Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a tárcsákkal kapcsolatban szeretnék egy kis segitséget!Már egy napja szivok vele,de nem akar müködni a mod.Fent van a jsgme,bemásoltam az old style controlst,aktiváltam is,de mégsincsenek tárcsák.
Kéne egy kis segítség(game eredeti). Három missziót ad a játék kezdéskor ebbõl megcsináltam 2-t az 50e-st és a 100e-s sûlyesztõ akciót. A harmadik az északi blokád. Megtaláltam és kinyírtam az anyahajót. Viszont északon nem igazán találok troop transportot csak egyet találtam. Az Idõ meg véges most dec elején járok de márc 1-én lejár a feladat. Még 4et kéne süllyesztenem. Hol lehet õket megtalálni legkönyebben mert ugye egyessével járnak. Tipp valakinek aki megcsinálta?
Az 5k-ban házhoz is kapom???
Next PC upgrade: 2022
Amúgy a térképen hányszoros gyorsítást tudtok még használni? Nálam 64 a maximum körül, mert felette már nagyon szaggat, holott a tutorialban 1024 is simán ment. Így aztán kb. 3 óra mire Németországból Anglia partjaihoz érek.
Érdemes feltenni az újfajta tornyot, mert csúnyán támadnak a repülõk!Holott valami marha tesztelõ azt irta sohasem támadnak.<#wow1>#wow1>
http://www.subsim.com/radioroom/downloads.php?do=cat&id=80
Itt van minden földi jó.
Én bõ 2-2.5-órát játszottam vele, de nagyon furcsa volt, a grafika nagyon jó, meg maga a játék is biztos, de kanyarodni nem tudtam, meg mondom megnézem milyen mélyen megy szét a tengó, erre az óceán közepén 260méternél még semmi, még ropogás sem, és 270méternél meg leértem az óceán aljára<#szomoru2>#szomoru2>
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Más: nemsokára kijön az 1.2 patch, de szinte semmi nem lesz benne.Mélység mérés, útirány tartás, morál, stb.
Na ez a gond. Nemtudom miért feltételezik, hogy aki a régi kezelõszerveket szeretné használni, az szügségképpen manuálisan céloz.
De azért kösz.
Azonban a mod a periszkópba beépítette a TDC kezelõfelületét is, amit én ki szeretnék kapcsolni, mert eltakarja a periszkóp látómezejének jó részét, és mert nem játszom manuális targeringel, szóval szügségtelen is.
Nem tudja valaki, hogy ezt a rész hogyan lehetne kivenni a modból?
http://gamepod.hu/hir/ubisoft_ingyen_jatekok_a_drm_aldozatainak.html
Délután kiprobálom.
Ki lehet hagyni azt a részt mikor felkeltenek a hajón és oda kell menni a kapitányhoz a hidon?
1.Kezdj el egy õrjáratot
2.Lépj ki desktopra
3.A Dokumentomokban az SH5 mappában keresd meg a Campaign.cfg fájlt,a value pontokat írd át,és az IS COMPLETED-et true-ra.
4.Lépj vissza.
Ezután töröltem a régi mentéseimet,újat kezdtem,kihagytam a tutorialt,és a dokkban kezdtem.Így már engedett küldetést választani.
Amúgy honosítással mi a helyzet?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Ha hazaértem kipróbálom! 😊
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
2. TS ip címe? Engem mindenesetre a 94.247.88.21 TS3-on megtaláltok.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Van TS szerver vagy ajánljak egyet ami 24 órán át megy?