Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hátha még a harmadik végérõl is beleharaphatnánk 😊

DonZorro
Ja, dobd már át lécci a magyarításhoz szükséges fájlokat. Elküldeném egy profi angoloshoz...

Gondolom, ha két végérõl esszük a kolbászt, gyorsabban elfogy...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

DonZorro
KIRÁLY LETT KARABINER MESTER!!! <#taps><#law>

Na ha magyarosítással nem tudok haladni, haladok a weblappal. Zorro nézd majd meg, és örüljön a fejed <#nezze>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

DonZorro
Ezt meg tudom oldani!

Csak jönne már az a magyarítás és lehetne tölteni a v4.0-át!
Tele lesz sok-sok finomsággal és TELEPORT-al is...

PanzerWolf
Zorro beletetted a HUNter modba a torpedók realisztikus sebzését is?Sokan panaszkodtak,hogy túl sok torpedót kell kilõne a hajókra,hogy elsüllyedjenek.

Barátom,ez nem a Startreek vagy mi a neve.<#nevetes1>

DonZorro
Ez a játék a türelemrõl szól... <#awink>

Sziasztok! Olyan lehetõség nincs, hogy teleportálni lehessen a hajót?
Ne kelljen travel módban, gyorsitva, négy-öt percig utazgatni, hanem
pl. a feladat végrehajtás helyérõl az induló kikötõbe lehessen teleportálni a hajót.
igen én a nagy u-flakra gondoltam. de mintha láttam volna hogy lehet olyan tornyot is felszerelni. És aszitem arra gondolsz.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Lehet, de a játékban a C/41 két 20mm-es és egy 37mm-es gépágyú állással van felszerelve. Az uboat.net szerint a Type VIIC/41-bõl 91 darab épült, akkor ezek szerint ebbõl 89 hagyományos flak fegyverzettel mûködött? Nem kevered véletlenül a négy darab U-Flak hajóval?

a flak tornyos verziobol össz-visz csak két darab épült kísérleti céllal. de nem vált be. vissza is alakították a két hajót késõbb. de dögösen nézki az már tuti.

a magyarosítás csak lassan most már útnak indul, a fordítóm végzet a szakdogájával talán most már lesz ideje fordítani. vagyis ezt az ígéretet kaptam.

PanzerWolf
Csak sajnos ez miatt nehezebben is mozog víz alatt.Sebesség,kanyarodás...stb.

Nem tudja valaki hogy lehetséges e a TypeVIIC/41 típus használata single missionoknál? Ez a negyedik és egyben utolsó típus a játékban.
Mélyebbre tud merülni a sima VIIC-nél és nagyon durva, többszintes, három flakos felépítménye van.

Karabiner,honosítással hogy álltok?Várom ezerrel.<#wink>

DonZorro
<#mf1>

Hát 486-oson elég nehéz is lett volna a grafikai hódítás... <#nyes>

bolsevikot pusztít a fekete halál...

DonZorro
Az a szim nem a grafikával hódított, hanem hogy realisztikus volt az irányítás és az egész elektronika, a szenzorok le voltak modellezve!!!

Mondjuk az tetszett,ahogy a különbözõ hangmintákkal tudtad azonosítani a különbözõ zajokat.

Azért egy U-bootnak teljesen más feelingje van! <#vigyor2>
Bár én amúgy sem nagyon vagyok oda az amcsikért,lehet,hogy azért is nem jött be annyira...
Manuális TDC-vel ez sem olyan egyszerû.. <#guluszem1>

DonZorro
Talán azért nem jött be, mert nem olyan egyszerû, hogy LOCK és LOSS??? <#awink>

Én a 688i-vel próbálkoztam még anno.De annyira nem jött be,mint egy vh.-s tengeralattjáró.Talán még az SH1 is jobban tetszett zx spectrumon.

