Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom, ha két végérõl esszük a kolbászt, gyorsabban elfogy...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Csak jönne már az a magyarítás és lehetne tölteni a v4.0-át!
Tele lesz sok-sok finomsággal és TELEPORT-al is...
Ne kelljen travel módban, gyorsitva, négy-öt percig utazgatni, hanem
pl. a feladat végrehajtás helyérõl az induló kikötõbe lehessen teleportálni a hajót.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
a magyarosítás csak lassan most már útnak indul, a fordítóm végzet a szakdogájával talán most már lesz ideje fordítani. vagyis ezt az ígéretet kaptam.
Mélyebbre tud merülni a sima VIIC-nél és nagyon durva, többszintes, három flakos felépítménye van.
bolsevikot pusztít a fekete halál...
Bár én amúgy sem nagyon vagyok oda az amcsikért,lehet,hogy azért is nem jött be annyira...
Manuális TDC-vel ez sem olyan egyszerû.. <#guluszem1>#guluszem1>
Subsim fórumok is ezzel foglalkoznak most.
Mellesleg ha belegondoltok, a fejlesztõknek volt kész(és friss) type IX modelljük az SH4 kiegjébõl, kidolgozott conning towerrel, radio és command roomal. Annyi lett volna a dolguk hogy kidolgozzák a maradék helyiségeket, és már bele is lehetett volna tenni a játékba. Lusta disznók.
Bár nem német,hanem amerikai,de vannak benne érdekes dolgok.. <#vigyor2>#vigyor2>
HunterPack\data\Scripts \Menu\TheDarkWraithUserOptions.py
Van benne valami olyasmi sor, hogy UI mode = SH5 Enhanced
Azt kell átírni SH3 style,vagy SH4 style
Attól függõen,hogy melyik stílusú UI-t szeretnéd.
1. zászlók a kikötõkben (dokkban)is lobognak.
2. a buborék effect a hajótesten a szerelõ dokkban is buborog 😊 és asszem a felszínen való dízelmenetben is.
Lenne még pár kérdésem 😊
Ha fedélzeti ágyúval lövök egy hajót akkor nem nagyon vagy csak ennyire kicsit csobban a lövedék helye a vízben ? Alig látni valamit és ahoz viszonyítva célozni elég nehéz. Tegnap jó sok lövedéket elnyomtam egy sima 10k tonnás szállító hajóra mire megadta magát.
Ha periszkópokon (obszerv, attack) keresztül célzok és próbáltam megcélozni-torpedózni egy hajót, valahogy nem került elõ a "lock" gomb, a célpont rögzítésére. Valami billentyût kihagytam vagy gombot nem vettem észre a panelen, vagy csak nálam nem müködik?
Karrier módban, miután elöször megyünk be a dokkba, eligazítás után az elsõ küldetésre kihajózva Kielbõl, nem találtam a hajó írásos parancsai közt hova, meddig kell menni a küldetés céljához. A térképen sincs jelölés. Az ismertetõbõl annyi kiderült, hogy hajózzak el anglia partjaihoz, találkozzak hajókkal és amit találok süllyesszem el .. ennyi ? Ennél konkrétabban nem adnak az elsõ küldire utasítást ? Vagy késõbb rádión adnak pontos koordinátákat merre kell járörözni ?
Észrevétel :
Az elsõ örjáratkor nem is láttam hajókat csak felderítõ repülõket. Átmentem egy másik kikötõbe. Ott megkaptam ugyan ezt az eligazítást mint Kielben, kihajóztam a második "elsõ" örjáratra de már összefutottam 1db Merchant hajóval pedig már negyedik napja mentem fel-s alá Anglia parjainál. Az SH5 ennyire lassan nehezedik vagy csak én nem csinálok jól valamit ?
Az SH4ben legalább a térképen láttam merre és kb meddig kell hajózni hogy a küldetés meglegyen. Itt még nem találtam ilyen jelzéseket a térképen. Valami nálam nem kerek vagy minden klaffol csak legyek türelemmel mert kialakul ?
A game viszont rendben van. A grafikája messze a legjobb az eddigi részeknél szerintem. A bejárható hajó a párbeszéd lehetõségek a legénység "fejlesztése" is prímára sikeredett.
A kikötõkben késõbb is a dokkban a fal mellett kapunk eligazítást vagy lesz esetleg saját iroda vagy eligazító szoba is mint az SH4ben ? Vagy az csak az amcsi kapitányoknak dukált az SH4-ben ? 😊)))
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Át tud valaki írni sh3 mod-ot,hogy használható legyen az 5-höz is? <#confused>#confused>
És igen, karabiner, meg fogom várni a patchet, bár ezek 99%ban csak grafikai modok, amik meg ugyan úgy mûködnek majd!
<#papakacsint>#papakacsint>
Visszaolvasol te néha egyáltalán?
Én angolul telepítettem a játékot, eddig a matrózok is angolul beszéltek.
A hunterpack 3.0 új feature-je a német nyelvû beszéd. Errõl beszéltük, hogy opcionálissá kéne tenni. Tudom hogy alapból, mod nélkül is belehet német nyelvûre állítani a beszédüket.
Szóval tájékozódnod kéne okoskodás elõtt.
Más: azok a lobogók... Igazán csak a kikötõbe érkezéskor/induláskor vannak felhúzva, a nyílt tengeren ki egyik tengeralattjáró sem használta.. És a játék 99%-a a nyílt vízen folyik.
Ezt a cuccot opcionálisan kéne: aki akarja beteszi, aki meg nem, az nem.
bgabornak: Ha nem tetszik a német szövegelés, miért nem az angolt telepítetted? Ezt nem a HUNTERPACK-nak kell megoldania, a játékban lapból választható.