The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Optionsben be lehet állítani, de alapból ki van kapcsolva.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Panzeradler
"Nameplate-k" nincsenek a játékban? Eléggé zavaró, hogy se a playerek, npc-k, mobok neveit nem látni targetolás nélkül. Vagy csak én nyomkodtam el valamit?
Délután mást írt ki de már nem emlékszem mit
Hali.
"Update error 105" van és offline látja egész nap pedig csak 2 órát ír.Mi lehet a gond?
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2016.01.31. 00:15:14
Maala
"Na kinek van 46 ezer forintja egy döglődő MMO előfizetésére?"

Rossz ilyesmit olvasni. Hála égnek nem sok ilyen negatív mentalitású emberrel találkozni a játékon belül.

Ha választanom kellene, hogy melyik MMO-ra költenék pénzt - amit már jó pár éve megfogadtam, hogy nem teszek többet -, akkor ez lenne az.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

s1lkforrent
Állítólag ez amiatt történik, mert februártól végre értelmesebb bónuszokat ad a havi tagság:

"Historically a GM discount gave you a 20% off dicount in the funcom store, a 1-hr per day 100%xp boost from enemies and an item of the month. The reason it's being discontinued is because they're significantly improving what you get for being a member. These start up next month some time.
A 30% increase to all Experience earned. (This replaces the Time Accelerator)
A 50% boost to all Black Bullions gained.
20% extra capacity for Black Bullions and Marks of the Pantheon.
8-hour Mission Cooldowns.
18-hour Raid Lockout Timers.
2 Lockout Timer Resets every 30 days. This item resets all active Cooldowns (Missions/Raids/Scenarios).
A 10% storewide discount for everything in the item shop (20% for Grand Masters).
1200 Bonus Points every 30 days.
Free Anima Leaps!

All loyalty reward items as soon as they're released (items you get for being subscribed 30 days, 90 days, 180 days and for every 180 days after that)."

Per pillanat nekünk 150 euró. Na kinek van 46 ezer forintja egy döglődő MMO előfizetésére?<#idiota>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

s1lkforrent
New sales of The Grand Master Lifetime Membership package are being discontinued as of February 5th, 2016. As a final blowout sale, Lifetime Membership is 25% OFF!

THE PACK INCLUDES:

Lifetime Membership with full Benefits and Loyalty Rewards
Extra Character Slot
10 XP Booster potions
Permanent 20% Item Shop Discount
Exclusive Snakeskin Jacket
Set of Starter Talismans

If you already have a Lifetime Membership, you get to keep everything! You will not be affected by this cutoff. Act now!

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

s1lkforrent
Ezt a Funcom is így gondolhatta, mert retconolta a picsába a tavalyi márc 24-ápr 1 golden week hírt, úgy kellett a gugliból előkukázni.<#idiota>
Hogyaszongya:
"Bonus Points for Recruiting
For every new player you recruit this week you get $20 worth of Bonus Points (2400) in addition to the Veteran Points you normally get. (To get this bonus you must send your invite between now and the end of the Golden Week and the recruit must purchase The Secret World within 30 days.) Everyone has gotten 10 extra invite keys as bonus. Remember that we now have a special Enhanced Player Experience Pack offer, which makes this the perfect time for a new player to try The Secret World!"
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.01.23. 21:25:39

MerlinW
Új meghívottakért szerintem sosem járt 2400 bónusz. 5 veteran pont járt mindegyikért.

[merlinw.org]

s1lkforrent
Golden Week van 20-26 között

"Doubled Ability Points
Every time you gain an Ability Point during this week, you will be awarded an additional bonus Ability Point! This effect stacks with Timed AP boosters that are available from the Item Store.

Golden Vendor & Event Bags
The Merchant of Glitz opens for business with a fresh stock of High Roller’s Valises, pets, and new clothing items! High Roller’s Valises purchased from the Item Store will now grant 1 Lucky Coin upon use! Plus, The Golden Bag of Lady Luck makes its comeback for those who want to spread the joy, and now grants 3 Lucky Coins to the benevolent soul that opens it.

New Shinies in the Store
The Gold Tuxedo and Extra Heavy Metal outfits are back at their 90% discount, and are joined by a new outfit! A golden mount has also made its way into the Item Store, and this one will only be available during the event!

Gilded Rage
The golden Guardian of Gaia, Samsu Nasiru, walks the earth again. Gather your best allies and hunt them down to earn your special rewards and tokens!

