The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Tegnap már játszottam vele, jó lett nagyon. És piszok nehééz😊 Az új AEGIS rendszernek hála 10.5.5 -ös karakteremmel is hullok minta légy😊 Mintha új karakterrel indulnál Tokyo-ban. Tetszik😊
Emellett hatalmas group potenciál van a rendszerben:

Az AEGIS rendszer lényege, hogy van 4-6 (még nem tudom pontosan) ellenállás típus. Demonic, Physical és Cybernetic. (eddig ezeket láttam). Minden mobnak van 1-2 fajta ellenállása a HP-ján felül, te egyszerre két implantátumot slot-olhatsz be (cserélgetheted õket harc közben de 3-4mp-ig nem tudsz támadni).
Az implantátumok X% ellenállást ütnek le az ellenfélrõl, majd ha megszûnik, akkor lesz "telizöld" és harcolhatsz vele normálisan. A mobok dobnak AEGIS "XP"-t, amelyek növelik az implantátumok hatásfokát (nagyon lassan).

Csapatban ez komoly cooperációt fog igényelni, ha beküldenek hozzátok 4-5 ellenfelet különbözõ ellenállásokkal. Harc közben kell minden dps/tank-nak belõni az implantátumait az adott ellenfelekhez (pl Demonic+Cyber, Phys+Demonic, Phys+Cyber, stb).

Emellett a legtöbb Tokyo-s átlag mob úgy harcol mint az elite-ek, boss-ok. Gyorsak, különbözõ aoe támadással, agresszívek. Szóval nagyon élvezetes.

Ékes példája, hogy kell úgy endgame content-et varázsolni egy MMO-ba, hogy az OP játékosokat is kihívások elé állítsák. 10.4.4 + augmentek nélkül csak csapatban ajánlott a Tokyo-i kaland😊

[merlinw.org]

Meg is jött az Update.1.5 GB
Szerver online
Fpocok
Hmm... lehet fel kéne rakni megint.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maala
Pár nap, és megtudjuk. Addig meg mindenki annyit tud biztosan, mint te. (Vagy csatlakozz fel LiveTest-re, addig is szét lehet nézni Tokyoban)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

MerlinW
Olyan lesz, mint Egyiptom. Még nem jelent meg. A fõsztori folytatása lesz. Egy kis része ingyenes, a többi fizetõs (valszeg a szokásos 1200FC pont ~10€😉.

[merlinw.org]

http://www.thesecretworld.com/news/game_director_letter_may_2014 😊
Ez most mit is jelent?Hogy Tokioba bärmikor el lehet menni?Vagy ez olyan mint egyiptom, csak a föküldivel lehet odajutni?
Megy szépen nincs gond.A priorítás magasra állítása viszont itt is növeli a teljesítményt,nem is kicsit
MerlinW
Jah, a DX11 alapból felejtõs ennél a játéknál. Semmivel sem szebb,viszont sokkal lassabb és instabilabb.

[merlinw.org]

Nekem régebbi van és jól megy. Elsõre vedd vissza dx11-rõl az már önmagában óriási különbség! Aztán meg lõdd be a beállításokkal ahogy neked tetszik.

Hát ok.Elkezdtem letölteni csak úgy rémlett,hogy pár éve mikor utoljára volt i3-asom akkor nem igazán tetszett a játéknak.
Aztán i5 majd i7 és az tuti volt csak most megint nincs Cash és kényszerbõl i3 van+csak 4GB Ram😄
Lassan kiderül,nagyon kiváncsi vagyok,hogy fog futni,köszi
MerlinW
Miután MMO-ról van szó nagyon széles körûen skálázható a grafika, tehát nem hiszem, hogy gondod lenne. Sok "játszótársam" laptop-on játszik.

[merlinw.org]

Ja és Win8.1 OS.Ezen futtatnám
Mi lehet az esélyem egy i3-as processzorral és 4GB RAM-al?Gtx760 az van mellette a VGA az biztos jó csak a többit nem tudom
Maala
Jah, a méhecske szett. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

MerlinW
Azt hiszem pénteken ugrottam fel negyed órára, megcsinálni az egyik altommal a kimaradt filth küldetéseket. Holnap is leszek egy húsz percet, mert megnyitják a filth dungeon-öket is pár napra. (kell a sapka a méhecske szetthez😊)

[merlinw.org]

Maala
Tegnap éjjel is láttalak ám fent! (Vagy tegnapelõtt)

MerlinW
Most Dark Souls 2 szünet van😊 két héten belül jön a Tokyo kiegészítõ, akkor majd visszatérek😊

[merlinw.org]

Igen London-ban költöm a penzt rendesen.Persze nincsen sok, igy mindig egy valamit tudok venni csak ami eppen kell. 😄 Jätszik meg vele amugy valaki?Nagyon kihalt a forum mostanäban.Aullah meg Merlinw van felveve friend-nek a jätekban de egyiköjüket se lätom soha fent.
Maala
Nem, nem lesz gondod, persze fokozatosan kell majd egyre jobb, és jobb cuccokat szerezned. Erre a Londoni AH-t kifejezetten tudom ajánlani!

