Silent Hunter V

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro
Készülõben a v6.0. Rengeteg új javítás lesz benne. PL: történelmileg pontos tengók és hajók, torpedók, sebességek; Új kezelõ felület; Hangok; Grafikák; Hullám mechanika; Fények és clíma zónák...

Talán MAGYARÍTÁS is lesz, de még nem tudom, hogy készen van-e...

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Inaktiválni kell az összes modot,mielött frissítéseket telepítesz!
A tárcsák benne vannak a packban,és a realisztikus sérülések is.(Nem kell 15 torpedó 1 hajóhoz)
A merülést a recognition manualban tudod megnézni,ahol a hajót azonosítod.
Draft a merülés,mast a magasság.

bolsevikot pusztít a fekete halál...

pz6 koszonom a segitseget. meg fogom probalni. nekem eredeti a jatek. a kecsege segitet a tarcsakat telepiteni. de jott a legujabb pach es vasloszinuleg felul irta mert eltuntek. mostmar megkerdezem hogy lehet a hajok meruleset meg allapitani? meg miert kell 4 torpedot kiloni egy tankerre. kozben vidaman megy 8 csomoval. bocs de biztos lesz meg kerdebem

hello g3o es pz6. nekem nincs fent semilyen kiegeszito. mert nem tudom hogy kell telepiteni. egyszer meg a sh3-hoz masoltam ahonlaprol a gwx-et. az egesz gepet ujra kellet telepiteni. a foldkozi tengeren van olyan feladat ahol 500.000 tonna teherhajot kene loni 9 honap alatt. eddig 2-t lattam 1-et lottem. valaszokat koszi

Hali!
Ha fent van a hunterpack,vagy a multiple UI TDC, katt a watch officer-re
(az utolsó kép)Ott az 5. ikon a flak.Be tudod állítani,hogy mire lõjön,és milyen távolságból.Aztán csak fire at will! <#vigyor>
Ha nincs fent egyik mod sem,akkor katt a watch officer-re a hidon,aztán man the flak gun.

tisztelt g3o. hogyan vezenylek embert a legvedelemhez? ha rakatintok az elso tisztre az agyuhoz kuld embert de a gepuskahoz nem mindig. a tavcsovon keresztul kijelolom a hajot, lonek az emberek. ez oke. de hol es hogyan jelolom ki a gepuskas celjat es atavolsagot mind mondod. segitseget elore is koszonom bocs hogy ilyen hulye vagyok. aztan meg egy kerdes. a foldkozi tengeren mindket kuldetesnel egyszeruen nincs teher hajo csak hadihajok. hatha erre is tudsz valaszt vagy valaki. koszi

Az alábbi 4 kép az esõ küldetés befejezõ képei!
Elsõ küldi vége.
DonZorro
Az enyém nem a Silent Hunter Klánhoz tartozik, hanem hozzám csak... Játékra nem ez van!

Akikkel én is kommunikálok, már TS3-at használnak.
Miattatok raktam vissza a TS2-t is.
Tényleg nem kéne a kavar: vagy TS2 vagy TS3, de a kettõ együtt - könyörgöm - ne, mert akkor két helyen kell bevadászni az embereket...

Tõlem.

karabiner. magyar nyelvu kezi konyvet hol lehet szerezni, mert tanulni kell az 5-ot

DonZorro
Meg amugy is nincs már fent a TS2...

DonZorro
Ez nem állandó és nem kavarás. Csak van és kész...

ok zorro most minek kavarni, van egy állandóan mûködõ. minek bekavarni most még egyet ami nem is megy mindig, nem értem<#conf>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

DonZorro
Amikor a gépem be van kapcsolva, TS3 SZERVER üzemel rajta! Akinek kell elérhetõség, jelezzen és küldöm PM-ben...

kerem ha valaki tud tajekoztasson. az agyuval lehet lovetni a legenyseggel ez teny. de vajon alegvedelmi geppuskaval lo-e a legenyseg? ha igen akkor hogyan lehet oket ravenni? mert sajat kezuleg nem sok reulot tudtam loni. vagy is egyet sem. valaszokat koszi.

