11248
  • Fpocok
    INNEN jobban megéri Ingyenes házhozszállítás!
  • mNzJean
  • Gabe18
    Egyedül szaladgál a tök üres pályán és a falat csapkodja késsel, meg ugrál egy helybe ahol nyilvánvalóan nem lehet felugrani sehova. Jaj nekem...
  • tibi206
    Hi all! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha ipon-on előrendelem a játékot akkor menyni a kiszállítás összege? Előre is kösz a választ!
  • Fpocok
    LOL... ez az ember egy szégyen, jól lejáratja a konzolosokat :D :D
  • Gabe18
    Biztos napszemüvegben a besötétített szobába nem látja a megfelelő opciókat...
  • Fpocok
    Ráadásul hanggal meg arccal. Ráadásul egy noob, mert azt sem tudja, hogy kell beállítani :D
  • Gabe18
    Milyen vállalkozókedvű fiatalember streameli... Nem fél hogy elkapja a Activision rendőrség?
  • Fpocok
    LIVESTREAM konzol módra :S
  • Fpocok
    De nem azért mondtam...
  • Lunki88
    Akkor én voltam a béna. Sokszor vért izzadtam mire elvittem egy-egy checkpointig veteránon.
  • Fpocok
    4 óránál nem volt több veteránon. Nem egy nagy durranás. Illetve az, de csak egyszer. Az meg, hogy végig fogják a kezed... nekem nem jön be. Látványos meg minden, de csak egyszer.

Sokkal jobban szeretem a sandboxos játékokat. GTA4 pl. Vagy Borderlands... mai napig tolom coopba, pedig nem mai darab.
  • lolSL
    tudnál róla
  • abel0317
    demó van már?
  • bakkerman
    az MW2 single része tényleg jó volt,változatos,hangulatos pályák,de 4k-nál nem ér többet a COD single téren...megvárom milyen lesz a multija így HSZ-ek alapján,és karácsonyra lehet berendelem,a singlet meg végigtolom warezzal
  • Boron Power
    Az összes cod megvan, és idáig csak az mw2 singlet vittem végig, mert a multija iszonyatosan szar volt (többivel ugye lehetett normálisan is játszani).
  • Lunki88
    Hát nem tudom kinek mennyi, de nekem 11 óra volt veteránon a single. xD Kb. 2x annyi idő volt végignyomni így mint regular szinten.
  • lolSL
    én szeretnék még egy olyan játékot mint az mw2
    az a zene, a pörgés, meg minden tökéletesen lett összevágva
    elhittem hogy amerikai vagyok és megtámadták az országomat amit meg kell védeni :D
  • Skynet
    Mw2-t végig se vittem kb annyira meguntam a színvonaltalan előrehaladós, előugró szrkipthalmaz gyilkolászását..:)
    Legalábbis asszem nem vittem végig (hihetetlen mély nyomokat hagyott bennem az egész)...
  • gömbgiliszta
    szerintem meg pont jó, hogy ilyen "rövid", mert így minden perce nagyon ott van. jó, hogy nem csináltak belőle hosszabbat, csak azért, hogy hosszabb legyen. lehet a minőség rovására ment volna...

de ez itt off ugyebár, van erre megfelelő topic
  • Prince23
    Azok mind easyn vagy regularon tolják, akik 4 órát mondanak :D Mondjuk én is regularon vittem ki, meg elkezdtem nyáron hardon az acsik miatt, de azóta sincs kedvem folytatni.
  • Gabe18
    Azért az MW2-ről is akik sírnak hogy milyen rövid, meg ők végigszaladtak rajta, megnézném melyik fokozaton játszották végig.
    Mert Veteránon azt se viszed végig 4 óra alatt szerintem. Persze normalon (vagy mi a neve a 2. fokozatnak) az utca közepéről ledarálva az embereket lehet benne haladni jól.
  • Fpocok
    A 10 óránál felnevettem
  • koder
    Ok.xD
  • Rayden02
    7,8 óra!bocs,lemaradt a vesszőcske!
  • Rayden02
    Nem akarom elkiabálni,de az MW2-nél sokkal jobbnak tűnik,meg ha már a single is legalább 78 órás lesz,már megérte,persze még sok minden szóba jöhet,amivel lefogják húzni!Csak könyörgöm,ne 4 órás játékot kapjunk!
    amúgy nekem a multi másodlagos,ez miatt sem vettem meg az MW2-őt!
  • csuszi
    banano...valaki ragassza le a száját.
  • hyjal
    nem arra a bizonyos samurai-ra gondoltam:D
    akkor az elveszett bárány visszatér, mr.salvia
  • Boron Power
    Ne samuraiozz teeeee :) Ne fesd az ördögöt a falra.
  • hyjal
    nanebassz:D a last samurai visszatér :D
    üdv papám
  • TDC Geronimo
    Jó az a 10 6-nak is:p
  • Gabe18
    Márpedig itt a multi a lényeg. Jó esetben kapsz egy izgalmas, változatos, pörgős single részt, de az max 10 óra alatt kijátszható (és akkor lehet túloztam). A teljesen kötött, scriptelt megoldások miatt az ujrajátszási faktor minimális.
    A multi része lesz az ami miatt ott ragadsz előtte hónapokra.
  • bakkerman
    megérné a pénzét szerintetek?? a multi az vonz,pár hónapig lekötős,de ha szar a single,akkor gyakorlatilag vettem egy multi gémet több ezerért...
  • koder
    Eh jeanklód..én is visszatérek akkor már és megveszem ezt a cuccot xD
  • szabii98
    :D
  • Rayden02
    Még pontosabban: 1 hét,2 nap,és 13 óra.
  • szabii98
    November 9
  • bakkerman
    mikor jön a gém skaccerok? futni fog am maxon?
  • lolSL
    csak az első pár hétben biztos nem fog senki se unranked serverekre menni, ráér azt később is bérelni.
  • Fpocok
    Remek.
    És isten áldja, hogy le lehet tiltani bizonyos fegyvereket. BC2ben nagyon zavaró volt a gusztávozok meg m60al 4x zoommal rohangálók.