Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De hiába állitom be az opciokban,a játékban mindig visszaáll mediumra.. :/
Meg a tárcsákkal kapcsolatban szeretnék egy kis segitséget!Már egy napja szivok vele,de nem akar müködni a mod.Fent van a jsgme,bemásoltam az old style controlst,aktiváltam is,de mégsincsenek tárcsák.
Sziasztok!

Kéne egy kis segítség(game eredeti). Három missziót ad a játék kezdéskor ebbõl megcsináltam 2-t az 50e-st és a 100e-s sûlyesztõ akciót. A harmadik az északi blokád. Megtaláltam és kinyírtam az anyahajót. Viszont északon nem igazán találok troop transportot csak egyet találtam. Az Idõ meg véges most dec elején járok de márc 1-én lejár a feladat. Még 4et kéne süllyesztenem. Hol lehet õket megtalálni legkönyebben mert ugye egyessével járnak. Tipp valakinek aki megcsinálta?

Csak a dokkban lehet, de a játék során bármikor.

Azt meg lehet oldani vhogy hogy custom nehézségi szintel induljon a játék?
Bocs nem tudtam.
Az 5k-ban házhoz is kapom???
Karabiner hogy álltok a Hunter packkal?És honnan lessz leszedhetõ? Elõre is kösz az infót.

grebber
Akkor nem írtam volna!Kihozzák rendeltem már innen!

Next PC upgrade: 2022

Ja fasza, de ide gondolom nem szállítanak<#conf>
grebber
Akció most csak 5000Ft (Kiszállítással együtt)

Next PC upgrade: 2022

Ilyen nagy tempóval nem érdemes menni, mert mire ráklikkelsz a pill. állja már kb.200 km-re van tõled a konvoj.

Kissé csalás, de jó taktika ha az ember siet egy küldivel, hogy 1500- 2000 körül teszi / felette túl gyors/ és úgy megy mert akkor még nem túl gyors.Viszont ha a közelbe konvoj van akkor beleránt párat.Na akkor kell a pillanat állj, és merülés.Kapásból melletted lesz egy konvoj.<#hehe><#eplus2>

Azt hiszem 7800 vagy 8200 körül akad ki.

Nohab
Nekem csak akkor sikerült roppantanom, mikor teljes sebességgel felemelkedtem, de semmi más nem történt.

Amúgy a térképen hányszoros gyorsítást tudtok még használni? Nálam 64 a maximum körül, mert felette már nagyon szaggat, holott a tutorialban 1024 is simán ment. Így aztán kb. 3 óra mire Németországból Anglia partjaihoz érek.
41 közepén járok, itt már van farkasfalka.<#guluszem1><#taps>
Érdemes feltenni az újfajta tornyot, mert csúnyán támadnak a repülõk!Holott valami marha tesztelõ azt irta sohasem támadnak.<#wow1>

Szia!Ha kell, akkor szedje le hozzá dolgokat, mert alapban nincs ilyen.

http://www.subsim.com/radioroom/downloads.php?do=cat&id=80

Itt van minden földi jó.

Most akkor hogy van a mélység mérõ? morál? irány? stb???
Én bõ 2-2.5-órát játszottam vele, de nagyon furcsa volt, a grafika nagyon jó, meg maga a játék is biztos, de kanyarodni nem tudtam, meg mondom megnézem milyen mélyen megy szét a tengó, erre az óceán közepén 260méternél még semmi, még ropogás sem, és 270méternél meg leértem az óceán aljára<#szomoru2>
highlander15
Másnál is volt olyan,hogy az elején nem volt még meg az 50000 elsüllyesztett tonna,de a BdU visszahívott a bázisra?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Lesz IX tipus, szeptember körül adják ki.Egy kieg. lesz természetesen jó pénzért.Ezek a román pletykák, állitólag már csinálják.Üzlet politikailag jó nekik, mert egy játékból csinálnak kettõt.Majdnem dupla pénzért.
Más: nemsokára kijön az 1.2 patch, de szinte semmi nem lesz benne.Mélység mérés, útirány tartás, morál, stb.

Szia! Hol vannak a skinek? Én nem találom õket.

Értem. Mondjuk azt sosem értettem hogy hogyan merték kiadni a játékot a IX-es típus nélkül. Bár ubisoftot ismerve gondolom majd meg lehet venni, 5000 Ft-os DLC-ként. Kapzsi marhák.

A gyûjtõi kiadásban 7 egyedi tengeralattjáró és hajó SKIN-t és nem típust kapsz. Nincs sajnos a VII-en kívûl más 😞

Közben rájöttem a megoldásra, csupán a két periszkóppal és a TDC-vel foglalkozó fileokat kell kitörölni a mod könyvtáraiból.

Amúgy melyik gombal lehet zoomolni a periszkópokkal? A régi részekben lehetett, itt nem találtam rá lehetõséget.

