Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Ma éjjel még dolgozom.Akinek gondja van az olcsóbb játékkal, illetve a kampány résszel az vessen erre egy pillantást.Talán ez megoldja a gondokat.

http://thepiratebay.org/torrent/5425969/Silent_Hunter_5_Mod_tutorial_for_Campaign_Offline_Play

Más: Most vagyok fogatlan orosztlán, de csak felül.Öt implantátumot tesznek be felülre.Kettõ és fél hónap múlva meg a többi cullangot fogakkal együtt.Azt mondta a doki néni, lesz szép szinész fogsorom / hatszázért<#wow1>/ Épp azon gondolkodtam, milyen gépet vehetnék az árán<#eplus2><#hehe><#rinya>

Ehhez a jéghegyeshez ezt a fájlt kellett letölteni? -> Test_Iceberg.rar
Egyelõre nincs idõm az sh5-höz, de eltenném ezt is...

Csak nem fogatlan oroszlánná válsz? <#vigyor2>

Semmi baj valamiért a képek nem mentek el 😞

Mellékeltem képet! Szóval ennek a kis csíknak kell feljebb menni?
Azért akkor gyógyulást kívánok! Épp most voltam küldetésbe nagyon mérges voltam szóval ma pihentettem a gammát, mert egyszerûen minden ellen nélkül meghaltam! Nagyon komoly! Közelbe nem volt senki! Na szóval ha keresztre kattintok akkor szöveg jeleni meg és alatt az kis csík, annak kell feltöltõdnie? Rettentõ bugos amúgy gamma! Lenne egy kérdésem eredetivel nyomod? Mert az enyém nem az! Az lehet hiba?

Köszi a helpet!
Azért akkor gyógyulást kívánok! Épp most voltam küldetésbe nagyon mérges voltam szóval ma pihentettem a gammát, mert egyszerûen minden ellen nélkül meghaltam! Nagyon komoly! Közelbe nem volt senki! Na szóval ha keresztre kattintok akkor szöveg jeleni meg és alatt az kis csík, annak kell feltöltõdnie? Rettentõ bugos amúgy gamma! Lenne egy kérdésem eredetivel nyomod? Mert az enyém nem az! Az lehet hiba?
új fogakat kapsz?<#vigyor2>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Holnaptól kettõ hétig nem dolgozom, táppénzen leszek./fogorvos/ Lesz idõm irogatni.
Nos: a bal felsõ sarokban ott a kampány, ill. a küldetések sorban.Ott van mindnél, hogy mit kell csinálni, ill. a lejárati idõ is.Ráklikkelve a térképan a keresztre ki is rajzolja a feladat helyét vagy vonal, vagy egy kör formályába.Hatalmas hiba, hogy több küldetésnél sem lehet pontosan tudni, milyen teknõt kell kiiktatni.Ezt én úgy oldottam meg, hogy mentettem.Indult a kampány pl. Norvégiánál és az általam megfelelõnek gondolt hajó észlelésekor mentettem.Kilõttem, és ha / ráklikkelsz a küldi helyén a keresztre, akkor a feladat alatt lesz egy vonal,ott láthatod mennyin áll/ a vonalnál növekszik a csik sötétedése akkor jó. Ha nem akkor betlt, és keresek másik fajta hajót.

Hú de jó hogy írtál nekem! NA szóval legelsõ küldetés Norvégiánál!
De tehát meg vannak jelölve azok hajók amiket el kell süllyeszteni?
Msn vagy skpyon felvehetlek?
Vinyón van. 😄
Na ugy tünik müködik is,meg nem is.
samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Szia! Nincs a játékban jéghegy.Sajnos!!!!!!!! Egy küldi van állitólag, valaki csinálta, nem tudom igaz-e.Subsim-en nézz utána, hátha dolgozik rajta valaki.Egyszer találkoztam a forumban ilyesmivel, de nem néztem bele.

ez télleg az<#beka2>
aki jáccik vele rakhatna fel képeket, vagy jó videókat, hol lehet ilyen jeges vidékkel találkozni???
samsung123
Nagyon ÁLLAT kép

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Az most melyik? Hol és mikor van? Én már az amerikai és északi konvojnál járok 42-ben.

