11248
  • bigapó
    fuh, hát ez sem túl derűs killstreak, lehet vele szívatni a másikat rendesen. mindenesetre kempelők ellen nagyon hatásos, kérdéses, hogy lépcsőn fel tud-e menni? :) ha jól tudom időlimites, szóval nem lehet vele sokat vacakolni, mert felrobban még a cél előtt.
    az mikor bemegy a zászlónál 4-5 ember közé az nagyon nagy képsor :D
  • DarkSector
    akkorse igaz, már régi cégek vannak, azok tul vannak a 14-en is. :) win7x2
  • Prince23
    Lehet ő lesz nekünk a köv részben a mi kis Cpt. Price-unk. Majd mindent túl él. Kérvényezni kell majd Trének emiatt :D

Amúgy elég fasza kínzások vannak benne, pl, amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Clarke-ot kihallgatjuk, akkor a főhős fogja magát, betör egy ablakot, és annak szilánkjait, üvegdarabkáit a pofájába teszi, és aztán úgy püföli az arcát. Hát nem semmi. Mindenképpen kreatív megoldás a trétől :P
  • AkAfinucsi
    Ú őt én is sajnáltam :(
  • Prince23
    MaSON a főkarkater, és igen tud beszélni, káromkodni, mindent. A másik karink meg HudSON lesz.

Egyet nagyon bánok, hiszen van a Black Opsnak egy húzó karaktere, minden képen ő szerepel általában, Ben Stiller stílusban (ő is szerepelt egy katonai paródia filmben Robert Downey jr oldalán).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kinyírták a legszimpatikusabb karaktert, a neve Woods, grat treyarch! :P
  • Fpocok
    Nem lesz néma a főhős. Valahol ezt mondták a készítők.
  • Blacksheep333
    Cégtől is függ, mi win7et használunk. Bár itt csak 6-ot kellett megvenni. :D

ON:
    A trailerben szereplő srácnak ki a szinkron hangja és mi a karakter neve? (Banner bal oldali katona)

más: A játékos lesz Alex Mason? Ő fog beszélni vagy néma lesz, mint a többi cod főszereplő? (Gordon Freeman szindróma. :D)
  • TDC Geronimo
    IGNes RC car kill montage. Rövidke, de van benne 1-2 jó kill :D
  • DarkSector
    mióta van xp ultimate?
    cégek ritkán használnak win7-et.

xp or linux
  • Tommy093
    Hmm... semmi külömbséget nemlátok mw2 höz képest. Ez a játék egyre szarabb lesz sajnos, rég nincs köze semmiféle codhoz
  • tmisi
    Nincs ezen semmi szégyellnivaló, lévén legális XP-d van, ami többet ér mint egy kalóz Win7. :D
    Amúgy is mindenki az Ultimate-tel van oda /virágbótba csak az kapható/, de szerintem annak plusz szolgáltatásait senki nem használja ki (a nagyobb cégeken kívül).
  • DarkSector
    jogos, amire mi gondoltunk egy másik réteg.
  • Puhos
    Nem tudom, hogy ezt nekem írtad-e, de ha igen akkor válaszolok rá. Lehet, hogy neked baromság egy 10 éves op. rendszert használni, de nekem még nem volt pénzem arra, hogy megvegyem a Win7-et. Mivel dolgozó ember és 2 gyermekes apa vagyok ezért az életemben eddig nem az volt a fontos, hogy hány éves op. rendszert használok. Egyébként én meg vagyok elégedve ezzel az op. rendszerrel.
  • szabii98
    Én majd a BF3nál :)
  • DarkSector
    nem kötelező, csak fura nekem.
    eszméletlen vidám szoktam lenni, mikor rámirnak x-en hogy te figy a win7-en futna az xy játék ha feltenné??? wow.

mondom nem nem fut semmi rajta.
  • elitehun
    Ja én is átváltottam és teljesen megérte. Minden nagyon fasza benne
  • TDC Geronimo
    Saját érdekedben állj át win7re, mert az MS legjobb OSe... Baromság egy 10 éves OSt használni még mindig.
  • DarkSector
    jaja simán, a bc2 még konzolra is butitva jött. nemcsoda.
  • Prince23
    Mindegy, a bácsik Win7-et mondanak, és hogy arra "promozzák" be a BF3-at. Konzolos butított verziók lesznek.
  • Fpocok
    Jajj... DICE meg multi... tuti kihagyós
  • DarkSector
    dx10 van xp-n. és nem trükk.
  • Prince23
    Tekintve azzal, hogy a DICE arra jelentette be. Dx10-11-ben fog csak futni!
  • TDC Geronimo
    Évek óta nem promóznak semmit PCn. Ezen nem kell meglepődni :)
  • DarkSector
    pfff.
    gondolod kell annak majd win7? :) a villogó árnyékoknak?
  • Puhos
    Ja XP sp3 van a gépemen. Mindegy, a gépem adatait lent olvashatod, és még a minimum konfigot sem éri el az oldal szerint! A proci miatt!
  • DarkSector
    cod-nál az.
  • Prince23
    Majd jön a BF3, mindenki át fog állni Win7-re :)
  • Fpocok
    Szerintem egyik ilyen oldal sem pontos. Ráadásul a minimum meg ajánlott is csak egy ajánlás. A legpontosabb egy benchmark lenne, de az nagyon ritka.
  • DarkSector
    .
  • Frank99
    igen sokan...
  • DarkSector
    jah de nem értem ki játszik még manapság xp-n. :)
    a miki már nemrég abbahagyta a supportot a xp-re...elavult.
  • tibi206
    Milyen oprendszered van? Csak mert haxp-d az max 3.0át támogat és vszínúéeg azért írja ha xp-d van. Ha nem akkor nemtudom.
  • DarkSector
    laggos? én a csiterekről beszélek.
  • Fpocok
    Igen? Ezt hol olvastad? Vagy most konzolra gondolsz?
  • Baxo
    Dehogy laggos, viszont az mw2 az igen, de az sem vészes viszont engem az zavar, hogy a BO-ban is ez a szutyok lagg mutató lesz ( .iI ) . Mért nem lehet számokkal mutatni mint a 4ben meg a régi codokban?!
  • Puhos
    Ez az oldal egy rakás kaki. Itt nem szabad nézni, ugyanis az én videokártyámat shader model 3-nak látja és ugye nem annyi hanem 4.1. Na ennyit erről az oldalról. Inkább reggelj be a gépigény.hu-ra és ott nézd meg.
  • hyjal
    Érdekelne hogy valaki rendelt már bármilyen játékot vagy akármit a Platinum shopról.
    Megbizható ez az üzlet?
  • DarkSector
    nem az iwnet miatt hanam a fejlesztők miatt. hibáztak.
  • DarkSector
    4.rész az tiszta aránylag.
  • Gerypapa 95
    én is eddig csak a single playert játszottam az összes codnál , igaz volt időszak mikor cod2-őztünk haverokkal :P