11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#1893 magyarul: sok jó ember kis helyen.... -
#1892 te meg diktáld be hogy: KÖSZÖNÖM és hogy ez itt a kész átverés volt.
és bazd le a telefont. :) -
Ragnar360 #1891 eh mondom benezek mar mer lattam top10be van a ... - azt latom ide is irsz ehh :):D de kicsit az sg lolz :) -
#1890 Ha tényleg kihozzák már 9.-én, akkor zsírkréta! :) -
#1885 az elkészült játékra értik, 50 szint lesz
-
#1884 Final game alatt a végleges játékot értik :p -
#1883 Végén beszélnek a supportról is. Több mint valószínű, hogy lesz zombishoz meg multihoz is DLC, de elképzelhető egy story DLC is. -
kopaszqtya #1882 ez engem is érdekelne -
#1881 Hány szint lesz prestige-ig? 50-60-70? -
#1880 hmm, ez mire vonatkozó kérdés: What do the fans want in the final game, and what was cut?
utolsó játék CoD-ból? vagy mire értik a final game-et? -
kopaszqtya #1879 ezt merre látod? -
#1878 mw2-vel foglalkoztak egy ideig, hellyel közzel jól, amit eleve nem lehetett azt nem tudták kijavítani, de amit hoztak az jó lett, szerintem. -
#1877 látatlanban: 5-6o -
#1876 Utolsó behind the design rész treyarchal. -
#1875 szerinted jön patch hozzá? adná az isten hogy foglalkozzanak vele, rendszerint egy vicc volt a codok supportja -
#1874 ha valaki olvas single hosszáról nyögje majd be :p -
#1873 már kint van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Call.of.Duty.Black.Ops.XBOX360-T.P -
tituka #1872 honnan tudod? -
#1871 szerintetek mikor jön az első patch hozzá? :D
fogadjunk, hogy jobb helyeken erre is lehet már fogadni :D -
#1870 Elvileg ma jön... -
Gabe18 #1869 Úgy hogy gondolom a nagyobb áruházakba már lassan elkezdik kiszállítani, tehát a lemezek már készen vannak, aztán ha megvannak a megfelelő összeköttetések akkor szerintem már minden megoldható.
Azt csodálom hogy ennyi "privát" videó mellett a Xbox-os warez még mindig nincs kint. -
#1868 Gondolom teszter, újságíró:D csak kicsit elszállt vele. Megkapta a tesztpéldányt meg a sajátját is, kicsit benyalt az Actinak a vidivel is :D:D -
Gabe18 #1867 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És Kennedy-t fogják a zombik széttépni?
Hogy ez hogy ment át a cenzorokon azt nem tudom, de hogy ez ki fogja verni a biztosítékot egyeseknél az biztos... -
#1866 aztakurva, de értelmes vagy. ha november 9-én jelenik meg ez a szar, akkor Ő hogy kapta meg? faszom konzolosok megint hamarabb szopnak? -
#1865 No igen, lesz a Black Opsba egy Pentagon nevezetű zombis pálya, ahol JFK-val, Fidel Castroval meg még 2 nevezetességgel kell majd gyilkoljunk coopban. érdekes lesz. -
#1864 Hú bazz, szétröhögtük magunkat XD -
#1863 oks ember de te míg elmész sorbaálsz, akkor is előtted fognak játszani a steam-esek :) -
-
balika16 #1861 Megvette! -
#1860 ez, hogy a faszba lehet? -
kopaszqtya #1859 http://www.youtube.com/user/DatBlackOps zombie gameplay -
#1858 amerikában lesz éjféli aktiválás, fölösleges akkor itthon sorba állni értet :) -
tibi206 #1857 elmebeteg a csávó:D -
balika16 #1856 LOL -
#1855 Meg kell kerni egy havert aki amugy is ejfelkor venne meg, hogy vegye meg neked is, es azutan diktalja be a kodot neked telefonon.
Elozo nap letoltod az eredeti installert/clone dvd-t valamilyen torrentrol.
HA persze fontos neked hogy hamar jatsz vele es ne csak kb fel nappal kesobb amikor a futar meghozza. -
#1854 Most már kint van a single player befejezése is a neten, óvatosan a linkekkel. -
#1853 ya...
Ilyenkor sajnálom, hogy kint lakok a picsába, vidéken.
Egyes boltok ilyen nagy neveknél kinyitnak 00:00-kor, ha tehetném már akkor megvenném, és leszarnám, hogy máshol ezer forinttal olcsóbb. :/ -
#1852 jogos. ha megszerzed. -
#1851 Steamworks-ös játék, tehát muszáj lesz.
(sry a dupla postért) -
#1850 Ha megszerzed a dobozost (tehát a CD-key-t) 00:01-kor te is ugyan úgy aktiválhatod és játszhatsz vele 9.-én.