Most jutottam ät Egyiptomba.Ezek szerint ha le tudtam gyözni beaumont-ot akkor nem lesz gond az ellensegekkel egyiptomban?Persze fokozatosan haladnek.
Jolvan, majd ha lätlak räd irok.
Fpocok
Aullah, de mostanában mással játszok, nem a TSWvel.

Közben mär meg is van. 😊 Az a garäzsos küldi mär reg megvolt.Jätekban mi a neved?Felvennelek es nyomulhatnänk akär együtt is.
Fpocok
Igen.
Rámész karakter lapra, ahol a fegyverek meg a talismanok vannak, ott dressing room, ott uniform és ott kéne lennie. Ha nincs, akkor meg kell csinálni a templar küldit, ami new york garázsba vezet.

Te is templar vagy?
Fpocok
Én 4 csillagos vagyok és szerintem már megkaptad. A ruháknál van egy új kategória, ami a teljes ruházatra vonatkozik (most nem ugrik be, mi a neve), elvileg ott lesz.

Egyre jobban haladok a jätekban.Persze Merlinw segitsege nelkül meg sehol se lennek. 😊 3 csillagos vagyok most a templarok között (asszem elect a rang neve)Ezt a piros feher templar ruhät mikor vagy hogy lehet megkapni?Väsärolgattam london-ban magamnak pär cuccot de jobban bejön ez az egyenruha.
Na igen, de az adott napra külön készülnek 😊

Fpocok
De hát az mindennap van a játékban 😄

De pl Halloween 😄

BTW itt nem szoktak lenni ilyen ünnepekkel kapcsolatos eventek? Most is húsvét van és nincs semmi.
*jelentkezem
Nem. Az egyetemen volt, a második területen. Azt írta a GM, hogy ez akkor fordul elõ, ha küldis NPC közelében jelentkezik ki, illetve be.
Fpocok
Ez nem a rendõrségen volt?

Beszarok. 5 percen belül válaszolt is egy GM. Annyit írt, hogy tudnak a bugról és... hát kb. ennyit írt. 😄
Tegnap is és ma is találkoztam egy érdekes buggal. Tegnap Devastating nehézséget mutatott olyan küldikre, amikre tegnapelõtt még Normalt. Miután elfogadtam az egyiket, utána megint mindegyikre Normalt mutatott. Ma pedig lakat volt néhány küldinél, amikhez meg kell elõtte csinálni más küldiket. Csak az a helyzet, hogy én tegnap már megcsináltak azokat a szükséges küldiket. Szóval rákattintottam az egyik lakatos küldire, elfogadta és utána a többit is megfelelõen, lakat nélkül mutatta.
Fpocok
Ja igen, már látom.

Fpocok
Nekem most töltött le/telepített valamit. Patch? Note?

MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]

Jah, hogy Vicinity NPC nametags. Double fail.
Ok. Epic fail. Azt hittem a Sparring Partner alapján, hogy azok játékosok és ez valami PVP. 😄 Egyébként bekapcsoltam az opciót, újra is indítottam a játékot, de nem mutatja, amit kéne. Ezt kapcsoltam be, ahogy Merlin is írta: Interface options, Nametags, Show healthbars.
Fpocok
Úgy érted... mint ahogy a képemen? 😄

És én azt hittem, hogy ez... és aztán kiderült, hogy mégse. 😞 Olyan opció nincs, hogy az NPC ellenségek nevét mutassa anélkül, hogy rájuk klikkelnék?
Sziasztok!

3/4 év kihagyás után (de teljesen lilában) nemrég visszatértem játszani,és aktív magyar játékosokat keresek elsõsorban nm, lair és new york raidre. Tejbajusz néven elértek a játkban,de ha kapok nickeket,akkor felveszek barátnak bárkit,és megdumáljuk a részleteket a játékban.<#worship>

Köszönöm elõre is!
üdv.
Maala
F1-F5-el szoktam, sztem gyorsabb, mint egérrel klikkelgetni. Raid-ben meg nem az én dolgom. 😊

MerlinW
Ha healer vagy akkor a friendly-t is😊

[merlinw.org]

Maala
plusz még a Vicinity NPC tag-et is be kell pipálni, ez volt a problem eddig.

UUuuuuuu!!!! Van ilyen? Jó tudni. 😄
Fpocok
Azért mindjárt más a játék, ha látod ezeket 😄

Fpocok
Jah... én elején átnéztem, aztán valahogy még is elmentem mellette 😄