Nem mindegy milyen tipusú hajókat süllyesztesz el.Ha az amire gondolok akkor felfegyverzett teherhajószerû teknõk, kék a szonárjele. Kettesével járnak és gyorsak, 15 csomó körül futkoznak.Én úgy oldottam meg, hogy amikor megláttam egyet akkor mentettem, kilõttem, és ha nem ment fel a csik a küldinél akkor nem jó tipusú.Vissza a mentés, és hagytam a fenébe.Eléggé macerás dolog.A Winston küldit 41-ben ki is hagytam.Képtelenség megtalálni õket.Még jó, hogy adott helyette másik küldetést.

Hello! Operation Weserübungban van küldetésem, igazából azt írja hogy el kell süllyesztenem 5 brit hajót a kijelölt zónába+ amit találok battlesipet de igazából már vagy 10 hajót elsüllyesztettem, de nem igazán történt semmit és deadline azaz küldetés vége nagyon közeledik asszem júni vége?! Kérlek segítsetek minek kéne történnie, vagy nekem mit kéne csinálnom?
Mi lenne?
a) Kezded elölrõl
b) Elpasszolod a cd-t 3 ficcsért 😊

Még 1 küldi van hátra a total germanybol.Kiváncsi vagyok utána mi lesz. 😊
Próbálkoztak offline campaign moddal, de eddig senkinek sem sikerült.

Elárulom hogy nem mûködik.
Játszhatsz vele,de ahol a DRM mûködésbe lépne ott behal a game és nem enged tovább...
Ha megcsinálod a TUTORIAL-t akkor nem kapsz elsõ missziót utána. Ha tutorial-t kihagyod akkor csinálhatsz 1-2 missziót de utána nem ad újat.
😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Elárulom hogy mûködik. 😊
azok a módok amik csak látványban módosítanak valamit. nem okoz gondot multiba. azok amelyek valaminek a mûködésbe azok igen. vagy mindenkinek kell lennie olyan módnak, vagy senkinek. ez a u-boat kill mód valószínûleg már nem multi kompatibilis

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Én sajna még csak a haverom gépén tudtam vele játszani a warezzal.
De ha végre lesz új gépem, sztem megveszem én is a multi miatt.
Amúgy ha agyon van MODolva mükõdik a multi???
Meg most már nem szarakodnak a szerverek?
U-Boat Killer AI Mod javítja a rombolok csekély érdeklõdését. subsimen van fönt.

Skynet
Lehet hogy nem nyugdíjas jegyet vett aki megvette,viszont a Warez nem mûködik...😊
Hello! Operation Weserübungban van küldetésem, igazából azt írja hogy el kell süllyesztenem 5 brit hajót a kijelölt zónába+ amit találok battlesipet de igazából már vagy 10 hajót elsüllyesztettem, de nem igazán történt semmit és deadline azaz küldetés vége nagyon közeledik asszem júni vége?! Kérlek segítsetek minek kéne történnie, vagy nekem mit kéne csinálnom?

Köszi elõre a választ!
A Silent HUNter Team TS-en szokott lenni valamikor valaki? Ahányszor felnéztem, mindig kihalt volt.

Sztem aki megvette nem egy nyugdíjas jegyet vett vmi dunai sétahajóra, hanem egy izgit amilyenek az elõzõ részek is voltak, de inkább a 3.rész a best. Talán lehet, majd vmit kezdeni hogy "jobban figyeljenek" a rombolók.
Ja!Lehet,hogy ubiék is igy gondolták.
Csak igy eléggé sétahajózás jellege van a dolognak.. <#schmoll2>

bolsevikot pusztít a fekete halál...

Legalább 1 gonddal kevesebb 😊 A francnak sem hiányzik egy hozzáértõ romboló 😛

SH5 egy félkész játék.Pár hónap múlva kész lesz, hála a moddereknek.

Rendben.Bármikor.

