Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
CROSSY!!!
Nagyon eltûntél, írtam Neked pü-t.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Feltettem a SKIDROW féle SH5-öt.
De amikor betöltené a mission-t, kifagy. Próbáltam 1.1-es patchel is ugyanez. Sorry, hogy ilyennel jövök, én sem szeretem a tört játékokat, de szeretném kipróbálni mielõtt megvenném.
a configom e7200, nvidia gts250, 2GB ram, 32bites win7.
Nemértem, mert korábban egy notin simán elindult, csak annak halott volt a vga-ja és elsõ 3 percben lefagyott az egész gép. próbáltam régebbi driverrel is, azzal se ment. Ha vkinek van ötlete, szívesen veszek bármi segítséget. köszi
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
http://www.youtube.com/watch?v=ZejK46JamFE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VrMeSKOl2pI&feature=related
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Amúgy a küldik fordítását nem vállalják...
bolsevikot pusztít a fekete halál...
Ki kel próbálni..
Más: A hajókönyvet mivel lehet elõcsalogatni, mert nekem hiányzik a hajók beazonosításához 😞
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Az eredetivel lehet most rendesen játszani???
DRM-el mivan? Nem szakad meg a net stb???
Nem találok mostanában errõl infót.
Ha érdekel vkit,dobjon egy üzit.
ha van kedved várunk
karabineri fenn vagyok ts-en
ha gondolod feljöhetnél
Igen olvastam a Tengerek szürke farkasait meg még egy jó pár u-bootos könyvet.Amit tudtam beszereztem belõlük.Regények,dokumentum könyvek.
Leo Kessler-tõl most olvasom a Nyugati Tûz Hadmûvelet könyvét.Ez az eddigi legjobb U-boot-os könyve!Bár a Das Boo-t még mindig a legjobb!<#worship>#worship>
az sh4-hez való??