The Secret World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Persze így a Tokyo raid első pár hónapjáról valszeg le fogok csúszni. 😛
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Rég nem játszottam a játékkal és érdeklödnék hogy van e mostanában aktiv magyar guild vagy legalább egy kis állando társaság 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék elérni egy GM-et? Van egy bugos quest és azt írták fórumon, hogy ha szólok nekik akkor hamarosan segítenek és kiszedik az cuccot az inventory-mból.
[merlinw.org]
No meg kifelejtetted a solo nm duo scen-ezést. 😊
A Claretta-féle SG/Blood szett már megvan pl, de az nekem nem nagyon "esik kézre", annyit meg nem tudok játszani egyhuzamban manapság, hogy megszokjam a vele való játékstílust.
Blade/Hammerrel tolom most, de elkezdtem egy normális Chaos-ra gyûjteni BB-t, mert group elite-hez nincs meg benne az a "masszivitás", amit a Helter/Karma/Strange Attractor(rampanttal) ad.
Ez az event kifejezetten jó, 18s-ért 48 BB, 24s-ért 69 BB... Jó móka.
[merlinw.org]
TSW: Tunderke
Parasite Eve 2, best game EVER!
Riva tunert próbálgatom ami van Afterburner-be de nem akarja az igazságot:S
egy ideje nem volt idõm játszogatni, de most megvettem a Tokyo Issuet. Hogy jutok át az új térképre, nem igazán találom...? 😊 A Venetian Agendas scenariokat kéne hozzá megcsinálni? Igazából a fõszál után kevés insta, sok pvpvel (healerként) töltöttem az idõm, tehát komplett kimaradt az issue 8-tól a dolog. Elõre is köszi 😊
TSW: Tunderke
AR is jó lehet questelésre, másodlagos fegyvernek viszont rakj mellé balde, hammer vagy chaos-t. Talizmánoknál pedig a hit és penetration értékekre gyúrj elsõ sorban. 3-4000HP-nál többre nem lesz szükséged, emellett vannak jó passzív gyógyító képességek. (A passzív képességeket mindet használhatod fegyvertõl függetlenül, tehát nézegesd mindet)
Elrontani sosem tudod, mert az összes képességet kifejlesztheted, variálhatod, stb.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az 5-6-7et inkább collector's edition keretében vedd meg. Steamen is szoktak leárazások lenni, olyankor 15-20 usd az egész.
[merlinw.org]
A pontokból Issue-kat (kiegészítõket) vegyél, ne a bolondságokat😊 Érdemes sorban haladni, a 8-ast (hullám alapú túlélõ móka) hagyd utoljára, mert annak van ingyenes változata, az Issue csak 2 pályát és + nehézségi szintet ad. Az ingyenes részével megszerezhetõ az Issue 9-hez (Tokyo területe) szükséges tárgy.
Issue 7,8,9 az endgame anyag, tehát csak késõbb fogsz tudni velük játszani. Az 5-ös a legolcsóbb, így az ingyen pontokból a 6-ost, 7-est vagy 9-est érdemes megvenni. Egyébként 1200 pont 10€.
[merlinw.org]
Ma vettem meg a TSW-t. Kicsit utána olvastam és ha minden igaz fogok kapni 1200 játékbeli pénzt egyszer, mert az elsõ hónapban elõfizetõnek számítok és majd kapok újra 1200-at ha elvégeztem 30 küldetést vagyis megtudok venni két issue-t. Azt szeretném kérdezni, hogy van olyan kettõ amit mindenképp érdemes beszereznek vagy haladjak sorban és vegyem meg a ötödiket és hatodikat?
Üdv BoKK
[merlinw.org]
Ami nagyon igaz viszont, hogy groupban SOKKAL, de sokkal gyorsabban haladtok (Igaz, a dropok még ritkábbak így). Viszont Soloban sem nagyon nehéz haladni. Talán csak egyetlen boss küldetés van - Ghost Lord -, ami soloban nehéz. Ez is fõleg a harc hossza, és az igényelt koncentrációmennyiség miatt, mint mechanikai szempontból. Volt olyan harc, ahol 10 percig nyomtam az ellenfelet, közben körbe kellett táncolni... Aztán a végére 5-10% hp-nál benyomott egy Lurker-szerû Final Resortot (dps check, ha nem teljesíted, kezdheted elölrõl). És kezdtem elölrõl, de akkor már 5 perc volt csak. 😄
Tetszik összességében, habár a küldetések egy elsõalkalmas spoilermentes környezetben felnõtt embernek néha frusztrálóan nehezek (rád nézek, te menekülõ Oni k*csög!). De hát ebbe is bele lehet jönni idõvel szerintem. (A kék signet zsákos questek ideje is lecsökkent már)
Annyi biztos, hogy a Panoptic Core megszerzése után újra 2 dolgot kell grindelni. 😊 (Augment, AEGIS)
Legközelebb...😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Amúgy tegnap nem veled (Shentii-vel) dm-eztünk?
Szóval idõre van szükséged, ezért célszerû impair és hinder képességeket használni (mint pl. pisztollyal a Dirty Tricks). Továbbá a barrier italok is végre értelmet nyernek a játékban😊 Utóbbira hasznosak lehetnek a Blood barrier-ek is, ha blood build-et használsz. Vagy akármilyen aktív gyógyítás.
[merlinw.org]