The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emellett hatalmas group potenciál van a rendszerben:
Az AEGIS rendszer lényege, hogy van 4-6 (még nem tudom pontosan) ellenállás típus. Demonic, Physical és Cybernetic. (eddig ezeket láttam). Minden mobnak van 1-2 fajta ellenállása a HP-ján felül, te egyszerre két implantátumot slot-olhatsz be (cserélgetheted õket harc közben de 3-4mp-ig nem tudsz támadni).
Az implantátumok X% ellenállást ütnek le az ellenfélrõl, majd ha megszûnik, akkor lesz "telizöld" és harcolhatsz vele normálisan. A mobok dobnak AEGIS "XP"-t, amelyek növelik az implantátumok hatásfokát (nagyon lassan).
Csapatban ez komoly cooperációt fog igényelni, ha beküldenek hozzátok 4-5 ellenfelet különbözõ ellenállásokkal. Harc közben kell minden dps/tank-nak belõni az implantátumait az adott ellenfelekhez (pl Demonic+Cyber, Phys+Demonic, Phys+Cyber, stb).
Emellett a legtöbb Tokyo-s átlag mob úgy harcol mint az elite-ek, boss-ok. Gyorsak, különbözõ aoe támadással, agresszívek. Szóval nagyon élvezetes.
Ékes példája, hogy kell úgy endgame content-et varázsolni egy MMO-ba, hogy az OP játékosokat is kihívások elé állítsák. 10.4.4 + augmentek nélkül csak csapatban ajánlott a Tokyo-i kaland😊
[merlinw.org]
Szerver online
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[merlinw.org]
Ez most mit is jelent?Hogy Tokioba bärmikor el lehet menni?Vagy ez olyan mint egyiptom, csak a föküldivel lehet odajutni?
[merlinw.org]
Aztán i5 majd i7 és az tuti volt csak most megint nincs Cash és kényszerbõl i3 van+csak 4GB Ram😄
Lassan kiderül,nagyon kiváncsi vagyok,hogy fog futni,köszi
[merlinw.org]
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Rámész karakter lapra, ahol a fegyverek meg a talismanok vannak, ott dressing room, ott uniform és ott kéne lennie. Ha nincs, akkor meg kell csinálni a templar küldit, ami new york garázsba vezet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
3/4 év kihagyás után (de teljesen lilában) nemrég visszatértem játszani,és aktív magyar játékosokat keresek elsõsorban nm, lair és new york raidre. Tejbajusz néven elértek a játkban,de ha kapok nickeket,akkor felveszek barátnak bárkit,és megdumáljuk a részleteket a játékban.<#worship>#worship>
Köszönöm elõre is!
üdv.