Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy igazi fanatikus játékos a subsimröl:

fanatikus

A lényeg hogy az ürge az amerikai haditengerészet Virgina osztályú USS Missouri (SSN780) támadó tengeraltjáróján szolgál mint szonár tiszt.<#wow2>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

samsung123
jaja, olvasatm én is az 1.2 listát elég sokmindent javit amit eddig modokkal javitottak, lehet érdemes megvárni már. de eddig nagyon frankó mega pack. csak a számozást nem értem miért nem 1.2 1.3 stb.. vagy ha tényleg radikálisan változik akkor kellene számot 2.0 váltani. igazából nem befolyásol semmit...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Zorro nem akarlak el keseríteni de szerintem várnod kéne egy kicsit, jövõhetén jön a 1.2 patch, a módok vagy egy negyede értelmetlen lesz vagy hibákat fog okozni. Várjál míg kijön és a moderek a módokat 1.2-höz igazítják a dolgokat.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

DonZorro
Köszi az észrevételeket Srácok! <#worship>

-A német hangokat meg tudom oldani. A 4.0-ban kapcsolható lesz;
-A periszkóp is megoldható szerintem, utánna fogok nézni mire elkészül a 4.0;
-Lista? Na az nem lesz egyszerü, de megpróbálom összeszedni;

<#email>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

A hangokat ki lehet kapcsolni.
Fõmenü/Options

Más!Zorro!
Küldenél egy listát,hogy milyen modok vannak a 3.0-ban?
Köszi elõre is!

bolsevikot pusztít a fekete halál...

Kiválló lett! <#eljen>

Egy kérdés: Az új zászlókat hogyan lehet bekapcsolni?

Szinte hibátlan lett a cucc, két megjegyzésem lenne csak, ha szabad:

- attack periscope még mindig túl sötét, az igen fontos fokbeosztást egyáltalán nem látni a tetején(sokan a víz alatt arról állapítják meg, merre is néz a periszkóp)
Tudom én hogy ezzel akarod szimulálni az Observetion Periscope nagyobb látószögét, de szerintem játszhatósági szempontok miatt lehetne ugyan olyan az AP mint az OP. Jelenleg én csak az OP-vel támadok, mert annyival jobban lehet látni vele.

- német hangokat ki/bekapcsolhatóvá kéne tenni, nem mindenki van oda érte, megaztán sokan nem értenek németül, pedig szeretnék érteni, mirõl hadovál a legénység. 😄

Üdv!
Komolyan mondom a készítõk direkt törekedtek,SÕT pénzt,idõt,energiát fektetek bele abba ,hogy SH5 a lehetõ leg élvezhetelenebb SH rész legyen.
Ha nem lennének a mod-erek eltûnne a süllyesztõbe.
Így már egyre jobb a game!
Köszi DonZorro és a többiek!!Így tovább.Legyen még ÉRTELMES játék PC-n!
Mert már nem sok van a piacon<#rinya>
Köszi. Elvileg a commands.cfg ben kell átírni, és már megy is.
Van benne egy

Name=Open_torpedo_tube

nevû rész, oda kéne beírni valamit hogy mûködjön, csak nem tudom mit.

Bocs ha nem te vetted ki, csak nem tudok hozzászokni hogy az ubisoft a legalapvetõbb billentyûparancsokat is deaktiválta a játékban. Nemtudom mi járhatott a fejükben.

DonZorro
Tölthetõ a 3.0!!!

DonZorro
Ha ennyire számít a vetõcsõ nyitás ideje, akkor miért nem célzol manuálisan??? <#awink>
Amúgy nem én vettem ki, hanem nem is volt! A modderek meg még nem csinálták meg eddig...

Ha lesz, akkor azonnal beleteszem Neked! <#email>

Van már magyarosítás?
Lenne egy másik kérdésem is, de ez már mindenkihez:
Hogyan kell torpedóval célozni?
Csak mert a régi verzuókban annyi volt hogy belockolod a targetet, és amikor zöldre vált a kis háromszög, kilövöd a torpedót.

Itt azonban csak megjelölni lehet a célt, nem követi a periszkóp a lockolt hajót, és hiába lövök amikor zöld a háromszög, mindig mellémennek a torpedók.

