11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1769 INNEN jobban megéri Ingyenes házhozszállítás! -
#1768 -
Gabe18 #1767 Egyedül szaladgál a tök üres pályán és a falat csapkodja késsel, meg ugrál egy helybe ahol nyilvánvalóan nem lehet felugrani sehova. Jaj nekem... -
tibi206 #1766 Hi all! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha ipon-on előrendelem a játékot akkor menyni a kiszállítás összege? Előre is kösz a választ! -
#1765 LOL... ez az ember egy szégyen, jól lejáratja a konzolosokat :D :D -
Gabe18 #1764 Biztos napszemüvegben a besötétített szobába nem látja a megfelelő opciókat... -
#1763 Ráadásul hanggal meg arccal. Ráadásul egy noob, mert azt sem tudja, hogy kell beállítani :D -
Gabe18 #1762 Milyen vállalkozókedvű fiatalember streameli... Nem fél hogy elkapja a Activision rendőrség? -
#1761 LIVESTREAM konzol módra :S -
#1760 De nem azért mondtam... -
#1759 Akkor én voltam a béna. Sokszor vért izzadtam mire elvittem egy-egy checkpointig veteránon. -
#1758 4 óránál nem volt több veteránon. Nem egy nagy durranás. Illetve az, de csak egyszer. Az meg, hogy végig fogják a kezed... nekem nem jön be. Látványos meg minden, de csak egyszer.
Sokkal jobban szeretem a sandboxos játékokat. GTA4 pl. Vagy Borderlands... mai napig tolom coopba, pedig nem mai darab. -
#1757 tudnál róla -
abel0317 #1756 demó van már? -
#1755 az MW2 single része tényleg jó volt,változatos,hangulatos pályák,de 4k-nál nem ér többet a COD single téren...megvárom milyen lesz a multija így HSZ-ek alapján,és karácsonyra lehet berendelem,a singlet meg végigtolom warezzal -
#1754 Az összes cod megvan, és idáig csak az mw2 singlet vittem végig, mert a multija iszonyatosan szar volt (többivel ugye lehetett normálisan is játszani). -
#1753 Hát nem tudom kinek mennyi, de nekem 11 óra volt veteránon a single. xD Kb. 2x annyi idő volt végignyomni így mint regular szinten. -
#1752 én szeretnék még egy olyan játékot mint az mw2
az a zene, a pörgés, meg minden tökéletesen lett összevágva
elhittem hogy amerikai vagyok és megtámadták az országomat amit meg kell védeni :D -
#1751 Mw2-t végig se vittem kb annyira meguntam a színvonaltalan előrehaladós, előugró szrkipthalmaz gyilkolászását..:)
Legalábbis asszem nem vittem végig (hihetetlen mély nyomokat hagyott bennem az egész)... -
#1750 szerintem meg pont jó, hogy ilyen "rövid", mert így minden perce nagyon ott van. jó, hogy nem csináltak belőle hosszabbat, csak azért, hogy hosszabb legyen. lehet a minőség rovására ment volna...
de ez itt off ugyebár, van erre megfelelő topic -
#1749 Azok mind easyn vagy regularon tolják, akik 4 órát mondanak :D Mondjuk én is regularon vittem ki, meg elkezdtem nyáron hardon az acsik miatt, de azóta sincs kedvem folytatni. -
Gabe18 #1748 Azért az MW2-ről is akik sírnak hogy milyen rövid, meg ők végigszaladtak rajta, megnézném melyik fokozaton játszották végig.
Mert Veteránon azt se viszed végig 4 óra alatt szerintem. Persze normalon (vagy mi a neve a 2. fokozatnak) az utca közepéről ledarálva az embereket lehet benne haladni jól. -
#1747 A 10 óránál felnevettem -
#1746 Ok.xD -
#1745 7,8 óra!bocs,lemaradt a vesszőcske! -
#1744 Nem akarom elkiabálni,de az MW2-nél sokkal jobbnak tűnik,meg ha már a single is legalább 78 órás lesz,már megérte,persze még sok minden szóba jöhet,amivel lefogják húzni!Csak könyörgöm,ne 4 órás játékot kapjunk!
amúgy nekem a multi másodlagos,ez miatt sem vettem meg az MW2-őt! -
#1743 banano...valaki ragassza le a száját. -
#1742 nem arra a bizonyos samurai-ra gondoltam:D
akkor az elveszett bárány visszatér, mr.salvia -
#1741 Ne samuraiozz teeeee :) Ne fesd az ördögöt a falra. -
#1740 nanebassz:D a last samurai visszatér :D
üdv papám -
#1739 Jó az a 10 6-nak is:p -
Gabe18 #1738 Márpedig itt a multi a lényeg. Jó esetben kapsz egy izgalmas, változatos, pörgős single részt, de az max 10 óra alatt kijátszható (és akkor lehet túloztam). A teljesen kötött, scriptelt megoldások miatt az ujrajátszási faktor minimális.
A multi része lesz az ami miatt ott ragadsz előtte hónapokra. -
#1737 megérné a pénzét szerintetek?? a multi az vonz,pár hónapig lekötős,de ha szar a single,akkor gyakorlatilag vettem egy multi gémet több ezerért... -
#1736 Eh jeanklód..én is visszatérek akkor már és megveszem ezt a cuccot xD -
#1735 :D -
#1734 Még pontosabban: 1 hét,2 nap,és 13 óra. -
#1733 November 9 -
#1732 mikor jön a gém skaccerok? futni fog am maxon? -
#1731 csak az első pár hétben biztos nem fog senki se unranked serverekre menni, ráér azt később is bérelni. -
#1730 Remek.
És isten áldja, hogy le lehet tiltani bizonyos fegyvereket. BC2ben nagyon zavaró volt a gusztávozok meg m60al 4x zoommal rohangálók.