The Secret World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Akard, mert legalább 100x végig kell csinálnod a questline-t, hogy fejleszd az AEGIS rendszeredet😊 Nemsokára jön az AEGIS alapú dungeon és raid is, oda is kelleni fog a gear, ahogy a további Tokyo questek is magasabb szintűek lesznek.

[merlinw.org]

Maala
Vannak újdonságok, igen, de amíg nem teljes a Tokyo, addig valahogy nem az igazi... Furcsa ezt mondani, de nem akarom az első részt (felszerelésben) noobként kezdeni, aztán a 2-3. részt Tokyoban meg már fullra OP cuccokkal. Nem sok kihívás lenne. 😛

Persze így a Tokyo raid első pár hónapjáról valszeg le fogok csúszni. 😛

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Köszi a gyors választ!Akkor azt hiszem visszanézek.Dream to kill után nagy volt a pangás de látom most megint vannak ujdonságok.
Maala
Szia. Magyar klán van, a Feketesereg, de ők inkább PVP-znek, Raidelnek együtt, egy kis társaság. Aktívabb magyarok vannak, de szétszórva több guildben.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sziasztok!
Rég nem játszottam a játékkal és érdeklödnék hogy van e mostanában aktiv magyar guild vagy legalább egy kis állando társaság 😊
MerlinW
Köszi, javítva.

[merlinw.org]

Fpocok
Majdnem. Ha lenyitom a mosolyokat, akkor nem jó. Ahogy látom a többinél jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
No. Ez a topik is kész.

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Köszi a gyors választ.
MerlinW
A chat ablakba /petition majd kattints a megjelenõ ablakban jobb felül levõ petition linkre. Általában 5-10 percen belül felveszik veled a kapcsolatot.

[merlinw.org]

Sziasztok
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék elérni egy GM-et? Van egy bugos quest és azt írták fórumon, hogy ha szólok nekik akkor hamarosan segítenek és kiszedik az cuccot az inventory-mból.
MerlinW
Grat😊

[merlinw.org]

Maala
Nem fontos, épp most fejeztem be az elsõ sikeres solo group elitemet. Mansion Wendigot utolsó mp-ben nyírtam ki, lol. 😊

MerlinW
2 hónapja nem játszottam, majd belépek és megmondom pontosan. Lényeg, hogy majdnem az összes talizmán amit használok NY-os. 3 tank, 3dps, 1 healer. ~2k körüli AR, 650 hit, 800pen. A passzív build a lényeg itt, azt majd megosztom veled, ha játék közelben leszek, de TSW fórumon is van sok hasonló (akár egyezõ) build is.

[merlinw.org]

Maala
Mesélj, hogy vannak a glyph pontok elosztva? Ezen örlõdöm már vagy 1 hónapja, hogy "milyen settet csináljak duo nm group scen-hez?"

No meg kifelejtetted a solo nm duo scen-ezést. 😊

A Claretta-féle SG/Blood szett már megvan pl, de az nekem nem nagyon "esik kézre", annyit meg nem tudok játszani egyhuzamban manapság, hogy megszokjam a vele való játékstílust.

Blade/Hammerrel tolom most, de elkezdtem egy normális Chaos-ra gyûjteni BB-t, mert group elite-hez nincs meg benne az a "masszivitás", amit a Helter/Karma/Strange Attractor(rampanttal) ad.

Ez az event kifejezetten jó, 18s-ért 48 BB, 24s-ért 69 BB... Jó móka.

MerlinW
10.2.2-es cuccban simán lehet szólózni normál fokozaton. 10.4.4-ben elitet is, sõt elite group-ot is. Mi a caballal nightmare group-ot szoktuk két fõvel végigcsinálni.

[merlinw.org]

Köszi a leírást, soloban sajna esélytelenek ezek a scenariok, kicsit keresgélek még párt hozzá, aztán lehet inkább kicsengetem az 1 millát 😊

TSW: Tunderke

Maala
Igen, a scenariokat kell csinálnod, és 80 oreoert megveheted a council sealt. Vagy iss9 birtokában vehetsz 1m paxert forged sealt egy kozeli npcnel. Aztan librarybol ki, elso kapun be, es ott lesz a bejárat. De elõbb hqba visszahivnak, majd libaryban lesz 1 story kuldi. Amit egybõl megismetwlhwtsz fo kuldikent. Sry, mobilrol ment.

Ja és elindítottam végre rávettem magam a Female Templar-a,so sexy:Ð
Fpocok
<#eljen>

Ok beállt szépen 60-ra már normális a venti fordulatszám is+nincs ugye frame esés.thx
Kipróbálom köszi szépen mert tiszta rossz ez a 100+frame meg le 50-re aztán vissza.Majd jelzem sikerült v.sem
Fpocok
Nvidia inspector-ral le tudod korlátozni 60ra. Én rendszeresen használom erre.

