768
-
Gascan #448 ezt most kandaiaik vagy oroszok fejlesztik?
Nem ertek itt meg valamit.. az Update az jon magatol.. ami 3,5 giga.. nem kell fizetni erte
es az update-el egyutt jon az Addon.. amiert meg 10est kernek... amugy te megveszed? -
#447 :)
3 és fél giga az új beta update (1.0.3.2) ... szarakodok otthon a géppel és ilyet nem veszek észre xD
Benne van az update és az új Wings of Luftwaffe :)
Meglepetés :)
Holnapra helyzetjelentek xD -
Gascan #446 ti megveszikek ezt az uj addont? Engem a CooP miatt nagyon erdekelne.. ... meg igazabol dijazom, hogy valamelyik fejleszto bekommentelte hogy penzugyi nehezseget miatt dontottek e megoldas mellett -
#445 bár a valóságban a 109-nél ezt automatika állította, csak végső esetben, ha ez meghibásodott,l állíthatta a pilóta
amúgy meg pl il2-ben (ami azért sokkal inkább szimulátor mint ez a játék)
sincs sok értelme állítgatni, állandóan 100% azt hali :) -
Gascan #444 érdekes hogy a sziciliai küldetésnél a spitfire-ek elég hamar bemelegednek és még ha 45%-ra veszem is vissza a motort akkor is kapom az üzit hogy túlhevült -
refa #443 Magas értéknél (100%) a légcsavar jobban "harapja" a levegőt, így a repülőgép gyorsabban repül, de a motor többet fogyaszt és jobban melegszik. Az optimális értéket általában a repülőgép típusa, a magasság, a motor teljesítmény és a fordulatszám alapján tudjuk beállítani. Le és felszállásnál én 100% -on tartom, táv repülésénél 80-90%-on Bf 109-nél. -
Gascan #442 miben befolyásolja a gépek manőverét ha valamilyen irányba állittom a prop. pitchet? -
#441 hát igy elég érdekes válaszolni erre..mert RoF is csak megközeliteni alkarja igazi valós repélményt és gépeket.(3d plusz forcefeedback kabin nagyban növené a hatást)
ebből kiindulva semmi köze nincs hozzá, csak annyi hogy levegőben repkedsz, de játékokhoz viszonyitva kb: félutun a il2(ehhez közelebb) és egy blazing angels között. -
Gascan #440 Nekem nincs sok tapasztalatom második világháborús szimekkel... meg tudná valaki mondani, hogy szimulátor módban ez mégis mennyire hasonlithat egy ugyan olyan gép vezetéséhez?
gondolom azért itt gép és gép között nincsenek olyan eltérések mint a Rise of Flight-ban... -
#439 Xopás, tényleg minden xarért fizetni kell majd :(
(2. és 3. linket másold a címsorba, azért ilyen rusnya, mert ciril betűs a kedves)
http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey--Wings-Luftwaffe--pre-order-1
http://yuplay.ru/story.php?title=%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8B%D0%B5-%D0%A5%D0%B8%D1%89%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8--%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%AF%D0%BA-7%D0%91
http://yuplay.ru/story.php?title=%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BB%D0%B0%D1%82%D1%8B%D0%B5-%D0%A5%D0%B8%D1%89%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8--%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%9B%D0%B0%D0%93%D0%93-3 -
#438 nah mind1 legalább lesz német rész, én megveszem...
csak a rohadt horogkeresztet nem tudom sehogy sem aktiválni a gépekre, mert mindig rádob a Yuplay oldalra ha be akarom kapcsolni, ott meg azt írja hogy nem tölthetem le mert már installálva van... szopacs.... -
RedRiot #437 Ez így tényleg szar... -
Gascan #436 Wings of Luftwaffe 10 dolcsiért.. hát ennem nem örülünk :(
Lassan már tényleg arra a szintre jutunk, hogy minden "szarért" fizetni kell... persze megértem, hogy másként nem megy ... -
#435 csak ez a legtöbb hivatalos infó :( -
#434 milyen új gép várható? :) -
#433 Jaja, én is várom xD -
Gascan #432 igen.. en is olvastam valahol h meg marciusba kiadnak egy updatet -
#431 news abouth the next patches?
Hi! I have some news about future updates.
We are going to release new big addon with one of the updates.
Addon will contain new aircraft, new skins and new co-op missions.
Full announce and additional details wiil be posted later.
