Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sh3+GWX játszottál vele?
bolsevikot pusztít a fekete halál...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Historical Accuracy:8/10
Na neeee!!!!! <#falbav>#falbav>
Silent Hunter V
Start rearranging the deck chairs
Mar 17, 2010 by Neal Stevens
Micsoda jóindulatúak... :
Rating: 76
...
BONUS: - 5 Released too soon, unfinished, poor tutorial, manual
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
DummyBoy - Az online dolog nem szar, de a mentést és egyéb mást azért csak a saját gépen tárolhassuk már, ha megengednek ennyit a készítõk...! Úgy kellett volna megcsinálni, hogy csak amiatt kelljen internet kapcsolat, hogy ellenõrzi az eredetiségét a lemeznek.Ilyen a GTA 4 is.Le lehetett tölteni egy offline regisztrálós programot (akinek nincs internet kapcsolata) és úgy aktiválni a játékot.Innentõl kezdve annak is futott akinek nem volt internete.Ezzel az online mentek és onnan töltöm dolog nem jó, mert ha pl vírust kap a szerver szépen fog terjedni a mentések által...Vagy itt vannak a karbantartási idõszakok.Leállnak a szerverek, a parasztnak lenne egy kis ideje, hogy játszik egy kicsit, erre fel ez az üzenet fogadná "this site is down for maintenance, please be patient!".Hát én nem kívánok ilyet senkinek sem.Azért is zavaró ez a mentési dolog.Ha ezt kijavítanák (nálam elsõdleges lenne ha én lennék Ubi), ezután már csak a Patchek hiányoznának.Nekem ne mondja azt senki se, hogy nem jó megoldás mert keresztbe lenyelem a kést!
\"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat.\" (Albert Einstein)
@PanzerWolf: Lock on FC, DCS Black Shark, és Wings of Prey ... ezek vannak a gépemen, de nem volt még gondom velük ... ráadásul FC-bõl volt letöltõs és DVD-s is ... Nekem nem volt gondom velük soha ... Anno az SF ki is írt egy pályázatot arra, hogy ha valaki bizonyítja elõttük, hogy az SF baszta szét a gépet, akkor az nyer valamit ... Na eddig nem tudok nyertesrõl ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Igazából van olyan, amit nem lehet feltörni. Legalábbis a jelenlegi számítási kapacitással.
Itt a lényeg pont az, hogy a védelem csak egy része van a gépeden. A másik a szerveren van.
Bár azt nem tudom (Igazság szerint nem érdekelt ...) hogy a "mentéseket" értsd mondjuk egy kampányban hol tartok, azt hol tárolta a game, de ha nem tudtál a játék indításakor beloggolni, akkor nem tudtad elindítani a game-t ...
Sokan hisztiztek is emiatt. Viszont senki sem támadta a master servereket emiatt ...
Itt meg ez van ... Csak arra akartam utalni, hogy akinek eredeti van, és van egy alap ADSL-je, annak elvileg nem okozhatna ez problémát (Persze vis major esetek elõfordulhatnak, kábelszakadás ilyenek ... de alapjában véve nem lehet gond ...)
ROF esetén nem is nagyon volt ... Most AC2 és SH5 esetén leginkább (állítólag) azért van gond, mert támadják a szervereket. Nem hinném, hogy azért nem mûködnek ezek a dolgok, mert olyan sok felhasználó akar egyszerre menteni mondjuk ...
Ez az "online másolásvédelem" a jövõ a játékfejlesztõk szempontjából, mert ezzel sok mindent tényleg nem lehet kezdeni ... (Bár érdekes, hogy az SH5-öt csak feltörték ...)
Csak rizikós, mert ha nincs net, nincs játék ...
Ha egy fejlesztõ/kiadó ilyen típusú másolásvédelmet akar alkalmazni, akkor az lenne az elsõdleges kötelessége, hogy a játék hibájából ez ne okozzon "kárt" a vásárlónak ...
