Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Amúgy itt virít egy u 995-ös bögre egyenesen onnan ahol ki van állítva a tengó.<#nyes>#nyes>Havék voltak kint és gondolta ha már nem tudtam kimenni kapok egy ajándékot tõle.Az oldalán rajta van az u995-ös,alatta Laboe u995-ös felirat,fölötte Kaleu-Becher.Belül egy bója flut felirattal.A bögre alján pedig egy mentõmellény és benne,"Ebbe! Noch'n Bechen!" felirat(nem tudom mit jelent).A tetején meg az alján a bögre ezüstel van körbefutattva.tök szép az egész.jah az ott készült képek még mindig nem jutottak el hozzám,pedig vagy 2 éve már kint voltak.<#nevetes1>#nevetes1>
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ugy kéne megoldani,hogy a kiegészítéseket külön is fel lehessen telepíteni magyarítás nélkül.
Szerintem elég sokan vannak,akiknek inkább arra van szükségük,nem a fordításra.
bolsevikot pusztít a fekete halál...
Megint nem ment az UBISOFT szervere a hétvégén, és elindítottam egy crackelt sh5.exe-t, ami állítólag megkerüli a szervert.
Mûködött is rendesen, csak a gép kikapcsolása után az OP-rendszer nem indult el többet (reg-fájlokat törölt...)
Szívás és száradjon le keze-lába, lábaköze az olyanoknak, akik...
Szóval ha valaki megdobna egy veszélytelenebb crackkal, megköszönném, mert ez a netes csatlakozás eléggé bizonytalan...
Egyszerûbb lenne képeket beraknom, de most nem fogom újrarakni, mert így is volt kb másfél óra mire feltette.
Amúgy ha most is az elvárásodnak megfelelõen mûködik, akkor ne rakosgasd le fel, mert így más sikerült hazavágnom egy op. rendszert. Csak írd le és legközelebb majd így rakod fel.
1. DVD berak angolra katt.
2. Install angolra rak.
3. Telepítés beállításai és a német beszédet kipipálni.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Úgy tettem fel különben, hogy az elsõ angol, utána német és minden német lett.Utána német és angol de akkor angol lett.
Timur Lenk
Timur Lenk
Regisztrálni kell, egy perc.Itt van minden.<#eljen>#eljen>
Más. Multi lesz valamikor?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
A szövegezésben számtalan dolog miatt kap elmarasztalást, majd kap a végén ehhez képest aránytalanul magas pontszámokat.
Captain Sonar 2024 Remake
bolsevikot pusztít a fekete halál...
<#nezze>#nezze>