Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Junius vége julius eleje lenne jó.Ha tudnál jönni akkor már négyen lennénk, és kevesebb lenne a költség.Úgy már megéri elmenni.<#wink>

highlander15
Hol tudok küldetést választani?Az elején a tiszt elmondja a mondókáját,utána kellene,de nem tudom hol lehet...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

PanzerWolf
Ez már tervbe volt anno csak nem lett belõle semmi.Engem is érdekelne ha lesz pénzem és kapok szabit.<#vigyor2>
Amúgy itt virít egy u 995-ös bögre egyenesen onnan ahol ki van állítva a tengó.<#nyes>Havék voltak kint és gondolta ha már nem tudtam kimenni kapok egy ajándékot tõle.Az oldalán rajta van az u995-ös,alatta Laboe u995-ös felirat,fölötte Kaleu-Becher.Belül egy bója flut felirattal.A bögre alján pedig egy mentõmellény és benne,"Ebbe! Noch'n Bechen!" felirat(nem tudom mit jelent).A tetején meg az alján a bögre ezüstel van körbefutattva.tök szép az egész.jah az ott készült képek még mindig nem jutottak el hozzám,pedig vagy 2 éve már kint voltak.<#nevetes1>

Sassnitz tengó múzeum a neve.

Laboe-tõl nem túl messze van valami angol vagy amerikai tengó is egy szigeten kiállitva.A mostohafiam volt ott is.Vannak fényképei.Majd utánajárok az hol van.

Már hárman vagyunk! U995 is jön U995-öt nézni.<#taps>

én is ezt akartam javasolni mennék én is<#vigyor3>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

NOS! AKIT ÉRDEKEL! Nyáron csoportosan elmehetnénk Laboe-be három vagy négy embernek már nem kerülne sokba.<#vigyor2><#finom><#crazya>

Sajnos sok olyan játék/kiadó van akiket addig érdekel a termék amíg el nem adják.Pl. 9 éves gyereknek karácsonykor magyarázd el hogy gyári hibás a gyári lemez.2 telószám is volt a csomagba baj esetére.az 1ik nem kapcsolható a másik hétfõn 11 órakor gépi hangon közli :munkanapon ,munkaidõben hívjam õket.1 hét után feladtam.Kinyit a bolt visszaviszem meg akarnak gyõzni hogy nem értek hozzá jó az.félóra vita után adott 1 másikat arra a kiegek nem mennek fel.letöltöttem ami kellett megkrekkeltem az EREDETIT hogy legalább játszani tudjon a gyerek.A stalker elsõ részéhez minden patch le lett szedve(az is gyári)1.5 évvel a kiadás után még mindig fagy,kilép, stb.
Ma esetleg lehetne. Más. Képzeld! Junius végén megyek Laboe-be megszemlélem a VII/C-t élõben, csinálok videót, meg képeket.<#taps>

DonZorro
Ebben van valami! Akkor majd lesz egy külön MAGYARÍTÁS része is...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Lehetne egy javaslatom a HUNter Pack-al kapcsolatban?
Ugy kéne megoldani,hogy a kiegészítéseket külön is fel lehessen telepíteni magyarítás nélkül.
Szerintem elég sokan vannak,akiknek inkább arra van szükségük,nem a fordításra.

bolsevikot pusztít a fekete halál...

Próbáld úgy ahogy leirtam #997 hozzászólásnál.Akkor nem a szerverre menr hanem a gépre.Nekem igy hétvégén mindig recc nélkül ment.Ja, mióta igy tettem fel a játékot azóta nincs sem netes, sem szerveres gondom.Más: megoldottam a német nyelvet.

Nos, jól megszívtam... 😞
Megint nem ment az UBISOFT szervere a hétvégén, és elindítottam egy crackelt sh5.exe-t, ami állítólag megkerüli a szervert.
Mûködött is rendesen, csak a gép kikapcsolása után az OP-rendszer nem indult el többet (reg-fájlokat törölt...)
Szívás és száradjon le keze-lába, lábaköze az olyanoknak, akik...
Szóval ha valaki megdobna egy veszélytelenebb crackkal, megköszönném, mert ez a netes csatlakozás eléggé bizonytalan...

Karabiner ne csodálkozz,én is várom a Hunter packokat.Utánna kipróbálom a játékot,remélem olyan jó lesz mint a három.Na az ütõs lett a subsimes packok után.Nekem az a topos eddig.

Nyolckor végzek, otthon kipróbálom.Lehet, hogy túl gyorsan okéztam le a telepitõs részeket. Ha nem lenne akkor marad az ingyenes, és az eredeti exe fájl átmásolom.Széria szám meg adott. Érdekes mert többen megvettük a gyûjtõi kiadást amiben elvileg vannak új tengó szkinek, de senki sem találja.

Nohab
Nekem ez az elsõ sh ezért még csak kipróbálom (nem eredeti), de a telepítõ itt is ugyanaz. Nos akkor a két legördülõs nyelvválasztást már magad mögött hagytad. A telepítésnél, mikor lépkedsz, hogy elfogadod a szerzõdést meg ilyenek. Pontosan nem tudom hol, de lesz egy olyan, hogy két telepítõs ikon lesz, és a baloldalukon négy-négy fehér négyzet. A felsõben 4 piros pipa van, az alsóban csak kettõ. Ilyen fehér körben fekete pontos választóval tudsz közöttük választani. Az alsónál tudod részletesebben beállítani a telepítést (angolul oda is van írva). Továbbra katt itt lehet kiválasztani hova települjön, majd még a telepítés elõtt megkérdi, hogy English voice, vagy German voice, vagy ilyesmit.
Egyszerûbb lenne képeket beraknom, de most nem fogom újrarakni, mert így is volt kb másfél óra mire feltette.
Amúgy ha most is az elvárásodnak megfelelõen mûködik, akkor ne rakosgasd le fel, mert így más sikerült hazavágnom egy op. rendszert. Csak írd le és legközelebb majd így rakod fel.
Tehát a harmadik választást én nem láttam eddig sehol.<#wow1><#zavart2>

Bocs a bénázásomért, de hol kell pipálni? Elinditom a telepitést,ott kiválasztom az angolt.Utána nem sokkal ismét kérdezi, ott sem lehet pipálni, csak választani.Ott is kiválasztom az angolt.Utána már nem tudok sehol.Legalábbis nem emlékszem.Ecsetelhetnéd.Neked eredeti van?

Nohab
Ahogy nézem így kell beállítani a német beszédet és az angol feliratot:
1. DVD berak angolra katt.
2. Install angolra rak.
3. Telepítés beállításai és a német beszédet kipipálni.
Én tegnap vártam a népet hogy multizunk, nem jött senki<#conf>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

DonZorro
A fordítát azt Karabiner intézi asszem. Az összeállt HUNter_Pack nemsoká kész van! Már csak a magyarítás hiányzik... Várjuk karabíner, várjuk...

Mikorra várható Zorro a kész verzió? Játékfordításról van infótok?

DonZorro
Már gyûjtögetés alatt van a téma. Javítások, billenytûk, grafika, régi SH3 opciók, stb, egy csomagban... (HUNter_Pack) <#email>

PanzerWolf
Ez mit tartalmaz Zorro?

Megoldottam máshogy.Feltettem németül, kiszedtem a 700 megás sound-ot, töröltem, feltettem angolul és átmásoltam.Subsim-en irták, most jó.
Úgy tettem fel különben, hogy az elsõ angol, utána német és minden német lett.Utána német és angol de akkor angol lett.

crossy104, nekem eredeti van, és hidd el, így lett angol kezelõfelületû és feliratos, de németül beszélõ a játék.

Timur Lenk
DonZorro
<#nezze>

Szerintem az eredetinél nem lehet megoldani, csak a törtnél.

Úgy nem jó! Minden német lesz!

Németül megy a telepités.

Köszi! Próbálom.

crossy104, elõször angolra kell klikkelni (játék nyelve), utána a németre (beszédek).

Timur Lenk
Nem emlékszel hogy csináltad? Nekem nem megy.Most az elején választottam a németet utána az angolt és full angol.A másiknál meg full német.Azért sem értem, mert subsim-en irják a sound másolást.Tahát nem csak én balafa... Kettõ választás van, és nincs pipa.A legelején lehet választani a nyelvet, akkor elidul a telepitõ, és utána nem sokkal ismét nyelv választás van.Melyiknél mit kell jelölni?

nem tudom én simán telepítettem német hanggal angol felirattal nem kellet trükköznöm

Ez a telepitõs dolog nem jó.Bárhogy telepitem, német a felirat és a hang vagy angol mindkettõ.Nem is látok pipát sehol.

http://www.subsim.com/radioroom/downloads.php

Regisztrálni kell, egy perc.Itt van minden.<#eljen>

Karabiner honnan lehet megszerezni a kanyarodast segito tarcsakat. kerlek segits

DonZorro

hétvégén lehetne késõ délután este multizni

Na ezért vagy Te Isten Császár.Én meg bújtam a subsim-et, ott irták igy kell.Felteszem jra, mert bekeverhet.Kétszer kérdez nyelvet a telepitéskor az elején.Elõször vagy másodszor kell a német?
Más. Multi lesz valamikor?

õõ bocsi de telepítõ futásakor megkérdezi milyen hangon szeretnéd a játékot csak egy pipa hogy angolul vagy németül beszéljen a legénység

Igazából úgy a jó, hogy angol felirat, de német a beszéd.Feltelepited németül a játékot, kimásolod a hangokat min a kettõ helyrõl, utána feltelepited angolul, és bemásolod a kettõ német hang mappát.Persze kell biztonási másolat az angol mappákról.

PanzerWolf
Karabiner ígérte a honosítást.Karabiner???

Muki100
Kicsit ironikus, de tényleg olyan mint a Doomhoz a honosítás. Nincs olyan sok szöveg ebbe se, hogy ne lehessen megjegyezni mi mire jó (amúgy meg van angol és német felirat is).

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Felesleges, tehát nem lesz.Ez nem az a fajta játék ahol nélkülözhetetlen mert rengeteg a párbeszéd.

highlander15
Nem tudjátok,lesz-e hozzá honosítás?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

TitaniumRR
Meglehetõsen ellentmondásos a cikk.

A szövegezésben számtalan dolog miatt kap elmarasztalást, majd kap a végén ehhez képest aránytalanul magas pontszámokat.

Captain Sonar 2024 Remake

Sok mod,meg még legalább fél év,ha nem több...

bolsevikot pusztít a fekete halál...

Persze!Szerintem hangulatban a legjobb.Sok mod kell, hogy az SHV arra a szintre jusson.De alakul.