"The TDC with all dials has been included on the obs periscope, attack periscope, and UZO."

Na ez a gond. Nemtudom miért feltételezik, hogy aki a régi kezelõszerveket szeretné használni, az szügségképpen manuálisan céloz.

Hát sajnos rájöttem hogy elsõre is így csináltam, csak a mods mappában lévõt aktiváltam a jsgme-vel, és így is rálóg a periszkóp képére a TDC.
De azért kösz.

Köszönöm.

Old Style SH Control1 3 0 tedd fel, de úgy, hogy a mod fõkönytárára klikkelsz kétszer utána elõjön a dial,included mods, mod,text mappák.Utána klikkelj kétszer a modsz-ra akkor elõjön újra a old style sh controls 1 3 0.Na azt másold csak be a mods könytárba és jsgme -val inditsd el.Akkor nem lóg sehová bele.A többi cullang nem kell.

Letöltöttem a DarkWraith féle Old Style SH Controls (familiar 3 dials) modot. Tök jó, végre van régi normális irányító interfész.

Azonban a mod a periszkópba beépítette a TDC kezelõfelületét is, amit én ki szeretnék kapcsolni, mert eltakarja a periszkóp látómezejének jó részét, és mert nem játszom manuális targeringel, szóval szügségtelen is.

Nem tudja valaki, hogy ezt a rész hogyan lehetne kivenni a modból?

Kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!

http://gamepod.hu/hir/ubisoft_ingyen_jatekok_a_drm_aldozatainak.html

Értem,köszi!
Délután kiprobálom.
Sziasztok!Elkezdtem a játékot,megvannak a lengyel hajók és az utasítás szerint kössek ki Kielben.Navigációs gondom van kijelölöm az útirányt erre semmi.Mi a megoldás hogy tervezett útvonalat rajzoljak és az irányt tudjam tartani?

Ha ugyanazzal a névvel kezdesz újra kampányt, az elején megkérdezi, hogy átakarod-e ugrani a tutorialt.Ha igen akkor a dokkban kezdesz, de sem jutalom pontot sem pénzt nem kapsz csak torpedókat.Mást sem enged fejleszteni, de csak akkor.Ha visszatérsz az elsõ küldirõl akkor már mindent enged.

Hogy érted azt,hogy a dokkban kezdtél?
Ki lehet hagyni azt a részt mikor felkeltenek a hajón és oda kell menni a kapitányhoz a hidon?
highlander15
Na ezek szerint jártam el:
1.Kezdj el egy õrjáratot
2.Lépj ki desktopra
3.A Dokumentomokban az SH5 mappában keresd meg a Campaign.cfg fájlt,a value pontokat írd át,és az IS COMPLETED-et true-ra.
4.Lépj vissza.
Ezután töröltem a régi mentéseimet,újat kezdtem,kihagytam a tutorialt,és a dokkban kezdtem.Így már engedett küldetést választani.
Amúgy honosítással mi a helyzet?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Szia! Többünket is idegesit a dolog, mert mi sem találjuk.Próbálj a subsim-en utánanézni, esetleg kérdezni.Én még mindig nem kaptam választ.

highlander15
Danke schön!Nekem már megy egyébként rendesen,a Campaign.cfg-ben írtam át pár dolgot,meg elkezdtem elõlrõl tutorial nélkül,és akkor engedett missziót kezdeni.Majd megkeresen a leírást és leírom ide is.

PanzerWolf
Ez jó kérdés...

Köszi Nohab!
Ha hazaértem kipróbálom! 😊
A gyûjtõi kiadás 7 egyedi tengeralattjáró típusáról mit lehet tudni?

PanzerWolf
Engem is érdekelne a magyar manuál!
Remélem a pecsbe sokat fognak javítani!

Nohab
Highlander15, Wittmann13 privik mentek.
Még nincs.Mellesleg kb. egy hét, és itt az 1.2 patch.

Ha van megoldás a skidrow féle verzióra,érdekel engem is.
jöhet a manual. kösszi<#worship>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

1.Kinek kell a magyar manual?
2. TS ip címe? Engem mindenesetre a 94.247.88.21 TS3-on megtaláltok.

Van TS-k<#wink> Hát szerintem ott egyszerûbb<#vigyor3>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Pontosan Ts nélkül nem megy?
Van TS szerver vagy ajánljak egyet ami 24 órán át megy?

highlander15
Fasza...Kösz szépen!

Nohab
Tört verzió a hibás benne. Találtam egy módszert, amivel elméletileg mûködik. Ha ez igaz akkor küldöm a linket.
Javaslom hogy mihamarabb tüzünk ki egy konkrét indulási napot,hogy lehessen tervezni. Meg kikén találni hány napra, merre, hogyan, majd kéne ts rendezni egy úti meg beszélést akit érdekel, hogy konkretizálni tudjuk a dolgokat.