Bocs,de én most kihasználom ezt a pünkösdi hosszú hétvégét, és megismerkedem a való világgal 😉
Majd kedd vagy szerdától süllyesztek....

Csináljunk má valami süllyedõ partit valamelyik nap. Ezer éve nem játszottunk.<#szomoru1>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

DonZorro
Frissült a KÜLDETÉS gyûjtemény is. Egy két MULTIS és SINGLE pálya van benne plusszban...

DonZorro
Van fent egy kis javítócsomag!!! LINK

A periszkóp mélységre merüléssel volt egy kis baj. Egy 3adik gépen kilépett. Most megy. Visszatettem a kockás inges pasit is...

Az autosave-et nem lehet kikapcsolni valahogy?

karabineri fenn vagyok ts-en.ha olvasod az üzenetem akkor kérlek lépj fel ts-re
elõre is köszike:miku
Nos, akit érdekel. Megtaláltam az anyahajót, valóban Plymouth kikötõtõl jobbra / a csatorna felé/ egészen a part mellett. Az volt furcsa, hogy egy warshipet kb. nyolc warship vesz körül körkörösen, s a kör közepén -mint warship- volt a repülõgép szállitó anyahajó. Mivel állt, könnyü volt elsülyeszteni, de utánna a nyolc romboló elõl nehéz volt sérülés nélkül eltünni.
DonZorro
<#awink><#taps><#wink><#smile><#nyes><#vigyor><#kacsint>

Elnézést, az "ó" lemaradt.
Don Zorr! Igazad volt, az én korábbi képernyõ beállitásom /1024x768/ ezek szerint nem elég, felemeltem 1280x960-ra s minden tökéletes. Köszönöm!
Tört verzióval csak ennyit lehet, nem enged tovább a kampányban. Próbáld ki a történelmi missziókat, azokkal tudsz játszani.

Sikerült éltetett lehelni belé? Törtel lehetnek problémák.

Helló!

Most kezdtem el játszani a játékkal, tetszik a hangulat ,meg minden, de az a baj, hogy miután az elsõ küldetésben lelõttem azt a három hajót, majd visszamentem a bázisra, kineveztek kapitánnyá nem tudom hogyan kell küldetést felvenni. Beszéltem egy csókával a kikötõben, aki elmondta a háború állását, de nem tudom hogyan kell küldetésre jelentkezni, mert csak õrjáratozni tudok!

Elõre is köszi!
Tisztelt kovajani. kikotoben en is lottem hordozot de nem szamolja be a jatek. en tobbszor is a csatorna kijaratanal brest- hez kozel. eloszor en is csak fenn kerestem, de honapokig. viszont en hulye vagyok ezekhez a modokhoz. mar a silent 3-nal is.

Csak a fehér képernyõ a gond,de ha hazamentem megpróbálom újratelepíteni.

DonZorro
KovaJani: Pedig ott kell keresni a megoldást. Nálam is meg öcsémnél is megy FULLHD-ben. A képeket, amik a fórumon vannak, is az én játékomból mentettem ki!

PZ6: Ha sok gondod van, akkor reinstall. Majd a tiszta 1.2-re tedd fel a packot!

MINDENKI: Ez a csomag pont azért jött létre, hogy egyesítse a legjobb és leghasznosabb egyéb csomagokat! Ha ezen kívül használsz mást, akkor már semmi garancia sincs a mûködésre... Ja, és még valami. EREDETI és legfrissebb játékkal mûködik tökéletesen...

Hello! Nekem meg az a problémám, hogy miután a tanácsod alapján tettem fel, felment, csak a régi probléma még mindig megvan, azaz a képernyõ alján a tisztek fényképének a jobb oldali 2-3 képét takarja a CO2, battery, stb. kijelzõje, s a takart képek nem funkcionálnak ezáltal./Hiába változtattam képernyõ bontást abban a hitben, hogy ha széjjel húzom a képet, talán segit, de nem./
MÁS! Tényleg szeretnék olyan játékossal találkozni/ na jó, beszélni/, aki az elsõ küldiben lévõ REPÜLÕGÉPHORDOZÓ ANYAHAJÓVAL találkozott./ a germán blokád alküldije./ A G3o által jelzett Plymouth-ba -igaz éjszaka, amikor semmit sem lehetett látni- beosontam, ott a kikötöbe volt 6 db teherhajó és 2 db warship, ezeket elsülyesztettem, de a küldetés jelzõ nem mutatott "sikert", tehát nem volt egyik sem anyahajó. Az, hogy kihagyja az ember esetleg ezt a feladatot, szerintem nem oké!
Feltettem,de betöltés után vagy egy fehér négyzet van a képernyõn,vagy az egész fehér,csak a tácsák,meg a tai látszanak.<#confused>