Great deal on Funcom Points!
During the Golden Week, we’re running a special offer on Funcom Points! When you purchase 6000 Funcom Points, you’ll get an additional 600 Funcom Points! Go for 12000 Funcom Points and get an additional 1800!"

Ami látványosan hiányzik az az új meghívottakért járó 2400 bónusz pont, és bármely Funcom pont vételért járó 30% ráadás. helyette van 50! eurós feltöltésért 10%, 100!! eurós feltöltésért 15% bónusz.
Biztos jól megy a szekér hogy nem szorulnak verbuválás és vásárlás ösztönző eszközökre, nem baj, majd elmúlik.<#idiota>

Maala
Nem értem, mi ez a nagy sprintmánia. Kingsmouthnak (az első 3 terület) van olyan jó hangulata, hogy el lehessen nyugodtan lenni a sima sprinttel. A moboktól így is el lehet futni.

TOR-ban meg 1-2 nap volt (asszem Balmorra, vagy már a fővárosokban is elérte az ember?) a 15-ös szint, szóval az sem volt valami nagy nehézség. De ez már off.

Ahogy írták, ennek a játéknak a lopakodós, és az investigation küldetések a nagy előnye. Már persze, ha magadtól akarod kitalálni, a játékon belüli böngészővel. Csak ne felejtsd el a -tsw parancsot is hozzátenni a kereséseidhez, mert egyébként bedob a küldik megoldásával rendelkező oldalakat is. 😄

Az Ultimate Edition-be, amit megvettél bennt van az összes Issue 11-ig, plussz a 3 side story. Ne aggódj, ha bejött a játék tuti elleszel ezekkel egy jó darabig egyedül is. Igaz, hogy ez egy MMO, de egy kis ügyeskedés meg tapasztalat és azt veszed észre már Kaidan-nál jársz. Ott mondjuk van egy komolyabb "szintugrás" a mobokat illetően, de az is megoldható egyedül. Nem véletlenül írták több helyen hogy solo barát a játék(Kaidan-ig). Ha meg is unod ott, akkor is simán megér a benne lévő tartalom 20 eurot.
RPG-ként is simán lehet játszani szerintem. Jó a történet és vannak olyan küldik ebben a játékban, amik qrvára megizzasztanak (szellemileg is). Vannak bennt klasszikus küldik (menj hozz x akármit), de már Kingsmoutba vannak olyanok, amiken majdnem eldobtam az agyam pl.: Digging Deeper, Kingsmouth Code, Something Wicked...
Igazából a pontköltésen szerintem ráérsz majd félúton agyalni. A lényeg, hogy élvezd a játékot, mert ezt tényleg lehet!

ui: Már nem is számolom, hogy a The Last Train to Cairo küldit hányadszor csinálom meg, de még nem unom. <#vigyor5>

ui2: ja most látom, hogy elírtam a sprintet,IV-es sprint is bőven elég a játékban.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.01.19. 21:53:05
s1lkforrent
Rendben, meggyőztél, nem lesz Franken Chopper, inkább költöm a különbözetet Firaxis Humble Bundle-re.<#worship> De ha már Issue-t vennem is felesleges, mert ez egy MMO, akkor az ingyé pénzt elverem macskákra.<#banplz>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.01.19. 20:32:58

MerlinW
Oké, de buy to play a játék és a csapatot és a szervereket nem két fillér fenntartani. Ott is heti/havi fizetésből élnek az emberek és valamiből finanszírozni kell őket😊 Funcom meg ugye nem ontja a játékokat magából.

A borzalmas harcrendszer pedig zseniális. Mármint mocskosul jó. Erre rá fogsz ébredni ha eljutottál odáig, hogy megvan az ability bar fele, háromnegyede és elkezded összebarkobázni a buildeket, ahol a legkisebb is számít😊 Nagyon át van gondolva az, hidd el.

