Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fanatikus
A lényeg hogy az ürge az amerikai haditengerészet Virgina osztályú USS Missouri (SSN780) támadó tengeraltjáróján szolgál mint szonár tiszt.<#wow2>#wow2>
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
-A német hangokat meg tudom oldani. A 4.0-ban kapcsolható lesz;
-A periszkóp is megoldható szerintem, utánna fogok nézni mire elkészül a 4.0;
-Lista? Na az nem lesz egyszerü, de megpróbálom összeszedni;
<#email>#email>
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Fõmenü/Options
Más!Zorro!
Küldenél egy listát,hogy milyen modok vannak a 3.0-ban?
Köszi elõre is!
bolsevikot pusztít a fekete halál...
Egy kérdés: Az új zászlókat hogyan lehet bekapcsolni?
Szinte hibátlan lett a cucc, két megjegyzésem lenne csak, ha szabad:
- attack periscope még mindig túl sötét, az igen fontos fokbeosztást egyáltalán nem látni a tetején(sokan a víz alatt arról állapítják meg, merre is néz a periszkóp)
Tudom én hogy ezzel akarod szimulálni az Observetion Periscope nagyobb látószögét, de szerintem játszhatósági szempontok miatt lehetne ugyan olyan az AP mint az OP. Jelenleg én csak az OP-vel támadok, mert annyival jobban lehet látni vele.
- német hangokat ki/bekapcsolhatóvá kéne tenni, nem mindenki van oda érte, megaztán sokan nem értenek németül, pedig szeretnék érteni, mirõl hadovál a legénység. 😄
Komolyan mondom a készítõk direkt törekedtek,SÕT pénzt,idõt,energiát fektetek bele abba ,hogy SH5 a lehetõ leg élvezhetelenebb SH rész legyen.
Ha nem lennének a mod-erek eltûnne a süllyesztõbe.
Így már egyre jobb a game!
Köszi DonZorro és a többiek!!Így tovább.Legyen még ÉRTELMES játék PC-n!
Mert már nem sok van a piacon<#rinya>#rinya>
Van benne egy
Name=Open_torpedo_tube
nevû rész, oda kéne beírni valamit hogy mûködjön, csak nem tudom mit.
Bocs ha nem te vetted ki, csak nem tudok hozzászokni hogy az ubisoft a legalapvetõbb billentyûparancsokat is deaktiválta a játékban. Nemtudom mi járhatott a fejükben.
Amúgy nem én vettem ki, hanem nem is volt! A modderek meg még nem csinálták meg eddig...
Ha lesz, akkor azonnal beleteszem Neked! <#email>#email>
Hogyan kell torpedóval célozni?
Csak mert a régi verzuókban annyi volt hogy belockolod a targetet, és amikor zöldre vált a kis háromszög, kilövöd a torpedót.
Itt azonban csak megjelölni lehet a célt, nem követi a periszkóp a lockolt hajót, és hiába lövök amikor zöld a háromszög, mindig mellémennek a torpedók.
Vagy ez csak a DRM és a warez verzió miatt van így nálam, és bolti játéknál ugyanúgy meg az easy (manual targeting nélküli) célzás mint a korábbi részekben? Követi a periszkóp a hajót meg minden?
Szerintem tedd vissza a "vetõcsõ nyitása" gombot a 'Q' billenytûre, ahogy az alapjátékban volt, elvégre amúgy sincs semmi a mododban a 'Q'-ra rakva, és ez egy elég fontos funkció.
3.0-ába betehetnéd, úgyis csak néhány órája került fel,még nem töltötték le sokan. Vagy csinálja belõle egy 3.1 verziót, ha ez gond.
Vetõcsõ gomb az nincs... 😞
Láttam hogy átrendezted a billentyûzetkiosztást is.
Hová lett elsuvasztva a Lock target gomb(régen 'L' billentyû) és a vetõcsõajtó-nyitó gomb (régen 'Q')? Merthogy egyiket se találtam.
Azért közel se mindenki játszik manual targetingel. Lock target gomb nélkül meg nem tudok hajóra lõni.
És továbbra is azt javaslom, hogy a hidrofónba csak annyira hallatszon be a saját hajó hangja, mint az alapjátékban, azaz ha 180 fokra tekered, akkor hallod a saját propeller zaját. De a motorzajt nem.
Már csak azért is indokolt lenne ez, mert ugye a szonáros fickón a valóségban is fejhallgató volt, hogy kiszûrje a külsõ zajokat, és jobban figyelhesse más hajók zajait.
Mélységmérõ? Idõjárás jelentés?
Mint ahogy EZ is csak 1.790,- Ft. Most már.
Kíváncsi vagyok, mikor lesz megoldva a singlep végre offline-ban játszhatósága.
Szvsz ez hatással lenne a gépigényre is.
Just do it :)
Karabiner a MENU.TXT-t elég lefordítani... <#pias>#pias>
Asszem ezzel lesz igazán teljes a HUNter_Pack...
Sima VIIC-t is gyártották olyan toronnyal,amire 2 géppuska volt szerelve. (lásd pl. SH3)
Mondjuk az 5-be nem tudom,hogy betették e azt a változatot..
-Fõmenü zene megoldható!
-Zászló is megoldható!
-A periszkóp üveg állítólag így adja vissza az eredeti állapotot, de kérésre megoldjuk azt is ha a többségnek úgy jobb...
-VIIC/41? Nem tudom, de annak is utána nézek majd a 3.0 érkezésig!
Idõnként tekinsetek fel az oldalra, mert lehetnek apróbb frissítések! Pl ma is lesz... 😊
"Padlógázzal" a valóságban sem szokták használni,sõt néha még a motorokat is leállították,hogy jobban halljanak...
Hidrofón használat közben tisztán hallani a hajó saját motorjának zaját, (víz alatt próbáltam, természetesen), olyannyira, hogy magasabb fordulatszámon a hidrofón használhatatlan. Ezt a hibát javítani kéne.
- a fõmenü zenéjét betehetnéd gramofonzenének, aki akarja hadd hallgathassa mission közben is.
- kéne a zászlórúdra egy ki/bekapcsolható zászló, amit csak víz felett lehetne aktiválni, víz alatt kikapcsolna, ha a player nem nyomja ki magától. Természetesen történelemhû és nem liberális-kompatibilis zászlóra gondolok.
-Az attack periscope üvegének két oldalán ilyen lilás ködszerû foltok vannak nálam. Ezeket le kéne venni. Viszont marha jó az observation periscope nagy kontrasztú üvege.
-be kéne tenni a historical missionökhöz választható hajónak a Type VII/41-et is. Annak van egy helyett két légvédelmi állás a hídján, Flakvierlingel?
A magyarítást várom a következõ 3.0-hoz Karabiner Mester tollából!
Az AilRain az benne van, a többit megnézem a következõ csomagba...
mehetne bele még:
-AilRain
-Environmental MOD_1.2for Silent Hunter 5 vagy Sh5 Enviroment mod
V2.6 nemtudom melyik a jobb szebb, nem próbáltam
-Free Cam Tweak
-Capthelms Lighting Effects mod for sh5 video
kb ezket😊 csak tipp, segitségképp
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A csatorna felett (1941. dec.)
Neked az ubi fejlesztõi közé kéne tartoznod, nagyon állatul megcsináltad ezeket.
<#wave>#wave>