Vagy ez csak a DRM és a warez verzió miatt van így nálam, és bolti játéknál ugyanúgy meg az easy (manual targeting nélküli) célzás mint a korábbi részekben? Követi a periszkóp a hajót meg minden?

Hát pedig nagyon kellene, másodperceket lehet spórolni a kiválasztott vetõcsõ ajtajának hamarabbi kinyitásával.

Szerintem tedd vissza a "vetõcsõ nyitása" gombot a 'Q' billenytûre, ahogy az alapjátékban volt, elvégre amúgy sincs semmi a mododban a 'Q'-ra rakva, és ez egy elég fontos funkció.

3.0-ába betehetnéd, úgyis csak néhány órája került fel,még nem töltötték le sokan. Vagy csinálja belõle egy 3.1 verziót, ha ez gond.

DonZorro
SPACE lett a régi LOCK gomb...
Vetõcsõ gomb az nincs... 😞

Még egy kérdés:
Láttam hogy átrendezted a billentyûzetkiosztást is.
Hová lett elsuvasztva a Lock target gomb(régen 'L' billentyû) és a vetõcsõajtó-nyitó gomb (régen 'Q')? Merthogy egyiket se találtam.
Azért közel se mindenki játszik manual targetingel. Lock target gomb nélkül meg nem tudok hajóra lõni.

DonZorro
Este felkerül a 3.0 verzió, amiben már lesz teleport is!!! Tessék szépen nézegetni az oldalt!!!

Kéne egy teleport gomb, amivel a hídra lehet teleportálni, és szerintem a sima távcsõbõl ki kellene szedni a fokbeosztásokat. Elvégre az csak egy sima távcsõ.

És továbbra is azt javaslom, hogy a hidrofónba csak annyira hallatszon be a saját hajó hangja, mint az alapjátékban, azaz ha 180 fokra tekered, akkor hallod a saját propeller zaját. De a motorzajt nem.
Már csak azért is indokolt lenne ez, mert ugye a szonáros fickón a valóségban is fejhallgató volt, hogy kiszûrje a külsõ zajokat, és jobban figyelhesse más hajók zajait.

Mármint?

Ezek már a 2.0-ában is benne vannak, ami már rég tölthetõ.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=bc9uhg3ifii7jakd76u1.png]
http://www.kephost.com/view3.php?filename=bc9uhg3ifii7jakd76u1.png
Az irányító tárcsák a 4.részbõl alapból benne vannak?
Mélységmérõ? Idõjárás jelentés?
<#eljen>
DonZorro
Készül a HUNter_Pack_v3.0...

Muttley
Ühüüm.
Mint ahogy EZ is csak 1.790,- Ft. Most már.
Kíváncsi vagyok, mikor lesz megoldva a singlep végre offline-ban játszhatósága.
Szvsz ez hatással lenne a gépigényre is.

Just do it :)

Karabiner mikorra várható a kész honosítás? Mert sok mindenkinek igaza van,ha nem beszélik az adott nyelvet még kicsit sem akkor megvannak lõve.

DonZorro
Jó lett volna ha a saját oldalunkra teszegetni, fórumozgatni ott... De hát ugyebár nincs rá emberünk... <#nemtudom><#fejvakaras>

egyébként jó hogy csinálsz egy ilyen mód pakot, aki nem szeret a módokkal össze vissza játszani, annak ez tökéletes<#nyes>

meg csupán az üzenetek utasítások szerviz és fegyverzeti részt meg amit írtál arra nincs hatással. azért nem írtam mert nem néztem, nem volt idõm, kettõ a módok 90% ismerem amiket beraktál, nekem azért ez nem akkora meglepetés<#crazya>

DonZorro
Letöltötted egyáltalán??? Vagy ha én csinálom az nem érdekel annyira??? <#duhos2>

DonZorro
Karabiner, kíváncsi lennék ám, a Te véleményedre is! Miért nem írtál eddig semmit sem rá??? Se jót se kritikát??? <#conf>

DonZorro
Igen Karabiner, ha csak ezt fordítod le, akkor minden felirat, szöveg és menü magyar lesz, kivéve a hadjáratok és küldetések leírásai...

