The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez viszont Pax Románában eszetlen drága, sprint 4. szintig való feltornázása akkori _minden_ pénzemet elvitte.
Jó, nyilván mindenki máshogy tűri a kocogási downtime-ot(meg a mobokkal haverkodást, engem az egész MMO divat "bambán állnak a semmi közepén a szörnyek és leszarják a fejemet amíg aggro kerületen kívül vagyok, de ha egy centit is beljebb lépek akkor világ végéig üldöznének" koncepció rettenetesen idegesít), de ha nem gyűjti az ember jó jövőbelátóként csokorba a mellékküldetéseket, akkor tízszer is megmászódik egy helyszín ellentétes irányokból. De a térképet felfedezni, körbejárni is sokkal kényelmesebb, ha nem hinderelt teknősökkel holtversenyben battyog a térkép körül, és nem kell a külső térkép oldalakat nyitva hagyni, hogy hol vannak eldugva a lore szeletek, mert az ember magától is felfedezgeti őket. Szó se róla, lehet hogy MMO körökben még nekem tesznek szívességet a visszabattyogás Send Riportra cserélésével, de a legtöbb MMO pont kibírhatatlanul határszar, szóval nem tudok mit kezdeni vele.<#idiota>#idiota>
Most lehet bevédeni a drágaságot, meg hogy milyen jól jár aki utólag lát hozzá, bezzeg a fanokat fejezetenként megszopatták(azok meg élvezik is<#integet2>#integet2>), de tény, hogy az alapjáték értékben már dobálni való, mert ha tudni akarod a történet folytatását, akkor meg KELL venned még egyszer, vagy kétszer-háromszor(pl aki megvette a Massive Edition-t, majd az Ultimate Edition-t, majd a Complete Edition-t, mert a 60 dollár is kevesebb mint a 100<#rolleyes>#rolleyes>) az alapjátékot is, a újabban kiadott majd leárazott egybe csomagokban, amihez meg ingyen alapjáték jár cserébe(igaz, lehet fiókonként csak egyszer).
Ha már itt tartunk, érdemes megemlíteni, hogy elfelejtettetek kijavítani, az 1200 bónusz pont az első 30 küldetés után MÁR NEM JÁR. Én elkezdtem a hülyeséget terjeszteni, hogy itt van gyerekek, Secret World-öt vegyetek, azt égett a pofám hogy 30%-os leárazásban 5 euróért nincs ingyécsoppa, meg két hiányzó fejezet, lófasz van a 10 napos trial óta, nem ingyé pénz.
Harcrendszer meg játékmechanikailag nem javul a jobb deck összekukázása után sem. Mert az rendben van, hogy ha nagyon ügyi vagy, az utadba kerülő mobok, akik csak kicsit is csúnyán néznek rád, nyomban véget nem érő hindered-afflicted-impaired viharban szörnyűséges kínhalállal múlnak ki, de ez a valóságban akkor is úgy néz ki, hogy kinézed a legyalulandó ellent, elé állsz, és elkezded ritmusosan masszírozni(esetleg eszetlenül csapkodni) a számbillentyűket, míg valamelyikőtök el nem dől a végén.<#vigyor>#vigyor> Ha nagyon 1337pro vagy, akár még mozogsz is közben, de legtöbb harcnál opcionális, AoE-n kívül nincs mit kivédeni(ebből lehet több is, de akkor is a nagyja targeted auto attack), a rendes auto attack találatok nem védhetők.<#hawaii>#hawaii> (sőt, ha közelharci ellenséget elérhetetlen helyre mászva szívatnál, váratlan távolsági sebzést húz ki a seggéből)
Na, ha következő Dark Souls játék, vagy akár egy prosztó Fallout ilyen harcrendszerrel fog kijönni, akkor a fanok megeszik a játéktervezők máját szép nagy szemű babbal, és jó Chiantit isznak rá..<#idiota>#idiota>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Best orgasm ever.
De a "szintezés" során a harc tényleg egyszerűbb, nyilván inkább a sztoriról és a loreról szól az egész, mint az eszetlen grindelésről. És ez így is van jól, nem?
Amire "vége" a sztorinak, meg bejön az Aegises hard, az már azért másabb.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.11.24. 16:08:21
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
innen beszerezhető
Azt már több embertől is hallottam, hogy a harc nem élvezetes a TSW-ben. Nekem ugyan nincs vele semmi bajom,de azt el kell fogadni, hogy sokaknak ez nem jön be.
