11248
  • Muttley
    Szó szerint ugyanígy gondolom.
    Mintha én mondtam volna.
    A multinak semmi köze a valósághoz. Önbizalomnövelő "szer", 14 éves szódásszifonszemüvegű, x-lábú, túlsúlytól lúdtalpas, tokás, vagy beszakadt mellkasú, csapott vállú, ráfújsz-meghal, frusztrált hülyegyerekeknek. Ha a valóságban eszementül rohanna a szarvasmarhája a hadszíntéren, miközben fegyverrel vadásznak rá, 10 sec. alatt telipumpálnák ólommal.
    Itt meg az győz, akinek jobbak a perkjei, eszementül rohan és ismeri a pályát.
    Én is emiatt csak single ill. OFFline co-op hardon, veteranon.

#2040: Szuper. Jó ezt olvasni. :)
  • Fpocok
    Annyira nem rossz. A sok csiter az iwnet miatt volt. CSben pl egész jó a VAC.
  • DarkSector
    csahogy ez szebb lesz cserébe sokkal nagyobb gépigény. nekem a minimumot sem üti meg a gépem.
  • Baxo
    cod-ok mindig is jól voltak optimalizálva...
  • Prof81
    Hát akkor nem hiszem hogy menni fog rendesen,vagyis kevés fps lesz"szerintem".
  • pisztácia
    Na az szuper lenne. Akkor már nem idegeskedek. Köszi nektek.
  • bgreg
    minimumba biztos hogy megy 40-50 fpsel is mediumba már max 30 körül lesz,de ha nem fontos neked a 120 fps akkor vedd meg
  • pisztácia
    Igen, itt néztem az előbb:S
    CPU, és vidi karira írta, hogy nem megfelelő. Így lett faild a végén:(
    Akkor lehet potyára rendeltem elő?
  • Prof81
    Itt megnézheted:http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/
  • pisztácia
    Na mind1, előrendeltem. Remélem nem potyára:(
    Amúgy az MW2 majdnem maxon ment multiba. Csak nem lehet akkora változás, hogy minimumon se menjen.
  • szabii98
    Van valahol egy számolás, hogy hogy lehet kiszámolni, de a fene tudja.
  • pisztácia
    Maxon?? nekem minimum bőven elég lenne. Ha a multit nézzük, full minimumon, lesz 30 FPS-em? Mert az lenne a lényeg.
  • szabii98
    Elvileg lehet, Admin kódokkal.
  • Boron Power
    Hát igen, az admin plusz pont, de a VAC az rohadtul leszerepelt. Gondolom ezzel nem lehet olyan sem csinálni mint a PB shotok. Vagy igen?
  • Fpocok
    NEM. Az azért volt mert P2P volt. Most lesznek szerverek és adminok egy sec alatt kivágják a csalókat. Persze lesz, de nem sok... kb annyi mint BC2ben.
  • keepernext
    akkor megint rakás csiter,és összevisszaság:(
    ez baj
  • Fpocok
    STEAM
  • keepernext
    multira gondolok természetesen
  • keepernext
    steamos lesz vagy visszatér a modern warfare1-hez?
  • szabii98
    A procival lehet gondok lesznek, de szerintem ha nemis maxon, de menni fog.
  • pisztácia
    Üdv. Megnéztem a játk minimális gépigényét... hát, nem tudom
    Szerintetek menni fog ezen a gépen, legalább minimumon?
    Intel Core 2 duo 1.8 Ghz
    2 gbyte DDR RAM
    GeForce 8500 GT
    thx
  • szabii98

A végével egyet értek, az elejére meg semmit sem tudok mondani.
    Sokak szerint:
    "A cod már csak arról szól:Lősz, ugrasz, meghalsz, éledsz"
    Sajnos kisebbek a pályák mint anno a CoD2ben vagy UOban.
  • elitehun
    MW2-ből még most is 80%-ban konzolos videók vannak. Ha nem 90%-ban
  • Sound
    Tegnap gyorsan átfutottam MP pályákat,itt már kicsit siralmasabb az összkép.

A legtöbb map ilyen short-mid range, nagyrésze városi map. Elég egy kaptafa az egész. Egyetlen egy 1v1 map van, Nuketown, aminek csak a neve jó, maga a map elég szar. 2 lakás plusz a köztes rész maga a pálya, ilyen emeleteken rohangálos. Röviden összefoglalva, nem vagyok lenyűgözve, persze ez semmit nem jelent, úgyis játék közbe derül ki, melyik map a jó, vagy sem.
  • bigapó
    MW2-ből is 90%-a konzol-videó volt, ezért nem aggódnék annyira:) PC mindig is jobb volt, láthatod mennyire korlátozott a mozgás, a célzás az analóg karral, sosem lesz olyan, mint a kis kézreálló gamer egered 1600 dpi-vel ;)
  • bgreg
    milyen szempontból aggódsz?
  • bigapó
    Ha jól értettem egy csaj játszott és hát valljuk be, nem volt valami fényes amit művelt, bár az ellenfelei sem voltak prok :D
    Jó lesz ez, jó az egész koncepció amit bemutattak, hogy mit mikor kapsz, amit akarsz megvehetsz, sok mindenhez idő kell, hogy unlockold, nem kapod már az elején és talán eltaláltak egy egyensúlyt ezzel. Reméljük valóságban és PC-n is ilyen lesz és nem kapunk ezer cheatert a nyakunkba már az elején...
  • vg
    Sam Worthington Starring in Call of Duty: Black Ops?

Nem nehéz észrevenni, én azonnal felismertem. Tök olyan feeling mint az Avatarban(mármint amikor dumál).
  • Fpocok
    Este megnéztem. Nagyon kevés új infó volt benne.
    Egy hét és még csak ilyen szaros konzolos videókat mutattak. Kezdek aggódni.
  • Fpocok
    5 és fél-6 óra? Mai mércével mérve nem rossz.

(Spoilereket kéretik továbbra is szigorúan spoiler mögé tenni!)
  • TDC Geronimo
    Tetszik ez a currency rendszer. Mapból is lesz 14 kezdésnek. Face paint nem lesz elérhető csak 31es szinten, ezt viszont sajnálom :(
  • DarkSector
    bírom dolph lungrend-et is, de ari a kis bizbazkutyulika is, most mit tegyek...bár chuck noris lenne, akkor tudnék dönteni, de így nehéz. :)
  • TDC Geronimo
    ja azon én is szakadtam :D
  • byzhouse
    lenne gépem hozzá :(((((
  • DarkSector
    debeszarás a reklám!!! :P
  • TDC Geronimo
    itt egy órás Gamespot "now playing" videó a multiról.
  • Smithwarden
  • TDC Geronimo
    Ez meg egy HD zombis

• DarkSector
    korán kezdik még megse jelent a játék, sőtt még csak meg se jelent a játék.....D
  • TDC Geronimo