11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#2147 Na mind1, majd eldől, hogy megy. Az új MOH is megy low-on 30 fps-el, remélem ez is fog.
De nehéz kivárni ezt az 1 hetet még...:D -
#2146 minden dx10 kompatibilis kártya támogatja a SM4.0-t -
#2145 Enyémben asszem 3.0 van és 9600M GT .... -
#2144 nem tudom de tudtommal 4.0-nak illene lenni, bár elég butitott darab a 8500gt. -
Puhos #2143 Mindegy szerintem menni fog neki, csak nem azokkal a beállításokkal mint a MW2! -
#2142 Akkor magyarul az oldal hibás, mert 4.0 shader van benne. Köszi -
#2141 nem feltétlen ua a ps.
az orajeleket nem is értem, én erről még eddig egy gépigényben sem hallottam hogy az orajeleknek van limit. vicc. bár mindegy mit ír egy alap belépőszintű karira...nem is szabad csodát várni. -
Puhos #2140 Tessék:
[IMG]http://kephost.hu/share-4AFB_4CD0201E.html][/url][/IMG] -
#2139 Nagyon ott van! -
#2138 Hali. Megnéztem a számlán a pontos nevét. Gainward GF8500GT/256/DVI
Kerestem Google-ban, hogy most ebbe milyen shader van vagy mi, de nem találtam. -
Puhos #2137 Igen, de az órajelek között nem lehet olyan nagy különbség. A pixel shader meg gondolom mindegyik gyártónál ugyanaz. -
#2136 el csak lassabban, de énse vágom a shader problémát, még a ram oké lenne, de a technologiai generációs eltéréseknél nincs átfedés, csak visszafelé. -
Gabe18 #2135 Hát én ugyan nem értek hozzá, de ha a MW2 elindult azon a kártyán akkor SZERINTEM elindulni ez is el fog. Viszont a "hiányzó" tudás miatt jóval nagyobb esély van rá hogy lefagy, grafikai hibák lesznek, stb... -
#2134 igen de lehet van több féle 8500gt. -
Puhos #2133 Szia!
Átírtam a vga-m adatait a tiedre és ezt adta ki:
[IMG]http://kephost.hu/share-29E4_4CD01B0E.html][/url][/IMG] -
#2132 Ok, köszi mindenkinek. -
Gabe18 #2131 Még szép hogy kisebbek a pályák mint CoDUO-ban, mikor ott járműves 32 fős játékra volt csinálva, itt meg 18 ember lesz a létszám ha jól láttam, sőt az előző részekből kiindulva lehet 12-14-re van inkább optimalizálva.
Na de majd később én is megnézem a multi pályákat, aztán véleményezem.
-
#2130 annyival nem fog menni mint a cod6 .... cod4 - cod5 és cod5 - cod6 közt amivel sulyosabb annyival lesz kevesebb a fps-ed. ugyanagyi tutira nem lesz, mert ekkora gépigénye nem volt egyiknek sem eddig, ráadásul ezen látszik hogy sokkal szebb az eddigiektől. -
kopaszqtya #2129 max a hivatalos gépigényhez tudsz viszonyítani. -
#2128 Értem. Végülis jogos. -
#2127 erre nem lehet véleményt mondani, senki se látta, senki se tudja. egyedül az mw2 teljesítményből indulhatsz ki, annál rosszabbul fog futni valamennyivel -
#2126 Véleményt kértem csak. Ha te nem tudsz, akkor minek írsz? Magyarul hozzád nem szóltam. -
#2125 A vége jó:) -
#2124 -
#2123 honnan tudjuk? -
#2122 Én nem tudom. De szerinted lesz 30 FPS-em full minimumon? -
#2121 jah bocs nemláttam.
amúgy nem értem a 8-as szériának 4.0-ás psh-je van tudtommal, mint nekem akkor hogy neked miért nem fogadja el???? :S -
#2120 Reggel kérdeztem, hogy volt-e értelme előrendelnem a játékot. Hogy menni fog-e a gépemen, persze minden Minimumra állítva. Leírom újra.
Gépem: Intel Core 2 Duo 1,8 GHZ, GeForce 8500GT, 2 giga DDR RAM. -
#2119 milyen kárytyád van? -
#2118 1. xbox live-t eddig is lehetett használni itthonról.
2. Elvileg nem lehet online nyomni addig. -
#2117 Aki konzolra veszi már fel tud menni a netre? Mert úgytudom valamikor novemberben lesz live magyarországon. -
#2116 akkor hibás jah. -
#2115 Értem, de megnéztem 5 játékot, ami simán megy a gépemen, és azoknál is ezt írja. Szóval szerintem rosszul nézi. -
#2114 de azt azért a hülye is tudja, ha egy adott technológiáról irja hogy bukta akkor az viszont készpénznek veheted!!!
mert sm3.0 az manapság alap a kariknál ha neked 2.5 vagy 2.0 akkor naná hogy nem fog menni.
ugyanez a ps. de én ps verziónak hibáját eddig még nem hallottam a sm szokot gond lenni. -
#2113 nem mindig kell komolyan venni
mert papirformaszerint nézi. amiket megadnak gépigényt az sem kőbevésett dolog, csak kb.
de ha valami nem stimmel nem feltétlen nem fog menni, csak számíthatsz majd gondokra. -
#2112 :D Érdekes. mert minden játékra ami fut, annál ugyan ezt írja. PES11-re is ezt írja, MW2-re is, pedig ezek fullon is mennek. Akkor nem nem kell figyelembe venni. -
kopaszqtya #2111 ha nem támogatja a shader model 3-at akkor nem fog még csak el indulni sem. -
#2110 regeltem gepigeny.hu-n, és ezt a szöveget írta: A Videókártyád Pixel shader verziója túl kicsi a gépigényben megadottnál. Ezért a játék nem fog elindulni a gépeden!
Most ez komoly? Nemhogy lesz 30 FPS full minimumon még el se indulna??? -
#2109 feltud -
#2108 0:33-nál felmegy egy lépcsőn