11248
  • mNzJean
  • hyjal
    gratulálok,jó munkát
  • Fpocok
    Jaja. Köszi mindenkinek a segítséget! Márcsak 8 nap. Ha fél évet vártunk eddig, akkor ez már semmi
  • csuszi
    na, meg is van az új hg.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk ahogy olvastam utána a srác aki írta ezt még le se szedhette kb úgyhogy... :D
  • FSpofon2
    tipikus buta magyar aki kinyomja a videokat mert egy szót nem tud angolul
    pedig ilyen fontos még sose volt a story codban
  • Fpocok
    Ezt tegnap én is láttam.
    Általában utálom az ilyeneket, de ezen most nagyon jót nevettem. Alatta Superman zene :D
  • Csokis
    Csak erős idegzetűeknek!

• TDC Geronimo
    lol. Ez az "insanely crazy long story" nekik? :D
  • Frank99
    addig ha kértem a kevésbé tisztelt warezolókat, hogy VAGY nem tegyenek ide semmit, vagy használják a SPOILER tagot!!!!!!
  • csuszi
    inkább a 2v2 kupára jelentkezz te kis huligán
  • BEAST #1935
    Te és az alvilági kapcsolataid... :o
  • Muttley
    úgy legyen
  • csuszi
    már írtam levelet. sc-ben is várt a nép heteket, aztán egy jól irányzott levél még 1 óra sem volt.
  • Muttley
    ha segítesz neki, kihez forduljon a nyilvános hsz mellett, lehet, h megköszöni ;)
  • elitehun
    XD :D

Mi értelem volt minden perk mögé irni hogy PRO?? Tudjuk hogy lesznek PRO perkek is XD
  • csuszi
    starcrfat topicban is ez volt, csak tudni kell kinek kell írni, 1 óra múlva hg volt miután írtam.
  • grebber
    Megint jó hosszúra sikerült :D

"Ez szörnyen rövid :( Nem is értem ez hogyan lehet. Videók nélkül 2-3 óra. Mint ha egy demo lenne. SMG2 a király."
  • Muttley
    email-re 2012-ben kapsz választ,
    TE MAGAD írj nyilvánosba
    ünnepnap "hukérz?" ;) - otthonról is tudják intézni, mint ahogya delete-eket is szokták az új témákban

• mNzJean
    Sry , nem láttam . , de annak örülök ,hogy a martydomot kihagyták , mert az egyik leggusztustalanabb perk volt .
  • Fpocok
    Írtam már két emailt is. Fórumra azért nem írtam eddig... mert már írtak oda, hogy nézzenek be. Ráadásul hosszúhétvége van, meg ünnepnap... gondolom ezért nem néztek még rá levélre.
  • Muttley
    Vóóóót máááá' ;)
  • Muttley
    Fpocok!

Javaslom, hogy ne E-mailt írj modiknak, hanem EBBE a topicba közvetlenül írj egy hszt. "Tisztelt Moderátor, Tekintettel az X idős sg tagságodra és megszavazott és a "topicbeli szavazás többségi eredményére kéred a CoD: BO topicban a házigazda jogok számodra való beállítását. Várod a mihamarabbi visszajelzésüket, figyelemmel a topicban kialakuló gyors történésekre."

A warezzel három dolgot tehetsz: 1) átteszed a warez/ OFFtopicba 2) "OFF / Moderált hozzászólás! Az üzenete megtekintéséhez kattints ide: Eredeti üzenet" -ként tünteted fel lsd TDU2 topic 3) simán törlöd

-ként küzdj! :)
  • mNzJean
    Multiplayer perkek :

Tier 1

Lightweight >> Lightweight Pro

Scavenger >> Scavenger Pro

Ghost >> Ghost Pro

Flak Jacket >> Flak Jacket Pro

Hardline >> Hardline Pro

Tier 2

Hardened >> Hardened Pro

Scout >> Scout Pro

Steady Aim >> Steady Aim Pro

Sleight of Hand >> Sleight of Hand Pro

Warlord >> Warlord Pro

Tier 3

Marathon >> Marathon Pro

Ninja >> Ninja Pro

Second Chance >> Second Chance Pro

Hacker >> Hacker Pro

Tactical Mask >> Tactical Mask Pro
  • Frank99
    írok én is.
  • Fpocok
    Pénteken írtam már, de ezt már le is írtam. Írtam megint.
  • Frank99
    én is csak valakitől olvastam, lejjebb.
    írtál már, hogy szeretnél házigazda lenni?

mert így volt még tavaly, és másoknak is kellett támogató mailt írni.
    ha azóta ez megváltozott, akkor bocs.
  • Fpocok
    Amúgy honnan jön ez a nincs meg egy év? Csak mert nekem azt írja, hogy 2009.09 regisztáltam. Aztán akárhogyan nézem, az 1 év... vagy nem ezt kell nézni?
  • Frank99
    én jószándékból írtam, ha nem vetted volna észre, és amúgy is Fpocoknak, nem neked.
  • mNzJean
    Ne izgulj már annyit , meg fogja kapni a HG-t , de ha mégse akkor se te leszel itt a házigazda hanem valaki más , számodra ez a meccs eldőlt úgyhogy szállj már le légyszíves Pocokról meg erről a házigazdatémáról mert kezd kurvára unalmas lenni . Felnőtt ember létedre igazán lehetne benned annyi,hogy ha alulmaradtál akkor méltósággal viseled nem úgy mint egy 14 éves kamasz gyerek .
  • lolSL
  • Frank99
    Fpocok!
    Sztem Írjál a [email protected] -ra, hogy tegyenek veled kivételt, és az 1 év előtt adják oda a jogot!
  • balika16
    OLÁÁÁÁÁÁÁÁ! :D
  • Ragnar360
    tess
  • bigapó
    már nem elérhető...
  • kopaszqtya
    ejha elég jól néz ki
  • Ragnar360
    na ez mar alakul, mégse olyan kicsi a mapp :)
  • TDC Geronimo
  • bigapó
    oks, reméltem, hogy csak ezek használják furán az angol nyelvet (nem kell belekötni, de így még nem olvastam). a mondat vége, hogy mit vágtak ki már egyértelműbb, így abból végül visszafejtettem én is:)
  • Ragnar360
    kurvanagy, alap :) - LAKKKKKKKKKKKK END LÓÓÓÓÓÓÓÓÓD - viva la revoluszió csitasasca csitatt fegyvertárazás hangok ascass csicsutit aasscasca dfgn

az a rossz, hogy mikor elkezdödik a pálya mégis szaros pisztollyal indulunk, pedig tök durva mikor ott benyomja a cuccost és ott vannak a jó fegyverek, kajak azt vártam h azokkal indulunk hamár mutatják érted

legalább csak ezen a pályán - én ugy csináltam volna már akkor, kompenzálva ezt azzal h pl keményebb a roham már az elején is

meg kicsinek tünik a pálya amit a gameplayből láttam (a pentagon)

de amugy fajjinn:)