Ha meg nem endgame-ezel, nem kellenek neked még az Issue 5 cuccai sem, a quest itemek végigvisznek a sztorin. Oké Tokyo-s részeknél (Issue 9+) muszáj leszel vagy szerepjátszani, vagy grindelni hónapokig. Mert ugye ez egy MMO. Végig tudod játszani egyedül, de a felétől baromira nem fogod élvezni egyedül. Mert mint írtam volt ez egy MMO. Mármint masszív multiplayer-re kihegyezett játék😊

Sebességet nem fogod korlátozva érezni, mert mint mondtam a speed 5 és feletti cuccok pár hónapja kerültek bele a játékba - hogy minek azt nem tudom, ráadásul kb minden sarkon el tudsz teleportálni bárhová.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.19. 20:18:40

[merlinw.org]

s1lkforrent
Ez viszonylag gyorsan lejött, mert minden marhára túl van árazva a item store-ban.<#idiota> Ezeknek simán agyukra ment a mézsör ott északon, 10 euró egy outfit, 5-9 dollár egy pet, 10 dollár egy mould(fegyver kinézet), és mint írtam 10-20 dollár a spéci sprint?(Stealthboard is jópofa a 20 másodperc aggrótlanító láthatalanságával, de az is majdnem 2300 pont teljes accountra<#ijedt>) Ki volt az az állat aki kitalált ilyen árakat? Ja, hogy sikeresen sarokba szorították magukat az egyébként lepkefingot érő előfizetéssel, alacsonyabb árnál az előfizetők lerabolták volna az egészet "ingyen".

És itt külön megjegyezném, hogy a www.thesecretworld.com/itemstore oldal szinte használhatatlan, belassul, kifagy, kidob és újra be akar jelentkeztetni. Érted, egy olyan oldal ahol a valós pénzedet költenéd el..<#falbav>

A karakter azért kellene, hogy esetleg más frakciók szemszögéből és végig, khm, "élvezzem" a történetet amennyire ez lehetséges.(úgy néz ki hogy a legtöbb questet a frakció nem befolyásolja, pár plusz cutscene-ért meg tényleg nem biztos hogy érdemes vesződni, de majd meglátjuk) TSW-t én próbálnám nem mint MMO-t, hanem mint RPG-kalandjátékot végigtolni, ha lehet egyedül, ha nagyon muszáj kis coop mellé. A Borderlands MMO másolat Defiance is egész jó volt egyedül, random mászkáló emberek és némi coop játék pont annyira változtatta MMO-vá amennyire szükséges volt, hogy ne kihalt tájon bolyongjon egyedül az ember.

Namost a csoportos tank-healer-DPS szentháromságbeli klasszikus end game raidelés azért sem szerepel a programban, mert a frász kerülget úgy általában a Diablo nyomdokain haladó MMO klikkfeszt szörnyűségektől. TSW (már ahol..) tényleg különleges questeléséért és történetéért ezért próbálom lenyelni a borzalmas harcrendszert és az MMO mázt.
Ezért az issue 12 kapásból ki is esik, nem tudnék vele mit kezdeni, mit kezdek egy csoportos dungeonnal, még ha onnan is esnek most a jobb cuccok. 13 beleillik ugyan a profilba, de ott valami a sztorihoz nem kapcsolódó 6 multi part küldetésről olvasok, eh, biztos nem kevés ez 10 dollárért?<#fejvakaras>
De nem is ez a lényeg, hanem hogy ezek mind issue 11 utáni dolgok, ki kell játszanom az egész első évadot hogy egyáltalán eljussak odáig(nyilván aki már rég túl van ezen, az issue 13 küldetéseire is már csak halványan emlékszik, és már a legtöbb idejét a TSW fórumon tölti még több end game contentért verve az asztalt, annak fura ez<#bee1>), az elejétől nézve 6 küldetés nem oszt, nem szoroz, pláne ha megunom félúton. Viszont az első 1200 pont 30 nap alatt lejár, második 1200 valszeg nem lesz, viszont továbbra is bök hogy marha lassan fut a karakterem, mintha a méhek ellentétes irányba húznák.<#shakehead>

Nyilván abszurd marhaság kiverni akár 3000-et is arra az ingyen sprint motorra, pláne ha dupla ennyi sem volt a játék, de nem is @szná a fejem ha nem érezném pont ugyanúgy lekorlátozva a sebességet, mint anno 2 éve F2P The Old Republic-ban. Mint ott is 15-ös szinttől lehetett futni, itt is gyorsabb lesz ez a történet haladtával, de akkor meg az in game paxom "veszik el", random fórumok szerint grindtól függően akár a keresett pénz felét-harmadát-negyedét is el lehet verni futásra, ami így félig kívülállóként elég rémisztő, ill mocskos F2P rendszerű TOR párhuzamokért kiált.<#wilting>

