Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb lenne, ha CSAK a magyarítás lenne, és a többit nem vágná keresztbe... Nem szeretném, ha az eddig feltett és megszokott grafikák és mûködõ módok a "magyarítás" után gajra mennének.
Már ha jól értelmezem ezt a MOD halmazt!

DonZorro
Lesz egy pár grafikai javítás, kezelõfelület, gombok, AI javítás stb... Tulajdonképpen, ez egy csokorba szedett MOD halmaz lesz egyenlõre! <#nezze>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

TG Gida
Elõre láthatólag mik lesznek benne? Olyanokra gondolok,hogy 3-hoz hasonló célzás, irányítás, navigáció, hangok.

Isten áldja a pogányokat!

Korrektor kell?

DonZorro
Készül már Gida Bácsi! Már tesztelésen túl vagyok, csak a dokumentáció van hátra...

Szia! Tört verzióval nem tudsz rendesen játszani.Ez, és még sok minden a törés miatt van.Megoldás nincs!Felesleges keresgélned.Sajna ezt meg kell venned ha kell.

TG Gida
Hali!
Készül a HUNter pack?

Isten áldja a pogányokat!

DonZorro
<#banplz>

Hello! Szeretnék kapcsolatba kerülni olyan játékossal, aki tudja játszani a Skidrow féle változatot s nem csak a lengyel hadjáratig. A térképen megjelenõ vaskereszt ikonra-kb.Lengyelország felett- kattintva bejön a hadjárat neve, a küldetés eredményességét jelzõ csík, ez teljesen "fehér" azaz nem jelzi, hogy elvégeztem a feladatot, pedig elsülyesztettem a hajókat, kiírja, hogy dokkoljak Kielben, Kielbe megyek, dokkolok, s minden kezdõdik elõlrõl, mintha most kezdeném, kapitányi, flottila pk-i szöveg, stb, de semmi uj feladat/ aminek elvileg a bal felsõ sarokban, illetve a térképen vaskereszt ikon formában kellene megjelenni/. Hiába tanulmányoztam a Zygmunt Torpedo féle leírást, öszintén, nem sokat értettem belõle, ezért szeretném kérni-gondolom sok hozzám hasonló játékos nevében-, hogy a nálam e témában lényegesen jártasabbak szíveskedjenek leírni lépésrõl-lépésre a probléma lehetséges megoldását. Elõre is köszönöm!!!
hali kinlodok az iranyitassal is mondjon valaki jo otletet. meg meg egy kerdes miert kell egy 4000 tonnas hajoba 2-3 torpedo? anagyobbakrol nem is beszelve. sok szempontbol csalodas az 5-os.

Hogy álltok a magyarositással?
Amilyen lelkes tengeralattjáró parancsnokok vannak itt, tõlük/tõlünk aztán nyugodtan mehetnek a konvojok a világ 4 tája felé bármelyik este 9-kor<#nevetes1>

PanzerWolf
Ha valakit érdekel akkor eladom a Collector's verziómat 11000ft-ért.

Amennyire realisztikus az is, hogy te is kint állsz és kukkolod a manuszokat <#falbav>

Ma megpróbálkozunk megint egy multival. Este 9 óra gyüli TS!

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

warez változatban állnak kint

Ha eredeti a játék, és nincs fent régebbi Mighty Fine Crew mod akkor egyedi esetrõl van szó.

Most próbáltam ki elõször a SH5-öt. Az mennyire realisztikus hogy mikor lemerülök a víz alá akkor a két távcsöves manusz ugyanúgy áll és figyel a tengeralattjáró felsõ és külsõ fedélzetén?
ma 19 óra Ts gyülekezõ!

Tegnap 4 voltunk fönt. Én általában napközbe este 9 elõtt nem tudok fölmenni max utána.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Ki szeretne multizni gélután vagy este?

Ma délután egy kis multi???
Valaki irjon ki egy kezdési idõt.Mikor menjünk TS-re.

