The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem aki eddig még nem próbálta adjon neki egy esélyt mert baromi jó kis játék!
A játék jó: olyan mint a régi, kicsit turbózott (de nem teljesen más) grafikával és animációkkal. Nagyon nem tudtam kipróbálni, de nekem bejön. Viszont a ranged combat még mindig nem ranged combat. Ezzel nem lövök le nagy poént, mert a devstearm-ben lehet látni miről van szó. A hangulaton és a történeten szerencsére nem változtattak, az amúgy is az egyik legjobb az MMORPG-k között.
Ha nem próbáltad, akkor az eredetit töltsd le és kicsit ismerkedj vele, de sokat nem érdemes szerintem, mert a fegyver és a skill elég sokat változott. Ha az nem jön be, akkor devstream-et nézz és eldöntheted, hogy kell ez neked vagy sem. 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2017.06.20. 19:39:40
Jo amugy a jatek?
Head Start: June 23rd
By AndyB | June 9, 2017
Sweetings,
For all those who have played The Secret World or signed up for the beta of Secret World Legends, you are invited to a head start of Secret World Legends beginning on June 23rd! You’ll be able to play the game in full before the official launch on June 26th.
Simply visit https://secretworldlegends.com/ on the 23rd to download the game and start playing!
Thank you!
23.-tol van head start.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.06.20. 15:05:48
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
[merlinw.org]
Steam-en Secret World elérhető?Vagy csak a sima hivatalos oldalról letöltés lehetséges?
Edit: Szerintem csak azt nem értették meg ezzel a döntéssel, beléptek egy olyan piacra ahol rengeteg versenyző van. elvesztették amitől egyediek voltak. Meglátjuk bejön é. Kétségtelen az új conan játék sikeres lesz. Azt nem gondolom a TSW-ből tudnak casual játékot csinálni ami tömegvonzó lesz.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.31. 21:34:25
Nem lesz elérhető az összes passzív skill, hanem lesznek a fegyver típusához tartozó csak az adott fegyverhez tartozó passzívok.
A fegyvereknek lesz fejlődési szintje . Minnél magasabb szinten használjuk, annál több bónuszt kapunk arra a fegyver típusra. Úgy néz ki, hogy nem úgy lesz, mint most, hogy simán AP-ből ki lehet húzni minden fegyver fajtát. Unlock-olni kell az alap 2 fegyvereken kívül a többit és utánna már azokat is lehet tolni AP-ból. Viszont, ha jól értettem, akkor aki összeköti(?) a TSW account-jával az SWL-t, az unlock-ol(hat)ja a fegyvereket, mindenki másnak meg kell venni az unlock-ot.
Akit érdekel az a olvassa át a MOP-os interjút, mert elég sok mindenre kitértek.
link
Utoljára szerkesztette: fluency, 2017.03.31. 19:50:58
De jó hogy ilyen ügyesen kutakodsz a neten 😊
Hát remélem ez azt jelenti hogy pl a fegyverekkel konkrétan célozni kell (reticule)... ez esetben a modern day akció RPG alatt én gondolnék pl a falloutra, mass effectre meg ilyesmire.
Ez mondjuk nagyon bejönne, lenne értelme a ranged fegyvereknek, és tényleg akció lenne az az RPG.
Azóta az MMORPG-n is megjelent egy interjú:
link
Van egy idevágó rész benne:
"MMORPG: Combat – tell us what’s different this time, and how it will play?
RA: We have expanded on the functionality for the reticule system that was implemented in TSW. In addition, we have changed how weapons work, added unique elements to each weapon, and updated the active and passive abilities. Overall combat should feel more action oriented than it was in TSW."
"Is the Ability Wheel still intact for combat? Can you detail a bit what those changes to combat are?
We have changed how the ability wheel works in Secret World Legends. Actives and Passives have been separated into their own unique sections for each weapon. In addition, we have redesigned the actives and passives for each weapon to make the game easier to approach for new players. We still allow the combination of two different weapons to make a completely unique build."