DonZorro
Tulajdonképpen az ATOM rakéta kilövése a legkisebb dolog a játékban...<#ejnye1>

DonZorro
Nézz utána Karabiner, hogy milyen is a Dangerous Waters... <#nezze>

Búvár Kund... <#nevetes1>

Inkább I világ háborús. Na az mulatságos lenne<#whatever>

hupssz; el képzelni <#vigyor3>

és mi a retket csinálnál benne? <#conf> Atom rakétákat indítanál, meg határozott célpontokra. Meg nyomod a gombot és örülhetsz, még nem is láthatod hogy mit lõttél. Nem tudom képzelni egy modern tegó játékkal mi a fenét lehetne csinálni <#nemtudom>

DonZorro
Mondjuk egy Modern Tengós Szim. mint pl a Dangerous Waters az SH5 grafikájával... Istenem, de szép is lenne! <#taps><#puszi>

Csak aztán nehogy igazad legyen. Az ubi gondolkodhat úgy is hogy nem kíván több javítást kiadni most ami belefér azt bele teszi. Utána beveszi a felejtõ tablettát, hogy valaha volt sh5. És a románokat rá állítja valami más projektre.

DonZorro
Majd lesz abból augusztus is. Amúgy meg minek már? Minden ki van javítva a MODDEREK által... <#nezze>

Az 1.2 patch megjelenését május második hetére tolta az ubisoft!

Subsim fórumok is ezzel foglalkoznak most.

Ezt majd jó pénzért a kiegészítõben.<#nezze> De egyébként 1.2 pach-ben a moderneknek elrejtetek egy hajó migrációs lehetõséget. Lehet hogy majd kapunk egy két sh4 hajót az 5-be

Én azt sem értem hogy hogyan kell majd az Operation Drumbeat-ben(Dobpergés hadmûvelet, járõrözés észak-amerika partjai mellett) részt venni VII-es tengóval. Azokat a küldiket a IX-esek csinálták, amiket viszont a lökött fejlesztõk kihagytak a játékból. A VII-esnek nincs is elég üzemanyaga, hatótávolsága hozzá.

Mellesleg ha belegondoltok, a fejlesztõknek volt kész(és friss) type IX modelljük az SH4 kiegjébõl, kidolgozott conning towerrel, radio és command roomal. Annyi lett volna a dolguk hogy kidolgozzák a maradék helyiségeket, és már bele is lehetett volna tenni a játékba. Lusta disznók.

az sh 3-al jol ment a jatek. az 5 vegig scinaltam de sok kuldetest kihagyott. minnel jobban sikerul ido aranyosan a kuldetes annal jobban noveli a feladatok szamat. de hogyan legyel dakarnal es az eszaki atlanti oceanon? en a szemelyzetet sem tudom kezelni. valaki adjon tanacsot. koszi

Ha valakit érdekel a technika : link
Bár nem német,hanem amerikai,de vannak benne érdekes dolgok.. <#vigyor2>

DonZorro
Így ahogy mondod kapitány!!! <#nezze>

Hali!

HunterPack\data\Scripts \Menu\TheDarkWraithUserOptions.py

Van benne valami olyasmi sor, hogy UI mode = SH5 Enhanced
Azt kell átírni SH3 style,vagy SH4 style
Attól függõen,hogy melyik stílusú UI-t szeretnéd.

hali. ez a tárcsás dolog engem is érdekelne. Mit kéne átírni hogy eljökerüljön ? Természetesen feltettem a HP 3.0 modot. Szép és élvezem, egy két mókás dologtól eltekintve.
1. zászlók a kikötõkben (dokkban)is lobognak.
2. a buborék effect a hajótesten a szerelõ dokkban is buborog 😊 és asszem a felszínen való dízelmenetben is.

Lenne még pár kérdésem 😊
Ha fedélzeti ágyúval lövök egy hajót akkor nem nagyon vagy csak ennyire kicsit csobban a lövedék helye a vízben ? Alig látni valamit és ahoz viszonyítva célozni elég nehéz. Tegnap jó sok lövedéket elnyomtam egy sima 10k tonnás szállító hajóra mire megadta magát.

