768
  • alma2
    egyelore ez el se indul. De tartalmazza az uj kuldeteseket is.
  • samsung123
    vajon neten ezzel lehet reülni? bár én megvettem az eredetit(de kifagy mikor csatlakozni akrok seróra)
  • Carloska
    ~ Unpack
    ~ Burn or
    ~ Install in your prefered language ENG/PL/RU
    ~ Apply all the updates from DVD2 according to theirincremental versions
    ~ Copy the contents of the same language folder, as you previously chose, that is found within the ViTALiTY folder on DVD2 to your installed game dir
    ~ Start the game with acess.exe or use the launcher to configure game settings first
    ~ Rot in Heaven!
  • Carloska
    Wings.of.Prey-ViTALiTY
  • samsung123
    szal vagy játszol egy béta állapotúval és megtanulsz oroszul vagy megveszed...más megoldás jelenleg nincs.
  • samsung123
    utolsó 1_0_2_1 patch-et és crack ami működésre birja atört változatot de azis orosz lesz...nem hiszem hogy megoldás lenne rá késöbb. de még mindig béta a játék mert kb azóta kiadtak vagy 4 gigányi javítást ami csak az eredetivel működik. Ezért vettem meg. nézegesd a hivatalos oldalt néha féláron adják. vagy már boltba is meglehet venni megéri.
  • Gascan #482
    szerintem itt olyanokkal tudsz beszelni, akik megvettek a jatekot
  • Petee1983
    Letöltöttem a 1_0_2_1 patch-et és crack-et és teljesen orosz lett a játék van rá mód hogy valahogy visszaállítsam az angolt?
  • Petee1983
    Hello. Nekem egy tört 5.9 GB-os verzió van meg (ISOHUNT-ról való) és azt szeretném kérdezni hogy mely patch-eket lehet rá felrakni? Ja és még annyit hogy angolul van-e már teljes verzió, már mint warez?
  • samsung123
    jah XD, máshogy nem is lehet megcsinálni....:)
  • LMNO
    A campaign módban mindig örök lőszer van?
  • gezmo
    Átnéztem a tűzfal beállításokat a klienst blokkolta a fal.
    Köszönöm a segitséget.
  • DummyBoy
    Hmmm ... Van egyáltalán yuplay accod?
    Be tudsz lépni a yuplay.com-ra?

Nekem nem steam-es van, szóval nálam ez nem gond :)

Vagy esetleg egy sokkal materiálisabb gond ... nem lehet hogy a yuplay kliens-t vagy a WOP-ot blokkolja a tűzfal? xD
  • gezmo
    Steames verzió az enyém is azt írja mikor csatlakozni akarok, hogy elöbb aktiválni kellene az accomat a you playen, igen ám de ott nem találtam semmilyen erre vonatkozó lehetőséget...
  • DummyBoy
    Ok, aztán majd megdumáljuk a részleteket :)
  • Gascan #473
    Dobozos verziod van? Mondjuk en Steam-en vettem.. nekem ezert nem volt ilyen gondom
  • Gascan #472
    inkabb csutortokon mert holnap marha sok dolgom lesz es sztem ejfelig se fogok vegezni...
  • DummyBoy
    Coop WOL valamikor?

Gascan? Holnap vagy holnapután ... kb 20-21 óra körüli kezdéssel? (Vagy akár ma is ...)

Bár én roppant rég nem repültem, szóval az amúgy sem nagy tudásom kicsit berozsdásodott :)
  • gezmo
    accountom már van de valamiért nem engedi aktiválni a játékot valószinüleg rossz helyen próbálom...
  • Gascan #469
    elméletileg csak kell késziteni egy yuplay accountot, és amikor elinditod a játékot erre minding be kell jelentkezni, de nagy részben ez automatius
  • gezmo
    Üdv!
    Tudna valaki segiteni hogy lehet aktiválni a multiplayer részt, mert mikor elinditom nekem mindig hibát jelez a you play.
  • Gascan #467
    na az jó... akkor ezt megdumáltuk :D

Próbáltam egyedül a WOLt szimulátoron, de még arkádon se tudtam túlélni.. mindig mission failed volt
  • DummyBoy
    Én benne lennék, de mostanában ritkán érek rá :( Nem is igen játszottam vele egy ideje ...