Bizonyos dogokra elegendõ, bizonyoska nem.

hol lehet ezeket a csodakat meg tekinteni?

DonZorro
Jó lenne, ha FERENC is benézne néha, jól jönnének az Õ ötletei és tudása is... <#confused><#rinya><#nemtudom><#help>

DonZorro
Na skacok, a Fõmenüt már sikerült lefordítani! És ami a legszebb, hogy mûködik is!!!

Karabiner a MENU.TXT-t elég lefordítani... <#pias>

DonZorro
Várom KARABINER MESTER magyar verzióját!!!
Asszem ezzel lesz igazán teljes a HUNter_Pack...

VIIC/41 3 Flak-al volt szerelve.(2 könnyû,1 nehézgéppuska)
Sima VIIC-t is gyártották olyan toronnyal,amire 2 géppuska volt szerelve. (lásd pl. SH3)
Mondjuk az 5-be nem tudom,hogy betették e azt a változatot..

DonZorro
-PZ6-nak tökéletesen igaza van a hidrofont illetõen!

-Fõmenü zene megoldható!
-Zászló is megoldható!
-A periszkóp üveg állítólag így adja vissza az eredeti állapotot, de kérésre megoldjuk azt is ha a többségnek úgy jobb...
-VIIC/41? Nem tudom, de annak is utána nézek majd a 3.0 érkezésig!

Idõnként tekinsetek fel az oldalra, mert lehetnek apróbb frissítések! Pl ma is lesz... 😊

Ez nem hiba.Természetes,hogy a hidrofon minden zajt érzékel.
"Padlógázzal" a valóságban sem szokták használni,sõt néha még a motorokat is leállították,hogy jobban halljanak...

Még egy fontos dolog:
Hidrofón használat közben tisztán hallani a hajó saját motorjának zaját, (víz alatt próbáltam, természetesen), olyannyira, hogy magasabb fordulatszámon a hidrofón használhatatlan. Ezt a hibát javítani kéne.

Lenne néhány javaslatom:
- a fõmenü zenéjét betehetnéd gramofonzenének, aki akarja hadd hallgathassa mission közben is.
- kéne a zászlórúdra egy ki/bekapcsolható zászló, amit csak víz felett lehetne aktiválni, víz alatt kikapcsolna, ha a player nem nyomja ki magától. Természetesen történelemhû és nem liberális-kompatibilis zászlóra gondolok.

-Az attack periscope üvegének két oldalán ilyen lilás ködszerû foltok vannak nálam. Ezeket le kéne venni. Viszont marha jó az observation periscope nagy kontrasztú üvege.

-be kéne tenni a historical missionökhöz választható hajónak a Type VII/41-et is. Annak van egy helyett két légvédelmi állás a hídján, Flakvierlingel?

Don Zorro:Szép munka,végre kezd olyanná válni a játék amivel az ember szívesen elbíbelõdik órákon át.Megvárom a magyarítást és elkezdem én is játszani.Csak így tovább!

DonZorro
Köszi mindenkinek!!! De ez csak gyüjtögetés más nagy emberek munkáiból... Én csak leszedem és egyberakom, tesztelem, hogy mennek-e együtt...

A magyarítást várom a következõ 3.0-hoz Karabiner Mester tollából!

Az AilRain az benne van, a többit megnézem a következõ csomagba...

Respect ezért a kíválló munkáért! <#worship>

samsung123
DonZOrro: király a mod, fõleg hogy képekkel és magyar leirással kommentálva van mi is van benne(ezt igy kéne a továbiakban is)!
mehetne bele még:
-AilRain
-Environmental MOD_1.2for Silent Hunter 5 vagy Sh5 Enviroment mod
V2.6 nemtudom melyik a jobb szebb, nem próbáltam
-Free Cam Tweak
-Capthelms Lighting Effects mod for sh5 video

kb ezket😊 csak tipp, segitségképp

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Amerikai vizeken (1942. febr.)

A csatorna felett (1941. dec.)

DonZorro ennyit fûznék hozzád: RESPECT!

Neked az ubi fejlesztõi közé kéne tartoznod, nagyon állatul megcsináltad ezeket.

<#wave>
DonZorro
FENT IS VAN... <#nezze>

DonZorro
Már csak 8 perc...