Ha kíváncsi a másik frakció sztorijára, akkor van értelme egy másik karakternek. Egyébként abban tökéletesen igazad van, hogy előbb az Issue-k legyenek meg, a többi simán ráér. Már a VI-es sprint is bőven elég (nekem). Az meg hab a tortán, hogy most már az Anima Leap-ek között is lehet teleportálni. Ezt egy nagyon jó ötlet volt betenni.
Nekem a problémám inkább a Lantecy-vel van, mert alapból 120-130, de néha felugrik 170-180-ra. Agartha-ról meg inkább nem is beszélek.
MerlinW
Minden amit leírtál felesleges látványelem. Az extra sprintek is nemrég kerültek bele, alapvetően semmi szükség 4-es felettire. 2milla pax meg simán összejön csak a főküldetésekből. Több karakter teljesen felesleges, itt buildek vannak, egy kattintással válthatsz healerből dps-re vagy bármire. Arról nem is beszélve, hogy ha maximalista vagy endgame terén akkor aktív játékkal cirka 1/1.5 év mire kimaxolsz mindent 😊

Ha beszélsz angolul és kell egy aktív segítőkész, nagy és barátságos guild keresd main chat-en az "in vino veritas"-t.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.19. 19:48:38

[merlinw.org]

Maala
" majd kigrindolom lassan.. lassan.. minden egyes karakterrel külön-külön."

Minek több karakter?

Issue(k)-ba fektesd mindenképp az 1200 pontodat, akár úgy is, hogy még veszel hozzá. Először azt éri meg megvenni, minden más csak felesleges sallang.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.01.19. 18:11:35

s1lkforrent
Szóval megtört a gerincem, bezsákoltam a játékot a múlt heti Steam Midweek -66% leárazásban.<#hawaii>
Ahhoz képest, hogy a Funcom milyen látványosan pofátlan drágán méri a cuccait, ez a 18,69 eurós(durván 6000 forint, de Steam-en ugye lehet ügyeskedni) Ultimate Edition nem volt olyan rossz vétel. A feltüntetett alapjáték+fizetős kiadások 5-11-ig, a 3 melléktörténet csomag, 3 napos AP növelő tárgy, azonnali 25 AP-t adó bónusz tárgy, egy sorozat kezdő fegyver, time accelerator tárgy napi 1 óra dupla XP-vel az előfizetés kifutásáig, Zenith Core cuki ruci felett a következőket is adja: Alapjátékból preorder kiadást, így jár az előrendelői póló, a macska, és a screaming demon ring amik plusz XP-t adnak. A külön Ultimate kód aktiválásánál úgy veszi mintha teljes játékot újra aktiváltad volna(pedig elvileg önmagában nem fogadja el) így kapásból 20 veterán ponttal indulsz, kettő hónap előfizetést ad, és az alapjáték kódját még egyszer elküldik levélben továbbpasszolásra.

Azt viszont nem tudom, hogy a bónusz pontokkal hogy állunk. Első 30 küldetés után az 1200 pont biztosnak tűnik(ami elvileg 30 nap után el is párolog a normál bónusz pontok 6 hónapos szavatosságához képest), de a kérdés, hogy 2. havi "előfizetéshez" is adja-e a maga 1200 pontját, vagy örüljön a paraszt a +10 veterán pontnak és a dupla XP-nek. Éppenséggel nem lenne rossz kapásból a 12-es és 13-as kiadást is ingyen beszerezni.<#idiota>

Meg van ez a Franken Chopper nevű tárgy. Ez 20 dollárért(!!) a kezdőhelyszínen egy nyúlfarknyi küldetés után feloldja a sprint 6-os szintjét, és ad mellé egy chopper motort spéci sprint animációként, azt használva 90 másodpercenként elérhető egy nitro képesség ami 10 másodpercig még vagy 35%-al megnyomja a sebességet.

Na most alapból van sprint a gyorsabb közlekedéshez, ez +50%-al gyorsítja a "futás" sebességét, ez minden karakternek az elején adott. Ezt lehet játékon belül fejleszteni a sztori előrehaladtával egészen hatos szintig ami már +150% futási sebességet ad, pax kifizetésével ha elértük a szükséges hűségi szintet a választott frakciónkkal az alábbiak szerint:
Sprint II - rank 2 - 100 ezer PAX
Sprint III - rank 4 - 500 ezer PAX
Sprint IV - rank 8 - 1m millió PAX
Sprint V - rank 12 - 2m millió PAX
Sprint VI - rank 13 - 10 millió PAX

