Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! A probléma az lehet, hjogy ez a játék nagyon érzékeny arra, hogy CSAK az általa "gondolt" hajók elsülyesztését érvényesiti. Javaslom, hogy minden támadás elõtt csinálj egy mentést,-tudom kicsit macerás, de hasznos- majd miután elsülyesztetted a kiválasztott hajót, csinálj pausát, s nézd meg a feladat alatti csíkban jelezve van-e az elsülyesztés-azaz a fehér csík növekszik. Ha nem reagál a csík, akkor az elsülyesztett hajó nem tartozik a " kiválasztottak" közé. Ilyenkor a mentésrõl ujra indulsz, igy nem vesztessz idõt, s tudod, hogy ez a fajta hajó nem OK. Vigyázz, mert konvojban általában van 6-8 kisérõ, s azok védelmében vannak az igazi célok, de elõfordult már, hogy a 3 db "közrefogott" nagy warship-bõl csak egy volt az igazi cél, amit a gép beszámit.
Sziasztok <#wave>
A következõ dolgot szeretném megkérdezni. Csinálom a campaingt lelkesen, szorgalmasan küldözgetem a hajókat a tenger fenekére. Viszont van egy problémám, hogy az elsõ küldetések nem igazán akarnak "complet"-ek lenni. Azaz hiába süllyesztem el a megadott mennyíségû hajóteret, marad incomplet a küldi státusza...... tud valaki megoldást rá?
Lehet hogy az a gond, hogy TDK-van a lemezre írva nem pedig UBISOFT?
Nincs benne semmi bonyolult!Visszarakod bal oldalra a packot a jsgme-vel.Aztán a silent hunter 5/mods/hunterpack/data/shader/hdr mappát kitörlöd.Utána pack vissza jobb oldalra,és kész!

bolsevikot pusztít a fekete halál...

PanzerWolf
Az van.Nekem ez bonyolult,nem értek hozzá ennyire.Föladtam,berágtam.Most törlöm az egészet.Ha kell valakinek akkor eladó a CE-m.Árat megbeszélünk.

#1627. hsz.

PanzerWolf
Nekem szûz játék volt fönt.

DonZorro
Mindent le kell szedni ami elõtte fent volt. Tiszta, patchelt játékkal mûködik csak...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

PanzerWolf
Nah így mindjárt föl is ment!Mûködik csak sajna ha mászkálok a hajón,vagy teleportálok a hydrofonoshoz,rádióshoz akkor dzsindzsa lesz a képernyõ.

Sziasztok!Karabiner magyarosítással mi zu? Lesz belõle valami?

Most is meglehet ezt csinálni, csak soha nem fogod tudni vissza állítani

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

PanzerWolf
Valamit akkor jól benéztem mivel úgy próbáltam csinálni.Mennyivel egyszerübb volt a 3 buherálása.Bemásoltam valahova/felülírtam aztán kész.

Én sem vagyok már mai gyerek,de én felraktam.Hozzáteszem a számítógép nem az erõsségem.Csak csináld úgy ahogy Zorro packjában levan írva,ennyi.<#smile>

PanzerWolf
Oda raktam pedig.Amúgy Zorro pecsje amit akartam rakni.Mindegy nem érdekes.Úgysincs kedvem már játszani vele.Öreg vagyok én már ehez a másold ide meg öda dologhoz.Nem megy valami akkor törlés aztán ennyi,nem hat meg.

melyik mód szarságot?

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Nyugalom,a hosszú élet ritka! <#nyes>
A jsgme-t az sh5 mappájába kell telepíteni,almappa nélkül,ömlesztve!

PanzerWolf
Felraktam ezt a mod szarságot.Hiába rakom át a dolgokat a progival a jobb oldali ablakba akkor sem látja a játék.A tököm tele van az egész számítógéppel,hogy minden ilyen bonyolult rajta.Letörlöm az egészet nincs nekem ehez már türelmem.

Eredeti a játék?

Köszi a tippet mûködik, a mérnököt meg még nem találtam meg. Ellenben történt néhány érdekes dolog az elsõ õrjáratom során. Lemerültem és 30%-ra feljött a CO2 szint. Mondom oké, feljöttem a felszínre, õrjáratoztam tovább. Azonban a CO2 szint csak tovább nõtt, sõt már azt írta ki, hogy már elfogyott az oxigén:S Egyetlenegyszer nem merültem le azóta, semmi paranormálisat nem csináltam. Kínomban már kinyitottam a torony ajtaját, mert nem tudtam elképzelni hogy mi lehet a gond. Ezek után, elrepült felettem 2 repülõ, de nem dobtak le semmit. Beszálltam a flakba, rányomtam egy idõ gyorsítást, de visszatértek. Lemerültem, nem sokáig maradtam lent, mert féltem a megnövekedett CO2 szinttõl, feljöttem a felszínre, ajtót kinyitottam, megint rákapcsoltam egy kis idõgyorsítást. Erre egyszer csak kiírja, hogy megsemmisült a hajóm:S Semmilyen támadás nemért, a tengeralattjáróm sértetlen volt. Nyitott ajtónál is növekedett a CO2 szint? A gépészem se ajánlott fel semmi lehetõséget.
Másik dolog, már lassan 2 hete garázdálkodtam Anglia partjainál, viszont az üzemanyag szintem még mindig 100%. Ennyire jól bírták a VIIA-k? Vagy csak a gazdaságos félsebesség az oka?
Miután lemerültem a megfigyelõ nem akar visszamászni a toronyba. Hogy vigyem vissza?
Szia Vardar! Nálam a periszkópokat a Insert- Delete,és a Page up-page down mozgatja,szerintem nálad is ennek kell lennie.Küldetés elõtt van tengófejlesztésre pontszámok alapján,kikötõben a mérnököd a kulcsfigura ez ügyben.

