2454
Silent Hunter 5
-
kovajani #1334 http://www.kephost.com/view3.php?filename=bc9uhg3ifii7jakd76u1.png -
U995 #1333 Az irányító tárcsák a 4.részből alapból benne vannak?
Mélységmérő? Időjárás jelentés? -
ronnydown #1332 -
#1331 Készül a HUNter_Pack_v3.0... -
#1330 Ühüüm.
Mint ahogy EZ is csak 1.790,- Ft. Most már.
Kíváncsi vagyok, mikor lesz megoldva a singlep végre offline-ban játszhatósága.
Szvsz ez hatással lenne a gépigényre is.
-
runi 2 #1329 Karabiner mikorra várható a kész honosítás? Mert sok mindenkinek igaza van,ha nem beszélik az adott nyelvet még kicsit sem akkor megvannak lőve. -
#1328 Jó lett volna ha a saját oldalunkra teszegetni, fórumozgatni ott... De hát ugyebár nincs rá emberünk... -
Karabiner #1327 egyébként jó hogy csinálsz egy ilyen mód pakot, aki nem szeret a módokkal össze vissza játszani, annak ez tökéletes -
Karabiner #1326 meg csupán az üzenetek utasítások szerviz és fegyverzeti részt meg amit írtál arra nincs hatással. azért nem írtam mert nem néztem, nem volt időm, kettő a módok 90% ismerem amiket beraktál, nekem azért ez nem akkora meglepetés -
#1325 Letöltötted egyáltalán??? Vagy ha én csinálom az nem érdekel annyira??? -
#1324 Karabiner, kíváncsi lennék ám, a Te véleményedre is! Miért nem írtál eddig semmit sem rá??? Se jót se kritikát??? -
#1323 Igen Karabiner, ha csak ezt fordítod le, akkor minden felirat, szöveg és menü magyar lesz, kivéve a hadjáratok és küldetések leírásai... -
Karabiner #1322 Bizonyos dogokra elegendő, bizonyoska nem. -
Frigyes54 #1321 hol lehet ezeket a csodakat meg tekinteni? -
#1320 Jó lenne, ha FERENC is benézne néha, jól jönnének az Ő ötletei és tudása is... -
#1319 Na skacok, a Főmenüt már sikerült lefordítani! És ami a legszebb, hogy működik is!!!
Karabiner a MENU.TXT-t elég lefordítani... -
#1318 Várom KARABINER MESTER magyar verzióját!!!
Asszem ezzel lesz igazán teljes a HUNter_Pack... -
pz6 #1317 VIIC/41 3 Flak-al volt szerelve.(2 könnyű,1 nehézgéppuska)
Sima VIIC-t is gyártották olyan toronnyal,amire 2 géppuska volt szerelve. (lásd pl. SH3)
Mondjuk az 5-be nem tudom,hogy betették e azt a változatot.. -
#1316 -PZ6-nak tökéletesen igaza van a hidrofont illetően!
-Főmenü zene megoldható!
-Zászló is megoldható!
-A periszkóp üveg állítólag így adja vissza az eredeti állapotot, de kérésre megoldjuk azt is ha a többségnek úgy jobb...
-VIIC/41? Nem tudom, de annak is utána nézek majd a 3.0 érkezésig!
Időnként tekinsetek fel az oldalra, mert lehetnek apróbb frissítések! Pl ma is lesz... :) -
pz6 #1315 Ez nem hiba.Természetes,hogy a hidrofon minden zajt érzékel.
"Padlógázzal" a valóságban sem szokták használni,sőt néha még a motorokat is leállították,hogy jobban halljanak... -
bgabor #1314 Még egy fontos dolog:
Hidrofón használat közben tisztán hallani a hajó saját motorjának zaját, (víz alatt próbáltam, természetesen), olyannyira, hogy magasabb fordulatszámon a hidrofón használhatatlan. Ezt a hibát javítani kéne. -
bgabor #1313 Lenne néhány javaslatom:
- a főmenü zenéjét betehetnéd gramofonzenének, aki akarja hadd hallgathassa mission közben is.
- kéne a zászlórúdra egy ki/bekapcsolható zászló, amit csak víz felett lehetne aktiválni, víz alatt kikapcsolna, ha a player nem nyomja ki magától. Természetesen történelemhű és nem liberális-kompatibilis zászlóra gondolok.
-Az attack periscope üvegének két oldalán ilyen lilás ködszerű foltok vannak nálam. Ezeket le kéne venni. Viszont marha jó az observation periscope nagy kontrasztú üvege.
-be kéne tenni a historical missionökhöz választható hajónak a Type VII/41-et is. Annak van egy helyett két légvédelmi állás a hídján, Flakvierlingel? -
runi 2 #1312 Don Zorro:Szép munka,végre kezd olyanná válni a játék amivel az ember szívesen elbíbelődik órákon át.Megvárom a magyarítást és elkezdem én is játszani.Csak így tovább! -
#1311 Köszi mindenkinek!!! De ez csak gyüjtögetés más nagy emberek munkáiból... Én csak leszedem és egyberakom, tesztelem, hogy mennek-e együtt...
A magyarítást várom a következő 3.0-hoz Karabiner Mester tollából!
Az AilRain az benne van, a többit megnézem a következő csomagba... -
bgabor #1310 Respect ezért a kíválló munkáért! -
#1309 DonZOrro: király a mod, főleg hogy képekkel és magyar leirással kommentálva van mi is van benne(ezt igy kéne a továbiakban is)!
mehetne bele még:
-AilRain
-Environmental MOD_1.2for Silent Hunter 5 vagy Sh5 Enviroment mod
V2.6 nemtudom melyik a jobb szebb, nem próbáltam
-Free Cam Tweak
-Capthelms Lighting Effects mod for sh5 video
kb ezket:) csak tipp, segitségképp -
zoltang #1308 Amerikai vizeken (1942. febr.)
A csatorna felett (1941. dec.)
-
U995 #1307 DonZorro ennyit fűznék hozzád: RESPECT!
Neked az ubi fejlesztői közé kéne tartoznod, nagyon állatul megcsináltad ezeket.
-
#1306 FENT IS VAN... -
#1305 Már csak 8 perc... -
#1304 Mert újratöltöm, most megy fel megint! Kapott egy kis módosítást még! Szólok ha fent lesz, már csak kb 14 perc... -
g3o #1303 Nem tudom, melyik reggelre gondolsz Most este van, és error 404. -
#1302 Megnézzük majd... -
pz6 #1301 Király vagy Zorro!
Egy ötlet:
Az SH3 OLC GUI célzórendszere nem lenne rossz,bár nem tudom,hogy át e lehet pakolni valahogy az 5-be...
-
#1300 Érdemes nézelődni Kapitány urak... Reggelre fent lesz a v2.0!
A v3.0 viszont már csak Karabiner magyarítása és a német hangok után jelenik meg... -
Karabiner #1299 -
#1298 Tudom, hogy Te tudsz mindent, nem is Neked mondtam... -
Karabiner #1297 Na ne mond, tudom -
#1296 Azt mondták a nagyok, hogy nem is olyan egyszerű fordítani! Állítólag nem elég már ha a MENU.TXT le van fordítva... -
Karabiner #1295 Fiuk, lányok, magyarosítás sajnos csúszik, az emberke aki csinálná a nyers szöveg fordítást nem ér rá. remélem hamarosan rá fog érni, én készen álok a szerkesztésre csak anyagom nincs amit szerkesszek.