Szerintem méltatlanul kevés figyelmet kap a TSW, pedig nagyon jó a világ, jó a sztori, baromi jók és változatosak a küldetések.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.24. 11:39:47
[merlinw.org]
Nem gondoltam volna hogy igy leesik az ár.... ezzel együtt nem érzem magam "átverve", sztem még az alapjáték végére se fogok eljutni a harcrendszer miatt (eg 10 napos trialt letoltam, pont átjutottam a sivatagba, és bár a világ megfogott, a harcrendszer nem. Egy ebéd árát megéri nekem a cucc, a sokkal több tartalomig meg valószinüleg nem jutok el).
Na jó, azért egy kicsit elgondolkodtam hogy megveszem 10egynéhány euróért az ultimatet....
De a lényeg, hogy köszi még1x az infót 😊
Mármint a kiegészítőket dobják "ingyé" az alapjáték mellé, míg az Ultimate/Complete 4-5x ennyibe kerül. Ha meg 4 dollár 100+ óra minőségi játékidőért sok, akkor te nem ezt a játékot keresed. A kiegészítők meg szintén több 10 óra játékidőt biztosítanak 10€-s áron, évente max 3-4x. Ráadásul nem "kötelezőek". Továbbá ez egy B2P játék, azaz valahogy fenn kell tartani azt a szerverparkot, amin te 4-15€-ért évekig játszol ingyen.
A szaladgálással kapcsolatban tegyük hozzá, hogy míg minden MMO-ban elmész a quest-lrt, felveszed, megcsinálod, visszaviszed, addig TSW-ben odamész/teleportálsz, felveszed és ott adod le ahol akarod. Tehát lényegesen kevesebbet kell rohangálni itt, mint a többi MMO-ban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.24. 09:26:34
[merlinw.org]
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De ugye nem kell sokat ecsetelnem pont ebben a topikban, hogy a fejezetek az alapjáték _mellé_ iszonyatosan nagy lehúzás árán szerezhetőek csak be, így a legegyszerűbb simán egyből az Ultimate vagy Complete csomagokat beszerezni leárazáskor, ha a 10 napos próbaidőszakban tetszett a játék.
És Ultimate éppen van olcsón, BLACKFRIDAY11 kupon kóddal 14,61€-ért van BundleStars.com-on a Steam-es változat.
Ugyanekkor 30%-os leárazás van a TSW boltban, egy issue így 840 pont, újoncoknak a 30. küldetés után járó 1200 pont mellé kell egy 5€-s 600 pontos feltöltés, és megvehetik a 13-14-es mellékküldetéses DLC-ket olcsón. Így még mindig beljebb van az ember mintha megvenné a 24 eurós Complete-ot Funcom-tól, megvenne hozzá Humble Bundle Steames kódot 4 dollárért, és elkölteni sem muszáj azt az 5 eurót, mire oda jut az ember hogy megvenné a 11 utáni tartalmat, háromszor letette a játékot a mérhetetlen szarrakás harcrendszere miatt. <#idiota>#idiota>
De éppen lehet inkább költeni Franken Choperre is, mert az is most 1680 pont csak. Utólag üzenem a pénzes sprint fújolóknak, hogy nagy lófaszt nem éri az meg, legalábbis ingyen pénzből biztosan. Mint minden tisztességtelen MMO-ban, itt is _kurva sokat_ kell szaladgálni fel és alá, és a boost pont azt jelenti amit legelőször írtam, míg én komótosan elkocogok a quest givertől a quest helyszínig, addig a újgazdag chopperes kulák már rég elfelejtette az egészet, miközben még az útba kerülő mobokat is kétszer körbetrollkodta.<#bee1>#bee1>
Nyilván a endgame-et unó veteránokat már nem izgatja a dolog, de kisköcsög újoncként olyan quality of life fejlesztés, mint a sprint feloldása The Old Republicban, vagy Elder Scrolls Online-ban a fejlesztett paci, egyszerűen büntetni kéne a köcsög fejlesztőket, hogy fölöslegesen nyújtják a játékidőt a csigalassúsággal.<#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.11.24. 01:09:17
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Egész jól elvagyok vele, egyiptom elején még teljesen jól működik. Nemtom merre lehetne upgradelni egy kis plusz DPS reményében...
De amúgy a kékeket elég jól el lehet adni piacon.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.07. 14:16:11
Tartalom van elég dungeonon kívül is, csak belebotolottam egybe, azért kérdeztem. Mi van a dungeonban amiért érdemes csinálni? Jó loot mondjuk?
