11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#2027 -
#2026 Remélem igazad van, bár az MW2-nél csak jobb lehet, MW1-et meg nem übereli semmi. :D -
#2025 +1 -
#2024 ne filozofálgassunk már, egy csomó mindent így sem fogunk tudni, már láttam kb. 10 percet az egészből, na bumm, fingom nem lesz róla és egyben lesz jó, saját kezűleg végigjátszani.
Azért, mert elmeséli mennyire jó még nem változik semmi. Istenem, csak az irigység beszél belőletek...
Nekem még így is 1 hetet kell várni 9-e után is, hogy meglegyen az eredeti, de majd meglesz, addig warezolok a single-vel. -
#2023 Nem, nem értem.
amúgy ott van linkbe. -
#2022 de ugye érted, mi a szarkazmus? -
#2021 Ja jó. hát igen spoiler téma. veszélyes szószedet. -
#2020 asszem ez -
#2019 Most attól, hogy jónak mondtam a sztorit, az már spoiler? na ne nevettes :D -
#2018 jaaaaj kiderült, hogy jó a sztori, én már nem is játszok vele, sok spoileres ******* alak! -
busman1 #2017 Már miért? -
Baxo #2016 Na ezek mehettek volna a warez topicba!!! -
#2015 Engem azért nem nyűgözött le ennyire a játék, habár még nem vittem végig. De amit eddig láttam belóle az elég lagymatag volt az mw2 kampányhoz képest. Egy kis elfogultságot vélek felfedezni a kommentedből. :) (no offense) -
#2014 Azt nem tudom... -
#2013 Sam...bocs -
#2012 Vhol olvastam (mááá ám'tom hol) Samn Worthington szinkronját is a játékban.
Nagy kedvenc az Avatar film óta :)
Ő is benne van? -
#2011 Huh bazz én is végigjátszottam.
Hát a sztori a COD történetében a legjobbra sikerült. nem gondoltam volna, hogy pont a Treyarch fogja elkészíteni, ha szabad így leírnom: minden idők legjobb katonai, fiktív, alternatív történetét. Hát kibaszott jó volt. Minden elismerésem a készítők felé szálljon:). Ja és kicsivel hosszabb lett a BO, az MW2-höz viszonyítva, jóval több ideig tart a lövölde + átvezető, stb. Na szal a sztori piszkosul jóra sikerült, nemhiába egy holliwoodi történetíró végezte el a munkákat, na meg itt volt nekünk Gary Oldman és Ed Harris is (szinkron). Mindent egybevetve, első osztályú "mozifilm". Igen, mert csak nézünk és bámulunk, hogy a tréarch a WaW óta mennyit fejlődött. MW2-vel egyszíntű, sőt nem olyan patrióta, megszokott amcsi szarjellegű a sztori sem!!!!
9.5/10 mindenképpen
-
#2010 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk a Castro-s rész erős volt, mégha nem is őt öltük meg az elején. Nem lesz ebből gond? Kaptak ilyenre "engedélyt"?
Kennedy elnök teljesen jól mutatot egyébként :) -
#2009 katonák voltunk megy cool tvn. Lehet melegíteni vietnamos hangulatra :p -
#2008 Most fejeztem be, 6 óra lett, de ez főleg a random gránátoknak köszönhető, reálisan, olyan 5 és fél óra az egész.
Röviden összefoglalva, egy MW játékhoz képest a story k. jó, és pont emiatt mondom azt, hogy a játék simán jobb mint MW2, és őszintén mondom, hogy nem számítottam ilyen eredményre. -
#2007 legalább nem lesz "egészpályánátlövöm" kill... -
#2006 ez a nyílpuskás fegyó ismerős lehet azoknak, akik játszottak a Timeshift nevű játékkal. video ott ez volt a kedvencem a single-ben.
-
Baxo #2005 Szerintem nem lesz olyan népszerű fegyó, mert lassú a betöltési ideje meg csak 2 töltényt kapsz hozzá, na most a "szkevéndzsör perk" :) az jó kis kieg lesz hozzá, de vannak annál sokkal hatásosabb fegyók ill. lesznek! Már várom! -
Gabe18 #2004 Az lesz hát, még jóval pontosabb is mint a GL, mert már ívet se kell "számolni" neki. -
#2003 Hm...felek hogy a nyilpuska lesz az "uj GL".
