2454
Silent Hunter 5
  • Kozolov
    http://www.virtualnavybase.atw.hu/

Ezt nézzétek meg! Gyertek minél többen
  • g3o
    Hát nem. A többség a játék megjelenése után ennyi nappal (hónappal) azon már túl van.
    Az ördög a részletekben rejlik (ahogy itt többször is segítségért fordultak hozzánk), hogy mi is a feladat... Mert ugyebár hiába süllyesztesz, ha nem azt süllyeszted...
  • Vardar
    A kampány elején tartok, '39 novembere van. British Coastal Waters a küldetésem(az van a bal felső sarokban). Most akkor lesz csak vége ennek a küldetésnek, ha elég hajót süllyesztek el ott? Mert a rádióparancs szerint, vadásszak ahol akarom, meg akkor fejezzem be amikor akarom. Én a holland beltengeren találtam egy elég jó vadászterületet. Az nem jó a küldetés szempontjából? Ha sokáig húzom, a Weserübüng se fog bekövetkezni?
  • torokka
    Igen köszönöm akkor marad a silent hunter 4 Ubout mission ott van igaz csak modal. Nem tud valaki hozzá egy igen jó modot
  • Karabiner
    Az 5-ben valszeg semikor. 43-ban vége a kampánynak.
  • torokka
    Ha tudok valamiben segíteni csak szóljatok
  • torokka
    Szerintem majdnem az összes és az alap nálam tengeralattjárós filmet láttam.
  • torokka
    Nagyon jók a tengeralattjárós szimulátorok
  • torokka
    DAS BOOT elnézést
  • torokka
    Könyörögve kérem valaki segítsen ebben nekem egy das bout fan vagyok ennyi.
  • Karabiner
    igen, lehet ékezett használni, vannak különleges írás jelek azt ott kel hagyni békén. egyeztessünk melyik rész szeretnéd, ne csináljunk meg valamit kétszer.
  • torokka
    És ez a snorkel mikor válik elérhetővé ha fejlesztem csak campign játékban vagy hogy nincs valakinek mentés ahol ez működik
  • torokka
    Köszönöm ezt lehet bövebben csak a VII bout volt elöször. Nem hiba miatt nem működik az fix.
  • DonZorro
    The first operational Type VII boat to patrol with a snorkel was U-264 in February 1944.
  • DonZorro
    Miért? Talán nem működik?
  • torokka
    Tudna ebben segíteni hogy miért nem működik a snorkel levegöző Hunter pack 6.0
  • bgabor
    Mik a szabályok? A fileokban az egyenlőségjel utáni részeket lefordítani? Ékezeteket lehet használni?
  • torokka
    Sziasztok az lenne a kérdésem lehet hogy én nem értem de a levegöző snorkel az miért nem működik az ikon ott van de nem él tudna valaki valami távpontot adni a hunter pack 6.0 van telepítve nagyon gondos precíz mod gratula.
  • Karabiner
    Tanulmányozásra az angol teljes szövegálomány pedig itt
  • Karabiner
    No itt van a kb 90%-ban fordítót menu.txt Letöltés
  • bgabor
    Told már föl valahova a lefordítandó részéket, hadd lássuk már mekkora és milyen bonyolultságú szöveggel van dolgunk.
  • Vardar
    Nem eredeti, jelenleg csak kipróbálom, de eddig tetszik. Az SH4-el szívtam nagyot, megvettem látatlanban és hobbija volt a kifagyás a legkülönbözőbb időpontokban.
  • DonZorro
    "Bár ez nem tartalmazza a küldetések fordítását, csak a menük és feliratok vannak benne..."

Sok embernek ez is elég lenne...
  • runi 2
    Az én javaslatom az lenne,hogy több szálon kéne megindulni talán így van esély egy teljes fordításra.Karabiner ez is több a semminél,a remény hal meg utoljára.
  • Karabiner
    Látom zorro figyelsz, a menu.txt az az egy dolog ami készen van vagy is majd nem. csak hogy ez a játék szöveg részének a negyede. a műszaki rész, és a küldetés fájlok, még sehol nincsenek.
    Hát sajna ezzel én már próbálkoztam, többször is írtam e-malit annak a fordítónak aki az SH3 csinálta. Több levél után se reagált.
    Annyit tudok föl ajánlani hogy a fordítót menu.txt föltöltöm. a játék menet nagyrésze azért így már magyar.
  • runi 2
    Valahol van egy oldal ahol játékok fordításával foglalkoznak,ott kérne megkérdezni.Asszem elég sok fordítást készítettek már.
  • bgabor
    Gondolom nem ezek a menü feliratok okozzák a problémát amiről karabiner beszélt, hanem a küldetésleírások. Vagy mik?
  • DonZorro
    ITT VAN...
    Bár ez nem tartalmazza a küldetések fordítását, csak a menük és feliratok vannak benne...
  • bgabor
    Feltolnád a fordítandó szöveget valahová hogy tanulmányozhassuk?
  • Dns5000
    hát fogjátok a szoveget google translate aztan kész
  • g3o
    Nyers fordítás is jó lenne, aztán "magyarítanánk" tengeralattjárós szemmel...
    Bááár... mire ebből lesz valami, tényleg azoknak lesz igazuk, akik azt mondják, hogy felesleges a magyarítás, mert addigra mindenki "kiszótárazza" a lényeget magának.
  • bgabor
    Szerintem meg baromira nincs rendjén, mert nekem például nincsen 9.000 forintom a játékra, így aztán nem tudok játszani a játékkal.
  • Karabiner
    Nem olyan egyszerű, kicsit sok. és szak szöveg. Eddig vagy 3 fordító dobta vissza hogy nem vállalja
  • runi 2
    Valaki varázsolhatna végre egy magyarosítást a játékhoz.Thx.
  • DonZorro
    És ez így is van rendjén szerintem...
  • bgabor
    Nincs. Szerintem nem is lesz, a cracker csapatok magasról szarnak mindenféle szimulátorra. A DC:Black Sharkhoz angol verziójához sincs crack, pedig több mint egy éve kint van. Ez van sajnos.
  • runi 2
    Használható crack 1,2 pachez nincs,kerestem én is anno.Igy megvettem az eredeti játékot,most nincs gond vele.
  • danikamm
    Sziasztok!

Már előre látom, hogy egyesek elszörnyednek a kérdésemen, de....
    van már az 1.2 pachez Skindrow 1.2 crack? És ha igen, akkor honnan tölthető le.

Köszi.
  • Frigyes54
    hello. nekem is keresem lenne. aki jatszotta mar mare nostrumot es a western approaches-t irja mar le hogyan lehet 100% ban teljesiteni. mert mig nincs teljesitve nem enged be az operation drumbeat-be. az elso ket kuldetest mar tobbszor meg csinaltam 100%-ra. csak igy unalmas. ha nem teljesiti az ember 100%ra az emlitett feladatokat tovab enged de csak az als es felso sori kuldetesekbe. meg egy kerdes. bar eredeti a jatek sokszor kidob hiaba van metes. vajon mitol van ez.valaszokat koszi.
  • kovajani
    Hello ! Azt szeretném megkérdezni azoktól akik már ezt a pontot elérték, hogyan kell értelmezni az alábbi képen lévő feladatot, azaz " 500.000 to áru elérjen Rommel támogatásásra Afrikába".