Elvileg kedd-szerda-csütörtök este viszont ráérek sokáig, ha akkor jó, akkor kipróbálhatjuk ...

Most lett "jobb" netem (2MB fel ...) is, szóval megpróbálhatok hostolni ...

Csak ne jöjjön közbe semmi ...

• Gascan #465
    Nincs valakinek kedve CooP-ban jatszani a WOL-al??? szervezhetnenk valamit
  • LeonSilver
    :D
  • Gascan #463
    már januártól a steamen, egy hónapja meg dobozosan is :) üdv a földön :)
  • Relax99
    Már kint van a game?, van ahol azt írják, hogy kint van, van ahol meg, hogy csak májusba
  • DummyBoy
    Én úgy tudom, hogy volt ... Főleg mivel a távolság "mérésére" is ezt használták ... Meg az elétartás megsaccolásához is jó ...

• Gascan #460
    Milyen aktiv vagyok en itt :)

Tudja valaki, hogy a masodik vilaghaborus gepekben volt-e valojaban a HUD-on ez a celkereszt, amit a jatekban el is lehet tuntetni?
  • Gascan #459
    kijott az uj peccs.. gondoltam szolok... 1,35gb
  • Gascan #458
    ha megvan akkor azt szoktam csinalni hogy gyorsan ledobok a kornyekre egy bombat, hogy megjeloljem a helyet ahol lattam :)
  • refa
    Ez igy van, plusz még szimulátor módban a társaidat se tudod utasítani, a bombázásra. Bár realisztikus módban van rá mód, de egy fabatkát sem ér mert valamilyen rejtélyes oknál fogva ők a földi célpontokat nem támadják.
  • Gascan #456
    Hogy szoktatátok szimulátor módba megoldani a bombázást, ha csak a pilótafülkéből nézhetitek a dolgokat? Ez inkább hasonlit nekem pixelvadászatra... az idő nagy részét az veszi el, hogy megtaláljam a földön a célt..
  • Gascan #455
    mi a francért hittem akkor én azt hogy kanadai? :)
  • DummyBoy
    Lehet ott valami trükk van ... Bár lehet azóta ez megváltozott, de régen emiatt nem lehetett oroszoknak paypal-al fizetni ...

De szerintem a yuplay az orosz ... 2 nyelven érhető el az oldal ... oroszul és angolul :)
  • Gascan #453
    a yuplay asszem nem orosz.. amugy meg a RoF-osoknal lehet fizetni paypallal
  • DummyBoy
    Én anno szerettem volna (Teljesen más okból ...) oroszoktól cuccokat rendelni, és a pontos okot nem tudom, de már akkor is gáz volt vele, valami miatt a Paypal nem működik oroszoknál ... Fizetni tudnak vele, de pénzt fogadni nem ...

Ez itthon is így működött egy darabig ...

TEhát nem véletlen, hogy az orosz illetőségű "webshop"-okban nem lehet Paypal-al fizetni ...

@ROF: Az szép páros ... nekem is megvannak ... Érdekes gépek, van akinek az egyik jön be, van akinek a másik :) Én tevepárti vagyok, szeretem, de néha kiakaszt :)

Igazság szerint most kicsit besokalltam, meglett a DCS, az FC2 és az új WOP peccs egy hónapon belül ... így sincs elég időm repüli a szarakodó gép miatt ... de most :)
  • Gascan #451
    természetesen ez mellett azért a CooP ami még érdekel :)

Meg lehet hogy a RoF fronton is be tudok újitani az egyik Bundle csomaggal.. Camel és DR1 :)
  • Gascan #450
    még nem vettem meg.. igazából csak azért szeretném megvenni, hogy támogassam a fejlesztőket vele... szerintem sok potenciál van még a játékban, amit nem szeretnék veszni hagyni

PayPallal szeretném megvenni.. de ahogy hallom az még nincs..
  • DummyBoy
    Én már megvettem :)

Az update csak béta még ahogy én olvasom ... Bár nem indítottam el még a WOP-ot ... ha jön magától akkor jó ...

Ha megvolt pre-order-ben a WOL, akkor tudsz is játszani azokkal a single missionokkal :)

Lesz majd külön csak egy peccs is, WOL nélkül valami 1.5 Giga ...