Pfff ez igen.
Ha ennyien szidjátok lehet elég lesz nekem a warez.
Zsolti lehet már a héten megkereslek majd gépügyben, remélem.<#beka2>
A 4-rõl nem tudok véleményt mondani,azt nem próbáltam.
De ez tényleg elég gáz lett!Becsorogtam Scapa Flow-ba a felszinen.Egy romboló elindult felém,aztán úgy 1000 méternél megfordult és elment... <#conf>

Hab a tortán, hogy a rombolók A.I-je egy kalap sza... Még csak meg sem tudtak rémiszteni.Lemegyek 80 méterre, és simán elmenekülök.Volt, hogy 6 romboló közül egy rám lõtt, azán mentek tovább.
Tényleg még mindig a 3 viszi a pálmát.<#shakehead> Hiába szép a grafika, a többi nem ér semmit.Viszont azt tényleg nem értem, ha a fejlesztõk tudták, hogy a játékosok az SH3-at istenitették, akkor mi a francnak csináltak az SH4-tõl is szarabb játékmenetet.

Nekem 12-vel megy. <#wow3>
De még így is erõsen gondolkozom,hogy visszateszem a 3-at...
Nem vagyok programozó,de azt nem lehet megoldani,hogy ha már úgy ís ugyan az a motorja mind a kettõnek,hogy csak a grafikai elemeket meghagyni,a többit meg átpakolni az SH3-ból?

A moral mod meg mindennek a teteje.Lassan már 16 mod kell, hogy élvezze az ember a játékot.

A könnyû kampány van fent, ami megfelezi a tonnahatárt.És használom a critical hits mod-ot, mert igy nem kell 4 torpedó egy 7000 tonnás kereskedõre.

Sokkal jobb volt az SH3. Ha itt is azt csinálták volna, legalább mehetne a játék 45-ig.Egy csomó idõt megspóroltak volna ezeknek a szar küldiknek a tervezésével.Ja, és 41 végén még szinte semmi fejlesztés nincs, csak kettõ új torpedó.Remélem a modderek csinálnak valamit már, mert ez igy egy unalmas sz.....
Az idõk lejárta miatt az embernek meg olyan érzése van, mintha lóversenyen lenne, és hajtanák a játékost, hogy gyorsan végezzen a játékkal. <#falbav>

Reduced mission tonnage mod nincs fent?
Nem tudom ki hol tart, de 41 õszén vagy egy agyrém küldi.Képtelenség megcsinálni.Winston line vagy mi a rák a neve.Három csillagos küldi.Sûllyessz el 3 troop transportot, de még ha bármilyen személy szállitó kis vagy nagy hajó sûllyesztek is el, nem fogadja el.Már tényleg kezdem unni ezeket a barom küldetésetek.Volt olyan is, hogy sûllyesszek el 3 rombolót, meg 3 korvettet.Ilyen elmeroggyant küldetéseket ég nem láttam.De ez a Winston szar ez túltesz mindenen.<#falbav><#falbav><#falbav>

És még a linuxra mondják hogy nem felhasználóbarát.. 😄
Igen.Csak a kijelölt zóna számit, vagy a kijelölt piros vonal ha az van.

Vazze,rájöttem közben. 😄
Az sh5 mappájába kell telepíteni a jsgme-t,igy már müködik.
highlander15
AMikor ki van adva pl.:az 50000 tonna elsüllyesztése,akkor azt a mennyiséget a kijelölt zónában kell elsüllyeszteni,vagy mindegy,hogy hol?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

A tárcsákkal én is szívtam. Elsõre ment, aztán amikor DDOS támadás alatt állt a game szerver, újra raktam az egészet, és utána nálam is furcsa volt. Elfelejtettem a megfelelõ ini fájlokat hozzápakolni, mert a modban nem voltak benne. Szóval kézzel kell beírni pár dolgot néhány ini fájlba.

Köszi,ezt kiprobálom!
Hát jobban már nem is tudták volna bonyolitani...
Ha megcsinálsz egy küldit, modjuk egy 50.000. tonnást a pl. négy küldi közül, elfogy a torpedód, vagy csak kész vagy egy küldivel akkor visszamész a bázisra.Feltöltöd a torpadókat.Utána nem inditod el a parancsnokkal a küldit, tehát nem beszélsz vele, hanem Esc. nyomsz, opciók, gameplay, ott átállitod ahogy szimpi, utána oké, vissza a játékba, és beszél a parancsnokkal hogy indul a küldetés.