The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Az eredeti TSWvel volt olyan bajom, hogy nem éreztem a ranged meg a melee fegyverek közti különbséget (irtam is anno, hogy egyszerüen nem lehetett a mobokat távolról abálni, minden testközeli harc volt), de most örömmel látom hogy aimán tudok pl hátrálás közben lövöldözni, sokszor anélkül le tudom szedni pisztollyal az ellenfeleket hogy odaérnének hozzám... nemtom ez igy volt régen is és csak én éreztem rosszul, vagy a Legends harcrendszerének apró ám szimpatikus változása...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.11. 12:15:46
De tegyük hozzá, azért rengeteg más is van arrafelé, nem csak zombi... démonok, életre kelt gépgólemek, csápos mocskok... szóval a zombi az csak egy alaphangulat...
Egyébként abszolút nem gáz, ha olvasod mellé a lore-t is és érted mi történt ott.
[merlinw.org]
2. Csak AH-ban lehet venni, Agartha-n kívül csak potion-okat lehet venni NPC-ktől.
3. Valakinek potya, valakinek fun. De jelenleg csak kitöltésnek tették be Shambala-t amíg nem rakják be a nagy PvP arénákat. AFK-val óvatosan mert az új reporting rendszer szigorú. Ha sokan reportolnak akár hetekig tartó karakter lock-ot is kaphatsz. Egyébként egy Shambala meccs általában 2-3 perc, semmi értelme AFK-zni.
[merlinw.org]
2. Kék cuccokat lehet venni aukciós házon kívül? TSWben rémlik hogy valamelyik térképen volt olyan NPC amelyiktől tudtam venni relative olcsón kék felszerelést... jelenleg 1 két pöttyös zöld lvl17es pisztollyal szaladgálok, most mentem át a láva moteles térképre...
3. Jól érzékelem hogy ez a shambala PVP ilyen potya zöld loot ketegória? Mert mindegy ha nyerek ha vesztek, mindig ugyanaz esik, kb már ott tartok hogy belövöm amikor csak lehet, aztán afkolok egyet PVPben.. vicces amúgy mert mindig azt látom hogy az egyik csapat fölényesen nyer (szóval max 1-2 embert veszit) a másikkal szemben. Az meg kb 50-50 hogy énmelyikben vagyok :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.10. 13:38:27
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Az SP/AP végtelen, mindent ki fogsz tudni unlock-olni. Érdemes tudni, hogy míg az ability-s fegyver expertise csak az adott fegyverre érvényes, a passive ablak minden képessége/stat-ját megkapod fegyvertől függetlenül. Tehát nem hogy érdemes, de ki kell maxolni az összeset.
[merlinw.org]
Ha most váltok pisztolyra (hogy kipróbáljam) akkor nem kerülök nagy hátrányba igaz? Szóval van elég SP/Ap a játéknban kimasterelni egy új ágat...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
2. Questelni szerintem még mindig hammer/fist/blade variáns a legjobb, egyébként minden fegyver ugyanolyan erős, amíg nem teszel signeteket a talizmánokba. Mert a fő signetek már fegyverorientáltak. Viszont a signetpakolás endgame téma. Tehát mindegy
3. Lásd feljebb, az egyetlen különbség, hogy csak az elsődleges fegyverhez használhatsz basic ability-t. A másodlagos energiája időarányosan töltődik.Értelemszerűen a signet-es időszaktól kezd el számítani. Shotgun-t pl nem igen használunk elsődlegesként, mert erős ugyan, de 3mp a reload time.
4. Térképen anima-kútra kattintasz és odateleportálsz. Meg ott a Shift + T világteleport. Ha patron vagy (előfizetsz) akkor ingyenes, egyébként anima shard-okba kerül, amit questelés során kapsz.
5. Igen minden elérhető ingyen, amolyan mobil-mikrotranzakció filozófiával, igazi pénzért csak időt vehetsz.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.08. 10:42:23
[merlinw.org]
Bár nem látok az ingyenessé legendsben óriási változásokat a TSWhez képest, azért felmerült 1-2 kérdésem...