Azért rank 13 nem épp holnap lesz, és 13600000 paxnak is lenne jobb helye éppen. De érdekli a fenét, dugják fel a 6000 forintos fizetős biciklijüket, majd kigrindolom lassan.. lassan.. minden egyes karakterrel külön-külön.<#idiota> De a fő gondom nem az hogy adnak egy túlárazott futás fejlesztési shortcutot a fanatikusoknak. A gondom az, hogy _rettentő_ lassúnak érzem az alap futási sebességet(meg van séta sebesség, na arról tényleg lehagyták a hikomat animációt<#gonosz3>), és az 50%-os alap sprint sem sokkal jobb. Ehhez képest a lvl6-os sprinttel olyan gyorsan száguldoznak a veteránok a social hubokban, hogy rájuk kattintani alig lehet.
Azaz per pillanat egyszerűen azt érzem, hogy muszáj lesz ebbe a szarba fektetnem az ingyen pontot meg még 10 eurót a 12-13-as kiadások megvétele helyett, mert amolyan Star Wars: The Old Republic stílusban korlátozva van a sebességem egyébként.

Azért annyi a javukra legyen írva, hogy 13-as számban van tök ingyen chopper is küldetés jutalomként, de ahhoz először ki kell játszani teljesen a játékot, és csak az end game bohóckodásra marad.<#shakehead>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.01.19. 13:40:03

MerlinW
Nem tudok róla. Többnyire nyugat európa és amerika játszik a játékkal. Illetve van egy két orosz guild, de őket ritkán látom.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.14. 21:38:25

[merlinw.org]

lordjancso
Sziasztok!
Van aktív magyar guild a játékban?

Erre a játékra is igaz az, ami minden másra: azzal játsz, ami tetszik. Többeket láttam anno assault rifle/blade vagy blade/shotgun kombokkal, simán megéltek. A questeket szinte mindennel meg lehet csinálni; talán a sabotage küldikben nem érdemes leállni harcolni, mert hamar elfektetenek. 😊
itt nézz körül
Pár hónapja bezsákoltam Steamen egy leárazáson, de csak most jutottam el odáig, hogy elmerüljek benne. Az első 2 óra után tipikusan elfogott az a bizonyos 'i don't know what i'm doing, but i love it!' hangulat.

@MerlinW
Pontokat még próbálok nem elszórni semmire, mivel még próbálgatom a lehetséges fegyver kombókat. Be próbálkoztam még a blade + chaos opcióval is, de valahogy nem jött be. Az 1 melee + 1 ranged fegyver egy életképes ötlet, vagy inkább felejtsem el?
MerlinW
Quest-eléshez a blade+chaos-t ajánlom kezdésnek. Mindkettő erős multi s single target-ben is. Frenzy tipusu képességekhez van leeching frenzy és egyéb finom frenzy passzív. Shotgun, pistol inkább dungeon és egyéb csapatjátékoknál - single target - hasznos, assault rifle, blood, fist pedig a healereknek/leech-ereknek jó. Persze minden fegyvernemet lehet használni pusztításra, de ezt én endgame-re hagynám, mert össze kell matekozni őket rendesen és nem árt ha minden képesség a rendelkezésre áll.

Ha tetszik a játék és megveszed, összefuthatunk a játékban + teamspeak-en és kitanítalak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.10.24. 22:59:56

[merlinw.org]

JethroHUN
Javítva: ability pontra gondolok.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Mennyi skill pontot lehet "elpazarolni" ? Tudom elméletben meg lehet szerezni az összeset, de a szükséges XP egyre nő. 3 van eddig elköltve, shogunra, de már nem tetszik.

Nem spamba ment, mármint biztos küldött neked vmi levelet...? Én ennyit látok: Awaiting signup...

TSW: Tunderke

JethroHUN
Nem kaptam semmit. Nem tudom mi van.

Elküldtem!

MerlinW
Dobj egy mail címet és generálok neked trial key-t.

[merlinw.org]

JethroHUN
Küldtem pm-et.

Én konkrétan játszogatok vele, épp issue 11-et tolom végig, 3-4 naponta van rá 1 órám általában. Szerintem szórakoztató, szóval az issue 12-re is benevezek majd... Küldök szívesen, ha rájövök hogy kell 😊

JethroHUN
Üdv. Él még ez a játék egyáltalán? Tudna valaki egy próba idós meghívást küldeni?