Sziasztok!
Új vagyok a játékban kellene némi segítség. SH4-hez képest nagy a változás. Hol és hogyan tudom fejleszteni a tengeralattjáróm? De ami a legsürgetõbb, periszkópokat hogy lehet leengedni?:S
http://virtualnavybase.ucoz.hu
Várunk mindenkit sok szeretettel! <#hawaii>
most dolgozóba vagyok, max este. TS2 van? ott többen is tudunk lenni

Karabiner gyere skypra ha van.

a kikötõbe oda kel menni a tiszti ruhában lévõ ürgéhez kérni kel tõle hogy mesélje el a hadi helyzetet amit egy térképen magyaráz majd ott mutatja hogy milyen küldiket választhatsz, valamelyiket választani kel majd x és és mit a pacákra kel kattanód és a második lehetõséget választani. és berak a hajódba és ki a tengere.

pz6 privit kaptál!

ok srácok mûködik minden,de valaki megmondaná miért nem tudom a második küldit felvenni,eredeti a játék pedig.Ott állok a hídon és semmi parancs.

Mármint a pack-ból.

Fogadjunk,hogy ati.Ezt csinálta nekem is.
Inaktiváld a packot,aztán data/shader/hdr mappát töröld ki.

ez valami vga driver szarakodás lesz, milyen vga kártyád van?

Szia Karabiner.Helyzet következõ,míg bent vagyok a hajóban a vörös fény miatt rossz a kép,hangyás nem tiszta.De ha kint vagyok a fedélzeten gyönyörû tiszta a grafika.Ezt add össze.

mik a géped paraméterei?

Egy kis kuriózum, ellenséges tengó megsemmisitése!
Újratelepítettem a játékot,hozzáadtam 6.0 packot.Szépen fut addig míg be nem tölti a játékot,és utána annyi.Halvány élvezhetetlen a kép vagy hangyás.Valami ötlet?

Skypon vagyok,várom hogy jelentkezz.

kovajani privit küldtem.

runi 2. van skypéd? azon sokkal egyszerübb megbeszélni a problémát, mint igy leírni.
Az elõzõhöz: 1., az eredeti képernyõnél a speed mellett jobbra lévõ fehér pontra katt, 2., katt. a X5 alatti ikonra, 3., az eredmény leolvasható a jobb alsó sarokban.
Azoknak, akik az eredeti SH5-nél hiányolták a saját tengó mélységellenõrzését:
Elmondta a helyzetet hogy felvonult a királyi flotta,blokád alá kell venni Angliát.Támadni a konvojokat és hadihajókat,parancs nincs.

Eredeti most próbálok küldetést felvenni a dokknál álló kapitánynál,de nem sok sikerrel.Mit tegyek? Tiszta szívás.

Eredetid van, vagy csak próbálgatod?

Nem, köszi meg vagyunk<#integet2>

Kösz Karabiner,megvan az elsõ.<#smile>Csak kicsit szaggat,melyik az optimális beállítás szerintetek?

Na Karabiner akkor szerinted nem lehetséges egy ilyen létesítményt elkészíteni?
Ott még nem te vagy a kapitány, nem tudsz, majd a következõn. Csak vezesd haza a hajót

Sziasztok!Elkezdtem az elsõ küldetést,úton vagyok vissza Kielbe.Õrséget hogy tudok a hídra rendelni?

Majd kiügyeskedem vmit a szerverrel kapcsolatban! De ezek szerint nem nagy a jövõje neki?!
Állandó virtuális bázis van a Hunterhez? Hol szoktatok együtt merülni? Állítólag van saját oldal meg TS! Merre találom meg?
Persze alkalmi szervert max 8 fõ indulás után lezár, játék végeztével eltûnik a szerver. Nincs és nem is lehet állandó szervereket létrehozni

Az igaz! De lehetne készíteni saját szervert nem? A csapatmunka pedig jol jön egy szorult helyzetben :-) !
Akkor meg lehet csinálni vagy semmi értelme?