The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.04. 15:05:53
[merlinw.org]
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[merlinw.org]
Viszont jó hírem is van: tegnap végignyomtam a tsw fórumon található 2015 Performance Tweak Guide javaslatait (URL-t nem tudok beszúrni mert nemrég regisztráltam). Így sokkal gyorsabb lett az egész: PVP-ben sem megy le 30 alá az FPS, kinn meg 80 fölé is felmegy.
Egyébként PVP-ben általában blood+blade, és a kedvenc kalandozó szettem a shotgun+akármi (mostanában shotgun+blade), és ha elakadok, akkor jön a chaos+blade frenzy heal túlélőszett. Dungeont meg valamiért nem nyomok, bár nagyon az elején voltam egyszer Polarisban. De nem tetszett hogy végigszalad mindenki rajta, és nem akartam fárasztani őket azzal hogy én végignézném a videókat. Jók ezek a fast runok, de az első 2-3 alkalommal csak úgy casual végigmennék.
Amúgy nem tudjátok véletlenül mikor lesz megint valami érdekes event? Mint a halloween vagy a golden golem?
És hiába van neked 5 Resourced, a Psyc fegyvereden, ha lenullázod egy jó nagy consumerrel a Cyber védelmű mobra, egy szép nagy 0-t fogsz rá sebezni ugyanúgy.
Arra is vigyázni kell, hogy Psyc idővel újratöltődik, míg Cyber folyamatosan regenerálódik, amíg le nem vered teljesen. Tehát oda kell figyelni, hogy épp milyen színű is az a HP bar az ellenfelen.
És ja, a Tower Defense újracsinálhatóságára gondoltam (ha jól emlékszem, az a küldetés neve). De csak 6 nap, nem 9. 😛
Egyébként tök felesleges mindkét oldalra mindet berakni. Én jobb kézbe - blade - teszem a psyc-ot, a bal kézben meg cserélgetem a demonic/cyber-t a chaos-al. Miután ritka, a demo + cyber védelmű ellenfél, max boss-oknál fordul elő. Viszont a psyc+demo, psyc+cyber rendszeresen előfordul.
Így mindig tudod, hogy milyen védelem esetén milyen képességeket használj. Ezért írtam, hogy nem árt a builder mindkét fegyveredhez.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.27. 20:26:05
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ebben a fázisban még a AR/Pistolt nem ajánlanám, mert a Leech ilyenkor még nem életképes, inkább egy jó kis Blade, ami a passzívon keresztül tud gyógyítani téged.
Lassú, de biztos megoldás. Tokyot azért csinálták, hogy a sok 10.5.5 gearrel rendelkezőknek is kihívást jelentsen. Ehhez mérten kell hozzáállni, és próbálkozni. 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.27. 15:23:17
Tokyoban nagyon ajánlott mindkét fegyverhez builder-t és consumer-t bepakolni - legalábbis ha egyedül játszol.
[merlinw.org]
Én templarként kezdtem, de mikor láttam valahol, hogy milyen szövegek vannak az illuminatinál, akkor inkább indítottam egy illuminati karaktert. Így a történetfolyam elég vicces volt, ehhez képest a templar nekem eléggé száraz.
Viszont bénázok Tokyoban; psychic barriert nem tudtam lebontani, van valami trükkje? Próbáltam persze a psychic aegissel, aztán mindegyikkel, de csak nullák röpködtek.
Amúgy az arcadian játszom, és elég sokat járok fusangba. Fura módon a grafika nagyon jó mindenhol, de fusanghoz eléggé le kellett butítani, hogy a 10+ fős csaták ne menjenek át képregénybe.
Tényleg nagyon szépen köszönök mindent, a gyors választ és a segítőkészséget is, remélem ingame találkozunk!!! 😊
A templar sztoriban van a legtöbb csavar, Illuminate a legviccesebb, Dragon meg.. nos az olyan ázsiai😊
[merlinw.org]
Az nem klán, inkább egy közösség. Akik segítik egymást eléggé. Legyen szó akár DM-ezésről (magát a DM-et kezdőként letolni, akár gearezésről), akár Scenario tanácsokról, de néha még raidelésről is van szó. Persze az önszervezés itt is egy jó tulajdonság.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.23. 21:02:59
A kérdés pedig az lenne, számít-e az hogy templar dragon vagy illuminati vagyok? mert templarom van... és régen még számított. Ha számít akkor pedig melyiket érdemes, Ti mik vagytok?