Az egy world boss volt😊
Dungeon-öket nyugodtan csinálhatod randommal, de general, #noobmares, #sanctuary csatornákon kérhettek magatok mellé veterán játékost aki magyaráz, segít.
Normal és Elite dungeon-ök felét egy QL 10.5+ játékos le tud szólózni, tehát tanulásra jó dolog.
Ha szeretnéd, hétvégén beugorhatok segíteni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.07. 11:53:14
[merlinw.org]
Lehet belebotlottam már én ilyen guardianba - legalábbis KIngsmouthban a repülőtér mellett van egy rakat gólemféleség (azokat gond nélkül le tudtam csapkodni), középen viszont aludt egy böszme nagy vagy 2 milla HPs monstrum (sok nulla vót na) - poénból egy sráccal rácsaptunk egyet, abból rögtön respawn lett... vagy ez nem guardian?
---------
Amúgy a gyors skillváltásra végül találtam megoldást - nem is mondtátok milyen faja kis macrorendszere van a játéknak. Mostmár egy kattintással megy a váltás 😊
--------
Dungeonokra mennyi esély van hogy az ember random csapattal bekerüljön? Találtam minden térképen egyet, de ugye azt írja 5 fős brigád kell, a közelben meg nam nagyon láttam embereket hogy toborozhassak... amúgy is elég kihalt vhogy a jjáték, egy pályán jó ha 10 percenként látok elszaladni vkit, ez normális? Vagy sok instance van azt szétoszlik a népesség?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.07. 09:13:32
[merlinw.org]
#2139: Tulajdonképp ez a Blade/Chaos annyira univerzális, hogy nem nagyon kell cserélgetned majd. Sőt, ha gondod akad egy nagy Single mobbal, akkor jobban jársz, ha behúzol pár kisebb mobot, mert jobban fogsz gyógyulni, dmg-elni. 😄 Vicces, nem?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.06. 14:44:24
Csak az lenne jó, hogy ne a charcter menüben kelljen bíbelődnöm a váltogatással, ha látom hogy éppen jön vmi boss miközben előtte thrashmob hegyeket kellett püfölni.
Persze lehet hogy inkább a skilleken kéne optimalizálni mintsem ezzel szöszölni, de hát 2 nap játék után még nem látom át teljesden mikor mi jó 😊
Elvileg van mod setvaltasra, de az ingame se rossz, mar ha kijavitottak a regi inventory bugot (azaz hogy szetvaltasnal az itemeket nem valtja)
Én most úgy tolom hogy van 5 generátor (az csinál 5 chaos meg blade resourcet), aztán ellövök egy chaos illetve egy blade consumer abilityt. Azt az egész előlről...
Apropó: van vmi gyors lehetőség a deckek váltására? Mondjuk vmi hotkey... két deckem van, egy ha egy célpont van, illetve egy csapatok elleni, de elék körülményes manuálisan váltogatni a deckeket.
-------------
Az eévfordulós eventből van olyan dolog amit a magamfajta kezdő is hasznot húzhat? Jól elroleplayezték a leírást, kb egy kukkot sem értek hogy mit kell csinálni milyen rewardért, de első blikkre vmi high end contentnek tűnik az egész... az egyetlen amit értettem hogy dupla AP van, azt mondjuk nem vettem észre de tény hogy gyorsan jön az AP szóval biztos igaz. De vajon mi a többi? 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.06. 08:49:09
Bár egyből az is felmerült bennem, hogy rögtön le is makrózom az egészet...
1,1,1,1,1,2 (5 generátor, 1 consumer 😊 )
Tehát érdemes a penetrationödet növelni, hogy az ellen glance esélyét túlütve triggereld a passzívok képességeit (pentől +8% sebzés, pentől sebző affil az ellenre, amitől te gyógyulsz HoT-tal, pentől egy HoT, még egy affil minden hitre, ami kisebb dmg, mint amit a pentől kapott affil ad, illetve pentől egy minor pen buff)
Ezen kívül a buildered Affilt rak az ellenre (Bloodsport passzív miatt), amitől gyógyulsz is minden buildernél. Majd Clearing the Path-el minden affil-ezett targetet 40%-os eséllyel peneled, és jönnek a jóságok. És emellé még Karma-val eltolod a Chaost is.
A maradék meg sebzésnövelés, illetve 1 db védekező skill (Martial Disciple), ha szorulna a hurok.