Az hogy a hülyegyerekek támadják a szervereket, az nem az õ hibájuk ... A hülyegyerekek ugyanis nem a kiadóval basznak ki hanem a játékosokkal ...
Ez a fõ gond ...
Arra akarok rámutatni, hogy ez az online dolog nem olyan szar...
Ez pont olyan mint a Starforce ... tele volt a net azzal hogy mit csinál a SF a gépekkel, így szar, úgy szar ...
Miközben az egyik legjobb másolásvédelem, ráadásul nekem egy valag Sf-os játék van a gépemen, és semmi bajom velük ...
Azért kell támadni az auth. szervereket, hogy kiadjanak egy offline peccset, amit pikk-pakk feltörnek és kész ...
Jó lesz ez annak aki kiadott a játékért 15k-t?
1: PC-n tutira nálad a pont, mert tudják, hogy egy PC-sel bármit megtehetnek. Úgyis születik hozzá 600 patch 8-10 MOD és csá. Minek tornázzanak? Figyeld meg h az olyan játék ami multiplatform, azt vajon ki merik-e adni félkészen konzolra?
2: Vérpistike csak online zavarhat. A singlep jobb helyeken továbbra is oofline. Ott nincs Vér Pistike.
3: Ez igaz, viszont ha szopatják a nyugati úgy érted FEJLETT országok célközönségét, az nekik sem annyira ízlik. Már pedig itt most errõl van szó.
Bármi ami singlep és online, az ÉRDEKES. Ezért van olyan elvileg h singlep és multip. 😊 Ez olyan, amikor a lejátszót dugod be a lemezbe...<#circling>#circling>
Just do it :)
Ha lejjebb vinnék az árakat valószínü,hogy többen vennék meg és kevessebben használnák a warez példányokat,ez más tészta.De akinek tetszik szerintem úgy is kiadja érte azt a 10 ropit.Csak azért elvárná,hogy mûködõképes szoftvert kapjon a pénzéért.
És megmondom õszintén én spec találkoztam nem félkész állapotban piacra dobot játékkal.Nem is eggyel...Hogy ne menjünk messzebb pl. ott az sh3
Alapvetõen mindent tud a játék, amit ah SH3 tudott, csak elõ kell csalni belõle.
Én se szeretem azt a nemzetet, de oláhok vagy sem, õk csinálták az SH3-at, az utóbbi 10 év legjobb tengeralattjárós szimulátorát, és ezért bizony elismerést érdemelnek. Jelezném, hogy ez nagyságrendekkel több mint amit bármelyik magyar játékfejlesztõ fel tudott mutatni.
Továbbá azt is meg merem kockáztatni, hogy nem a román fejlesztõk döntöttek a játékot érintõ fontosabb kérdésekben, hanem a hülye franciák dirigálták õket az Ubisofttól. Ehhez a gyík DRM-es, online mentõs részhez meg aztán végképp semmi közük, ez teljesen francia találmány.
Egy pár dolgot szeretnék hozzáfûzni ...
1: Az hogy az ubisoft félkész játékot ad ki az az õ balfaszságuk, ez ellen nem lehet mit tenni ... De emelje fel a kezét aki az elmúlt pár évben olyan játékkal találkozott, amit nem félkészen adtak ki. (Nem védeni akarom õket, ez sajnos trend ... És a Mario nem játszik ...)
2: Másolásvédelem: Ebben is az Ubi-nak adok igazat ... Csak ezt is elbaszták picit ... Az hogy nem mennek a szerverek nem az UBI hibája, hanem a balfaszoké akik DDOS-olják õket ... Rájuk kell haragudni.
Nekem van olyan játékom ami ezt a fajta másolásvédelmet használja. 1 év alatt nagyjából 3-5 olyan alkalom volt, hogy valami miatt megszakadt a kapcsolat a szerverrel ... Cserébe Vérpistike nem zavar ...
