768
-
#488 egyelore ez el se indul. De tartalmazza az uj kuldeteseket is. -
#487 vajon neten ezzel lehet reülni? bár én megvettem az eredetit(de kifagy mikor csatlakozni akrok seróra) -
#486 ~ Unpack
~ Burn or
~ Install in your prefered language ENG/PL/RU
~ Apply all the updates from DVD2 according to theirincremental versions
~ Copy the contents of the same language folder, as you previously chose, that is found within the ViTALiTY folder on DVD2 to your installed game dir
~ Start the game with acess.exe or use the launcher to configure game settings first
~ Rot in Heaven! -
#485 Wings.of.Prey-ViTALiTY -
#484 szal vagy játszol egy béta állapotúval és megtanulsz oroszul vagy megveszed...más megoldás jelenleg nincs. -
#483 utolsó 1_0_2_1 patch-et és crack ami működésre birja atört változatot de azis orosz lesz...nem hiszem hogy megoldás lenne rá késöbb. de még mindig béta a játék mert kb azóta kiadtak vagy 4 gigányi javítást ami csak az eredetivel működik. Ezért vettem meg. nézegesd a hivatalos oldalt néha féláron adják. vagy már boltba is meglehet venni megéri. -
Gascan #482 szerintem itt olyanokkal tudsz beszelni, akik megvettek a jatekot -
Petee1983 #481 Letöltöttem a 1_0_2_1 patch-et és crack-et és teljesen orosz lett a játék van rá mód hogy valahogy visszaállítsam az angolt? -
Petee1983 #480 Hello. Nekem egy tört 5.9 GB-os verzió van meg (ISOHUNT-ról való) és azt szeretném kérdezni hogy mely patch-eket lehet rá felrakni? Ja és még annyit hogy angolul van-e már teljes verzió, már mint warez? -
#479 jah XD, máshogy nem is lehet megcsinálni....:) -
LMNO #478 A campaign módban mindig örök lőszer van? -
gezmo #477 Átnéztem a tűzfal beállításokat a klienst blokkolta a fal.
Köszönöm a segitséget. -
#476 Hmmm ... Van egyáltalán yuplay accod?
Be tudsz lépni a yuplay.com-ra?
Nekem nem steam-es van, szóval nálam ez nem gond :)
Vagy esetleg egy sokkal materiálisabb gond ... nem lehet hogy a yuplay kliens-t vagy a WOP-ot blokkolja a tűzfal? xD -
gezmo #475 Steames verzió az enyém is azt írja mikor csatlakozni akarok, hogy elöbb aktiválni kellene az accomat a you playen, igen ám de ott nem találtam semmilyen erre vonatkozó lehetőséget... -
#474 Ok, aztán majd megdumáljuk a részleteket :) -
Gascan #473 Dobozos verziod van? Mondjuk en Steam-en vettem.. nekem ezert nem volt ilyen gondom -
Gascan #472 inkabb csutortokon mert holnap marha sok dolgom lesz es sztem ejfelig se fogok vegezni... -
#471 Coop WOL valamikor?
Gascan? Holnap vagy holnapután ... kb 20-21 óra körüli kezdéssel? (Vagy akár ma is ...)
Bár én roppant rég nem repültem, szóval az amúgy sem nagy tudásom kicsit berozsdásodott :) -
gezmo #470 accountom már van de valamiért nem engedi aktiválni a játékot valószinüleg rossz helyen próbálom... -
Gascan #469 elméletileg csak kell késziteni egy yuplay accountot, és amikor elinditod a játékot erre minding be kell jelentkezni, de nagy részben ez automatius -
gezmo #468 Üdv!
Tudna valaki segiteni hogy lehet aktiválni a multiplayer részt, mert mikor elinditom nekem mindig hibát jelez a you play.
-
Gascan #467 na az jó... akkor ezt megdumáltuk :D
Próbáltam egyedül a WOLt szimulátoron, de még arkádon se tudtam túlélni.. mindig mission failed volt -
#466 Én benne lennék, de mostanában ritkán érek rá :( Nem is igen játszottam vele egy ideje ...