Ezt mondom én is! Hiána megyek fel, csak magam vagyok! 😞

kosz valaszokat de mar ujra kezdtem harmadszor. menteni nem merek csak az automata mentes van. majd meglatjuk meddig birja

DonZorro
Hali, megdobsz egy TS elérhetõséggel Karabiner Mester??? <#worship>

Én fent vagyok team speak-el de nem hallak.Csak a recsegést.

TS? melyik szeró?
ott a TS. csak hát sose jön föl senki rá

nekem bármikor jó de könnyebb lenne ha nem a fórumot használnánk hanem valami programot
Halihó! Hánykor kezdõdik?

Nohab
Tonnákat nálad számolja?
Ma este multi???

LeonSilver
Nem akarom ismételni meg már 1000* elhangzott de azért az mégis csak felháborító, hogy azok szopnak a legnagyobbat akik pénzt adtak ezért a szarért.Mert az rendben van, hogy a warez obizik na de ez ?Az uborka szoftver elmehet a jó büdös csipába.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Szerintem töröld le a játékot teljesen, utána telepitsd fel.Ha minden igaz a mentéseid meglesznek.

kerem valaki segitsen. az eredeti jatekkal jatszom. egyszer eljutottam a foldkozi tengerig. mar csak 15 nap volt a kuldetesbol. tobbszor mentettem de egyszer csak kidobott ajatekbol. sem afolytatast nem engedte a menubol sem load betolteset sem. ujra keztem de mostmar narviknal kidobott. sem folytatas sem load. szet kapcsol es a sima windos kepernyot adja. mi abanat lehet a baj? igy nem sok ertelme van jatszani. ha valaki tud segitsen

esetleg lenne kedvetek? ha igen írjatok rám privátban.
Karabiner társaságában már próbáltam.Szerintem jó.

Multit próbálta már valaki? szerintem össze tudnánk hozni egyet most hétvégén
Nos, amikor a flotilla-parancsnokkal trécselsz, feladatot kínál. Amit vagy elfogasz, vagy nem.
Ha nem, akkor felkínál egy másikat.
Valamelyikre bólintani kell, különben nincs küldetés.

Elõször megkérdezed a nagyfõmöktõl mi a küldi, ekkor beadja a térképet, stb.Utána kérdezi feladat nélkül indulunk-e, igen indulunk, mert ezt a részt elcseszték a románok.Lényeg az igen.Utána betölt, elindulsz, és a térképem bal oldalon fent vannak a küldik.A térképen a tengeren kis német keresztek vannak.Rá is lehet klikkelni.

hello Crossy104.
az 1204 hsz. alatt belinkelt anyag sajnos nem egyértelmü számomra/gondolom forditási problémáim miatt/.Lényeg, hogy az ott leírt beírásokat mely szakaszban kell elvégezni. Én azt vettem ki belõle, hogy kezdjük el a játékot/ felébresztenek, felmegyek a kapitányhoz, szövegel,kilövök 3 hajót, majd a vaskereszt jelezte küldetést melynél 2 hajó kilõvése után utasit a Kieli dokkolásra, visszamegyek Kielbe, leállok a waypointnál s aztán semmi. Ha rákattintok a képernyõ jobb felsõ részén lévõ horgonyra , bead egy kis ablakot, melyen három választás van, refit, küldetés vége és várakozás. A küldetés befejezésére kattintva ad csak be egy lehetõséget, ekkor bejön megint az elsõ intro a kapitánnyal, a nagyfönökkel, majd el lehet menni a frissitõ tiszthez s aztán a nagyfönökhöz uj küldetésért, ekkor jön a skip majd ezt bezárva ismét a nagyfönöktõl start engedély kérés. Erre kérdezi, hogy küldetés feladat nélkül elindulunk-e vagy nem. Ha igen akkor nincs célmegjelõlés, a nemnél meg állunk, mint izé a lagziban. Ekkor kellene levinni a tálcára a játékot a ALT+TAB-val s ekkor kellene kezdeni a különbözö beírásokat?
Segitsetek már nekem. Kéne az új patch hez egy crack 1.0.1 hez mert nem találok. 1 link is elég. elõre is köszke.<#help><#help>

