Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro
Mert újratöltöm, most megy fel megint! Kapott egy kis módosítást még! Szólok ha fent lesz, már csak kb 14 perc...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Nem tudom, melyik reggelre gondolsz<#crazya> Most este van, és error 404.

DonZorro
Megnézzük majd... <#nemtudom>

Király vagy Zorro!

Egy ötlet:
Az SH3 OLC GUI célzórendszere nem lenne rossz,bár nem tudom,hogy át e lehet pakolni valahogy az 5-be...

bolsevikot pusztít a fekete halál...

DonZorro
Érdemes nézelõdni Kapitány urak... Reggelre fent lesz a v2.0!

A v3.0 viszont már csak Karabiner magyarítása és a német hangok után jelenik meg...

<#crazya>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

DonZorro
Tudom, hogy Te tudsz mindent, nem is Neked mondtam... <#duhos2>

Na ne mond, tudom <#duhos2>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

DonZorro
Azt mondták a nagyok, hogy nem is olyan egyszerû fordítani! Állítólag nem elég már ha a MENU.TXT le van fordítva... <#falbav>

Fiuk, lányok, magyarosítás sajnos csúszik, az emberke aki csinálná a nyers szöveg fordítást nem ér rá. remélem hamarosan rá fog érni, én készen álok a szerkesztésre csak anyagom nincs amit szerkesszek.

DonZorro
JSGME-vel kell, ezt amit kicsomagolsz könyvtárat, bemásolod a MODS mappába és aktiválod vele... Persze elõtte minden más MOD-ot ki kell szedni, mert összeakadhat!

TG Gida
Hogy kell installálni?Csak copy és kész?

Isten áldja a pogányokat!

PanzerWolf
Köszi Zorro!
kitt2000 mellett állok!Jó lenne magyarosítás!

Jó lenne magyarosítás mert én nem tudok olyan nyelven mint a játék így én hátrányba vagyok mert nem tudom hogy mire válaszolók!
De szerintem nem csak én vagyok így vele!

DonZorro
Nekem ott vannak a Historical küldiknél a Single pályák.
A multisok meg, értelem szerûen a multi részben vannak.

Stopper ha jól emlékszem az "L"-el jön elõ.
A hajókönyv csak akkor van ha a TDC be van kapcsolva, billentyûje nincs tudomásom szerint.
Víz effect úgy tudom, hogy megmaradt...

Ja és még egy: Aktiváltam az új missionöket a JSGME-vel, de nem találom õket a historical missions részben. Hol vannak?

Nagyon jó munka ez a hunterpack. A kezelõfelület is átgondolt, nagyon jó.

Én tutira feltenném nemzetközi szerókra és a Subsim fórumába is.

Csak három kérdésem lenne:
- Stopperórát hogyan tudom felhozni?
- Hajó típuskönyvet hogyan tudom elõhozni?
- A napsugaras effekteken (víz alatti nézetben a napsugarak gyönyörûen
átsütnek a vízen) ugye nem változtattatok?

DonZorro

PanzerWolf
De melyik oldalon?Le vagyok maradva mint a borravaló.<#vigyor>

DonZorro
Regisztrálsz és ott is van... <#awink>

PanzerWolf
Hol van a töltés link?Én nem találok semmit.

Sok minden felesleges. Van, akinek a magyarítás, van akinek meg magyarítás nélkül a pack.
Tessék választani 😛

DonZorro
Ja és a letöltések között van egy jó kis MISSION csomag is...

DonZorro
Ja, és már készülget a 2.0 PACK is! Tessék szépen figyelgetni a FÓRUMOT... <#nezze>

DonZorro
Meg lesz a README is hamarosan... Addig is: egy JSGME kell, ezt bele kell másolni a MODS mappába és aktiválni...

Nagyon király!Szép munka! <#eljen>
Asszem most már visszarakom én is.Tényleg,az igaz,hogy csak kétszer lehet feltelepíteni?

bolsevikot pusztít a fekete halál...