Elvileg kedd-szerda-csütörtök este viszont ráérek sokáig, ha akkor jó, akkor kipróbálhatjuk ...
Most lett "jobb" netem (2MB fel ...) is, szóval megpróbálhatok hostolni ...
Csak ne jöjjön közbe semmi ...
-
Gascan #465 Nincs valakinek kedve CooP-ban jatszani a WOL-al??? szervezhetnenk valamit
-
#464 :D -
Gascan #463 már januártól a steamen, egy hónapja meg dobozosan is :) üdv a földön :) -
#462 Már kint van a game?, van ahol azt írják, hogy kint van, van ahol meg, hogy csak májusba -
#461 Én úgy tudom, hogy volt ... Főleg mivel a távolság "mérésére" is ezt használták ... Meg az elétartás megsaccolásához is jó ...
-
Gascan #460 Milyen aktiv vagyok en itt :)
Tudja valaki, hogy a masodik vilaghaborus gepekben volt-e valojaban a HUD-on ez a celkereszt, amit a jatekban el is lehet tuntetni? -
Gascan #459 kijott az uj peccs.. gondoltam szolok... 1,35gb -
Gascan #458 ha megvan akkor azt szoktam csinalni hogy gyorsan ledobok a kornyekre egy bombat, hogy megjeloljem a helyet ahol lattam :) -
refa #457 Ez igy van, plusz még szimulátor módban a társaidat se tudod utasítani, a bombázásra. Bár realisztikus módban van rá mód, de egy fabatkát sem ér mert valamilyen rejtélyes oknál fogva ők a földi célpontokat nem támadják. -
Gascan #456 Hogy szoktatátok szimulátor módba megoldani a bombázást, ha csak a pilótafülkéből nézhetitek a dolgokat? Ez inkább hasonlit nekem pixelvadászatra... az idő nagy részét az veszi el, hogy megtaláljam a földön a célt.. -
Gascan #455 mi a francért hittem akkor én azt hogy kanadai? :) -
#454 Lehet ott valami trükk van ... Bár lehet azóta ez megváltozott, de régen emiatt nem lehetett oroszoknak paypal-al fizetni ...
De szerintem a yuplay az orosz ... 2 nyelven érhető el az oldal ... oroszul és angolul :) -
Gascan #453 a yuplay asszem nem orosz.. amugy meg a RoF-osoknal lehet fizetni paypallal -
#452 Én anno szerettem volna (Teljesen más okból ...) oroszoktól cuccokat rendelni, és a pontos okot nem tudom, de már akkor is gáz volt vele, valami miatt a Paypal nem működik oroszoknál ... Fizetni tudnak vele, de pénzt fogadni nem ...
Ez itthon is így működött egy darabig ...
TEhát nem véletlen, hogy az orosz illetőségű "webshop"-okban nem lehet Paypal-al fizetni ...
@ROF: Az szép páros ... nekem is megvannak ... Érdekes gépek, van akinek az egyik jön be, van akinek a másik :) Én tevepárti vagyok, szeretem, de néha kiakaszt :)
Igazság szerint most kicsit besokalltam, meglett a DCS, az FC2 és az új WOP peccs egy hónapon belül ... így sincs elég időm repüli a szarakodó gép miatt ... de most :) -
Gascan #451 természetesen ez mellett azért a CooP ami még érdekel :)
Meg lehet hogy a RoF fronton is be tudok újitani az egyik Bundle csomaggal.. Camel és DR1 :) -
Gascan #450 még nem vettem meg.. igazából csak azért szeretném megvenni, hogy támogassam a fejlesztőket vele... szerintem sok potenciál van még a játékban, amit nem szeretnék veszni hagyni
PayPallal szeretném megvenni.. de ahogy hallom az még nincs.. -
#449 Én már megvettem :)
Az update csak béta még ahogy én olvasom ... Bár nem indítottam el még a WOP-ot ... ha jön magától akkor jó ...
Ha megvolt pre-order-ben a WOL, akkor tudsz is játszani azokkal a single missionokkal :)
Lesz majd külön csak egy peccs is, WOL nélkül valami 1.5 Giga ...