Szóval, jah. Nem igen játszanak magyarok, de nekem ez így tökéletesen megfelel😊
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.23. 14:48:19
[merlinw.org]
Szeretnék újra visszatérni a játékhoz, viszont ehhez keresnék, (tekintettel arra, hogy magyar részleg nincs) olyan külföldi guildet, ahol szívesen látnának még 2 embert és van köztük pár magyar is, a segítséget nagyon szívesen venném. Sok évnyi MMO tapasztalat, és TSW-vel is játszottam még Tokyo előtt. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném 😊
Én csak most kezdtem, de szívesen vennék majd játékbeli segítséget ingame TS-en, vagy Skype-on is 😊
IGN: Elewar
Köszönöm 😊
Jópofa kis böngész?s rpg diablo szer? drop rendszerrel (ref link alább) http://www.dohclassic.com/?rpid=80856
TSW: Tunderke
Mindkét karakterem .5.5 / .5.4 szóval gyorsan tudunk haladni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.01. 16:53:22
[merlinw.org]
Nekem mindkét dlc tetszett, de a legutóbbi nekem jobban tetszett lett. Ha komolyan játszod az endgame-et, akkor érdemes mindet megvenni, hiszen amellett, hogy kapsz jó kis questeket, több lehetőség van sunrise sequin-t gyűjtögetni az AEGIS modul fejlesztésére, ami valószínűleg kelleni fog a dungeon/raid-hez.
+1 mindkét dlc végén kapsz egy mystery box-ot, amiből eshet sok jó cucc.
Én anno megvettem a grand master pakkot (200€), azzal örök előfizető lettem és minden dlc ingyen jön a játékhoz (+havi 1200FC, +5 veteran, +havi ajándéktárgyak, +boost, stb). Sok pénz volt, de mára abszolút megtérült.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.01. 13:19:36
[merlinw.org]
végigtoltam a Tokyo issue főszálat, nagyon sajnálom hogy csak ennyi quest volt benne meg hogy a legtöbb azért két emberes (és marha nehéz partyt találni szerintem), ezek után mit lehet csinálni Tokyoban? 😊 A két dlc közül megéri vmelyik az árát? Kicsit sokallom őket bevallom, 5-6 questért 😞
[merlinw.org]
High-end gép tulajoktól hallottam, hogy nekik is csak 15-20 fps volt ott, ahol egyébként 120... Nekem a laptopomon átlag 30 a dungeonök alatt, de ilyen mass PVE eseményeknél 0-1 FPS közt van az átlagom. 😊 És én általában a játékmenetre állítom a grafikát, nem a látványra. (Ejtsd: minimum)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 22:59:52
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.14. 22:12:35
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Simán játszható,köszi szépen😊
Egy ilyen PC-vel az esélyek Frame-t illetően akár csak 720P-ben Plazmára kötve?
-Intel E6500 2X3GHz,5GB DDR3 1066HZ,HD 5770 1GB GDDR5.7200RPM 8MB puffer HDD,Win8.1 OS 64bit
A nagy konzolozás közepette ide került hozzám ez a PC és gondoltam folytatnám TSW-t.Persze már töltöm csak kiváncsi lennék véleményre,hogy feleslegesen ne öljek időt bele
Magyar klán/cabal nem nagyon van, viszont a játék közössége páratlanul barátságos és segítőkész.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.13. 12:42:01
[merlinw.org]
Régóta szeretném kipróbálni a játékot,viszont érdekelne hogy, kezdőként van van-e lehetőség még érdemben csatlakozni a játékhoz?Valaki tudna esetleg ajánlani egy Magyar közösséget in-game ahol tudnának segíteni kisebb tanácsokkal?Évek óta játszom az ehhez hasonló mmo-kal így reményeim szerint csak kisebb útmutatásra lenne szükségem.Előre is köszi <#smile>#smile>