Nem tudnám valahogy korlátozni 60FPS-re a játékot?Átvezetõknél iszonyat felpörögnek ventik a VGA-n.Vsync lenne a legjobb de az nincs benne.
Riva tunert próbálgatom ami van Afterburner-be de nem akarja az igazságot:S
Sziasztok,
egy ideje nem volt idõm játszogatni, de most megvettem a Tokyo Issuet. Hogy jutok át az új térképre, nem igazán találom...? 😊 A Venetian Agendas scenariokat kéne hozzá megcsinálni? Igazából a fõszál után kevés insta, sok pvpvel (healerként) töltöttem az idõm, tehát komplett kimaradt az issue 8-tól a dolog. Elõre is köszi 😊

TSW: Tunderke

Maala
Ah, 8 órás salen volt, azt hittem, hogy csak summer salen. 😊

Persze, de tegnap 15 euró volt az egész.
Maala
De ha már megvan a 'sima', akkor a www.thesecretworld.com-on vedd meg a Massive Editiont 30-ért inkább...

Steam akció. Na ezzel befürödtem. 😄 Annyiért lehet a Massive Edition-t megvenni amennyiért én a simát vettem. Vegye vigye aki akarja.
MerlinW
Szóló questelésre a legjobb a blade + chaos, dungeon-ökre a pistol+shotgun, leech-re az AR+blood, heal-re a fist. A kezdetekben legalábbis.
AR is jó lehet questelésre, másodlagos fegyvernek viszont rakj mellé balde, hammer vagy chaos-t. Talizmánoknál pedig a hit és penetration értékekre gyúrj elsõ sorban. 3-4000HP-nál többre nem lesz szükséged, emellett vannak jó passzív gyógyító képességek. (A passzív képességeket mindet használhatod fegyvertõl függetlenül, tehát nézegesd mindet)

Elrontani sosem tudod, mert az összes képességet kifejlesztheted, variálhatod, stb.

[merlinw.org]

Én is így állítottam be. Esetleg tudnátok egy jó DPS buildet ajánlani? Rifl-t kezdtem el fejleszteni, gondoltam most még csak nem tudom annyira elrontani az elején.
MerlinW
Át lehet, nekem is 1-3 ig számokon van, 4-8-ig Q,E,R,F-en. 1-3 ra szoktam tenni a builder és consumer ability-ket, a maradék 4-re a buffokat, és egyebet. Ha van sok gombos egered, akkor arra is bindelheted a builder+consumer-t úgy még kényelmesebb.

[merlinw.org]

Én az originen vettem meg, ott volt 50%-os akció rajta. Így szerintem nem tudom megvenni hozzá a plusz tartalmakat steamen. Majd akkor veszem meg õket, ha oda jutok, hogy végig is tudom vinni õket és már tényleg szeretnék játszani velük. A Massive Edition upgradet én is néztem a funcop oldalán, ha az összes dlc 10 euró akkor végül is megéri. Sajna most foltozzák a játékot. Tegnap beletudtam kezdeni a tutorialba. A spellek elhelyezése a számozott billentyûkön elég kaotikussá tették a játékot remélem átlehet állítani vagy van rá valami megoldás.
Maala
5-ös Blue Mountainen van...

Maala
Szerintem ne sorba haladj, 9est vedd meg elõször, bár mire oda eljutsz az soká lesz, de a többit sem fogod tudni megcsinálni jó ideig. Viszont a fõ küldetést a 9-es viszi tovább... a 8-as egy masszív grindfesztet tartalmaz, de cserébe jobb lesz a karaktered (és te is fejlõdsz vele azért).

Az 5-6-7et inkább collector's edition keretében vedd meg. Steamen is szoktak leárazások lenni, olyankor 15-20 usd az egész.

MerlinW
Sok😊 Issue 5 és 6 Egyiptomban van, ami a második nagyobb terület. Issue 7 a Transylvania végén (harmadik alterülete), azt ráérsz az alapjáték végigjátszása után megvenni. Issue 8-9 pedig már majd ha csupa lila (legalább 10.1-10.2) cuccokban vagy.

[merlinw.org]

Értem, köszönöm, ez esetben, majd akkor veszem meg, ha oda értem. Remélem sok játék óra van még elõttem.
MerlinW
Az elsõ 30 quest után kapod az 1200 pontot, többet nem kapsz. Elõfizetõként az xp boost és az item store-ban található ingyenes (claim items) cuccokat kapod. A következõ 1200 pontot akkor kapod, ha ténylegesen elõfizetsz.

A pontokból Issue-kat (kiegészítõket) vegyél, ne a bolondságokat😊 Érdemes sorban haladni, a 8-ast (hullám alapú túlélõ móka) hagyd utoljára, mert annak van ingyenes változata, az Issue csak 2 pályát és + nehézségi szintet ad. Az ingyenes részével megszerezhetõ az Issue 9-hez (Tokyo területe) szükséges tárgy.