A legjobb dmg-et egy elhúzódó csatában egyébként egy először 2, majd egy 3 builder után eltolt Clearing the Path-el, és egy 5ös Karma-val éred el, no meg persze a sebzésnövelő buffok percenként.
Sajnos a harcnak ez a része nem nagyon izgalmas, vagy változatos, ha már megértetted, hogy működik a harcrendszer.
Később érdemes rámenni a Blade+Hammerre, irtózatos +dmg pen miatt a bladetől, és kivégzésszerű critek a Hammertől. 😊 Nagy single bossok ellen is halálos leszel, és gyorsan kivégzed az apraját is.
Ha megveszed a játékot, akkor meg összefutunk és adok pár build-et játékon belül.
Fontos tudni, hogy a passzív képességek nem fegyverfüggőek, tehát a tárcsán bármelyik passzív képességet (lila) használhatod, bármivel.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.05. 13:58:24
[merlinw.org]
Az XP-nek azért kapod a felét, mert a másik felét menet közben, elosztogatva kapod, attól függően, hogy tier-ből áll az adott quest, és ha az utolsó megvan, akkor jön a második fele.
Vendornál csak alap fegyvereket lehet venni, de az aukciós házban potom pénzért beszerezhetsz kék fegyvereket a szintednek megfelelően, ami eléggé könnyíti a játékot. Én egyébként mindent lebontottam, ami nem volt használható számomra.
A kardot szépen ki is szinteztem (az első két "módszertan" (method + technique - lásd ability wheel) fullra kifejlesztve, most agyalok hogy a következő szinten a sok irányvonal közül melyiket válasszam), "sajnos" azt kell mondanom tényleg sokkal hatékonyabb a kardozás szólóban mint a ranged 😞 DE kicsit még élveztem is, és kiváncsi vagyok a sprint II (ami hamarosan meg lesz) vajon mennyiben gyorsítja fel a futkosást (az még mindíg fájdalmas, bár mostmár intenzívebben kezdtem használni a teleportálgatásta, az a 150 pax nem olyan vészes érte)
- esetleg tipp hogy kardozás második szintjén melyik irányt fejlesszem? (wind through grass, tearing of sky....) Vagy esetleg feküdjek rá a másodlagos fegyver fejlesztésére (mivel elég horror áruk van a második szinten a skilleknek)
- mit kéne kezdenem a chaossal? Akárhogy nézegettem, nem láttam értelmét azt fejleszteni. Ő is közelharci, és a kardozás aktiv meg passziv skilljei bőven elfoglalják a 8-8 slotot ami rendelkezésre áll. Szóval mit kéne kezdenem chaossal, miért jó az a kard mellé?
Vmi ranged annyiból jobb lenne, hogy kényelmesebben tudnám magamra húzni a mobokat, nem kéne mindíg odagyalogolni hozzájuk.
- az miféle furmányság hogy a küldetésekért csak a meghírdetett XP felét kapom? Direkt néztem, amikor felveszek egy küldit kiírja hogy 80K xp (+ kb 20%, gondolom ha előfizető lennék), ehhez képest amikor leadom a küldit csak 40K-t kapok. Ez a trial miatt lenne?
- fegyvereket lehet vmi vendornál venni/eladni? Vmi furcsa oknál fogva esett sokféle zöld fegyver, de kard persze egyse, szóval becserélném a sok puskát vmi értelmes kardra. Van értelme kereskedni, vagy egyszerűbb ha csak lebontok mindent ami nem kell?
Alapvetően a főszálat toltam (hiszen azért próbáltam meg újra a játékot, mert érdekel a sztori), csak alkalomadtán csináltam egy-egy mellékküldetést. Bár most annyira előrehaladtam a főküldetésben hogy érezhetően sokkal keményebbek még az úútbaeső thrash mobok is, tehát mindenképpen kéne sidequesteket csinálni hogy erősebb legyen a karakterem.
Akartam is kérdezni tegnap hogy milyen fegyvereket ajánlanátok, én az ARbe kezdtem bele (jó az a healés sebzés közben, választáskor írta is hogy dps+heal, azért kezdtem azzal), shotgunt meg mellé másodlagosnak (mert a zombik hordákban jöttek, jó őket nem egyesével darálni, nemtom a későbbiekben is jellemzőek a csoportos thrashmob támadások), de utóbbira nem nagyon tettem pontot.
