváncsi rá. -
#1964 Dobozon -
#1963 Te hol játszol? Vagy inkább min? -
#1961 "Márcsak 8 nap van a megjelenésig, de úgy tűnik, hogy néhány üzletben elkezdték árusítani. Pár szerencsés vevő már stream-elt is single campaing-t és zombi mode-t. Az Xbox360-as verzió már ki is került és egy csomó ember már warezolja is. A játék hivatalos szerverei nem lesznek aktiválva a hivatalos megjelenési dátumig, így ezek a játékosok nem tudnak online játszani egyelőre" -
#1960 "It's only 8 more days before Black Ops is officially released, but it seems that the game is already being sold in some stores. Some lucky people have already streamed gameplay from the singleplayer campaign and zombie mode. As you might also guess, the Xbox 360 version has been leaked and is being pirated by a lot of people. The games official servers won't be activated until the release date, so these people won't be able to play Black Ops online, for now."
Szóval akik megvették rendesen SEM tudnak majd játszani... ezt azért jó olvasni. -
#1959 Áháá, így már más:) -
#1958 Nem...
Az már a WaW után elkezdődött. -
#1957 Ja, azt hittem annyi idő alatt készült xD -
#1956 Akkor jelentették be kb. -
#1955 Fél évet? -
#1954 Úgy látom, hogy itt a platinumnál a legolcsóbb úgy, hogy még aznap megérkezik nem? Ezt is akkor kirakom. -
Baxo #1953 Azoknak akik még nem rendelték elő egy kis javaslat:
Előrendelve nincs házhoz szállítási díj itt 9500Huf vagy itt 10Ft-al olcsóbban. -
#1952 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a bányából való menekülés annyira jól sikerült, a motoros résszel, meg Sergei brutalitásával, hogy itt döntöttem el, hogy mégiscsak megveszem PC-re a Black Ops-ot. Mivel nemrég lett újra munkahelyen, nem állok túl jól pénzügyelig, de annyira tetszik eddig a single, hogy ezt bármikor szívesen veszem majd le a polcról. Nem vagyok túl jó a mulitkban, de ezt már alig várom, hogy kipróbáljam. -
Baxo #1951 Én már meg sem nézem, kivárom ezt a 8 napot. -
#1950 adom
elég jó lett -
#1949 -
#1948 LAUNCH TRAILER
na ez is jóra sikerült :D -
Baxo #1947 szintén ezt kívánom és remélem rend lesz itt, és warezt tényleg a warezba...