11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1849 Kötelező lesz be regisztrálni a játékot steamre, vagy anélkül is menni fog? -
foxxi #1848 Megéri! 60 Euro = 16300 HUF, nagyon baráti! Aki nem bír magával az megérdemli! és vegyen még 1et! -
#1847 az a .... aki steam-en vesz egy játékot új áron az meg is érdemli.
ez az előbb játszik vele, launch naptól kezdve 00:01 -
#1846 Elő lehet tölteni. De addig nem lehet játszani, amig STEAM nem oldja fel. 100% -
#1845 de ez már milyen dolog? kecik nehogymá hamarabb játszák -
#1844 Hát nem tudom... matekból 5ös voltam...
"Regisztráció időpontja: 2009. 09. 14."
Akár hogy is nézem, már megvan 1 év. -
#1843 és akkor mi van... különben is még meg sem kapta a HG jogot az illető.
adni kell másnak is esélyt a házigazda jogokra. te már megkaptad mw2-re pl. -
balika16 #1842 Ez miért lenne warez??? -
#1841 Pénteken írtam, még nem írtak vissza. -
zsozso29 #1840 Igen Steamen már előtölthető egyeseknek... -
#1839 sztem lassan a warez topicot ki kellene tenni, kedves házigazda...
bár ahogy nézem, még nem vagy 1 éve itt az SG-n.... -
balika16 #1838
:D -
#1837 Holnap hajnalba jön a launch trailer is. -
#1836 ?
-
#1835 ez jó film tényleg...értem a viccet, de nem teccik :D -
#1834 de www.mostwantedfbi.com/prison -
#1833 ma nincs elő-videó valahol? -
#1832 jelentkezem 2.-nak :) -
#1831 A WaW-ban 4en lehetett ha jól emlékszem. Nem hiszem hogy ezen változtattak volna. -
#1830 Nem tudjátok véletlenül hogy hányan lehet a zombi módot tolni? -
#1829 Hogy érted?:-)
-
tituka #1828 honnan tudod? -
#1827 úgy néz ki már megjelenés napján megvehető dlc lesz PC-n a +4 zombies pálya.. -
#1826 Ha ismersz olyat, aki hallott olyanról, aki találkozott...
mind1 xD
Jöhetnek az első benyomások ;) -
#1825 Olyan gyorsan törölték, mint Benkő "alter" Dániel sunázna bármilyen ótvar csajt az országban. :D -
Gabe18 #1824 Én sem látom sok értelmét, de ismerősök, együtt, el tudom képzelni hogy el tudnak szórakozni benne. Ki lehet találni taktikákat hogy tovább bírják, stb...
Bár mint mondtam én nem bántam volna ha az egész zombi kimarad, mert nem látom a CoD-hoz kötödését igazán. Ettől függetlenül ha a többi része jó lesz, akkor nem zavar hogy van benne egy ilyen opció is. -
#1823 Szerintem pont elég ide ez is, ha nagyon zombulni szeretnél arra vannak megfelelőbb programok, igaz nem ilyen körítéssel:) ez CoD, ennyit telik tőlük és ez untig elég. -
kanduhr #1822 Nem érted. Pont ez a lényeg, hogy ez már nem fun, és kellene valamit változtatniuk rajta. -
#1821 jaja, ez tetszetős, mosolyogtam az elején, a végén meg már inkább kirázott a hideg, ahogy jöttek a zimbes-zombik a végén már mindenfelől :D -
#1820 Amiket Én találtam már legtöbb törölve lett, de folyamatosan rakja fel:) úgyhogy lehet megint fent lesznek amig ki nem nyirják :D -
#1819 Ha szerinted ez nem fun, akkor teljesen mind1 mit csinálnak vele. A nazi zombies erről szól, túlélsz 3 haveroddal amíg tudtok, egyre erősebb fegyverekhez jutva, egyre több felől özönlő zombik ellen.. -
kanduhr #1818 Oké, ezt már láttuk. Meg kell dönteni a saját pontjainkat. Pedig muszáj lenne valami normálisabb, megfoghatóbb célt kitalálniuk, mert így nincs súlya ennek a kiegészítésnek. -
#1817 Mi az, hogy nem lehet végig vinni? Az ilyen játékoknak/játékmódoknak pont az a célja, hogy a saját idődet, korlátaidat döntsd meg a következő próbálkozásokkal.
Lehet a többség megunja pár nap alatt. Ettől függetlenül még nem értelmetlen. -
kanduhr #1816 Nekem ezzel a zombis dologgal csak annyi a bajom, hogy megint nem lesz értelme. Nem lehet végigvinni, mert tényleg csak egyre több jön, akkor meg mi értelme van? Oké egy ideig még izgalmas, de 1-2 nap után már nincs ami előre hajtaná az embert. -
#1815 hogyne lenne.
nem mértem, de én legnehezebb fokozaton tuti 50 felett csináltam. nem lepődnék meg, ha lett volna az 60-70 is. -
#1814 #1812, köszönöm. -
#1813 Nincs. De te szerintem jobban tudod, mennyi a single. -
#1812 legnehezebben szerintem napok, de volt olyan küldetés, ami önmagában órák alatt lett meg. de aki a legkönnyebben rohant végig, az ne csodálkozzon... -
#1811 És nincs annyi? -
#1810 És mennyi amúgy Sc2nek?