Azért érdekeltek inkább a puskák, mert ha kardozni vagy varázsolni akarok arra millió meg 1 MMORPG van, modernből meg semmi. Igy reménykedtem a puskás játékmenetben, de sajnos annyira nem kielégitő a harcrendszer, hogy igazából számítson hogy mivel tolom.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.04. 13:30:19
Piros/barna főküldetés,
Kék a sztori quest
Világos zöld az investigation - mind opcionális
Lila: dungeon - mind opcionális
Sárga: sabotage/lopakodós
A barna és kék küldetésekkel foglalkozz elsősorban. A játék elején van pár grindelős cucc, amolyan tutorial/felvezetésként, aztán nagyságrendekkel csökken a számuk.
A lényeghez persze kell angoltudás, a cutscene-ek adják a játék és a sztori sava-borsát.
Questeléshez alapvetően chaos + blade páros ajánlom, ranged inkább dungeon-ökben vagy partiban hatékony - mondhatni kötelező.
Az alap fegyver elosztás:
Pistol: dps/support
Fist: heal/dps
AR: heal/dps
Blade: tank/dps
Hammer: tank/dps
Chaos: tank/dps
Blood: heal/dps
Elemental: dps
Persze mindegyikkel lehet majdnem mindent, de az már matek😊
Questelés-hez a már említett chaos+blade, vagy fist/bood+blade/hammer-t ajánlom.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.04. 13:02:22
[merlinw.org]
Craftng inkabb veghatekban erdekes, addi tul gyorsan fejlodsz ahhoz h legyen ertelme.
Igen, minden skillt es abilityt ki fogsz a vegen huzni, ami azert is szukseges, mert a passzivok minden kezben tartott fegyverrre ervenyesek!
Idovel huzni tudod a sprintet is, de a mountok is gyorsitanak. Az elejen azonban erdemes ismerkedni a mapokkal is amugy, erre azert a kuldik igen jok.
A sztori/hangulat az alapvetően jó, de a harcrendszer/kezelés továbbra sem nyert meg magának.
Elég monoton a szentem, ez a consumer dolog annyira nem dobja fel, és a mellékküldetések amiket tolni kell az meg ugyanaz a lelketlen (menj ide, menj oda, ölj meg X mobot) grind mint átlag MMOéknál.
Az nagyon nem tetszett hogy - úgy tűnt - a ranged fegyvereknek alapvetően nincs értelme - mert ha egy halom zombi egyből rádsprintel és a szádba mászik akkor gondolom a későbbiekben is az lesz hogy két lövés után már megy a test-test elleni küzdelem. Hátrálni olyan gyorsan ugye nem lehet hogy kite-zzem őket.
Ami meg különösen nem tetszett, hogy rengeteget kell benne rohangálni, és kimondottan direkt küldözgetnek a térkép bal oldaláról a térkép jobb oldalára, a lehető legnagyobb távolságra, közte pedig semmi nincs, csak a maratoni futás lásd itt - ami még úgy is eszi az időt hogy tudom hogy Xel kicsit lehet gyorsabban futni, illetve van egy-két teleport hely is. De a mellékküldik "menj a városban 5 helyre" feladatai is ilyenek, gondolom ez a timesink....
Nemtom.. van még 9 órám dönteni.... :|
Pár kérdés:
- Néztem a mountokat - csak pénzért lehet szerezni őket? Mennyivel gyorsabb egy ló vagy moped ebben a tekintetben? Lehet az segítene a legfőbb frusztrációm megoldásában.
- crafting rendszeről pár szó? Mennyire "érdekes", esett már pár alapanyag de nem nagyon tudom mire lesznek jók
- az tényleg igaz hogy alapvetően fullra ki lehet fejleszteni egy karaktert, tehát nem kell 'aggódnom' hogy mondjuk assault riflevel kezdtem (mert hát mit értek hozzá), de később kiderülne hogy inkább a kalapács lenne az OP.
Én annyit ajánlanék azért, hogy 0-9 gombokról állj át a 0-5 és a WASDQE körüli gombokra (RFTG) a skillekkel kapcsolatban 😊
Egyszer próbáltam, de vmiért nem jött be az irányítása (nem írom le a saját fórumában hogy vhogy olyan "béna" volt 😊 ), de azóta is szemezek a játékkal, mindig megnézem steamen, látom hogy irdatlan tartalom van benne ami igy intrókból nézve tök érdekes lehet. Szóval most megint adtam neki egy esélyt, AKAROM hogy tetszen mert a világ marhajónak tűnik. Érdemes lenne most rászokni, akkor bedobnám rá az egyheti kajapénzem 😊
Szvsz a Park nem ér meg 2200 forintot sem, TSW hátterű walking simulatornak nem rossz(ugyanis elég lassan lehet benne gyalogolni, és sok mindent ténylegesen nem lehet tenni mint kinézni a fejünkből), de piszok rövid, 1 délután alatt háromszor ki lehet játszani.