"Does "updated visuals" mean that character models have been improved/changed?
We have made improvements to visuals like character models, character heads, combat effects/animations, lighting in playfields, and we've increased view distance in some playfields. Keep in mind these are improvements, not a generational jump in graphics. We are still using the original graphics engine."
a teljes MOP interjú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
link
"Just as importantly, a dedicated relaunch gives us the opportunity to update the game in ways befitting a modern-day action RPG. This includes redesigning the combat system to make action feel more natural, making systems more intuitive to interact with, enhancing the game’s visuals, and improving the flow of quests overall, as well as the structure of the early game for new players."
Egyenlőre ennyi az info a harcrendszerről. Ez sem sok, de a semminél több. 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2017.03.29. 14:58:51
De abban mindenképp igazad van, hogy ez ranged csak névleg az, ezt gyönyörűen szemlélteti mikor egy közelharci ellenséget olyan helyről "húzol magadra", vagy oda menekülsz előle ahonnan már nem ér el. Ekkor az AI kicsit szenved, majd a közelharci támadásának megfelelő vagy annál nagyobb sebzést kezd bevinni kis sugarak kíséretében. Nyilván ez egy anti glitching dolog a pályahibák kihasználása ellen, de akkor is mutatja hogy nem gondolták ezt a távolsági harc dolgot komolyan.<#rolleyes>#rolleyes>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Persze talán nem volna akkora gond, ha nem számgomb masszírozásból állna a harc. Lehet hogy a képességek összeválogatásával előtte órákat el lehet játszani, de maga a tényleges harc nagyon kevés mozgásból(ha van az ellenségnek irányba támadása, mert elfutni nem lehet, támadást hárítani nem ill nem a direkt harcon belül lehet, és mint felvetették a harci távolság még gépkarabélynál is csak pár méter), esetleg AOE cuccok lerakásából, meg masszív ability gomb csapkodásból áll.<#rolleyes>#rolleyes>
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Nagyon kevés a jó akció RPG. Csinálnának ebből valami faja kis darksoulsos harcrendszert, a dark háttérvilággal és engem már meg is vettek kilóra 😄
Persze tudom hogy ez irreális álom, ekkora átírás sosem fog megtörténni. Szóval én max kozmetikai meg minimális változásokra számítok 😞
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.07. 11:46:13
A ranged az itt csak papíron ranged, gyakorlatban minden melee.
Mondjuk érdekes hogy neked a csapatfeeling hiányzik, én konkrétan el se tudnám képzelni hogy a sima sztori küldetéseket csapatban tologassam bárkivel is - nincs rá szükség, előnye sincs ha többen vagyunk, akkor meg felesleges vesztegetni az időt a csapatmunka koordinálásával.
Én is kiváncsian várom mit csinálnak a harcrendszerrel (nekem nagyon monoton/érdektelen volt az egész), de sajnos a szkeptikus énem azt mondja amit olvastunk az csak egy marketing blabla...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Imádnám a játékot, de egyedül nem olyan élvezetes, annyi időm meg nincs rá, hogy keressek valami csapatot 😞
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A mai trendeket látva inkább egyszerűsíteni fognak, hátha akkor fogyaszthatóbb lesz a tömegek számára. Olyanokat tudok elképzelni hogy nem lesz 8 féle diszciplina csak 3 meg hasonlók.
something something
MAJOR IMPROVEMENTS TO GAMEPLAY INCLUDING COMBAT<#wow1>#wow1><#worship>#worship><#taps>#taps>
De vissza huzott a szivem szoval most nekiálltam Illuminati oldalon is végig tolni a sztorit./meg az utolso pár kieg ki is maradt/
Szoval ha valaki erre jár Umahtar néven megtalál 😊
Az egyik még ma is aktív, állandó heti eseményeket szerveznek, sokan vannak és barátságosak: In Vino Veritas.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.16. 19:36:01
[merlinw.org]