2454
Silent Hunter 5
-
kovajani #1494 Ha bolti a példányotok, akkor a játék elinditásakor azzal kezdi amikor a szerverre felcsatlakozik, hogy letölti az 1.2 patcht /kb.80-90 Mb/, majd megkérdi, hogy telepited-e, s ha igen, telepiti, s azután tölti csak be a játékot. -
Karabiner #1493 A sh fő könyvtárba van egy olyan hogy suport vagy mi a bánat nincs előttem és abban uptade, ott egy kis exe program ezt elindítva automatikusan letölti neked a frissítést -
Karabiner #1492 ó hogy a jó ... beléjük -
danikamm #1491 És honnan lehet az 1.2 patchet letölteni? -
#1490 Most javítgatom a PACK-ot, hogy kompatibilis legyen az új 1.2-vel! Alakulgat már...
Amúgy a küldik fordítását nem vállalják... -
Karabiner #1489 És nálad mikor küldöd az anyagot? -
pz6 #1488 Ha pl. egy olyan fájl van módosítva a patch-ben,ami az egyik mod-ban is benne van,amikor aktiválod a mod-ot az visszaállítja az 1.1 állapotot.És az nem biztos,hogy annyira jó lesz... -
pz6 #1487 Attól függ milyen fájlokat változattak meg a patch-ben,és hogyan.
Ki kel próbálni.. -
g3o #1486 Erre már rájöttem. A kérdés a patch és a mod kölcsönhatására irányult ;) -
#1485 Igen. Majd teszteli bizony. Magyarítás? -
Karabiner #1484 Zorro majd teszteli -
Karabiner #1483 A módok, pakokt, a hunter packot is vissza kel vonni az 1.2 telepítése előtt -
g3o #1482 Pontosan. Vajon aHUNter Pack 4 újrapakolása kompatibilis vele?
Más: A hajókönyvet mivel lehet előcsalogatni, mert nekem hiányzik a hajók beazonosításához :( -
#1481 1.2 peccs -
#1480 -
Karabiner #1479 Le álltak a DRM szerverek támadásával most nem szokót probléma lenni velük. -
U995 #1478 Achtung Kapitan!
Az eredetivel lehet most rendesen játszani???
DRM-el mivan? Nem szakad meg a net stb???
Nem találok mostanában erről infót. -
runi 2 #1477 Karabiner,magyarosítással hogy álltok? -
pz6 #1476 Lite Campaign+Iceberg mod egyben.
Ha érdekel vkit,dobjon egy üzit. -
#1475 Mi ez a felbontás??? Tán Commodore 64??? -
kovajani #1474 http://kep.psharing.com/350053.jpg -
mikulas16 #1473 mint látom fenn vagy és nézed a forumot a geoval ts-en vagyunk
ha van kedved várunk
-
Karabiner #1472 Ha minden igaz kedden jön az 1.2 javítás -
mikulas16 #1471 végre kezd jobban alakulni ez a forum.
karabineri fenn vagyok ts-en
ha gondolod feljöhetnél
-
kovajani #1470 Hello Karabiner! Az 595.sz. alatt találtam meg azt az állapotot, amit szeretnék-segitségeddel- "létrehozni". Köszi!
-
runi 2 #1469 Én az sh3-at játszom,míg nincs meg minden az 5-höz.Járőrből voltam úton vissza Willhelmbe,viharos időben.Az egyik őrszem jelzet tengó láthatáron,na gondoltam megnézem.Felszínen közelítettem meg 2500 méteről tüzet nyitott fedélzeti ágyúval,a 4-5 lövésnél belőtte magát.Viszonozni nem tudtam a tüzet,úgyhogy merülés és el.Az angol partoktól DNY-ra konvoj kíséretben már láttam tengót,de az nem támadott.Igaz én is csak jelentést adtam az útirányukat illetőleg.2-torpedóm volt, az meg védelmi célra kellett. -
bgabor #1468 Meséld már el milyen volt! Rendesen torpedókkal, vagy csak sima vízfelszíni lövöldözés volt hajóágyúkkal meg flakokkal? -
runi 2 #1467 Megtámadott egy angol tengó! Ilyet még nem ba..tam! -
#1466 Most értem haza melóból.
Igen olvastam a Tengerek szürke farkasait meg még egy jó pár u-bootos könyvet.Amit tudtam beszereztem belőlük.Regények,dokumentum könyvek. -
Mayenn #1465 Valaki még ezen az éjjeli órán van-e? Szarakodott a masina, most tudtam helyrerakni... -
Karabiner #1464 Hát Zorrval vártunk, vártunk. Nem jött senki -
#1463 TS-re magyar... -
pz6 #1462 Tengerek szürke farkasai-t olvastad? -
#1461 Ha lesz magyarosítás akkor megyek én is.Igaz,hogy a 3-at anélkül játszottam végig,de ha mindjárt készen van akkor megvárom.Már fel is raktam a játékot.Tök szűz az egész még,semmi nincsen rátelepítve!
Leo Kessler-től most olvasom a Nyugati Tűz Hadművelet könyvét.Ez az eddigi legjobb U-boot-os könyve!Bár a Das Boo-t még mindig a legjobb! -
#1460 Ez a PACK az SH5-höz van... -
pz6 #1459 Ha minden igaz kövi hétvégén már lesz egy kis időm nekem is,akkor megyek én is! -
Mayenn #1458 Kb nekem is úgy lenne jó. -
Karabiner #1457 ja lehetne 9-után érek rá -
Mayenn #1456 Este kérem szépen multi? (teamspeak egyenlőre out of order -
mikulas16 #1455 ez melyik pak álarcos forumlakó??
az sh4-hez való??