3: Ár: El kellene addig jutni a törzsfejlõdésben, hogy rájöjjön az ember, hogy bármilyen cég, vállalat, ami valami szórakoztató dolgot kiad világszerte, az geostacionárius ívbõl szarik arra, hogy pár magyar vagy urdu vagy timbuktui csóró fikázza, hogy drága ...
A célközönség nem mi vagyunk. PONT. Egy nyugati, fejlõdõd országbeli vásárlónak ezek az összegek nem okoznak gondot.
Megveszi ezt a játékot mondjuk 100 magyar ... másik 50 nem, mert drága ... Persze a többezer amcsi vásárló mellett ezek a számok viccesek ...
Nem védeni akarom õket mondom, sajnálom, hogy így elkúrták, de pár dolgon érdemes elgondolkodni ...
Ez az onlájn mentés is érdekes mondjuk xD
Kb fél éve vártam már,hogy megjelenjen az 5.Még másik videókártyát is vettem,hogy élvezhetõbb legyen a játék.Aztán amikor elöször kipróbáltam nem tudtam,hogy sírjak,vagy röhögjek e kínomban...
Ez kb annyira szimulátor,mit a blazing angels.
Hajóknak "életvonal",a rombolók,repülõgépek szarnak rám,akármit csinálok,a legénység olyan mint ha fogyatékos lenne,a torpedókat kb 1,5 perc alatt betöltik,stb,stb...
Az mind nagyon szép és jó,hogy pár ember megpróbálja kijavítgatni ahibákat,és játszatóvá tenni a játékot.Tényleg csak gratulálni tudok nekik!!
De ha bemész a boltba akkor is csak egy félkész kakit kapsz a pénzedért!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Hétvégén szeretnék már multizni újra.
DE!!!!!!!Ezek a mentési és szerver gondok idegbeteggé teszik az embert.
merre van a csatahajó amit norvégia partjainál vadásszak le
mert az nem abban a körben van az tuti
Aztán megnéztem, kik követték el ezt a vacakot:
- készítõ Ubisoft Bucharest <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Ez mindjárt magyarázat mindenre, ez csak egy oláh tákolmány.
Nagyon nem akar mûködni..<#violent>#violent>
A faágszerûnél csak akkor enged tovább, ha a fõküldi lejárati ideje lejár.
Lenne egy kérdésem a kampánnyal kapcsolatban. Most 1940 májusában járok és jelenleg 3 misszió elérhetõ. Egy Norvégia mellett és 1-1 Anglia keleti és délnyugati partjainál. Már mindegyiket csináltam legalább háromszor, de még mindig nem jelenik meg több (monjuk a norvég az nemrég jelent meg, elõtte egy másik volt Anglia és Izland között).
A kérdésem: Mi alapján dönti el a játék, hogy teljesített egy küldetés, és mi után dobja be a következõ missziót?
A másik fura dolog a kampány képernyõ után van. Faágszerûen ágaznak szét a képek, de még mindig csak az elsõben vagyok (Total Germany). A többi rész milyen kitétel teljesítése után lesz elérhetõ?
1. Locate the settings.ini file located in the installation directory of the Ubisoft Game Launcher (C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher)
2. Open it with Notepad, and add the following at the bottom of the document:
ProxyHost=proxyhostname:proxyport
OverrideProxySettings=1
You will need to change the proxyhostname and proxyport to the values setup for your proxy. You can USUALLY find this information by:
1. Open Internet Explorer and go to Tools –> Internet Options
2. Click on the Connections Tab and click on LAN Settings.
3. The Proxy HostName (address) and Port can be found in this window.
If you don’t know this information or are unsure how to find out your proxy settings, you may need to contact your ISP or network administrator for that information.
most internetproblémázik
csak azt nem tudom minek, mikor a netem tökéletes
szar ez ahogy van