Issue 7,8,9 az endgame anyag, tehát csak késõbb fogsz tudni velük játszani. Az 5-ös a legolcsóbb, így az ingyen pontokból a 6-ost, 7-est vagy 9-est érdemes megvenni. Egyébként 1200 pont 10€.

[merlinw.org]

Sziasztok
Ma vettem meg a TSW-t. Kicsit utána olvastam és ha minden igaz fogok kapni 1200 játékbeli pénzt egyszer, mert az elsõ hónapban elõfizetõnek számítok és majd kapok újra 1200-at ha elvégeztem 30 küldetést vagyis megtudok venni két issue-t. Azt szeretném kérdezni, hogy van olyan kettõ amit mindenképp érdemes beszereznek vagy haladjak sorban és vegyem meg a ötödiket és hatodikat?
Üdv BoKK
MerlinW
Issue 10-11 jön új dungeon-ökkel és raid-el, megspékelve az aegis rendszerrel - várós😊

[merlinw.org]

Maala
Na, tegnap este én is végeztem az új issue küldetéseivel... Hát, kéremszépen, ez egy masszív grindfeszt lesz azért. Kellenek a szerencsés dropok, amik csak hosszútávon vannak biztosítva, és kellenek a Sunrise Tokenek is a cuccok fejlesztéséhez, amiket csak a küldetések teljesítésével kapsz jelenleg...

Ami nagyon igaz viszont, hogy groupban SOKKAL, de sokkal gyorsabban haladtok (Igaz, a dropok még ritkábbak így). Viszont Soloban sem nagyon nehéz haladni. Talán csak egyetlen boss küldetés van - Ghost Lord -, ami soloban nehéz. Ez is fõleg a harc hossza, és az igényelt koncentrációmennyiség miatt, mint mechanikai szempontból. Volt olyan harc, ahol 10 percig nyomtam az ellenfelet, közben körbe kellett táncolni... Aztán a végére 5-10% hp-nál benyomott egy Lurker-szerû Final Resortot (dps check, ha nem teljesíted, kezdheted elölrõl). És kezdtem elölrõl, de akkor már 5 perc volt csak. 😄

Tetszik összességében, habár a küldetések egy elsõalkalmas spoilermentes környezetben felnõtt embernek néha frusztrálóan nehezek (rád nézek, te menekülõ Oni k*csög!). De hát ebbe is bele lehet jönni idõvel szerintem. (A kék signet zsákos questek ideje is lecsökkent már)

Annyi biztos, hogy a Panoptic Core megszerzése után újra 2 dolgot kell grindelni. 😊 (Augment, AEGIS)

MerlinW
Oh, teljesen elkerülte a figyelmemet. Játék közben TS-en beszélgettem a Lyth-el (a tankhölggyel😊)
Legközelebb...😊

[merlinw.org]

Maala
Itt van az aláírásomban, hogy milyen nickel játszom. 😄 Köszöntem egy "hali"-t, de nem vetted észre ezek szerint. 😄

MerlinW
Hehe, miért nem szóltál rám?😊 Milyen néven játszol? Egyébként Sheentii a kicsi alt-om, Pheenti a fõ karakterem😊

[merlinw.org]

Maala
Na, akkor Fac-on neked lett meg a karmád, csak jól emlékeztem. 😊

MerlinW
dm? Sheentii-vel tegnap NY-oztam, HF, Fac dungeonokat játszottam, hogy meglegyen a Karmám és Tokyo-ztam. Pheenti karakteremmel meg NY és Tokyo-t.

[merlinw.org]

Maala
Hát, 3k az SG/Blood scen buildemen van (aoe nm group), a Hammer/Blade-n 4k van.

Amúgy tegnap nem veled (Shentii-vel) dm-eztünk?

MerlinW
Ha nem is konkrétan, de kicsit tankos-ra kell venni a figurát. HP-ból elég lehet a ~3k, de némi hinder, impair képesség kelleni fog oda, lévén a mob-ok teljes erõvel fognak bántalmazni téged, míg te még csak az ellenállásukon dolgozol😊 Sokszor volt, hogy két mob jött rám, mire levertem az ellenállásukat már csak 20%hp-m maradt (mert ugye addig nem tudsz rajtuk ütsz pen/hit/critical-t, így a passzív heal képességek sem kattannak), és mikor nekik eshettem volna már rajtam volt egy rakat debuff és kivégeztek két ütéssel😊

Szóval idõre van szükséged, ezért célszerû impair és hinder képességeket használni (mint pl. pisztollyal a Dirty Tricks). Továbbá a barrier italok is végre értelmet nyernek a játékban😊 Utóbbira hasznosak lehetnek a Blood barrier-ek is, ha blood build-et használsz. Vagy akármilyen aktív gyógyítás.

[merlinw.org]

Maala
Szóval scenario buildekkel ajánlod? 😊 (Nem véletlen ezek szerint, hogy gyakorlásnak nevezték a sceneket. 😄)