Silent Hunter V
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán MAGYARÍTÁS is lesz, de még nem tudom, hogy készen van-e...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
A tárcsák benne vannak a packban,és a realisztikus sérülések is.(Nem kell 15 torpedó 1 hajóhoz)
A merülést a recognition manualban tudod megnézni,ahol a hajót azonosítod.
Draft a merülés,mast a magasság.
bolsevikot pusztít a fekete halál...
Ha fent van a hunterpack,vagy a multiple UI TDC, katt a watch officer-re
(az utolsó kép)Ott az 5. ikon a flak.Be tudod állítani,hogy mire lõjön,és milyen távolságból.Aztán csak fire at will! <#vigyor>#vigyor>
Ha nincs fent egyik mod sem,akkor katt a watch officer-re a hidon,aztán man the flak gun.
Miattatok raktam vissza a TS2-t is.
Tényleg nem kéne a kavar: vagy TS2 vagy TS3, de a kettõ együtt - könyörgöm - ne, mert akkor két helyen kell bevadászni az embereket...
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Majd kedd vagy szerdától süllyesztek....
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
A periszkóp mélységre merüléssel volt egy kis baj. Egy 3adik gépen kilépett. Most megy. Visszatettem a kockás inges pasit is...
elõre is köszike:miku
Most kezdtem el játszani a játékkal, tetszik a hangulat ,meg minden, de az a baj, hogy miután az elsõ küldetésben lelõttem azt a három hajót, majd visszamentem a bázisra, kineveztek kapitánnyá nem tudom hogyan kell küldetést felvenni. Beszéltem egy csókával a kikötõben, aki elmondta a háború állását, de nem tudom hogyan kell küldetésre jelentkezni, mert csak õrjáratozni tudok!
Elõre is köszi!
PZ6: Ha sok gondod van, akkor reinstall. Majd a tiszta 1.2-re tedd fel a packot!
MINDENKI: Ez a csomag pont azért jött létre, hogy egyesítse a legjobb és leghasznosabb egyéb csomagokat! Ha ezen kívül használsz mást, akkor már semmi garancia sincs a mûködésre... Ja, és még valami. EREDETI és legfrissebb játékkal mûködik tökéletesen...
MÁS! Tényleg szeretnék olyan játékossal találkozni/ na jó, beszélni/, aki az elsõ küldiben lévõ REPÜLÕGÉPHORDOZÓ ANYAHAJÓVAL találkozott./ a germán blokád alküldije./ A G3o által jelzett Plymouth-ba -igaz éjszaka, amikor semmit sem lehetett látni- beosontam, ott a kikötöbe volt 6 db teherhajó és 2 db warship, ezeket elsülyesztettem, de a küldetés jelzõ nem mutatott "sikert", tehát nem volt egyik sem anyahajó. Az, hogy kihagyja az ember esetleg ezt a feladatot, szerintem nem oké!
Ezen kívül, új MISSION csomag és külön a NÉMET hangok... <#nezze>#nezze>
A PACK már az új 1.2 patch-hez lett optimalizálva!!!
Jó merülést... <#wink>#wink>
Az SH 4-gyel kapcsolatos kérdéseidre több sikerrel reagálnak a Silent Hunter 3 fórumon, mert az inkább oda tartozó.
Az SH5-nél alapvetõen mások a megközelítések...
Na meg aki az SH5-öt nyomja most, nem biztos, hogy még emlékszik az évekkel ezelõtti dolgokra, ahogy én is felejtek... 😉
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
valaki segítene elsajátítíni az sh4 kezelését?
vagy csak autodidakta modon tegyem?
egyet sajnálok,hogy még hamachin sem lehet vele online játszani
😞(((((((((((((:
Don Zorro dolgozik egy "HUNter_Pack" nevû megamodon ami sok-sok MODOT tartalmaz egyben, továbbá a saját(jait),(ha jól tudom magyarítást is) , érdemes megvárni amíg a most kiadott 1.2-es patch-hez igazítja.
Itt megtalálhatod a legtöbb kész és/vagy fejlesztés alatt álló MOD-ot: http://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249
Saját vélemyény, hogy mit érdemes felrakni, hogy igazán élvezhetõ legyen (de ez mégegyszer jelzem: SZUBJEKTÍV vélemény):
- NewUIs with TDC for SH5 by TheDarkWraith (kezelõfelület változás)
-
-
-
-
-
-
és legfontosabb :
Ezen felül meg van még 100 féle ,ami csak szem-száj ingere...
(nekem kb 15 MOD van aktiválva <#hawaii>#hawaii>)
Ui. :Az új 1.2 patc miatt sok MOD inkobatibilis lett és nem mûködik!!!
Üdv
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú