Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thepiratebay.org/torrent/5425969/Silent_Hunter_5_Mod_tutorial_for_Campaign_Offline_Play
Más: Most vagyok fogatlan orosztlán, de csak felül.Öt implantátumot tesznek be felülre.Kettõ és fél hónap múlva meg a többi cullangot fogakkal együtt.Azt mondta a doki néni, lesz szép szinész fogsorom / hatszázért<#wow1>#wow1>/ Épp azon gondolkodtam, milyen gépet vehetnék az árán<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#rinya>#rinya>
Egyelõre nincs idõm az sh5-höz, de eltenném ezt is...
Mellékeltem képet! Szóval ennek a kis csíknak kell feljebb menni?
Köszi a helpet!
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Nos: a bal felsõ sarokban ott a kampány, ill. a küldetések sorban.Ott van mindnél, hogy mit kell csinálni, ill. a lejárati idõ is.Ráklikkelve a térképan a keresztre ki is rajzolja a feladat helyét vagy vonal, vagy egy kör formályába.Hatalmas hiba, hogy több küldetésnél sem lehet pontosan tudni, milyen teknõt kell kiiktatni.Ezt én úgy oldottam meg, hogy mentettem.Indult a kampány pl. Norvégiánál és az általam megfelelõnek gondolt hajó észlelésekor mentettem.Kilõttem, és ha / ráklikkelsz a küldi helyén a keresztre, akkor a feladat alatt lesz egy vonal,ott láthatod mennyin áll/ a vonalnál növekszik a csik sötétedése akkor jó. Ha nem akkor betlt, és keresek másik fajta hajót.
De tehát meg vannak jelölve azok hajók amiket el kell süllyeszteni?
Msn vagy skpyon felvehetlek?
Na ugy tünik müködik is,meg nem is.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
aki jáccik vele rakhatna fel képeket, vagy jó videókat, hol lehet ilyen jeges vidékkel találkozni???

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nem mindegy milyen tipusú hajókat süllyesztesz el.Ha az amire gondolok akkor felfegyverzett teherhajószerû teknõk, kék a szonárjele. Kettesével járnak és gyorsak, 15 csomó körül futkoznak.Én úgy oldottam meg, hogy amikor megláttam egyet akkor mentettem, kilõttem, és ha nem ment fel a csik a küldinél akkor nem jó tipusú.Vissza a mentés, és hagytam a fenébe.Eléggé macerás dolog.A Winston küldit 41-ben ki is hagytam.Képtelenség megtalálni õket.Még jó, hogy adott helyette másik küldetést.
a) Kezded elölrõl
b) Elpasszolod a cd-t 3 ficcsért 😊
Játszhatsz vele,de ahol a DRM mûködésbe lépne ott behal a game és nem enged tovább...
Ha megcsinálod a TUTORIAL-t akkor nem kapsz elsõ missziót utána. Ha tutorial-t kihagyod akkor csinálhatsz 1-2 missziót de utána nem ad újat.
😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
De ha végre lesz új gépem, sztem megveszem én is a multi miatt.
Amúgy ha agyon van MODolva mükõdik a multi???
Meg most már nem szarakodnak a szerverek?
Köszi elõre a választ!
Csak igy eléggé sétahajózás jellege van a dolognak.. <#schmoll2>#schmoll2>
bolsevikot pusztít a fekete halál...
Ha ennyien szidjátok lehet elég lesz nekem a warez.
Zsolti lehet már a héten megkereslek majd gépügyben, remélem.<#beka2>#beka2>
De ez tényleg elég gáz lett!Becsorogtam Scapa Flow-ba a felszinen.Egy romboló elindult felém,aztán úgy 1000 méternél megfordult és elment... <#conf>#conf>
Tényleg még mindig a 3 viszi a pálmát.<#shakehead>#shakehead> Hiába szép a grafika, a többi nem ér semmit.Viszont azt tényleg nem értem, ha a fejlesztõk tudták, hogy a játékosok az SH3-at istenitették, akkor mi a francnak csináltak az SH4-tõl is szarabb játékmenetet.
De még így is erõsen gondolkozom,hogy visszateszem a 3-at...
Nem vagyok programozó,de azt nem lehet megoldani,hogy ha már úgy ís ugyan az a motorja mind a kettõnek,hogy csak a grafikai elemeket meghagyni,a többit meg átpakolni az SH3-ból?
Az idõk lejárta miatt az embernek meg olyan érzése van, mintha lóversenyen lenne, és hajtanák a játékost, hogy gyorsan végezzen a játékkal. <#falbav>#falbav>
Az sh5 mappájába kell telepíteni a jsgme-t,igy már müködik.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Hát jobban már nem is tudták volna bonyolitani...