1. jól látom hogy mostmár a harcrendszerben nem kell annyira figyelni a szinergiákra mint eddig? Tehát hogy olyan fegyvereket/skilleket pakolok egymásra amik egymást erősitik mindenféle státuszokkal (impaired, injured, bleeding stb), szóval kb személyes preferncia hogy mit rakok be primary meg secondary fegyvernek mert igazából ezek nem hatnak nagyon egymásra....
2. Blade+elemental (tüzike :D) kombóval kezdtem, de kis guglizgatás után a pistolt jobb DPSnek írják... ugye még csak az elején vagyok, hátrányba kerülök ha most váltok át elementalról pisztolyra, vagy az a része azért még megmaradta játéknak hogy kb mindenre lehet elég pontot szerezni (emlékeim szerint a régi TSWben gyakorlatilag probléma nélkül meg lehetett szerezni az összes skillt/abilityt)
3. Számit az hogy melyik fegyver az elsődleges illetve másodlagos? tehát hogy van különbség abban hogy a kard a prmary és a pistol a secondary vagy forditva?
4. Ami legjobban "zavar" a játékban a sok ide-oda futkosás. Esetleg van valami - a sprinten kivül - amivel szignifikánsan fel lehet gyorsitani a közlekedést? Talán még valódi pénzt is áéldoznék rá, persze nem ilyen 10%al gyorsabb futásra hanem valami markánsabbra...
5. Ha már fizetés: felületes utánaolvasás alapján jól érzékelem hogy lényegében minden valódi pénzen megvehető dolog elérhető freeként is némi grinddel (mert hogy a különféle ingame fizetőeszközök közt van átváltási lehetőség, tehát nincs olyan amit csak bankkártyával lehetne megvenni)? Ha nem, van esetleg olyan fizetős dolog ami szerintetek jelentősen javitja a játékélményt (szóval nem olyasmire gondolok hogy +10% XP...)?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.08. 09:11:11
[merlinw.org]
https://www.facebook.com/groups/350272805400231/
Egyébként az a baj hogy együtt jó elkezdeni, mert ha valaki már 10es szintű pl akkor jó pár kveszten végig kell rágódni hogy eljuss oda és a 10esnek nem igen éri meg azokat a küldiket csinálni amin már végigment.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Utoljára szerkesztette: Undeadharibo, 2017.08.30. 20:58:13
[merlinw.org]
Tegnap kezdtem játszani első mapot majdnem fullra kipucoltam. Eddig tetszik.
Viszont én is cabalt keresek hogy legyen társaság. Ha már mmo és a közösség fontos ;)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.08.15. 22:44:22
[merlinw.org]
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Előtte voltam két 250+-os cabal-ban, nem szeretem azt a fajta tömeget. Legyen kicsi, legyen barátságos, legyen aktív. Így lehet húzni egymást endgame-ben hatékonyan, nem úgy, hogy 300 emberből 20-at elviszünk raid-re hetente kétszer, a többi meg majd sorra kerül valamikor.
TSW-ben egy aktív maximum 50 fő a tökéletes létszám. A több csak teher.
A másik, ha egy cabal minden kérdés nélkül küld neked meghívót az általában semmi jót nem jelent. Amelyiknek vannak elvárásai (aktív idő, gear szint, stb), az valószínűleg nem létszámpéniszt növel és tojik mindenre.
Eddig egy nagyobb aktív caballal találkoztam SWL-ben, amit ajánlok, ha valaki a nagy népességet szereti, az az Ascendents. Napi programok, IP800-1000-es officer-ek, barátságos emberek. Őket cseréltem le a kis cabal-ra, alapvetően semmi gond nem volt velük:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.08.14. 11:43:42
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ami a Merlin által linkelt klánt illeti, én is ott vagyok tag. Az átlag létszám 4-5 fő. Próbáltunk magyarokat keresni (a klán egyébként a régi játék indulása óta megvolt), de se a globális chaten, se fórumokon nem találtunk aktív magyarokat.
Anno volt egy nagy magyar klán, a Fekete Sereg, de róluk semmit sem tudok, a régi honlapjuk meg már megszűnt. Úgy tűnik, hogy nem nagyon vagy magyar közösség a Secret Worldben.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
[merlinw.org]