A More Crew Commands modot használja vki?
Engem álandoan kivág desktopra merülésnél ha fent van.
Folyt.
Azért egyik-másik megkívánja, hogy manuálisan is beavatkozz, pl. be kell illeszteni valamelyik ini vagy cfg fájlba bizonyos sorokat.
Erre nézve a dokumentation vagy hasonló könyvtárban vagy txt-ben találsz eligazítást az adott módhoz.
TÁRCSÁK: Géptelegráf/speedometr, Kompasz/fordulatjelzõ, Mélységjelzõdurva és finom...

Hali!

Fel kell telepiteni a jsgme-t az sh5 mappájába almappa nélkül,ömlesztve.Utána elinditod az exejével (vagy az ikonnal amit kirakott) Csinálni fog elsõ inditásnál egy MODS nevü mappát az sh5 mappájába.Ide átmásolod a modokat,amiket szeretnél.Utána elinditod a jsgmet és átpakolod bal oldalrol jobb oldalra amiket aktiválni akarsz.
A tárcsák az sh3 kezelõszervei.Jobb oldalon alul.Sebesség,irány,mélység.
Átirogatni meg csak akkor kell,ha nem eredeti a game,különben nem ad új küldit.
Leirást hozzá crossy belinkelte 1204 hsz. 😊
Hello! szeretném kérni a témában jobban otthon lévõket, hogy sok kezdõ társamnak segitve az többek között az alábbi kérdésekre legyenek szívesek infót adni. Ezek a témák futnak a fórumon, de kezdõk, mint magam is nem nagyon boldogulok velük. Nos: a JSGME exével mit kell csinálni-telepités-futtatás-melyik mappa, hogy müködjök az SH3 írányitási formula. Olvasom, hogy TÁRCSÁK. Ez mit jelent? Más.Wittmann 13 írja, hogy át kell irni a küldetés /kampány beadásához a cfg-ket. Ez mit jelent-gondolom a campaign.cfg-ról van szó, s melyiket, mire kell átírni. Egyenlõre ennyit szerettem volna kérdezni, de nagyon jó volna ha a www.silenthunter.hu lap feléledne, s a SH elõzõ részeihez hasonlóan igen sok segitség jelenne meg rajta a SH5-tel kapcsolatban is. Köszönöm.
hallo Foldkozi tengeren hol lehet hordozot talalni vagy csatahajot? Egy 10000 tonnas cirkalot sikerult lonom. Narviknal egy csatahajot.Valaszt elorre is koszi

Ezt probáltam én is.
Magátol igy sem adja meg a következö küldiket/kampányt
Csak ha átirogatod a cfg-ket,utána már hozzáférsz a többihez.
Félmegoldás,de nem rossz. 😊
Azért elõbb is adhatnának fejlesztéseket, ha csak 43 közepéig tart a játék.1942 februárban járok, és spec hajótest bevonaton, ill. kettõ újfajta torpedón kivül semmit sem ad.De egy gagyi géppuskát is.Semmi új hydrofon, szonár,radar, elterelõ,semmi.

Pedig lehet, hogy nekimentél valaminek.Én majdnem nekimentem egy angol tengónak.Már hármat láttam.Külföldi forumon irta egy srác, hogy Õ bekapcsolva hagyta a travel modot, és neki is ment egynek.

Igen! Kijön a szöveg, hogy pl. süllyessz el 50.000 tonna teknõt.A szöveg alatt van egy vonal, mint ha aláhúzták volna.Na az jelzi, hogy hol állsz a küldinél.Elsüllyesztesz négy hajót, és kb. a negyedéig sötétebb és kissé vastagabb lesz a vonal.