Ha periszkópokon (obszerv, attack) keresztül célzok és próbáltam megcélozni-torpedózni egy hajót, valahogy nem került elõ a "lock" gomb, a célpont rögzítésére. Valami billentyût kihagytam vagy gombot nem vettem észre a panelen, vagy csak nálam nem müködik?

Karrier módban, miután elöször megyünk be a dokkba, eligazítás után az elsõ küldetésre kihajózva Kielbõl, nem találtam a hajó írásos parancsai közt hova, meddig kell menni a küldetés céljához. A térképen sincs jelölés. Az ismertetõbõl annyi kiderült, hogy hajózzak el anglia partjaihoz, találkozzak hajókkal és amit találok süllyesszem el .. ennyi ? Ennél konkrétabban nem adnak az elsõ küldire utasítást ? Vagy késõbb rádión adnak pontos koordinátákat merre kell járörözni ?

Észrevétel :
Az elsõ örjáratkor nem is láttam hajókat csak felderítõ repülõket. Átmentem egy másik kikötõbe. Ott megkaptam ugyan ezt az eligazítást mint Kielben, kihajóztam a második "elsõ" örjáratra de már összefutottam 1db Merchant hajóval pedig már negyedik napja mentem fel-s alá Anglia parjainál. Az SH5 ennyire lassan nehezedik vagy csak én nem csinálok jól valamit ?
Az SH4ben legalább a térképen láttam merre és kb meddig kell hajózni hogy a küldetés meglegyen. Itt még nem találtam ilyen jelzéseket a térképen. Valami nálam nem kerek vagy minden klaffol csak legyek türelemmel mert kialakul ?

A game viszont rendben van. A grafikája messze a legjobb az eddigi részeknél szerintem. A bejárható hajó a párbeszéd lehetõségek a legénység "fejlesztése" is prímára sikeredett.
A kikötõkben késõbb is a dokkban a fal mellett kapunk eligazítást vagy lesz esetleg saját iroda vagy eligazító szoba is mint az SH4ben ? Vagy az csak az amcsi kapitányoknak dukált az SH4-ben ? 😊)))

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Konkrétan errõl lenne szó:

U-Jagd tool

Hilfe!!

Át tud valaki írni sh3 mod-ot,hogy használható legyen az 5-höz is? <#confused>

<#vigyor>

Ezt mondom én is... Okoskodás helyett...

Megvannak a tárcsák,köszi! <#wink>

DonZorro
A régi kezelõ tárcsák benne vannak, csak át kell írni egy fájlt azt hiszem. Majd a következõ pack már azzal lesz alapból!

És igen, karabiner, meg fogom várni a patchet, bár ezek 99%ban csak grafikai modok, amik meg ugyan úgy mûködnek majd!

<#papakacsint>

A zászlóknak már amikor az ötlete felvetõdött, eleve ki/bekapcsolhatónak lett szánva.

Visszaolvasol te néha egyáltalán?

Szerintem te erõsen benéztél valamit.
Én angolul telepítettem a játékot, eddig a matrózok is angolul beszéltek.
A hunterpack 3.0 új feature-je a német nyelvû beszéd. Errõl beszéltük, hogy opcionálissá kéne tenni. Tudom hogy alapból, mod nélkül is belehet német nyelvûre állítani a beszédüket.

Szóval tájékozódnod kéne okoskodás elõtt.

Én is hiányolom, már csak a "fíling" miatt is, no meg elférnének jobbra anapló alatt.
Más: azok a lobogók... Igazán csak a kikötõbe érkezéskor/induláskor vannak felhúzva, a nyílt tengeren ki egyik tengeralattjáró sem használta.. És a játék 99%-a a nyílt vízen folyik.
Ezt a cuccot opcionálisan kéne: aki akarja beteszi, aki meg nem, az nem.

bgabornak: Ha nem tetszik a német szövegelés, miért nem az angolt telepítetted? Ezt nem a HUNTERPACK-nak kell megoldania, a játékban lapból választható.

A tárcsák nincsenek benne a pack-ban,vagy csak nekem nem mûködik?

Belinkelhetnéd azt a listát.