11248
  • Fpocok
    Mert már milyen hülyén nézne ki, hogy vannak szerverek és csík lenne... MW2 az egy tévedés.
  • DarkSector
    majd meglátod, egyrészt még a szemeim a helyükön vannak.
  • lolSL
    ezt honnan tudhatnád?
  • DarkSector
    egységes lesz, nincs eltérés, a digitális kijelzés az már moddolás után volt mw2-ben értsd warez.
  • Fpocok
    De konzolon mindig is ilyen szar volt. PCn nem ilyen lesz.
  • Csokis
  • bigapó
    ezek az effektek nekem nagyon tetszenek mikor fújja a szél a havat, meg a homokot, faleveleket, legjobb dolgok az élethűség serpenyőjében :)
  • Baxo
    Ezeket, hogy gyűjtötte ki? Singlében? (az első vidire gondolok...)
  • bigapó
    Én is átállítottam, azért tudom, hogy működik és hamar megszokja az ember, persze a számos változat mindig pontosabb, hiszen ott konkrét adat van, itt meg egy tól-ig mérce,de ha 50 körül lesz már jók vagyunk :)
  • Baxo
    Mert a vidikben is olyan és sztem pc-sen annyit nem változtatnak rajta, pedig nem lenne nagy kunszt, de ha a konzolosoknak olyan akkor nekünk pc-nek miért lenne másabb?
  • Baxo
    na erre kíváncsi leszek...
  • Drephis
    arany fegyverek

qs
  • Fpocok
    De miért gondolod, hogy olyan lesz, mint az MW2ben? Mások készítik, mint ezt.
  • Baxo
    Jogos, bár akkor is jó lenne ha számos lenne, de van egy olyan rossz előérzetem, hogy diagramos lesz, bár azt is lehet config fájlban módosítani, hogy 10es skálán legyen így ha 1 van az 90es ping. Asszem valahogy így volt mw2ben is... (ennyi módosítás után még felengedett az iwnet, bár én nem probáltam... am. a totalcodon olvastam még anno)
  • bigapó
    tök mindegy, mert ha itt is be lehet állítani, akkor olyat adsz meg neki amit akarsz, onnantól kis memorizálás után már tudni fogod, hogy mennyi a ping.
  • Prince23
    na bakker. akkor ezért ilyen drága a játék ? XD
  • TDC Geronimo
    "Dead Ops Arcade Mode spotted in the wild. Kill waves of zombies from a top down perspective. Supports co-op." :o
  • Fpocok
    Bár nem 100% de szerintem ping lesz kiírva. Ez a diagrammos szar csak az MW2ben volt. Ezzel titkolták el, hogy mekkora szar laggos az egész.
    WaWban tudtommal nem volt diagram, szerintem itt sem lesz.
    Remélhetőleg lesz egy csomó PCvel kapcsolatos kérdés a chat alatt.
  • Cris99
    kössz, úgy érted csatlakoztál hozzá?
  • Baxo
    eddigi vidikben (igaz konzolos) a statot mikor mutatták ilyen diagramosan mutatta rajta a laggokat. Kérdezd már meg h. pc-n is ilyen lesz?! Jobb lenne számosan...
  • Fpocok
    ITT van minden infó róla. Én felvettem STEAM groupba, így elvileg jön majd az üzenet, mikor kezdődik pontosan.
  • Cris99
    egy linket dobnál?? hol lesz ez a livechat?
  • elitehun
    ÚÚÚ ne is mond :S
  • szabii98
  • Solid Snake
    Kemény legyél, bízunk benned. Infókat ide a népnek
  • Gabe18
    Multi pályákról:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megnéztem a multi pályák nagy részét. Szerintem semmi gond nincs velük. A normál 6v6 esetleg 8v8 meccsekre a legtöbb bőven jó. Én egysíkúnak se mondanám, van itt a orosz havas bázistól, a kubai luxusvillán át a lerombolt városig vagy dzsungeles faluig minden.
    Amúgy a kubai "Villa" map szerintem sláger gyanús lesz, az nekem nagyon tetszik, ráadásul a felépítésében nekem felrémlett a CoD1 Chateau pályája, persze csak nagy vonalakban.
  • Fpocok
    Emlékszem tavaly nagyon jó volt. Ilyenkor derült ki, hogy nem lesznek szerverek :D
  • Fpocok
    Este 11 órától kb lesz LIVECHAT a készítőkkel. Majd ha bírom addig, akkor a fontos infókat leírom ide.
  • Prince23
    kickelhetőek elsznek a csíterek. Szal megoldjuk majd :D
  • DarkSector
    jah ugy igen multiban.
  • Cris99
    de itt bannolhatók lesznek, mert én nem komáltam(om) az IWnet-et,
    meg kb a "gémerek" fele, vagy már több is csíter
  • lolSL
    itt is fel fognak :D
  • Cris99
    ááá, tiszta gáz hogy ellopkodták a BO másolatokat, a net szerte tele van h singel vidi meg ez meg az, de én meg nem nézem, ha már kiadok érte 10et akkor annyit megérdemel h kijátszam, meg ha lenne tört pc-ben se szedném le, meg úgyis a multi a fő célpont nekem, mw2ben már felhúznak a mocskos játszani nem tudó csíterek
  • Blacksheep333
    Medal of Honor-nak csak a multi része Frostbite engine. A single az UT3.
  • pisztácia
    Köszi, ez megnyugtató üzenet volt...:)
  • Cris99
    Pisztáciának annyit hogy simán futni fog a gém, nem lesz nagyobb gépigénye mint mw2 szerintem...
    A codoknak baráti a gépigényük...
  • TDC Geronimo
    jó persze nálam is maxon megy, de nem mindegy hogy egy 32 fős szerveren 30-35 fpsel játszol-e vagy 80al :p Mert ott annyit számít a 4 mag.
  • pisztácia
    Az a fura amúgy, hogy nekem a BFBC2 multi nem ment, mert 10 FPS-em volt, pedig tavalyi game. De az új MOH simán megy 30 FPS-el multiba. Igaz, beállítottam, hogy DX9-el menjen.
  • DarkSector
    nekem a 2 magoson kisebb reccenések mellett maxon ment. a bc2
  • TDC Geronimo
    frostbite motor kurva gépigényes (már ha a multiról beszéltél). 4 magon érzi magát normálisan. CoD engine meg ezer éves negyed olyan gépigénnyel.