Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem rotyog, vagy is ropog rendes a hajó

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

fenn vagyoki karabineri ts-en
Tud vki írni arról hogy van-e utánpótlásra lehetõség vagy segítség kérés? Írták a játékról, illetve hiteles a merülés mert mikor játszottam vele 220méternél még egy ropogást sem hallottam.<#conf>

CROSSY!!!

Nagyon eltûntél, írtam Neked pü-t.
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Feltettem a SKIDROW féle SH5-öt.
De amikor betöltené a mission-t, kifagy. Próbáltam 1.1-es patchel is ugyanez. Sorry, hogy ilyennel jövök, én sem szeretem a tört játékokat, de szeretném kipróbálni mielõtt megvenném.
a configom e7200, nvidia gts250, 2GB ram, 32bites win7.
Nemértem, mert korábban egy notin simán elindult, csak annak halott volt a vga-ja és elsõ 3 percben lefagyott az egész gép. próbáltam régebbi driverrel is, azzal se ment. Ha vkinek van ötlete, szívesen veszek bármi segítséget. köszi
DonZorro
Nem mehet fel. Még nincs megoldva az összes kompatibilitás... Majd jelentkezem!

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

G3o! Nézd meg az alábbi videókat a manuális TDC-val kapcsolatban /hajókönyv elõhozása/.
http://www.youtube.com/watch?v=ZejK46JamFE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VrMeSKOl2pI&feature=related
és még valami.... a Hunter Pack 4.0 mehet föl az 1.2 patcre?
Valóban! Köszönöm a segitséget!
Ha bolti a példányotok, akkor a játék elinditásakor azzal kezdi amikor a szerverre felcsatlakozik, hogy letölti az 1.2 patcht /kb.80-90 Mb/, majd megkérdi, hogy telepited-e, s ha igen, telepiti, s azután tölti csak be a játékot.
A sh fõ könyvtárba van egy olyan hogy suport vagy mi a bánat nincs elõttem és abban uptade, ott egy kis exe program ezt elindítva automatikusan letölti neked a frissítést

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

ó hogy a jó ... beléjük <#rinya><#gonosz3>

És honnan lehet az 1.2 patchet letölteni?
DonZorro
Most javítgatom a PACK-ot, hogy kompatibilis legyen az új 1.2-vel! Alakulgat már...

Amúgy a küldik fordítását nem vállalják...

És nálad mikor küldöd az anyagot?<#wink>

Ha pl. egy olyan fájl van módosítva a patch-ben,ami az egyik mod-ban is benne van,amikor aktiválod a mod-ot az visszaállítja az 1.1 állapotot.És az nem biztos,hogy annyira jó lesz... <#nyes>

bolsevikot pusztít a fekete halál...

Attól függ milyen fájlokat változattak meg a patch-ben,és hogyan.
Ki kel próbálni..

Erre már rájöttem. A kérdés a patch és a mod kölcsönhatására irányult 😉

DonZorro
Igen. Majd teszteli bizony. Magyarítás?

Zorro majd teszteli<#vigyor3>

A módok, pakokt, a hunter packot is vissza kel vonni az 1.2 telepítése elõtt

Pontosan. Vajon aHUNter Pack 4 újrapakolása kompatibilis vele?
Más: A hajókönyvet mivel lehet elõcsalogatni, mert nekem hiányzik a hajók beazonosításához 😞

samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Le álltak a DRM szerverek támadásával most nem szokót probléma lenni velük.

Achtung Kapitan!

Az eredetivel lehet most rendesen játszani???
DRM-el mivan? Nem szakad meg a net stb???
Nem találok mostanában errõl infót.
Karabiner,magyarosítással hogy álltok?

Lite Campaign+Iceberg mod egyben.
Ha érdekel vkit,dobjon egy üzit.

DonZorro
Mi ez a felbontás??? <#guluszem1> Tán Commodore 64??? <#fejvakaras>

http://kep.psharing.com/350053.jpg
mint látom fenn vagy és nézed a forumot a geoval ts-en vagyunk
ha van kedved várunk
Ha minden igaz kedden jön az 1.2 javítás<#nezze>

végre kezd jobban alakulni ez a forum.
karabineri fenn vagyok ts-en
ha gondolod feljöhetnél
Hello Karabiner! Az 595.sz. alatt találtam meg azt az állapotot, amit szeretnék-segitségeddel- "létrehozni". Köszi!
Én az sh3-at játszom,míg nincs meg minden az 5-höz.Járõrbõl voltam úton vissza Willhelmbe,viharos idõben.Az egyik õrszem jelzet tengó láthatáron,na gondoltam megnézem.Felszínen közelítettem meg 2500 méterõl tüzet nyitott fedélzeti ágyúval,a 4-5 lövésnél belõtte magát.Viszonozni nem tudtam a tüzet,úgyhogy merülés és el.Az angol partoktól DNY-ra konvoj kíséretben már láttam tengót,de az nem támadott.Igaz én is csak jelentést adtam az útirányukat illetõleg.2-torpedóm volt, az meg védelmi célra kellett.

Meséld már el milyen volt! Rendesen torpedókkal, vagy csak sima vízfelszíni lövöldözés volt hajóágyúkkal meg flakokkal?

Megtámadott egy angol tengó! Ilyet még nem ba..tam!<#vigyor>

PanzerWolf
Most értem haza melóból.
Igen olvastam a Tengerek szürke farkasait meg még egy jó pár u-bootos könyvet.Amit tudtam beszereztem belõlük.Regények,dokumentum könyvek.

Valaki még ezen az éjjeli órán van-e? Szarakodott a masina, most tudtam helyrerakni...<#falbav>
Hát Zorrval vártunk, vártunk. Nem jött senki<#gonosz3>

DonZorro
TS-re magyar...

Tengerek szürke farkasai-t olvastad?

PanzerWolf
Ha lesz magyarosítás akkor megyek én is.Igaz,hogy a 3-at anélkül játszottam végig,de ha mindjárt készen van akkor megvárom.Már fel is raktam a játékot.Tök szûz az egész még,semmi nincsen rátelepítve!
Leo Kessler-tõl most olvasom a Nyugati Tûz Hadmûvelet könyvét.Ez az eddigi legjobb U-boot-os könyve!Bár a Das Boo-t még mindig a legjobb!<#worship>

DonZorro
Ez a PACK az SH5-höz van... <#fejvakaras>

Ha minden igaz kövi hétvégén már lesz egy kis idõm nekem is,akkor megyek én is!

Kb nekem is úgy lenne jó.
ja lehetne 9-után érek rá

Este kérem szépen multi? (teamspeak egyenlõre out of order<#zavart2>
ez melyik pak álarcos forumlakó??
az sh4-hez való??