Foleg persze a robbanoszeres.
Sztem mindig is a "csak megnyomom a gombot es barhova lovok megdoglik az ellenfel" fegyverek tesznek egy amugy jo multit szarra es ovodas szintuve.
Egy fegyver legyen eros, de legalabb fejre kelljen celozni vele, hogy azonnal oljon (pl sniper a normalisabb multikban). -
Knabb #2002 Engem meg csak a single érdekel. Imádom a cod sorozatot, mert annyira epikus tud lenni sokszor, hogy teljes mértékben elnyerte tetszésem. Kb olyan mint egy interaktív film, és valamiért újra és újra előveszem, hogy megnézzem.
A multi meg egyre alacsonyabb színvonalú, mára már csak összevissza futkosás az egész. Az 1, az uo, és a 2 még jó volt. -
Ragnar360 #2001 Csak 1 zombi pálya van benne alapból ? a Kindo der Toten ? :SSS -
#2000 Ték
... it ízi, még egy bő hét és itt van. -
#1999 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy az ellenséges karakterek nagyon bénén mozognak. főleg akiket kilővünk. ja és nem beszélve az AI-ről sem. Olyan ai hibák vannak benne, mint a metro 2033-ban. simán meg lehet állni egy ellenfél mellett, nem vesz észre. meg olyat is csinál elég sokszor, hogy háttal van nekem. -
Gabe18 #1998 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyakorlatilag az összes olyan erénye megvan mint az eddigi CoD részeknek. A történetvezetése is sodró lendületű, érdekes, úgyhogy a lentebbi "a single csak gyakorlás" mondat szerintem nem igaz.
Azonban technikailag hát erősen problémákkal küzd így 2010-ben már. Szóval ez a nem tudom hány éve toldozott motor ami az alapot adja alá, mára erősen megkopott. Persze próbálják effektekkel meg amivel lehet ezt elfedni, és ha nem figyeled konkrétan a részletek talán fel se tűnik. Sőt az összkép még megállja a helyét, szó se róla. De azért ennél sokkal látványosabb FPS-ek is vannak már...
Mondjuk pc-n valószínű még szebb lesz, multiban pedig ennyi látvány is elég az élvezethez (főleg aki ugy kezdi hogy minden minimumra...). De azért ideje lesz már itt is tovább lépni majd. -
#1997 Én szerintem végig fogom vinni :D
Mondjuk érdekel :D
#
1996:
-
#1996 Acsik is hidegen hagynak :D -
#1995 Én is a multi miatt veszem meg , és mivel a cod5 multija is bejött kivéve ,hogy nem lett belőle versenyjáték nagyon bízunk benn ,hogy végre sikerül valamit összehozni a Treyarch-nak . + ott van még a zombizás ami azért jó kis móka esténként levezetésnek . -
#1994 Pedig megjelenéskor illő lenne azt végig vinni, az acsik miatt is. na de nem ez a lényeg, hanem az élmény. Tehát ez a rész igazán méltó a COD-hoz. Bár még nem tudom eldönteni, hogy moziélmény terén most melyik a jobb. a MW2 vagy a BO... de talán előbbi. A lényeg, hogy a Cod részek között a BO simán benne van a legjobb háromban. -
#1993 Nem tudom, te hogy vagy vele... de engem teljesen hidegen hagy a single... jó darabig bele sem fogok nézni, engem a multi érdekel. -
#1992 Nyugi, PC-re megvettem már. Csak próbálom beállítani a játékot, hogy fasza, nyugodtan meg lehet rendelni. Ne féljen senki. olykor sokkal kreatívabbak a Treyarch srácai, mint mondjuk az IW csapata. de mondom, csak olykor :D
Különben is valaki azt írta, hogy a single csak tutorialnak felel meg - hehe
Kérdésem: és te megveszed/megrendelted már a CoDBO-t? -
#1991 sztem is azért van spoilerben!
a spoilert nem KELL elolvasni, de el lehet, azért van.
-
#1990 Azért tette spoilerbe, mert ez a szabály, legközelebb ne olvasd el :D -
#1989 Tök mind1 ,úgysem értenéd... -
#1988 Hát ha te ennyi miatt ideges leszel akkor az gáz.
Én speciel örülök hogy beszél a játékról