DonZorro
Nos, Uraim. Fent van a HUNter_Pack_v5.0!!! LINK <#nezze>

Ezen kívül, új MISSION csomag és külön a NÉMET hangok... <#nezze>

A PACK már az új 1.2 patch-hez lett optimalizálva!!!

Jó merülést... <#wink>

Üdv mester!
Az SH 4-gyel kapcsolatos kérdéseidre több sikerrel reagálnak a Silent Hunter 3 fórumon, mert az inkább oda tartozó.
Az SH5-nél alapvetõen mások a megközelítések...
Na meg aki az SH5-öt nyomja most, nem biztos, hogy még emlékszik az évekkel ezelõtti dolgokra, ahogy én is felejtek... 😉

DonZorro
Fasza... <#nyes>

Az 1.2 patch föltettem a silenthunter.hu ,letöltések közt.<#nezze>

Mor3llo
Ezer köszönet!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

urak
valaki segítene elsajátítíni az sh4 kezelését?
vagy csak autodidakta modon tegyem?
egyet sajnálok,hogy még hamachin sem lehet vele online játszani
😞(((((((((((((:
Bocs a helyesírási hibákért, még reggel van és megyek kávézni, addig ugye egy rakász sz#r az ember...<#vigyor2>
Szia. Több tucat MOD van ami mind ad valami plusszt a játékhoz. Így akár személyre szabhatod a saját játékodat az irányítástól kezdve a kezelõfelületen, a hajód festésén kersztül az ellenség viselkedéséig.
Don Zorro dolgozik egy "HUNter_Pack" nevû megamodon ami sok-sok MODOT tartalmaz egyben, továbbá a saját(jait),(ha jól tudom magyarítást is) , érdemes megvárni amíg a most kiadott 1.2-es patch-hez igazítja.

Itt megtalálhatod a legtöbb kész és/vagy fejlesztés alatt álló MOD-ot: http://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249

Saját vélemyény, hogy mit érdemes felrakni, hogy igazán élvezhetõ legyen (de ez mégegyszer jelzem: SZUBJEKTÍV vélemény):

- NewUIs with TDC for SH5 by TheDarkWraith (kezelõfelület változás)
- Environmental MOD for Silent Hunter 5 (grafika turbózás, de óvatosan vele, nem minden idõjárási effekt lesz szebb tõle)

- MightyFine Crew Mod (legénység látványosabb, élethûbb)
- Wamphyri's Plane Attack Mod (repülõk agresszívabbak)
- U-boat Historical Specifications (UHS) (tengeralattjáró viselkedés realisztikusabb)
- Stormy`s DBSM collection SH5 (szuper új hangok)
- U-Boat Killer AI Mod (a rombolók többé nem piskóták)

és legfontosabb : JoneSoft Generic Mod Enabler (JSGME) ezzel tudod aktiválni a MOD-okat gyorsan, egyszerûen.

Ezen felül meg van még 100 féle ,ami csak szem-száj ingere...
(nekem kb 15 MOD van aktiválva <#hawaii>)

Ui. :Az új 1.2 patc miatt sok MOD inkobatibilis lett és nem mûködik!!!

Üdv
Mor3llo
Srácok, mopst rakom fel a szûz SH5-öt. Mit érdemes pluszban felrakni, hogy egy elfogadható játékot kapjak?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DonZorro
<#nevetes1>

Ja igen, készül egy mod, amelyik feltöltõ hajókat telepit a tengere. De baráti kikötõkben most is lehetséges a feltöltés