11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#2107 fuh, hát ez sem túl derűs killstreak, lehet vele szívatni a másikat rendesen. mindenesetre kempelők ellen nagyon hatásos, kérdéses, hogy lépcsőn fel tud-e menni? :) ha jól tudom időlimites, szóval nem lehet vele sokat vacakolni, mert felrobban még a cél előtt.
az mikor bemegy a zászlónál 4-5 ember közé az nagyon nagy képsor :D -
#2106 akkorse igaz, már régi cégek vannak, azok tul vannak a 14-en is. :) win7x2 -
#2105 Lehet ő lesz nekünk a köv részben a mi kis Cpt. Price-unk. Majd mindent túl él. Kérvényezni kell majd Trének emiatt :D
Amúgy elég fasza kínzások vannak benne, pl, amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Clarke-ot kihallgatjuk, akkor a főhős fogja magát, betör egy ablakot, és annak szilánkjait, üvegdarabkáit a pofájába teszi, és aztán úgy püföli az arcát. Hát nem semmi. Mindenképpen kreatív megoldás a trétől :P -
#2104 Ú őt én is sajnáltam :( -
#2103 MaSON a főkarkater, és igen tud beszélni, káromkodni, mindent. A másik karink meg HudSON lesz.
Egyet nagyon bánok, hiszen van a Black Opsnak egy húzó karaktere, minden képen ő szerepel általában, Ben Stiller stílusban (ő is szerepelt egy katonai paródia filmben Robert Downey jr oldalán).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kinyírták a legszimpatikusabb karaktert, a neve Woods, grat treyarch! :P -
#2102 Nem lesz néma a főhős. Valahol ezt mondták a készítők. -
#2101 Cégtől is függ, mi win7et használunk. Bár itt csak 6-ot kellett megvenni. :D
ON:
A trailerben szereplő srácnak ki a szinkron hangja és mi a karakter neve? (Banner bal oldali katona)
más: A játékos lesz Alex Mason? Ő fog beszélni vagy néma lesz, mint a többi cod főszereplő? (Gordon Freeman szindróma. :D) -
#2100 IGNes RC car kill montage. Rövidke, de van benne 1-2 jó kill :D -
#2099 mióta van xp ultimate?
cégek ritkán használnak win7-et.
xp or linux -
#2098 Hmm... semmi külömbséget nemlátok mw2 höz képest. Ez a játék egyre szarabb lesz sajnos, rég nincs köze semmiféle codhoz -
tmisi #2097 Nincs ezen semmi szégyellnivaló, lévén legális XP-d van, ami többet ér mint egy kalóz Win7. :D
Amúgy is mindenki az Ultimate-tel van oda /virágbótba csak az kapható/, de szerintem annak plusz szolgáltatásait senki nem használja ki (a nagyobb cégeken kívül).
-
#2096 jogos, amire mi gondoltunk egy másik réteg. -
Puhos #2095 Nem tudom, hogy ezt nekem írtad-e, de ha igen akkor válaszolok rá. Lehet, hogy neked baromság egy 10 éves op. rendszert használni, de nekem még nem volt pénzem arra, hogy megvegyem a Win7-et. Mivel dolgozó ember és 2 gyermekes apa vagyok ezért az életemben eddig nem az volt a fontos, hogy hány éves op. rendszert használok. Egyébként én meg vagyok elégedve ezzel az op. rendszerrel. -
#2094 Én majd a BF3nál :) -
#2093 nem kötelező, csak fura nekem.
eszméletlen vidám szoktam lenni, mikor rámirnak x-en hogy te figy a win7-en futna az xy játék ha feltenné??? wow.
mondom nem nem fut semmi rajta. -
#2092 Ja én is átváltottam és teljesen megérte. Minden nagyon fasza benne -
#2091 Saját érdekedben állj át win7re, mert az MS legjobb OSe... Baromság egy 10 éves OSt használni még mindig. -
#2090 jaja simán, a bc2 még konzolra is butitva jött. nemcsoda. -
#2089 Mindegy, a bácsik Win7-et mondanak, és hogy arra "promozzák" be a BF3-at. Konzolos butított verziók lesznek. -
#2088 Jajj... DICE meg multi... tuti kihagyós -
#2087 dx10 van xp-n. és nem trükk. -
#2086 Tekintve azzal, hogy a DICE arra jelentette be. Dx10-11-ben fog csak futni! -
#2085 Évek óta nem promóznak semmit PCn. Ezen nem kell meglepődni :) -
#2084 pfff.
gondolod kell annak majd win7? :) a villogó árnyékoknak? -
Puhos #2083 Ja XP sp3 van a gépemen. Mindegy, a gépem adatait lent olvashatod, és még a minimum konfigot sem éri el az oldal szerint! A proci miatt! -
#2082 cod-nál az. -
#2081 Majd jön a BF3, mindenki át fog állni Win7-re :) -
#2080 Szerintem egyik ilyen oldal sem pontos. Ráadásul a minimum meg ajánlott is csak egy ajánlás. A legpontosabb egy benchmark lenne, de az nagyon ritka. -
#2079 . -
#2078 igen sokan... -
#2077 jah de nem értem ki játszik még manapság xp-n. :)
a miki már nemrég abbahagyta a supportot a xp-re...elavult. -
tibi206 #2076 Milyen oprendszered van? Csak mert haxp-d az max 3.0át támogat és vszínúéeg azért írja ha xp-d van. Ha nem akkor nemtudom. -
#2075 laggos? én a csiterekről beszélek. -
#2074 Igen? Ezt hol olvastad? Vagy most konzolra gondolsz? -
Baxo #2073 Dehogy laggos, viszont az mw2 az igen, de az sem vészes viszont engem az zavar, hogy a BO-ban is ez a szutyok lagg mutató lesz ( .iI ) . Mért nem lehet számokkal mutatni mint a 4ben meg a régi codokban?! -
Puhos #2072 Ez az oldal egy rakás kaki. Itt nem szabad nézni, ugyanis az én videokártyámat shader model 3-nak látja és ugye nem annyi hanem 4.1. Na ennyit erről az oldalról. Inkább reggelj be a gépigény.hu-ra és ott nézd meg. -
#2071 Érdekelne hogy valaki rendelt már bármilyen játékot vagy akármit a Platinum shopról.
Megbizható ez az üzlet? -
#2070 nem az iwnet miatt hanam a fejlesztők miatt. hibáztak. -
#2069 4.rész az tiszta aránylag. -
#2068 én is eddig csak a single playert játszottam az összes codnál , igaz volt időszak mikor cod2-őztünk haverokkal :P