És még valami:
Egy readme erõsen szükséges lenne a cucchoz, hogy mégis hogyan kell telepíteni.

Köszönjük, bár a regisztráció erõsen túlbonyolított.
(Sokakkal együtt nekem is a tököm tele van már a képfelismerõs betû/számbeírogatással, amikor öt képbõl négyen van olyan karakter, amirõl nem lehet eldönteni hogy most akkor micsoda. A jelszóval szintén teljesen felesleges variálni, hogy hatnál több betû, meg kis és nagybetû is kell. Marhaság, felesleges és roppant idegesítõ. Hadd adjon már meg mindenki olyan jelszót, amilyet akar.)

Nem akartam kötekedni, csak megírni a benyomásaimat a regisztrációról, konstruktív céllal. <#smile>

TG Gida
<#worship>

Isten áldja a pogányokat!

végre grat 😄 már csak egy törés hiányzik a játékhoz xD

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Sajna még nem játszok a játékkal de már nagyon várom az új gépemet.
Nagyon állatul megcsináltad, hogy csinálod, mivel???

GRAT<#worship>
DonZorro
Nem lesz magyarítás, mert szerintem felesleges. FENT A LINK, TÖLTHETÕ...

Sziasztok!Honosítás is lesz hozzá?Valamint küldetések 45-ig lesznek?

Köszi! Nagyon várom!<#worship><#taps>

DonZorro
Nemsokára lesz ott a fórumon LINK is... <#email>

Ez a pack király,de letölthetõ?
Király! Hogy tölthetem le?

DonZorro
Na, kérem szépen Uraim, összeállt a HUNter_Pack... <#nezze>

Természetesen nem lesz "készen soha", de mindíg javítgatni fogom... <#email>

Majd este félélõségre von a "válasz erre manó "

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Na bumm... Egyszer nyomtam az üzenet alatti "Válasz erre" linkre az üzenet feletti helyett, és mindjárt hogy szemet szúrt<#buck>

szerintem is 😄 csak gondoltam seggfej leszek xD

szerintem ez nekem szolt, csak véletlenül rád nyomot 😊

ööööö ez remek ... de miért osztottad meg velem 😄

Én általában minden este elérhetõ vagyok a Magyar Autósport Szimulátor Szövetség TS3 szerverén, meg mikrofon-lenémítva a Huntereknél is. Kapás esetén hang is megoldható, kivéve ha futam vagy hivatalos rendezvény lenne a másikon.

Nyilvánvalónak tûnik, hogyha az elsõ feltörése egy hónapba került, akkor a második már hamarabb fog menni. Elvégre már tudják, mit keressenek, és az AC2-höz készült DRM emulátor is rendelkezésre áll.

g3o bocsi hogy tegnap nem voltam TS-n, más hogy alakult az estém. Ma leszek

szerintem a splinter cell-t is egy , másfél hónap alatt törik fel 😄
Ezt meg soha😄

Muki100
Az a baj, hogy a Settlers és az SH5 is kisebb név - egyrészt manapság általánosan, másrészt nagyon gyenge értékelések miatt is - mint az AC2, ezért a fõ figyelem afelé irányul. Még az új Splinter Cell esélyes gyors törésre szerintem, meg még más nagy uborkás nevek.
Ha valaha megcsinálják az SH5-öt játszhatóra, nagy az esélye hogy nem kerül már többe mint 2000 forint.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Az AC2-höz írt drm emulátorhoz várnék én is values fájlokat ami erre a játékra vonatkoznak. Érdekes sehol nem foglalkoznak vele, pedig az AC2-õn szerintem bonyolultabb a "védelem kialakítása". Addig nem veszem meg ezt a programot (mind megvan eddig) amíg nincs "törés" hozzá, amúgy is el van rontva... (Bár nem tudom, hogy a Die Siedler/Settlers 7-el is mi van?)
Érdekes hogy ehhez nem csinálnak emulátort mint a többi DRM-es játékhoz ....