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.06.27. 22:18:47
Én speciel rom le magasról, mert nekem direkt Steam változat kellett, amit januárban (hozzájuk képest)meglepően olcsón adtak, a 12 és 14 fejezet hiánya miatt meg nem szúrom magam tökön(pláne nem fizetek ki még 6000-et<#vigyor0>#vigyor0>), de ez korlátozás abszurd hülyeségnek tűnik, pláne mivel 70 dollár alapáron nem olcsó, és az Ultimate kódja bárhová jó volt. Szerintem változtatnak majd rajta.. vagy nem.
-
Secret World lett a legjobb történet központú MMO a PCGAMER szerint
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.06.14. 16:42:17
Ugye én januárban vettem Steames Ultimate csomagot, ahhoz a reklámozott standard cucc járt: összes Issue 11-ig Sidestorites csomagokkal, Zenith Core ruci, 3 day timed XP boost, 25 AP injection, induló fegyverek minden típusból, akkor az előfizetéshez járó The Time Accelerator, illetve a nem reklámozott de standardnak tűnő cumók mint a Screaming Demon Ring, Temple Cat pet, Steam hoodie black, Steam T-shirt white, Steam T-shirt black, preorder T-shirt.
Ezen felül beugrott a decemberi és januári előfizetőknek járó Orochi shock trooper helmet white, és Great helm red.
Namost a tartalmon kívül semmit nem aktiváltam, gondoltam ha már benne van a claim item kosárban akkor csak nem tűnik el, egyébként is kemény vagyok mint a bili füle, AP és XP boosterek nélkül is megleszek.
Erre most az 15-ös tiszteletére ránéztem a boltra, a Sidestories csomagok megszöktek mindenhonnan(profilról is), jó, nem nagy gond, Issue 15-be szűműződtek egyébként is, de a többi kiadást is mind újra 0 pontosan meg lehetne újra venni<#confused>#confused>(profilon mind ott van) A claim item kosárban meg eltűnt az orochi és a templomos bádogsapka, helyette ott lóg egy Unity Core ruci, egy Hover Tech Discs sprint jármű, Faction Varsity jacket, és egy Anima Dash sprint cicoma, pedig a 2 hónap kezdő előfizetés lejárt még márciusban(amiért a szintezéses 1200-on felül pénzt nem, csak 20 veterán pontot kaptam).
Akkor ez most milyen glitch, gyorsan csapjak le rájuk mert ezek is eltűnnek később, vagy ha nem piszkálok semmit végén hozzám vágnak egy Franken Choppert?<#idiota>#idiota>
Buy 600 Funcom Points EUR 4.99
Buy 1200 Funcom Points EUR 9.99
Buy 2400 + 120 Funcom Points EUR 19.99
Buy 6000 + 600 Funcom Points EUR 49.99
Buy 12000 + 1800 Funcom Points EUR 99.99
Szóval 6000 forintnál 5%, 15000 forintnál 10%, 30000 forintnál 15% ráadás. Na most ez Funcomnál ritkán ismételt, időszakos, grammra mért hatalmas kegy és engedmény, nem egy tök átlagos, sőt, gyengécske promó a játékpénzük ránk tukmálására..<#idiota>#idiota>
Továbbra is úgy érzem hogy Tornquisték vagy teljesen hülyék, és látványosan nem akarnak semmit eladni a játék boltjából, vagy egy játék köré gyűlt félőrült whale tábor bármit bármi áron megvesz, és nem számítanak ennek a csoportnak a növekedésére.
Ezzel együt megjött az Issue 15 The Sleuth’s Gallery, ami nem más mint egy nagyobbacska(?) nyomozós küldetés, és a régebbi melléküldetés csomagok(Further Analysis, The Last Pagan, Love & Loathing) újrakiadása. Akinek viszont bármelyik megvan már, annak ingyé lesz a 15-ös.
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2016.06.14. 12:18:50
TSW: Tunderke
Játszotok még ezzel a játékkal?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."