Most már F2p az AOC. Nem játszottam az AOC-al, de azt olvastam, hogy sokan berágtak a funcomra amiatt, amit te is írtál. Ráadásul tényleg durva lett az MMO piac és baromira oda kell magát tenni mindegyik cégnek, mert erős játékok fognak jönni a közeljövőben és a játékosállományt megtartani és egyszerre fejleszteni is nem egyszerű feladat nekik.
MerlinW
Maguk a játékok elvileg nincsenek, amíg hozzák a pénzt. A Funcom viszont befektetőket/vásárlót keres.

[merlinw.org]

Nem lepődtem meg rajta, ezt borítékoltam amikor összevonták az AOC és a TSW fenntartását. Egy seggel két lovat. Ez akkor jó pénz volt de ilyet csak az csinál aki be akarja zárni a boltot. Nagyon kemény verseny van az mmo piacon. Több mint 1 éve azért szálltam ki az AOC-ból mert elegem lett, hogy fizetek havonta és nem kapok érte semmit. Több mint 1 évig fizettem így, lehet volt 2 is. Nagy rajongójuk voltam, de ezt nem lehet csinálni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.08.28. 09:06:00

Nem holnap, de tavaly is vesztességes éve volt a funcomnak.

Srácok nem teljesen vágom a lenti beszélgetést - most veszélyben van a TSW ?

Ultra gáz, hogy az AOC fizetős és semmit nem ölnek bele a TSW meg b2p és jobban nyomják. Ehhez hülyének kell lenni. Ha valaki ezt komolyan gondolja. Még akkor is ha maguknak tudhatták a legendát, Ragnar barátunkat.

Belenéztem a dolgokba, sajna úgy néz ki a Bio hozta jó döntést amikor elfogadta az EA ajánlatát, még akkor is ha igencsak el kell gondolkodjanak a W3 után. Mert sehol nincsenek. De a funcom "őszintén" csak a minimális befektetés maximális haszon elvet követték és ez szimplán bukás lesz.

HL megint alkotott érdemes megnézni. 😊
Hát kicsit meglepődtem, hogy elég komoly problémáik vannak. A Lego Minifigures Online nem hozott nekik annyit, mint remélték.
A Savage Coast jött be nekem talán a legjobban, elég horrorisztikus küldik vannak ott. Ez a játék is az egyik ottani területen játszódik. Amúgy szerintem a TSW-ben vannak a legjobb és legváltozatosabb küldik. Persze csak ha vagy olyan elvetemült, hogy tökölj meg gondolkodj a küldetések megoldásán. A szabotázs küldik meg tuti mazochistáknak valók, mert úgy vettem észre, ha ott eltolsz valamit akkor kakukk. Kezdheted előröl vagy attól a tier-től, ahol bebuktál. 😊
Az egyik első küldi, amin baromira meglepődtem az a Something Wicked.

Utoljára szerkesztette: fluency, 2015.08.27. 19:57:08
MerlinW
Biztos olvastátok, h. a Funcom-nál gazdasági problémák vannak, remélem megoldódik és minden megy tovább.
Ez pedig az új játékuk teaser-je:

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

MerlinW
Régi de még mindig...

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Továbbá, már csak 5 perces cooldown van minden nightmare dungonon, 16 óra az Eidolon raid-en ami custom talisman és glyph toolkit-et ad reward-ként, továbbá 5 lila elemes bag-et a csapatnak. A bullion-ok x10-es szorzóval vannak jelen mindenhol. Superior upgrade-ek-et Criterion, Astral Fuse-t Marks of Pantheon + bullion-ból lehet venni. Pantheon-t napi/heti challenge-ekért lehet kapni, valamint a nightmare dungeon-ök dobnak 1-1-et. Van két új AEGIS dungeon, egy mini Penthouse és egy normál Manufacture. Valamint egy régi/új raid, 10 fős mocsok nehéz Flappy gyilkolás Agartha-ban. Ezen felül vannak új idézhető world boss-ok, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.08.24. 09:48:14

[merlinw.org]

Maala
WTF. Tényleg meg kell vennem az utolsó 3 issuet. (10-11-12)

MerlinW
Már mindent BB-ből lehet venni. És azt is kapsz mindenért. Gyakorlatilag egy-két hónap alatt, .7.5 lehet bárki az új rendszerrel.

[merlinw.org]

Köszi, utána néztem a Nightwatch cuccok fejlesztésének, hát erre el fog menni asszem minden 😊