eméletileg e hónapban meg kellene jelennie...azaz ehét-jövőhét -
#430 elméletileg turbofeltöltő
minél magasabban repülsz annál kevesebb a zoxigén, annál feljebb kell kapcsolni a feltöltőt
kb 2-3000m-ként feljebb kapcsolod -
Gascan #429 A Supercharger az mire jo? -
GPx8 #428 Előrendelni. -
#427 Üdv! Tulajdonképpen a játék már megjelent vagy még csak előrendelni lehet? -
#426 tackir4 pro
állandóan full jobbra nézett, nem lehetett irányítani
majd most akkor kipróbálom a demót megint :) -
#425 TrackIR vagy Freetrack ?Mert nekem TR5 van és simán működött a demóval. -
Solt #424 Hááát... szerintem nyugodtan vedd meg... kibebaszottkurvajó! :D A teljes tuti menni fog... Egyébként nem is vészes az ára... asszem 6ezer körül van a CD galaxisban... -
#423 kétszer próbáltam
először amikor a demó megjelent, akkor simán elindult, de a trackir nem működött, sajna a 3 nap alatt sem tudtam belőni
másodszor nem indult a demo, mert nem volt olyan opció :)
bejött a kezdőképernyő, kiválasztottam a küldetést, de elindítani nem lehetett
utánaolvastam a hivatalos fórumon, másnak is volt ilyen problémája, annyi a megoldás hogy natívra kell tenni a képernyő felbontását, de nálam ez sem segített
akkor megfogadtam hogy többet nem szórakozok vele, de talán majd adok mégegy esélyt mert ugye minden érdekel ami repül :D
-
#422 Mi volt vele a gondod? Miért nem ment? -
#421 kössz a hsz-eket
hát ja,azt sajnálom, hogy a rofot nem tudom kipróbálni, majd lehet valamikor megint megpróbálkozok a demóval hátha most már működik :D -
Gascan #420 a multis hibakat valszeg a dedikalt szerverek kijavitjak
nekem egyebkent tetszik a jatek... sajna nem vezettem meg valodi gepet, ugyhogy nem igazan latom hol lehetne meg javitani -
#419 A motorkezeléssel részben egyetértek, majd fejlődik az ...
Viszont nálam a WEP simán megfőzi a motort ...
Ráadásul nekem nem sikerült az IL-2-t annyira belőni ...
Mindegy, én csak kikapcsolódásképp WOP-ozom, mikor nincs időm a ROF-ra, arra nekem tökéletes ...
Sajna a multi ilyen is marad addig, amíg nem lesz dedikált szerver meg mission editor ... De ami késik, nem múlik :) -
refa #418 Hát érdekes én sem Il2-ztem e játék előtt, a WoP megfogott a grafikájával és végigjátszottam a single kampányt és a missiokat egy kicsit multiztam is. De utánna megvettem az Il2-t és mostmár csak azzal játszok. szimulátorosabb érzés jön vissza at Il2-ből.A modokkal a grafika és a hangok is elfogadható. Szerintem az AI is ügyessebb az Il-ben. A WOP-ban simulátor modban nem tudsz utasításokat adni, de realisztikben meg igen, ez nagyon fura nem értem, hogy miért nem. Az irányítás hasonló az Il2-höz(szimulátoros), de a motorkezelés az árkád, Wep-pelhetsz amig akarsz, nehezen melegszik túl stb. stb.A multival nagyon kevesen játszanak és még ezt is tönkreteszi az állandó hostolás és lagolás. Nem vagyok nagy szimes de én ezeket a különbségeket észleltem. -
#417 Nos, hogy mennyire árkád azt nem tudom megmondani, én nem IL2-ztem, nincs összehasonlítási alapom, ráadásul amikor WOP-ozom, akkor csak SIM módban, nekem bejön, és egyre jobb lesz ...
Kiváncsi vagyok, hogy az elvileg érkező 30-as peccsben mi lesz benne, mert igértek pár dolgot ...
Megy a multi, ami nagyon hiányzik, az a Dedicated server fájlok, Mission editor és quick Mission builder ...
Én szoktam multizni bár régen nem játszottam vele, SIM hostokon jókat lehet repülni :) -
#416 milyen amúgy a game srácok? tapasztalatok? ugyanolyan arcade vagy javítottak már rajta?
multizni lehet egyáltalán? -
Solt #415 7 euroért azért én is elgondolkoznék... :) -
#414 ki lehet írni a steameset is dvd-re, nyomtatsz neki egy borítót, azt csókolom :)
tudom nem az igazi de ha jóval olcsóbb azért megéri
én a gta4-et vettem steamen kemény 7 euróért, aztán kiírtam magamnak -
#413 Én úgy döntöttem, csinálok neki dobozt ... ROF is WOP is letöltősben van meg ... nem volt türelmem kivárni, míg itthon megjelenik :)
De én is szivesen látnám a polcon :) -
Gascan #412 Bennem is van régi módiság ilyen szempontból... ezért kéne a doboz.. persze lényegesen olcsóbban cd kulcs nélkül -
Gascan #411 Ez haláli... van a WoP fórumon egy felmérést, hogy hány évesek a WoP játékosok
10 and below [ 0 ] ** [0.00%]
11-20 [ 9 ] ** [6.12%]
21-30 [ 34 ] ** [23.13%]
31-40 [ 43 ] ** [29.25%]
41-50 [ 41 ] ** [27.89%]
51-60 [ 12 ] ** [8.16%]
61 and above [ 8 ] ** [5.44%]
Erre beszól a fórumon valaki, hogy már várom, hogy mikor ir be valaki, hogy én repültem a második világháborúban :) -
Solt #410 Nekem semmiből nem kell letöltős... régi módi vagyok... kell a kontaktus, csak akkor az enyém! :D -
Gascan #409 Adhatnának el példányokat cdkulcs nélkül is.. nekem kéne egy a polcomra, de már Steamen megvettem ..